Ο Γ.Γ. της Χρύσης Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο ksipnistere.com

Αποκλειστική Συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρύσης Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο ksipnistere.com

loading...

46 thoughts on “Ο Γ.Γ. της Χρύσης Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο ksipnistere.com

  1. Επιτέλους ακούμε και πατριωτικό λόγο από ένα πολιτικό.

  2. Τι γίνεται με εκείνα τα συνταρακτικά που έλεγαν π.χ. για το οπλοστάσιο
    της Χρυσής Αυγής; Αποδείχτηκαν στη δίκη;

  3. Τζούφια τα καρύδια;;
    Και τα αμύγδαλα;;

  4. Eιναι τρομοκρατικη οργανωση φαιστικη Κα Προεδρε δηλωσε στην καταθεση του ο Μαρτυρας Βουυ!!
    Εσεις μαρτυς λαβατε μερος σε καμια κακουργηματικη πραξη ξυλοδαρμους και τετοια που εκανε η χρυση αυγη?….Αα οχι εγω δεν ψηφισα ποτε χρυση αυγη δηλωσε ο μαρτυς!!!!
    Εξαγαγεις την ποσθην σου και με χειρουργικες κινησεις με την Ακροποσθην του καταφερεις κτυπηματα δια της βαλανου τα οποια μπορει να προκαλεσουν και ενηκεστον βλαβην μην αναστρεψιμον δια την Ζωην του????

    Ααααα χα χα χα χααααααααα!!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΥΤΠΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΛΥΝΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ !!!!!! ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ!!!

  5. Όταν ο ροζΝίκος Μιχαλολιάκος η μεγάλη πατριωτ άρα υμνούσε το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

    Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  6. Έχω την εντύπωση ότι τα άλλα κόμματα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με πολιτικά επιχειρήματα τη Χρυσή Αυγή, γιατί οι θέσεις της είναι καθαρά εθνικές και φιλολαϊκές.

  7. Σε έχω προκαλέσει πολλές φορές γι' αυτό το ποίημα. Το έγραψε ο Μιχαλολιάκος; Φέρει την υπογραφή του; Αν είχε ένα τέτοιο ποίημα την υπογραφή του, δεν θα το παρουσίαζαν σήμερα οι αντίπαλοί του σε φωτοτυπία με την υπογραφή του φαρδιά πλατιά ; ; ;
    Το ποίημα το συμπεριέλαβε σε ποιητική του συλλογή. Πήγες Σχολείο; Ξέρεις τι σημαίνει ποιητική συλλογή;

  8. 3.22
    Καλά κάνεις και δεν κουράζεσαι να ψάχνεις για την αλήθεια. Το ψάξιμο είναι όντως κουραστικό. Και εγώ κάποτε δεν χρειαζόταν να σκέφτομαι, μου προσέφερνε έτοιμη τη σκέψη η προπαγάνδα.
    Τώρα ζορίζομαι, γιατί ψάχνω να βρω την αλήθεια μόνος μου.

  9. 3.22 μ.μ.
    Ο Παλαμάς έχει γράψει το ποίημα ''Η απόκριση'', στο οποίο επανείται ο Μέγας Παν. Τι έχεις να πεις για τον Παλαμά που υπογράφει ο ίδιος αυτό το ποίημα;

    Σου παραθέτω έναν στίχο του ποιήματος
    ''ὁ μέγας Πᾶν ἐχώρεσε στὴν ἀγκαλιά μου, ὦ θάμπη!''
    Το υπόλοιπο ποίημα διάβασέ το εδώ:

    http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/kwsths_palamas/poihmata.htm

    Σε πληροφορώ ότι αυτός που παραθέτει στην ιστοσελίδα του τη συλλογή των ποιημάτων του Παλαμά είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.

  10. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ,ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  11. Όποιος έχει εμπιστοσύνη στην προπαγάνδα, γίνεται θύμα της προπαγάνδας. Όποιος σκέφτεται, όποιος προβληματίζεται, ερευνά, ψάχνει και ανακαλύπτει την αλήθεια.

  12. Αποδείξεις για σένα ρε σκουλήκι 3.34 και για όλα τα χρυσαύγουλα ζώα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και το παίζουν πατριώτες για ένα μεροκάματο σε πόρτα μαγαζιού.

    http://www.iefimerida.gr/news/49497/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85

  13. @ 3:22 μ.μ.
    Γιατί δεν απαντάς; Κατάπιες τη γλώσσα σου;

  14. Ο Μιχαλολιάκος στις ομιλίες του τάσσεται υπέρ της Ορθοδοξίας.

  15. Ια! Κθούλου φθαγκν! Φ ’νγκλούι μγκλου ’ναφ Κθούλου Ρ ’λυέ βγκαχ-ναγκλ φτάγκα-”

  16. Κορίτσια πάρτε κι αυτό:Η «Χρυσή Στοά», οι Ιππότες και ο Αρχιερέας!

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=426152

    Αντε διαβάστε και ξεκολήστε.Ο αληθινός Πατριώτης είναι ταυτόχρονα και Ορθόδοξος Χριστιανός όλοι οι άλλοι καπηλεύονται τη αγάπη μου για τη πατρίδα και τον Χριστό.
    Στο πόλεμο αν είχα δίπλα μου έναν χρυσαυγίτη,έναν συριζαίο,έναν κομμουνιστή,έναν πασοκτσή,έναν Πατεράκη θα είχα πεθάνει απο την "αϋπνία" και όχι απο εχθρικό βόλι.
    Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι με χαϊβάνια…….

  17. Απο το 14 γιατι δεν ρευστοποιεις ρε γυφτικο καθαρμα τουρκοσπορε τα ομοορμα? Αντε πηδησου εβραιοαρχιδο γυφτε

  18. Έστω ότι αυτό το χαρτί στο οποίο μας παραπέμπεις είναι αληθινό;
    Εξήγησέ μου
    1) Σε ποιο σημείο γράφει ότι αυτό το κόμμα απαρνείται την Ορθοδοξία.
    2) Σε ποιο σημείο αναγράφεται ότι το κόμμα αυτό σχετίζεται με τη μασονική στοά;
    3) Εσύ δέχεσαι αυτά τα συμπεράσματα που βγάζει αυθαίρετα αυτός που σχολιάζει το σχεδιάγραμμα, χωρίς να βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει;;
    Περιμένω απάντηση, για να αποδείξεις τις θριαμβολογίες σου.

  19. Αυτά τα κείμενα τα διάβασες;
    Π.χ. στην σελίδα
    http://3.bp.blogspot.com/-l-hzaaEWVEs/T2F42RnrkkI/AAAAAAAABPQ/xMD73rQG41s/s1600/period-xa-%236_aug-sept-1982-B.jpg

    αναγράφονται ιστορικά γεγονότα και μία άποψη ενός Έλληνα που γνώρισε τον Χίτλερ.

    Εάν η Χρυσή Αυγή τάσσονταν υπέρ των εγκλημάτων του Χίτλερ, θα ήταν όχι μόνο κατάπτυστη, αλλά και προδοτική, διότι όχι μόνο η Ευρώπη, αλλά και η Πατρίδα μας, η Ελλάδα θρήνησε χιλιάδες θύματα και υπέστη αμέτρητες καταστροφές.

    Η θέση της Χρυσής Αυγής δημοσιεύτηκε εδώ:
    http://bankingnews.gr/πολιτική/item/165106-συνέντευξη-σοκ-του-η-κασιδιάρη-–-αποκηρύσσει-τον-ναζισμό/165106-συνέντευξη-σοκ-του-η-κασιδιάρη-–-αποκηρύσσει-τον-ναζισμό.html

    Αυτά που λέει ο Κασιδιάρης τα δέχεσαι ή απ' ό,τι λένε επιλέγεις εσύ ό,τι γουστάρεις;

  20. Αναφορές στον Χίτλερ κάνουν πάρα πολλά βιβλία, περιοδικά ή εφημερίδες. Επίσης παραθέτουν άφθονες φωτογραφίες.

  21. HΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ…ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΠΙΤΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ EXTRA ΟΡΕΙΝΟ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟ7 ΜΑΝΙΑΔΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡ9ΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΤΙΝΑΧΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥ 4.30, 4.55 , 3.22 ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΞΕΚΩΛΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ….ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΟΣΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΥΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΚΡΥΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ…

  22. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ??

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ??

    ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ??
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ…

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  23. 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ Η ΕΛΛΑΣ…
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

    19.000.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

  24. Αφού ο Μιχαλολιάκος έγραψε ποίημα για τον Πάνα, πώς εξηγείς το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει το 12θεο, αλλά την Ορθοδοξία; Γιατί παίρνει συνεχώς θέσεις υπέρ της Ορθοδοξίας;
    Οι εχθροί της Ορθοδοξίας, στηρίζουν την Ορθοδοξία;

  25. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  27. κατι μου λεει οτι εσυ με το κολημα που εχεις με το ρετσινολαδο και μαλλον το χρησιμοποιεις γιατι σ αρεσει….μηπως βαζεις στο πατο σου μαζι με το ρετσινολαδο ωμο κρεας και ακανε βασδεκη που επανειλημενα μας τσαμπουνας στους σαχλους σχολιασμους σου;
    εισαι χρυσαυγητης και κατι τρεχει στα γυφτικα νομιζεις οτι με το να ανηκεις στο εκτρωμα εχεις φωνη εισαι δυνατος και εχεις καλυψη αυτα τα καθαρματα δεν υπολογιζουν κανενα για υτους εισαι μοναδα αναλωσιμη αν θελεις να αποκτησεις οντοτητα τον σεβασμο τη εκτιμηση και τη αγαπη του πλησιον σου ενας ειναι ο δρομος ο δρομος της αρνησης σε οποιοδηποτε γνωστο κομματικο παιχνιδι που σπονσοναρουν οι νεοταξιτες
    στα λεω αυτα σε αυστηρο επικριτικο υφος με λιγο βρισιμο γιατι εχω ηδη ακτινογραφησει το χαρακτηρα σου και δεν σου κρυβω πως υπαρχει σπιθα αυτογνωσιας που δεν εχω δει στα υπολοιπα χαζα αρκει να πατησεις φρενο και να κανεις το ντριφτ το τιμονι στο χερι σου ειναι

  28. ΒΖΖΖΖΖΖΙΙΙΝΝΝΝ!!!! ΤΣΑΑΑΤ….ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?…ΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΓΥΦΤΟΜΥΓΑ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ….Πφφφ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΙΣΕ ΣΚΑΤΙΛΑ..ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ…..ΦΥΓΕ ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 150αρκα ΕΔΩ!!

  29. ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥ…ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ….ΜΑΖΕΕΨΟΥΥΥ ΕΙΠΑΜΕΕΕ

  30. Α ωραια αφου ακτινογραφησες οπως λες τον Χαρακτηρα μου φαε μια φασουλαδα και ελα να μου κλασεις τα αρχιδια αλλα προσεξε μην τυχον και πλησιασεις πολυ τα διακεκαυμενα περικλανιδια σου στην ποσθην μου μην τυχον και εχουμε ατυχημα τον φας πισωκολα και τρεχεισ σαν Ατι αγριο της Αμερικης και θα νομιζεις οτι εχεις καβαλησει καμια Μαστανγκ ετσι? πλακα εχεις καριολακο καλος κουμμουνιστακος εισαι αντε τωρα στον Μουχταρ να σε παιξει λιγο να χαρεις την Τσουμπαμπα του. ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΟΥΜΜΟΝΥΙΣΤΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ !!!

  31. ΤΙ ΡΕ? ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕΣ? ΦΤΥΣΤΟ ΡΕ ΦΤΥΣΤΟ..

  32. παλι εδω η κωλοτρυπιδα πατερακενα βαγια του ψωρρα;;;;

  33. αααααααααααααααααααααααααα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    οι κουμουνιστες βγαζουν πολυ γελιο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχα ειδικα οταν βαζουν ρετσινολαδο στον ποπο τους την συνταγη που τους δινει δωρεαν ο γιατρος μας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααχαχαχαχααααααααα

  34. ελα ρε παλιοφιλε …ΜΟΡΦΕΑ…εγω ειμαι ο …ΗΓΕΤΗΣ…πλακα σου εκανα ρε μη παρεξηγιεσαι φιλαρακια ειμασταν και θα παραμεινουμε.

  35. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ!!! ΞΕΠΕΤΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!! ΒΓΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΣΕΙΣ ΚΛΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ? 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟΛΜΑ ΑΝ ΣΟ7Υ ΒΑΣΤΑΕΙ!!!
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΛΚΗ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΥΦΤΕ ΚΑΚΟΠΟΙΕ Ε ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΥΛΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΕ ΚΑΚΟΠΟΙΕ!!! ΒΡΩΜΙΑ!!!! ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑ !!! ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΘΛΙΕ!!!

  36. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΨΩΡΡΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΨΩΡΡΑ

  37. τα κοριτσια του πρωην πλανωδιου γαλατα σανοπωλη που το πατησε με το καρο ο αγωγιατηs στην υποβαθμισμενη περιοχη του ξηροταγαρου-φουρλοποταμου πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων προωθητη μανεκεν ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια περιστεροχεσμενου-ερωτυλου σεβασμιου γεροντα παρ΄ολιγο διγαμου το Υπερμεγεθη ΤρΩκΤιΚο-ΜΙΖΑΣ ΝΟΝΟΣ ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ-οφσοροδοξοs βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ…..το τηλεοπτικο πολιτικο κοπρανο ο τηλεκατουρ το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs o κατα κοσμον o ΚοΥρΑδΟαΜφΙθΕαΣ-K@λOs του παπαδημιου ο λαγουδοπρωκτοχεσμενοs-λαγουδοκλεφτηs το αλαλλαζων κυμβαλο!!!

  38. ΜΟΡΦΕΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ
    πως περασανε τα χρονια γαμωτο ημουνα τριαντα και τωρα 42 και παππους
    ακομα δεν μπορω να το χωνεψω….αληθεια ρε ΜΟΡΦΕΑ τι ηταν αυτο που σε τραβηξε στη χρυση αυγη εκτος απο θυμο και οργη για τα υπολοιπα κατακαθια;
    Απαντησε χωρις φοβο και παθος αποκαλυψου προς χαριν του παλιου καλου καιρου
    ελα….να θυμηθουμε τα παλια στο ξ/ρε

  39. αυτο πολυ καλοξεφυγε απο τα συνηθισμενα η ταση βελτιωσης ειναι εμφανης
    δωστου μεγαλε ΜΟΡΦΕΑ

  40. ΚΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑΞΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

  41. παρεμβαλεις φιλε και δεν μπορω να επικοινωνησω με τον μεγαλο ΜΟΡΦΕΑ
    παρε τα κουβαδακια σου και παγαινε σε άλλη παραλια
    αυτο το αρθρο ειναι δικο μας

  42. Τα δικα σου ομολογα γιατι δεν τα ρευστοποιεις ρε εβραικο καθαρμα? Τα ρεστα απο τα 2.8 τρις που πηρες ειναι 2.2 τρις!
    Αυτα γιατι δεν τα ρευστοποιεις ρε ινδικο χοιριδιο?????

Comments are closed.