Portia de Rossi κατά Steven Seagal: «Με κάθισε και ξεκούμπωσε το παντελόνι»

Μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και του Κέβιν Σπέισι, η Portia de Rossi αποκαλύπτει ότι παρενοχλήθηκε από τον Steven Seagal.

Η Portia de Rossi αποκάλυψε ότι ο Steven Seagal ξεκούμπωσε το παντελόνι του μπροστά της κατά τη διάρκεια οντισιόν για ταινία του. «Η τελική οντισιόν έγινε στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό ήταν να έχουμε χημεία και εκτός οθόνης. Με κάθισε και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του. Έτρεξα και φώναξα την εκπρόσωπό μου. Μου απάντησε ανέκφραστη «δεν ήξερα αν ήταν ο τύπος σου».

Η Portia de Rossi είναι μία από τις 7 γυναίκες που κατηγορούν τον Steven Seagal για σεξουαλική παρενόχληση. Την περασμένη εβδομάδα ήταν η Julianna Margulies που αποκάλυψε ότι τη στρίμωξε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Είπε μάλιστα ότι την είχε παρενοχλήσει και ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.
Βροχή οι καταγγελίες για Steven Seagal

Η Lisa Guerrero ήταν τον περασμένο μήνα που είπε ότι ο διάσημος ηθοποιός την κάλεσε σπίτι του για ιδιωτική οντισιόν το 1996. Ήταν περίεργη και πήρε μαζί της μια γυναίκα υπεύθυνη για κάστινγκ. Ο Steven Seagal φέρεται να της άνοιξε την πόρτα με μεταξωτή ρόμπα. Της ζήτησε να παίξει μπροστά του ενώ καθόταν σε ένα θρόνο. Υποστήριξε ωστόσο πως δεν έβγαλε τη ρόμπα του ούτε και την άγγιξε. Απλά χαρακτήρισε το περιστατικό ως πολύ περίεργο.

Και η ηθοποιός Rae Dawn Chong έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι σε ιδιωτική ακρόαση με τον Steven Seagal τη δεκαετία του 1980 της άνοιξε με το μπουρνούζι του. Έφυγε όταν της ζήτησε αν θα μπορούσε να αγγίξει τη μεταξωτή φούστα της. Ένιωσε συντετριμμένη επειδή οι εκπρόσωποί της την πέταξαν «σε αυτό το κάθαρμα».

«Όταν καθόταν στην καρέκλα γύρισε για να μπορέσω να δω τα γεννητικά του όργανα. Αλλά το έκανε να φανεί σαν να έγινε κατά λάθος». Ακόμα όμως και όταν έφυγε δεν τελείωσαν τα πράγματα εκεί αλλά της άφηνε σεξουαλικά μηνύματα στον τηλεφωνητή.

Σε συνέντευξη του 1998 η Jenny McCarthy ισχυρίστηκε ότι ο Steven Seagal προσπάθησε να της βγάλει το φόρεμα σε οντισιόν για το Under Siege 2.

Πηγή: Dailymail

loading...