ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ – Μαθήματα πρωκτικού σεξ με Strapon σε μαθητές δημοτικού σχολείου από λεσβία δασκάλα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι συγκλονιστικές εικόνες από μια τάξη στο Τζάκσονβιλ της Φλώριντα δείχνουν πώς τα παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν ιμάντες μέσα σε μια συζήτηση σχετικά με τα κοινά πρότυπα σεξουαλικής εκπαίδευσης που έχουν τεθεί από κάποιους.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν μαθητή με το κινητό του τηλέφωνο δείχνουν μία δασκάλα που επιδεικνύει σε ανήλικους πώς να χρησιμοποιούν ένα σεξουαλικό βοήθημα (strap on) για… πρωκτικό σεξ! Σε μια εικόνα, η δασκάλα δείχνει ακόμη πώς να εισάγει το λουρί, ενώ οι γλουτοί της είναι στον αέρα και τα πόδια της πάνω από το κεφάλι.

Σε μια άλλη εικόνα, δείχνει στα παιδιά πώς να φορούν έναν… ιμάντα με το… εξάρτημα του. Το Clinton Middle School στην επαρχία Duval προσέλαβε την 39χρονη Sharon Mercer για να διδάξει στην τάξη το μάθημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης, αλλά μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών ανακλήθηκε και το σχολείο αρνήθηκε να σχολιάσει. Η Mercer ισχυρίστηκε πως η ανάκλησή έγινε από φανατισμό επειδή είναι ένα «υπερήφανο μέλος της κοινότητας LGBTQ».

Η σκοτεινή πλευρά

Τα πρόσφατα εφαρμοζόμενα κοινά βασικά εκπαιδευτικά πρότυπα έχουν κατηγορηθεί από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τη μορφή διδασκαλίας με τον μικρότερο κοινό παρονομαστή, και πολλοί υποστηρίζουν ότι δουλεύουν μόνον επάνω σε χαζά μαθήματα και εμποδίζουν τους έξυπνους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του, αλλά αυτές οι εικόνες δίνουν διάσταση σε μια ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά που προωθούν οι ομοσπονδιακοί κανόνες.

Η διδασκαλία των λεγόμενων «εναλλακτικών» σεξουαλικών τρόπων ζωής είναι υποχρεωτική σε πολλές πολιτείες κάτω από έναν κοινό πυρήνα. Στην ιστοσελίδα της Fed επισημαίνεται επίσης ότι ένα βιβλίο που είναι σύμφωνο με τα νέα κοινά πρότυπα Core με τίτλο It’s Perfectly Normal, διδάσκει στα παιδιά ηλικίας έως εννέα ετών πώς να αυνανίζονται.

Ο κοινός πυρήνας, ο οποίος επιβάλλεται σε ολόκληρο το έθνος, είναι μια τεράστια αλλαγή στη διδασκαλία με την οποία οι πολέμιοί της ισχυρίζονται ότι θα εξοβελιστεί η κριτική σκέψη και γενικότερα θα δημιουργηθούν χαμηλότερα πρότυπα στο όνομα της συμμετοχής και της πολιτικής ορθότητας. Έχουν προκύψει πολυάριθμα παραδείγματα από ερωτήσεις για τις εξετάσεις κοινών πυρήνων, οι οποίες χρησιμεύουν μόνο για να προκαλέσουν περισσότερη σύγχυση και απογοήτευση.

Ίσως το πιο περίφημο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ο κοινός πυρήνας θα εκδηλωθεί στο σχολικό σύστημα της Αμερικής απεικονίστηκε από ένα παράξενο βίντεο στο οποίο ένας γενικός διευθυντής προγράμματος σπουδών αναφέρει ότι το 3 x 4 = 11 θα μπορούσε να θεωρηθεί σωστή απάντηση, εφόσον οι μαθητές θα μπορούσαν να εξηγήσουν πώς έφτασαν στον αριθμό!

Αντιδράσεις και διακοπή του προγράμματος

Τα πρότυπα σεξουαλικής παιδείας του κοινού πυρήνα αντιμετωπίζουν επίσης έντονη κριτική, ενώ μια ομάδα ισχυρίζεται ακόμη ότι αντιπροσωπεύουν την «πορνογραφία» που χρησιμεύει για την απευαισθητοποίηση των παιδιών στη σεξουαλική επαφή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένες πιθανότητες παρενόχλησης στους χώρους των σχολείων.

«Το μάθημα περιλαμβάνει τη διδασκαλία ακατάλληλων δεξιοτήτων σεξουαλικότητας, που δεν πρέπει καν να διδάσκονται στο κολέγιο», γράφει ο Joseph R. John. «Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, τα παιδιά δεν είναι διανοητικά εξοπλισμένα για να κατανοήσουν την λεπτομερή σεξουαλική επαγρύπνηση ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο, είναι indoctrinated σε σεξουαλικές πρακτικές που δεν πρέπει ποτέ να εκτεθούν».

Καθώς η αντίδραση αυξάνεται, όλο και περισσότερα πολιτείες εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάργησης του κοινού πυρήνα, μετά και την απόφαση της πολιτείας της Ινδιάνας νωρίτερα φέτος να διακόψει το πρόγραμμα κάτι που θεωρείται που θεωρείται νίκη για τους συντηρητικούς.

Πηγή: elkosmos.gr

loading...

2 thoughts on “ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ – Μαθήματα πρωκτικού σεξ με Strapon σε μαθητές δημοτικού σχολείου από λεσβία δασκάλα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  1. Πωλουνται ανταλακτικα για σουφρες ταλαιπωρημενες,διαθετουμε σουφρες χεσιματος και σουφρες για σεξ,σουφρες για κερι η σπαρματσετο,σουφρες για περιπατο με ταπες να μην φευγουν τα σκατα και τα χυσματα,σουφρες ταξιδιου με μεταλικα γκροβερ για αντοχη,περικλανιδια απο σιλικονη με ρινισματα μεταλου για ατελειωτη αντοχη,οι τιμες μας ασυναγωνηστες.

    πληροφοριες παραγγελιες σε ολες τις ΜΚΟ,στα κεντρικα γραφεια των κομματων του δημοκρατικου τοξου,και στο μεγαρο Μαξιμου

    πωλουνται σε τιμες ευκαιριας μεταχειρισμενες σουφρες, περικλανιδια,επικλανιδια,πρωκτοι ολοκληροι σε κιτ,λαστιχενιοι σφηχτες,σφηνες για πρωκτο σε ολα τα μεγεθη,τσιμουχες φλατζες για στεγανοτητα σουφρας.
    ολα τα προιοντα μας ειναι εγγυημενα και σε καλη κατασταση,εχουν τεσταριστει απο Αφγανους ειδικους στην περισφηξη.
    για περισσοτερες πληροφοριες στα κεντρικα του ΣΥΡΙΖΑ,η στο μεγαρο Μαξιμου

Comments are closed.