ΟΑΣΦ:Παλεύουμε να βάλουμε STOP στις κατασχέσεις από το ΚΕΑΟ

Σήμερα κατόπιν πρόσκλησης της ΟΑΣΦ προς την μικρομεσαία και φτωχή αγροτιά, αλλά και σε όσους τους οδηγούν ή τους αναγκάζουν να ζουν ήδη σε συνθήκες εξαθλίωσης και φτώχιας, καταλάβαμε τα γραφεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Το κάναμε προκειμένου να σταματήσουμε την κατάσχεση σε συνάδελφο αγρότη, αλλά και να δηλώσουμε ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους κάθε φορά που θα προσπαθούν να αρπάξουν σπίτια, χωράφια, το βιός οποιουδήποτε μικρομεσαίου αγρότη, μικρού ΕΒΕ και γενικά λαϊκής οικογένειας που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τους.

Οι κατασχέσεις αποτελούν καταδικαστικές αποφάσεις σε βίαιο ξεκλήρισμα. Εκδίδονται κατόπιν εντολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και κομμάτων που ψήφισαν αυτό το αντιλαϊκό νομικό οπλοστάσιο που δίνει το δικαίωμα στο ΚΕΑΟ, τις Τράπεζες και τις Εφορίες να αρπάζει το βίος μας και να το χαρίζει στα κοράκια που καραδοκούν να κερδοφορίσουν από την φτώχεια μας.

Τους δηλώσαμε ότι τους δίνουμε περιθώριο μιας ημέρας προκειμένου να σταματήσουν την διαδικασία κατάσχεσης, να διαγράψουν τα πρόστιμα και τις τοκογλυφικές προσαυξήσεις και να διακανονίσουν το χρέος σύμφωνα με το πραγματικό εισόδημα του συναδέλφου.
Εάν η απάντηση τους δεν είναι θετική τους δηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να βασίσουν την «υγιή ανάπτυξη» πάνω στην καταστροφή μας. Την αντίδραση μας θα την αντικρύσουν άμεσα.
Καλούμε του μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, την εργατιά και τις λαϊκές οικογένειες να είναι σε επαγρύπνηση.


http://www.gkordis.com/2017/11/stop.html#ixzz4xfPyp6vr

loading...