Morrissey: «Θα σκότωνα τον Trump για το καλό της ανθρωπότητας»

Ο 58χρονος μουσικός ακόμα κατηγόρησε τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τον Morrissey αδιαφορεί αν γελοιοποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση δύναμης.

Την επιλογή του να σκοτώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αν είχε την ευκαιρία, φαίνεται πως θα έκανε ο διάσημος τραγουδιστής Morrissey.

O πρώην τραγουδιστής των Smiths ισχυρίστηκε τα παραπάνω σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Morrissey: «Αν υπήρχε ένα κουμπί, που αν το πατούσες ο Τραμπ θα πέθαινε, θα το πατούσες ή όχι;» με τον τραγουδιστή να απαντά: «Θα το έκανα, για το καλό της ανθρωπότητας».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Δεν έχει σχέση με την προσωπική μου άποψη για το πρόσωπο του ή την οικογένεια του, αλλά για το καλό της ανθρωπότητας θα το πατούσα».

Ο 58χρονος Βρετανός μουσικός ακόμα κατηγόρησε τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τον Morrissey αδιαφορεί αν γελοιοποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση δύναμης. Όπως τόνισε ο τραγουδιστής: «Αρπάζει τα πάντα σαν ένα μικρό παιδί».

loading...

3 thoughts on “Morrissey: «Θα σκότωνα τον Trump για το καλό της ανθρωπότητας»

  1. Η ακόμα καλύτερα εάν έκοβες το λαιμό σου εσύ μουνόπανο πάντα γιά το καλό της ανθρωπότητας

  2. Οι προηγούμενοι πολιτικοί έκαναν κανένα καλό στην ανθρωπότητα;
    Η Κλίντον – αυτή που ήθελες να εκλεγεί – έκανε κανένα καλό στην ανθρωπότητα;
    Βρε μπας και μας ψεκάζουν;

  3. Το μόνο που μπορείς να του κάνης είναι να του κλασεις τα αρχικά. Αντε ψοφα τώρα μουνοσκυλο εσύ και οι όμοιοι σου

Comments are closed.