Η κήρυξη τριήμερου «εθνικού» πένθους στην χώρα από τον Mr Kolotumba (*)

Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος,
Πολιτικός Μηχανικός
Επιμελητής Πολυτεχνείου Βερολίνου

Ο πάλαι ποτέ ψευτοκαταληψίας, γέννημα θρέμμα της διαπλεκόμενης αστικής τάξης, γαλαζοαίματος διάδοχος του μεγαλοεργολάβου Παύλου Τσίπρα, συνιδιοκτήτη (μαζί με τον Ίωνα Παράσχη) της
τεχνικής εταιρείας της δεκαετίας του ΄70 «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ». Η εταιρεία αυτή μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ», ήσαν οι τρεις προνομιούχες κατασκευαστικές εταιρείες, που έπαιρναν (κυρίως κατ’ ανάθεση) ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί εποχής της «21ης Απριλίου». Κάθε εποχή είχε τους Μπομπολαίους της. Ο Στυλιανός Παττακός έδινε αφειδώς τότε τα έργα στον Παύλο Τσίπρα με
αποτέλεσμα, ο μπαμπάς του σημερινού Μr Kolotumba, να γίνει πάμπλουτος. Η οικονομική άνεση του μπαμπά Παύλου επί «Χούντας», τον έκανε να χρηματοδοτεί κατά τα ειωθότα των «φιλανθρώπων », τις «αγαθοεργές» δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Έκτοτε έγινε φιλαράκι του σημερινού Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος είναι ο θρησκευτικός άξονας εξουσίας κι αυτή η φιλία του ποιμένα των προβάτων με τον υιόν καλά κρατεί, προκειμένου να μην διαταράσσεται η πολιτική τάξη των υπηκόων στην “αποικία”. .

Με τα καλά λεφτά του μπαμπά λοιπόν –κατά πως λέγεται, γιατί έχουν διαγραφεί όλα τα στοιχεία από το διαδίκτυο- ο μικρός Αλέξης πέρασε τις «εισαγωγικές» για Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Βουλγαρίας, από όπου–με τα παραδοσιακά πολιτικά κονέ που είχε- πήρε εύκολα μετεγγραφή για το ΕΜΠ, όπου ήταν τόσο «επιμελής», «μελετηρός» και «σπασίκλας» φοιτητής, που δεν εμφανίζεται ακόμα και σήμερα, κανένας σύγχρονος καθηγητής του να τον επαινέσει, όπως π.χ. ο διακεκριμένος (θρυλικός) καθηγητής Οπλισμένου Σκυροδέματος του ΕΜΠ Θεοδόσιος Τάσιος, όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του στην Τηλεόραση.

Μετά την αποφοίτησή του –με δημοκρατικούς βαθμούς «πενταράκια»- ο ψευτοκαταληψίας κνίτης (έτσι εκπαιδεύει το σύστημα πάντα τους πολιτικούς γυρολόγους), ο εν λόγω κύριος ίδρυσε βραχύβια τεχνική Ο.Ε., η οποία δεν έχει να παρουσιάσει έργο, γιατί σύντομα ο πονηρός homo εξυπνάκιας στράφηκε στο επικερδές και ξεκούραστο επάγγελμα των επαγγελματιών πολιτικών.
Ο Mr Kolotumba αιφνιδιαστικά, «πήρε τα πάνω του», με την παράδοση του στέμματος του Συνασπισμού ή ΣΥΡΙΖΑ (όλα ίδια είναι) από τον έτερο γαλαζοαίματο Αλέκο Αλαβάνο (καπιτάλας-αριστεριστής κι αυτός), πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ (κι αυτός), μετέπειτα πρόεδρος του Συνασπισμού (κι αυτός), που τον έφαγε ο πολύ δουλειά (κι αυτόν), ως γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας, από τα παλαιότερα πολιτικά τζάκια της χώρας, 100 χρόνια Αλαβάνοι στην Βουλή με -εκτός των άλλων- συμμετοχή στην διοίκηση της διαχρονικά κερδοφόρας επιχείρησης «Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου».

Έτσι λοιπόν, ήρθε η σειρά να εκτοξευτεί σαν πύραυλος ο πρωταγωνιστής μας Mr Kolotumba -κατά το πως εμπαίζουν τον κοσμάκη τα μπλοκ εξουσίας μέσω των ΜΜΕ και της διακομματικής διαπλοκής, σήμερα εγώ αύριο εσύ- και έγινε μέχρι και πρωθυπουργός στην «αποικία» του Ελλαδιστάν. Ως καλόπαιδο, που κάνει όλα τα θελήματα των πατρόνων του, των οργάνων της ν.τ.π. , τέθηκε υπό την προστασία των πολυεθνικών, της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Τόμσεν, του Τραμπ κ.ά… και «γαία μιχθήτω πυρί», «να πεθάνει η Ελλάδα και να ζήσουμε εμείς».
Εχθές λοιπόν ο Mr Kolotumba με υποκριτικό ύφος πενθούσας χήρας, εμφανίστηκε στα πρόσχαρα και ανοιχτά (γι αυτόν και τους ομοίους του) ΜΜΕ και ελέω Θεού, κήρυξε την χώρα, επειδή έτσι γούσταρε, σε τριήμερο «εθνικό» (έναν όρο που αφαίρεσαν από παντού και απαξίωσαν οι ίδιοι) πένθος για τα θύματα της νεροποντής στην Δυτική Αττική και μ έναν αόριστο λόγο (άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε), που συνέγραψαν προφανώς κάποιοι «ειδήμονες» αργόσχολοι, εξήγγειλε: «Ότι η κυβέρνηση, θα σταθεί δίπλα στα θύματα με όσα μέσα διαθέτει (σ.σ. διαθέτει κάτι μετά το ξεπούλημα και την αποδιοργάνωση των πάντων;). Ότι θα υπάρξει εμπεριστατωμένη έρευνα για να διαπιστωθούν οι αιτίες της τραγωδίας (σ.σ. απασχόληση για ανόητους για τα αυτονόητα;). Ότι θα αξιοποιηθούν (σ.σ. πάλι αυτή η καραμέλα «αξιοποίηση») για την στέγαση των πλημμυροπαθών χώροι του στρατού (σ.σ. έχει μείνει κανένας άλλος ελεύθερος στρατιωτικός χώρος, μετά την μετατροπή τους σε κέντρα υπόθαλψης για τους λαθροεισβολείς;). Και ο «μεγάλος υποκριτής» Mr Kolotumba καταλήγει τον αστείο λόγο του ευχόμενος,… «κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες» (σ.σ. ο ακροατής ή τηλεθεατής σηκώνει τα χέρια και τραβάει τα μαλλιά του πλέον)!

Για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο φαιδροί γίνονται οι υποβολείς και οι συντάκτες του εν λόγω κειμένου … κηρύττουν «πένθος» στην αρχή ενός σχετικά έντονου φυσικού φαινομένου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, χωρίς να γνωρίζουν την συνέχεια της τραγωδίας. Δηλαδή, το απευχόμαστε, αν συνεχιστεί το δράμα, θα δίνονται και παρατάσεις του πένθους; Ακόμα δε, για να κρίνει ο αναγνώστης την σοβαρότητα των εν λόγω πρωταγωνιστών της πολιτικής σκηνής ή και να γελάσει –όπως γίνεται στα μνημόσυνα, κατά πως τα περιγράφει γλαφυρά, ο αείμνηστος και ανεπανάληπτος Νίκος Τσιφόρος στα αναρίθμητα έργα του, μεταξύ των οποίων και το «Άνθρωποι και ανθρωπάκια- ας πληροφορηθεί αν δεν το γνωρίζει ήδη, ότι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, εξήγγειλε κι αυτή, ότι θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά (προσέξτε… αόριστα, ούτε καν μήνυση κατά συγκεκριμένων κατηγορούμενων), για να κατευνάσει την λαϊκή οργή και αποσείσει τις τεράστιες προσωπικές ευθύνες από πάνω της, ως προεξάρχουσας της Περιφέρειας Αττικής!

Τσιμουδιά, ο κύριος και η κυρία, όπως και οι όμοιοί τους, για τους γνωστούς υπεύθυνους πολιτικούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται πρωτίστως και οι ίδιοι, για τους επώνυμους αρμόδιους στην περιφερειακή διοίκηση, για τους αργόσχολους των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών.

Το Νερό είναι πηγή ζωής! Το Νερό δεν παίρνει ζωές! Τουναντίον, οι εγκληματίες και οι δολοφόνοι αφαιρούν ποικιλοτρόπως ζωές, σε δυσθεώρητα νούμερα. Ο στόχος στην μνημονιακή Ελλάδα της υπερεθνικής ελίτ και των ντόπιων λακέδων της είναι συγκεκριμένος: Να αποδεκατιστεί παντοιοτρόπως ο Ελληνικός πληθυσμός (με πείνα, στερήσεις, βιολογικές και ψυχικές αρρώστιες, αυτοκτονίες, ακόμα και τα φυσικά, όχι ακραία βεβαίως φαινόμενα)!

Για τους παραπάνω λόγους, αγαπητοί Συνέλληνες μην πενθείτε !!! Γιατί το «πένθος» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό ρήμα «πάσχω» (παρακείμενος πέπονθα), που σημαίνει υποφέρω, νοσώ, αισθάνομαι οδύνη για τον θάνατο αγαπημένου προσώπου. Όμως στην Ελλάδα καθημερινά πεθαίνουν εκατοντάδες συμπολίτες μας, ένεκα της ανθρωπιστικής κρίσης και των αυτοκτονιών. Ευτελίστηκε η ανθρώπινη ζωή, απαξιώθηκε η προσωπικότητα, καταπατήθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πρέπει επομένως, να πενθούμε διαρκώς, ώστε να πέφτει το ηθικό, η ψυχολογία και να παθητικοποιούμαστε; Γιατί, σ αυτά στοχεύουν άμεσα ή έμμεσα διακαώς ή εν πλήρη αδιαφορία πολιτικοί ταγοί μας! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι –με την μεθοδευμένη αυτές τις μέρες από τους ίδιους κατάληψη του ΕΜΠ από τους αντεξουσιαστές- επιδιώκουν, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, να απέχει από την πορεία για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973. Όμως εμείς θα είμαστε, όπως κάθε χρόνο εκεί!!!

(*) Η λέξη «Kolotumba» (προφέρεται κωλοτούμπα)! Τα «come back», «blame game» και άλλες αγγλικούρες (αμερικανούρες), που συχνά χρησιμοποιεί ο «εγκάθετος της αποικίας» δεν είναι τίποτα μπροστά στην διάδοση της «Kolotumba». Χρησιμοποιήθηκε και πρόσφατα, για να χαρακτηριστούν οι υπαναχωρήσεις του Καταλανού πρωθυπουργού, απέναντι στους εκβιασμούς Ραχόι. Γιατί ο σκληρός πυρήνας της αντίδρασης θέλει εξευτελιζόμενο, όποιον προσέρχεται στις γραμμές της, αφού έχει εκστομίσει προηγουμένως πομπωδώς μεγάλα (δονκιχωτικά) λόγια και έχει «σκίσει τα μνημόνια» στα λόγια και στον ύπνο του. Θα τον συγχαίρει για το «θάρρος» του και τις «αρετές» του ως «Kolotumba». Έτσι η χώρα μας-πειραματόζωο έχει προσφέρει δύο λέξεις στην σύγχρονη διεθνή πολιτική γλώσσα. Το «Pasokofication» (πώς ένα «σοσιαλιστικό» κόμμα, σχεδόν διαλύεται και μετατρέπεται σε απόκομμα του 4%, εφαρμόζοντας νεοφιλελεύθερη πολιτική) και το «Kolotumba» (ριζική αλλαγή, στροφή πολιτικής απέναντι σε προηγούμενες βαρύγδουμπες διακηρύξεις-υποσχέσεις).

loading...