Ποια Ραμόνα; – Στο τουρκικό «My Style Rocks» … βγαίνουν «μαχαίρια» (βίντεο)

Μπορεί η Ραμόνα να έχει γίνει γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του  “My Style Rocks” αλλά φαίνεται στην γείτονα χώρα η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη.
Ακόμη καλύτερα περνάνε στο τουρκικό πρωτότυπο “Iste Benim Stilim” -πες το “Αυτό είναι το στιλ μου” του καναλιού TV8. Το σόου που στο ξεκίνημά του το 2014 προκάλεσε αντιδράσεις, είχε χλιαρή υποδοχή και τελικά κόπηκε για να επανέλθει με νέο όνομα και νέα σύνθεση στην κριτική επιτροπή διανύει αισίως την 7η σεζόν του. Μπορεί το στούντιο, τη φιλοσοφία, το concept κοντολογίς να το βλέπουμε “μεταφρασμένο” φέτος στα ελληνικά, ωστόσο τα κορίτσια της τουρκικής εκδοχής περνάνε καλά και αυτό βγαίνει στα κλάματα και τους καβγάδες τους.

Ό,τι αρχίζει ωραία – με τους Μασάι της Έλλης Κοκκίνου σε τουρκική μετάφραση – τελειώνει με πόνο από την κριτική των συμπαικτριών:

Εννοείται ότι τα κορίτσια στην Τουρκία περνούσαν ζάχαρη ήδη από το 2016. Είσαι πάρα πολύ δεύτερη, γλυκιά μου (στο 1:39’’) – Bonus το ξέσπασμα του κριτή στο 20:27’’:

Γενικά ο Kemal Dogulu – φωτογράφος, στιλίστας, κομμωτής και image maker – έχει πάρα πολλά νεύρα κι ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τις παίκτριες έτοιμες για τον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, ήτοι σκουπίδια:

loading...