Κλείνουν το πρατήριο που λέγεται Σαουδική Αραβία και θέλουν να ανοίξουν αυτό της ΚΡΗΤΗΣ. SOS

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας …
Δεν περνάει ούτε ένα 24 ωρο που να μην γίνει κάτι που να συμπληρώνει το ψηφιδωτό πριν την μεγάλη ανατροπή- σύγκρουση.

Πριν ανοίξουν όμως τα ενεργειακά πεδία να δώσουν τους θησαυρούς τους έχουν ανοίξει ήδη όλα τα γεωπολιτικά πεδία και μάλιστα στην ευρύτερη περιοχή μας.
Στην Σαουδική Αραβία σφάζονται οι οικογένειες και οι μουλάδες και από ότι φαίνεται την πάνε για μεγάλη κοινωνική επανάσταση και διάλυση.
« Πρίγκιπες και πρώην υπουργοί συνελήφθησαν στην Σαουδική Αραβία- Υποπτοι για διαφθορά» http://www.iefimerida.gr/
« Απίστευτες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην Σαουδική Αραβία όπου απο χθες έχει ξεκινήσει μπαράζ συλλήψεων πριγκίπων, μελών της βασιλικής οικογένειας και υπουργών με την κατηγορία της διαφθοράς δείχνοντας ότι υπάρχει «ξεκαθάρισμα» στην πολιτική σκηνή του Ριάντ και πιθανότατα γεωπολιτική «στροφή» καθώς ο επικεφαλής της δυναστείας των Σοαύντ, βασιλιάς Salman έχει στραφεί προς την Μόσχα ενώ ξεφορτώνεται τα υπολείμματα της προηγούμενης βασιλείας του φιλοδυτικού και φανατικού ουαχαμπιστή Αμπντουλάχ.» http://www.pronews.gr/
Τέρμα το πετρέλαιο , ΖΗΤΩ το φυσικό αέριο.
« Όλες οι τρέχουσες προβλέψεις δείχνουν ότι το φυσικό αέριο ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ορυκτό καύσιμο στο ενεργειακό μίγμα για τις επόμενες δεκαετίες. Σαν το πιο καθαρό καύσιμο υδρογονάνθρακα (σε σύγκριση με τον άνθρακα και το πετρέλαιο), το φυσικό αέριο αναμένεται να είναι το καύσιμο γέφυρας μεταξύ άνθρακα και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μέχρις ότου τα λύματα αποθήκευσης επιτρέψουν την εφαρμογή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Όλα τα πέντε Big Big πετάνε το φυσικό αέριο στο μέλλον.
Το φυσικό αέριο αποτελεί ήδη περισσότερο από το ήμισυ της παραγωγής της Shell. 
Ο γενικός διευθυντής του Total, Patrick Pouyanne, λέει ότι το φυσικό αέριο είναι το ορυκτό καύσιμο του μέλλοντος και είναι «αρκετά ευέλικτο ώστε να προσφέρει το σωστό συνδυασμό με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας … τοποθετούμε όλο και περισσότερο το φυσικό αέριο και σε 35 χρόνια η Total θα παράγει και θα διανείμει περισσότερα αέριο από πετρέλαιο.»
Η BP σχεδιάζει  ως αναφορά τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου και «μετατοπίζεται προς την κατεύθυνση του φυσικού αερίου στο χαρτοφυλάκιό της ως μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής μας.»
Η Exxon Mobil βλέπει το φυσικό αέριο ως «ένα σημαντικό παιχνίδι changer με λιγότερες εκπομπές, ευελιξία και αφθονία.»
Το φυσικό αέριο είναι ένα αυξανόμενο τμήμα του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της Chevron και η ομάδα αναφέρει ότι διαθέτει τις «ικανότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη πόρων και την παροχή φυσικού αερίου σε αγορές όπου η χρήση του αυξάνεται»
Η Αγορά Φυσικού Αερίου είναι έτοιμη να αναπτυχθεί
Από την Τσβετάνα Παρασκόβα - 17 Οκτωβρίου 2017, 6:00 μ.μ. CDT oilprice.com/
Το Big Big σχέδιο είναι καλοφτιαγμένο και αφορά εμάς.
Η καταχρεωκοπημένη εικονικά Ελλάδα μπορεί να είναι ένα μέρος αυτού σχεδίου.
ΝΙΑΟΥ- ΝΙΑΟΥ στα κεραμίδια της νέας εποχής.
Η Κρήτη σε ρόλο παγκόσμιου ενεργειακού παίκτη!
Η απόρρητη έκθεση από την  http://www.neakriti.gr
« Η «Ν.K.» παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την απόρρητη μέχρι σήμερα έκθεση του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολου, σύμφωνα με την οποία στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης φέρονται να υπάρχουν ανεκμετάλλευτα 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, που μπορούν, όπως υποστηρίζεται, να αποφέρουν, σε βάθος 25ετίας, 302 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα!
Η εισήγηση πρόκειται να παρουσιαστεί στις 19 Μαΐου στο φόρουμ που διοργανώνει ο «Εconomist», το εγκυρότερο οικονομικό περιοδικό διεθνώς, παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και διεθνών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων. Ο κ. Φώσκολος πρόκειται να υποδείξει συγκεκριμένες περιοχές κατά μήκος της θαλάσσιας περιοχής νότια της Κρήτης, στις οποίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από Γάλλους και Νορβηγούς, υπάρχουν πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «νοτίως της Κρήτης υπάρχουν 3 με 4 υπεράκτιες περιοχές που αξίζουν να γίνουν αντικείμενο έρευνας υδρογονανθράκων λόγω των μεγάλων ποσοτήτων που μπορούν να έχουν: 1) νοτιοδυτικά της Γαύδου, 2) στο νομό Ρεθύμνου (Φραγκοκάστελο-Πλακιάς), 3) στον κόλπο της Μεσαράς και 4) νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας – λεκάνη του Ηροδότου». Ο καθηγητής κ. Φώσκολος, που είναι και ο επίσημος ερευνητής υδρογονανθράκων της κυβέρνησης του Καναδά, επικαλείται συγκεκριμένα ποσοτικά στοιχεία για τα κοιτάσματα της Κρήτης: «Νοτίως της Κρήτης, ήτοι γύρω από τα λασποηφαίστεια, θα πρέπει να υπάρχουν αποθέματα υδρογονανθράκων, κυρίως φυσικού αερίου, της τάξης του 1,5 τρισ. κ.μ. κατ’ αναλογία με το τι έχει βρεθεί στον Κώνο του Νείλου, την Κασπία Θάλασσα (κοίτασμα Shah Deniz), τη Νορβηγία και αλλού. Νοτιοανατολικά της Κρήτης υπάρχει η λεκάνη του Ηροδότου. Το ελληνικό τμήμα της λεκάνης θα πρέπει να έχει πιθανά αποθέματα της τάξης των περίπου 2 τρισ. κ.μ., κατ’ αντιστοιχία με τις ανακαλύψεις φυσικού αερίου στον Κώνο του Νείλου (Shell, BP), την πολύ πρόσφατη μελέτη της OMV και τις προβλέψεις των πιθανών αποθεμάτων φυσικού αερίου στο κυπριακό τμήμα της λεκάνης του Ηροδότου που εφάπτεται του ελληνικού τμήματος της λεκάνης του Ηροδότου».
Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Κρήτη αξίζουν 302 δισ. ευρώ!» http://www.neakriti.gr
Έρχεται λέει ο κ. Ερντογάν στην Ελλάδα 6- 8 Δεκεμβρίου;
Οσονούπω ανοίγει το πρατήριο στην Κρήτη σκέφτηκε και αυτός, δεν πάμε καμμιά επίσκεψη εθιμοτυπική και μετά βλέπουμε;
Έλληνες μόνο ένα ΘΑΥΜΑ μας σώζει

Και το Θαύμα είναι ότι οι άπληστοι θα έρθουν εδώ , θα μαλώσουν και δεν θα τα βρίσκουν.
Και αυτό θα γίνει για να επιβεβαιωθεί το ΑΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ.
« οι Θησαυροί θα ανοίξουν για να δοθούν στην πραγματική ανάπτυξη της Ελλάδος και όχι της λαμογιάς και της απάτης των κλεφτών της μεταπολίτευσης που φιγουράρουν …»

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

thesecretrealtruth.blogspot.com

loading...