ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ KAI EΠΤΑΕΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Α & Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ






















ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ; 

ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ 
ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ



Εδω και πολλα χρονια εχω κανει γνωστο και το εχω αποδειξει οτι ημουν και ειμαι ο πρωτος ακομματιστος Ελληνας-Χριστιανος Εθνικιστης. 


Εντουτοις ολοι οι ανθελληνες προδοτικα και βρωμικα με αποκαλουν οτι ειμαι χουντικος και χρυσαυγιτης. 

Αυτο το κανουν κατα γενικη ομολογια ολων των γνησιων Ελληνων διοτι τρεμουν την στηλη Ελ λας-ισχυς δια της γνωσεως η οποια ειναι μακραν η κορυφαια Ελληνοχριστιανικη στηλη στην Ελλαδα και μεσα απο την οποια δημιουργω νεους Ελληνες ανωτατης ποιοτητας.

Ψωμι, παιδεια, ελευθερια ηταν το τοτε συνθημα των αγωνιστων του πολυτεχνειου. 


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.

Πως ομως ειναι δυνατον οταν συμφωνα με μαρτυτριες και αδιασειστα στοιχεια ακομη και οι πολιτικοι αντιπαλοι του Γεωργιου Παπαδοπουλου οπως ο καθηγητης Φαιδων Βεγλερης, ο οποιος κατεθεσε οτι η μονη εποχη κατα την οποια υπηρχε δωρεαν Ελληνικη παιδεια ηταν κατα την διακυβερνηση της εξαετιας (1967-1973), να ζητουν οι διαμαρτυρομενοι παιδεια ;

Αραγε ποια παιδεια αναζητουσαν ;

Επειτα για πιο ψωμι διαδηλωναν και αγωνιζοταν οταν η κυβερνηση του Γεωργιου Παπαδολουλου πηρε δυο διεθνη οικονομικα βραβεια δια τον ρυθμο αναπτυξεως της Ελληνικης οικονομιας ; 


Oσο για την Ελευθερια τι ακριβως σημαινει για τους νεοταξιτες θα το δειτε για πολλοστη φορα στην ιστορικη μου εργασια-ερευνα που ακολουθει.

Παντοτε απο μικρο παιδι η επετειος του Πολυτεχνειου μου εδινε την αισθηση οτι ειναι κατι τελειως ξενο προς τα Ελληνοχριστιανικα ηθη. 

Ποτε δεν την αισθανομουν αυτην την επετειο ως κατι το Ελληνικο.

Ομως η μητερα μου και η γιαγια μου οπως εκατομμυρια αλλοι παρα πολυ πλανεμενοι ηταν “δημοκρατικων” αρχων διοτι ηταν με τον Ανδρεα. Παντοτε μου ελεγαν απο μικρο παιδι για τους κακους χουντικους, τους βασανιστες των αγωνιστων.


Απο την αλλη ο πατερας μου δεν μιλουσε ποτε για ολα αυτα. 

Οταν ημουν ακομη στο δημοτικο μια ημερα με φωναξε μου εδειξε ενα καδρο και μου λεει αυτος ειναι ο ¨”αγιος” Γεωργιος που εαν τον αφηναν θα εκανε την Ελλαδα παγκοσμια υπερδυναμη, ομως αυτο ποτε δεν θα το επιτρεψουν οι ξενες δυναμεις. 

Οταν μεγαλωσεις μια ημερα θα καταλαβεις την αληθεια και τα παρα πολυ βρωμικα παιχνιδια που παιζονται εις βαρος της Ελλαδας μας.

Ποτε ξανα δεν μου ανεφερε τιποτε αλλο σχετικα.

Εκτοτε και λογω ηλικιας ειχα μεινει με την εντυπωση οτι η μητερα μου και η γιαγια μου ειχαν δικιο και οτι η Κυβερνηση Παπαδοπουλου ηταν οι κακοι οι οποιοι αδικα βασανιζαν αθωους Ελληνες. 

Τα χρονια περασαν και το 1996 ειπα για πρωτη φορα με βαση την εικονα την οποια ειχα συνολικα οτι εαν αυτο εδω το πολιτευμα το οποιο εχουμε υπαρχει περιπτωση να ειναι “δημοκρατια” τοτε οι λεγομενοι κακοι χουντικοι ειναι παιδικος σταθμος μπροστα στους σημερινους δικτατορες.

Κατ ουσιαν διοτι δεν ειχα γεννηθει την εποχη της επταετιας ειχα αγνοια παρα πολλων πραγματων.  

Ομως εξατιας του γεγονοτος οτι γραφω εδω και 11 πλεον χρονια την Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας-Ισχυς δια της γνωσεως κανοντας μια εργασια γεωστρατηγικης και ιστοριας για τον πολεμο στην Συρια, ηταν η αιτια να ερευνησω τι πραγματικα συνεβη εκεινη την εποχη στην Ελλαδα. 


Οταν ξεκινησε ο πολεμος στην Συρια αναυδος διαβαζα να μιλουν ολα τα φαιδρα νεοταξικα μεσα ενημερωσεως για τον κακο δικτατορα Μπασαρ Ασαντ. 

Τοτε εκανα αμεσως τον πρωτο συνειρμο οτι ο “κακος δικτατορας” Ασαντ ειναι συνταγματαρχης οπως ηταν και ο “κακος δικτατορας” συνταγματαρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος.


Το επομενο διαστημα ολες μου οι υποψιες επιβεβαιωθηκαν στο ακεραιο αλλωστε ειχα για γνωμονα την προσωπικη μου εργασια γεωστρατηγικης και ιστοριας για τον Μπασαρ Ασαντ και την Συρια.


ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΧΑΝ 
ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ :





Ξυπνήστε ρε: Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 …


Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ; ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο.

Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν ορισμενα απο τα μελη της κυβερνησεως Παπαδοπουλου.
Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα :
 Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος.

Ολοι οι γνήσιοι Ελληνες είναι και πρεπει να ειναι πιστοι στο αξιωμα των αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων ωστε να λυνονται ολες οι διαφορες μεσω του διαλογου και των φιλοσοφικων συζητησεων εκανε πραξη το αρχαιο ιερο Ελληνικο αξιωμα.

Δυστυχως όμως όταν υπαρχουν ακραιες καταστασεις αυτό δεν είναι παντοτε εφικτο.





Παντοτε ως βαθια δημοκρατικος ανθρωπος καταδικαζα και καταδικαζω οποιαδηποτε μορφη βιας. Οταν ομως υπαρχει φανατισμος και αδικια ειδικα απο την μια πλευρα πολλες φορες οι καταστασεις ξεφευγουν απο τον ελεγχο.
ΠΕΡΙ ΚΑΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ.
To φαιδρο της υποθεσεως είναι ότι μιλανε για τους “κακους δικτατορες”. 



Εάν ηταν αυτοι οι παριωτες δικτατορες ,τοτε τι ηταν οι πραγματικοι δικτατορες σε διαφορες χωρες του εξωτερικου. 



Στις πραγματικες δικτατοριες όπως ηταν αυτες στην Χιλη με τον Πινοσετ και στην Κουβα με τον Μπατιστα, στην ρωσια με τον Σταλιν, χιλιάδες πολιτών εξαφανίστηκαν δια παντος από προσωπου γής. ΠΟΤΕ δεν τους ξαναειδε κανενας. 




Τα βασανιστήρια, οι εξευτελισμοι,οι αδικιες και οι θάνατοι ήταν στην ημερησία διάταξη αυτων των ξενων δικτατορικων χωρων . 



Αντίθετα εδώ στην Ελλαδα οι “κακοι δικτατορες”, έστελναν “εξορια” τους εχθρους του Ελληνικου εθνους σε ωραια Ελληνικα νησια.

 Εκει συμφωνα με μαρτυριες αλλα και παραδοχες των ιδιων των εξορισθεντων ειχαν καθαρο αερα και θαλασσα. 


Μαλιστα ανέπτυξαν οικειοτητα με τους φυλακες, όπως ομολογουν οι ιδιοι οι κουμμουνιστες. 




Οι φωτογραφιες της εποχης αποτελουν ένα ακομη αδιασειστο ντοκουμεντο. 



Στην πραγματικοτητα οι κουμμουνιστες εκαναν διακοπες σε πανέμορφα Ελληνικα νησια του Αιγαιου με εξοδα του Ελληνικου κρατους. 

Εντουτοις ειναι ιστορικο γεγονος οτι υπηρξαν μεονομενες ακραιες καταστασεις σε μερικες πολεις οπως ηταν η Αθηνα.


Τα χρονια περνουσαν, η εθνοσωτήριος κυβερνηση του Γεωργιου Παπαδοπουλου, ηταν πλεον παρελθον. 



Όμως στα νεα παιδια οι ψευτοδημοκρατες, εκαναν μια τρομερή πλύση εγκεφάλου, στα σχολεια σχετικα με την “κακια χουντα”. 



Παραλληλα ανασταλτικος παραγοντας στο να καταλαβουν οι νεοι εκεινων των δεκαετιων ηταν ο νεανικος ενθουσιασμος. 


Μαλιστα πολλοι νεοι Ελληνες εμεναν με την τεραστια απορια όταν πηγαιναν να καταθεσουν στεφανι στο πολυτεχνειο, σχετικα με το περιβοητο κομμενο αγαλμα. 


Επανω στο κομμενο αγαλμα δεν εγραφε για τους “πεσοντες” του πολυτεχνείου, αλλα εγραφε, για τους νεκρούς φοιτητες του β παγκοσμιου πολεμου, οπου ειχαμε μια ακομη γερμανικη εισβολή στην Ελληνικη επικρατεια (1941-1944 μ.χ.). 



Καποιοι από τους απορημενους τοτε νεους, ερευνώντας μονοι τους, θα μαθουν λιγο αργοτερα, με κάθε ιστορική εγκυροτητα ότι δεν υπήρξε κανείς νεκρός εντός του Πολυτεχνείου. 


Εντούτοις υπηρξαν θανατοι για αλλους λογους σε αλλα σημεια των Αθηνων, αλλα εκτος του πολυτεχνείου. 


Το πιο προδοτικο και ταυτόχρονα αστειο είναι ότι οι πρακτορες και προδοτες των ξενων δυναμεων, απαιτούν τον τριήμερο εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, δηλαδή απαιτουν να εορτάζεται η δολια καταστροφή της Ελλαδος.




ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ
ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΣΕΒΑ, ΣΑΜΠΑΝΗ,ΔΕΝ
ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ,
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ. ΕΑΝ ΟΛΑ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ. ΣΤΟΝ
ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΣ
ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.




Η τότε κυβέρνηση της ΝΔ αναθέτει στον εισαγγελέα Τσεβά να βρει επί τέλους πόσοι πεθάναν την ημέρα εκείνη. Ο Τσεβάς ψάχνει και βρίσκει ΜΟΝΟ 15 ονόματα.


Προσθέτει όμως στο πόρισμα του και άλλους τρεις που πέθαναν αργότερα, ενώ αναφέρει και έμμεσες μαρτυρίες.


Μετά το 1981 η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου θέλοντας να «αποκαταστήσει» την αλήθεια του Πολυτεχνείου δίνει εντολή στον Αστυνόμο Σαμπάνη (που είχε αποταχθεί από το καθεστώς Παπαδόπουλου και επανήλθε με τη μεταπολίτευση) να βρει τους νεκρούς – φαντάσματα ου Πολυτεχνείου. Το πόρισμα κυριολεκτικά καταπέλτης.


Κανένας νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο (όπως ομοίως και στο πόρισμα Τσεβά αναφέρεται) και μόνο δώδεκα γύρω από αυτό από αδέσποτες σφαίρες.




ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.




Την πρώτη επέτειο του “Πολυτεχνείου”, το 1974. ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων “νεκρών” (σύγχρονων και παλαιότερων, μια και είχαν βάλει φωτογραφίες σκοτωμένων του 1944, του 1950 κλπ) που γέμισαν το πολυπαθές κτίριο, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ήταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας.


Δίπλα του, στο ίδιο κάγκελο υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής συγκιτνητικά λόγια:


“Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει”.


Το “δράμα” το πήραν οι εφημερίδες της εποχής, μία από αυτές δε – η “Αυγή”- έγραψε κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο: “ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ” και τον υπότιτλο: “Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρη οπό σφαίρα. Τι απόγινε”, λέει:


Το σκίτσο της μικρής κοπέλας με το τραγικό ερώτημα κρεμόταν από τα κλαδιά της ελίτσας που φυτεύτηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου. Αργότερα τοποθετήθηκε κι αλλού, κι αλλού, ανάμεσα στα λουλούδια. Με το ίδιο πάντα ερώτημα “Τι απόγινες”.


Ολότελα τυχαία χθες βρεθήκαμε δίπλα σε ένα αγόρι κι από εκεί ξεκινάει μια ακόμα τραγωδία όπως την αφηγείται το ίδιο:


“Ήμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα δίπλα οπό την έξοδο της Στουρνάρη. 



Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη. Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα κι έπειτα έπεσε. 



Με συλλάμβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της.


 Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε.


Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του ’74. πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. 


Μα οι γονείς της με τον μικρότερο αδερφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι. Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. 


Ούτε και από το σχολείο της. 


Το Αμερικανικό Κολέγιο Αγ. Παρασκευής, έβγαλα άκρη. 


Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν. 


Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά. γιατί φοβόμουν.”


Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν το γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: “Τι απόγινε:”. Το όνομα του νέου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής”.


Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της “δολοφονημένης” Ηλένιας – στο οποίο τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι – ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας “ΜΠΡΕΚ” και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου “VOGUE” (το σκίτσο της διαφημίσεως το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νίκολας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ, διάσημο φωτομοντέλο της εποχής, που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο).


Aριστερά είναι η φωτό του Πολυτεχνείου και δεξιά η διαφήμιση.


Μετά τη διαπίστωση της απάτης, ασκήθηκε δίωξη κατά του Ηλιόπουλου για απάτη. Από το όνομα του φαίνεται “γέννησε” την Ηλένια και καταδικάστηκε στις 18/2/75 σε φυλάκιση οκτώ μηνών.


Πάντως, μπορεί να καταδικάστηκε, αλλά η απάτη είχε κερδίσει: Το όνομα της Ηλένιας εκφωνήθηκε πρώτο στον πίνακα των νεκρών του Πολυτεχνείου και σε αυτήν, κατατέθηκαν τα περισσότερα στεφάνια, με πρώτο και καλύτερο εκείνο της Ιωάννας Τσάτσου -συζύγου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας- η οποία μάλιστα, γονάτισε μπροστά, στο σκίτσο και δάκρυσε.
Ο “ΚΑΚΟΣ”  ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΣΑΝΤ



Είναι  τελειως φαιδρο,οτι  οι νεοταξιτες που διαδασκουν την διαφορετικοτητα – πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών και  εθνολογικών
μειονοτηων  να μάχονται την μοναδικη κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκεινους.
.
Η Συρία είναι το μονο ελευθερο μωαμεθανικο  κρατος. 
Στην Συρια ολες οι θρησκευτικες  μειονότητες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ισμαηλιτες.
Ο Πρόεδρος Μπασαρ Ασαντ  είναι ο προστατης των Χριστιανών στην Συρία.
 Οσο παραμενει ο ασαντ στην εξουσια δεν κινδυνευουυν οι χριστιανοι.

Ο προεδρος Μπασαρ Ασαντ μπορει να κρατησει ενωμενο αυτό το εύθραυστο εθνοθρησκευτικό οικοδόμημα μεσα από την διακυβερνηση του.

Ο Πρόεδρος Μπασαρ Άσαντ , είναι ο εγγυητής της παρουσίας των Χριστιανών στην Συρία.


Οι μουσουλμάνοι, οι Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και οι διάφορες θρησκευτικές μειονότητες είναι ενθερμοι υποστηρικτές του Άσαντ, διοτι είναι ο προστατης
της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους.

Ολοι γνωρίζουν ότι ενδεχομενη πτώση του ασαντ
θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την
θανάτωσή  από τους νεοταξιτες σε περίπτωση που 
οι τελευταίοι αναλάβουν την εξουσία στην Συρια.

Για αυτό ολες οι θρησκευτικες μειοντοτητες πολεμούν με φανατισμό για να σώσουν την πατρίδα τους από τον ξενοκίνητο isis ώστε να επιστρέψουν στην ευημερία του παρελθόντος.
Στην Συρία οι αγαρηνοι, οι Χριστιανοί Ελληνορθόδοξοι και οι Καθολικοί, είναι αδέρφια και ζουν μαζί ειρηνικα μεταξυ τους.
Στο μεγάλο Ισλαμικό τέμενος της Δαμασκού, το οποιο ειναι  το τρίτο πιο σημαντικο  τεμενος σε ολο τον κοσμο για τους ισμαηλιτες φυλάσσεται η κεφαλή του αγιου Ιωάννη του Προδρόμου.
Το τέμενος έχει τέσσερις μιναρέδες από τους οποίους ο ένας είναι αφιερωμένο στον ιησου Χριστο.
Εδώ βλέπουμε ότι ενας στόχος των νεοταξιτων είναι να μην υπαρχουν χριστιανοι στην  Ανατολή στην οποία έζησε ο ίδιος ο Χριστός.
Ηδη, στο Ιράκ απέμεινε το 25% των χριστιανών που ζούσε εκεί ενώ στην Συρια ένα 10%.
Οι χριστιανοί της Συρίας αναγκάζονται να φύγουν από τις πόλεις στις οποίες η αγριότητα του πολέμου είναι μονιμη.
Αυτοί οι άνθρωποι καταφεύγουν σε μέρη της Συρίας πιο ασφαλή, είτε φεύγουν για χώρες τις ευρώπης που είναι διατεθειμένες να τους επιτεψουν την διαμονη.
Ο ισχυρότερος σύμμαχος της κυβέρνησης Άσαντ είναι η σιιτική Χεζμπολάx, η οποία προστατεύει τους Αλεβήτες, τους Χριστιανούς και τις άλλες θρησκευτικές μειονότητες που έχουν γίνει στόχος των εξτρεμιστών του isisa.
Τον Άσαντ υποστηρίζουν και φιλειρηνικοί σουνίτες με επικεφαλής τον Μεγάλο Μουφτή της Δαμασκού.
Στο πλευρό της κυβέρνησης μάχονται και τα δύο Κομουνιστικά Κόμματα της Συρίας, όπως και το σοσιαλιστικό κόμμα Μπάαθ.
Το ορθόδοξο Πατριαρχείο της Αντιόχειας στηρίζει την κυβέρνηση Άσαντ ως συνέπεια και των διωγμών και των σφαγών των χριστιανών από το Ισλαμικό κράτος.
Το ίδιο ισχύει και με την καθολική εκκλησία.

Επισης οι καθολικοι της Συρίας στηρίζουν τον Μ. Άσαντ ο οποίος πάντα σεβάστηκε τα δικαιώματα των χριστιανών και τους υπερασπίστηκε, όταν με την υποστήριξη της Δύσης, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας, έφθασαν οι τρομοκράτες στη Συρία και τους δολοφονούσαν.
Η σημερινή κρίση στη Συρία στοχεύει την διαλυση της κοινωνίας όπου η συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων ήταν παράδειγμα αγάπης.
Ναι η συμβιωση μεταξυ Χριστιανών και Αγαρηνών στην Συρια αποτελει παγκοσμιο πρωτυπο.
Αυτό φυσικα είναι κατι που δεν το επιθυμουν οι νεοταξιτες.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΠΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟMΩΣ ΟΙ
ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΚΑΤΑ ΓΕΙΝΚΗ
ΟΜΟΜΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
Η Συρία έχει την υποστήριξη της Κίνας, της Ρωσίας, της Βενεζουέλας, της Κούβας, της Νικαράγουας, ακόμα και της Βολιβίας, πλην των κουμμουνιστων της Ελλαδας.
Είναι πλεον ιστορικα αποδεδειγμενο ότι οι κουμμουνιστες στην Ελλαδα είναι οι μεγαλύτεροι προδοτες-ανθέλληνες ολων των εποιχων σε παγκοσμιο επιπεδο.
Είμαστε μια από τις ελάχιστες χώρες διεθνώς που έχουμε αποκοπεί εντελώς από την παραδοσιακά φίλη συρια όπου ζουν πολλές χιλιάδες Έλληνες πολίτες και 2 εκ. χριστιανοί οι οποίοι στρατεύονται στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ.
Η Συρια αποτελουσε τα ανατολικα σύνορα της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, κατά τις εποχές που βρισκοταν στην ακμη του το Ελληνικο κρατος. 
Θρυλικες εμειναν στην περιοχή αυτή, οι μαχες των ιερων Ελληνων αυτοκρατορων, στρατηγων, αξιωματικων, και στρατιωτών (Βασιλειος ο β, Αγιος Νικηφόρος ο β, Ιωαννης ο α κλπ). 
Η Συρια ηταν τα σύνορα μεταξυ Ελλήνων και αραβων σαρακηνων.
Φυσικα από οποιο μερος, από οποια χωρα και να περασαν οι ενδοξοι προγονοι μας διδαξαν Χριστο και αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους.
Η Συρια λοιπον ηταν Ελληνικο (ρωμαικο) εδαφος. Όπως ηταν αναμενομενο ο Ελληνικος πολιτισμος επηρεασε παρα πολύ τους Συριους. 
Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα, ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου. 
Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε Παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.
Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ, που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.
Ολοι οι βορειοι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν οτι τα στενα του Βοσπορου ονομαζοταν Σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.
 Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.
Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη.
Η πολη ειχε τις περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο.
 Ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου.
Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. 
Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως. 
Όμως οι καιροι αλλαξαν η αυτοκρατορια μας κατακτηθηκε από τους Γερμανους και τους Φράγκους, και από τοτε ο Ελληνισμος αρχισε την καθοδικη του πορεια.

Ο διαχρονικος Ελληνικος πολιτισμος αφησε ανεξίτηλα τα σημαδια του στους Συριους, όπως εγινε με ολους τους ξενους λαους. 

Για αυτό με την ανεξαρτησία της Συρίας απο τους Γάλλους το 1946, διδάσκεται στα Συριακά σχολεία το μάθημα της πολιτικής κοινωνιολογίας στις θεωρητικές και θετικές επιστήμες. 
Είναι ένα μάθημα που αναφέρεται στα έργα των Ελλήνων Φιλοσόφων όπως Πλάτωνα και Αριστοτέλη. 
Kανένας Σύριος μαθητής δεν μπαίνει στο πανεπιστήμιο αν δεν δώσει το μάθημα αυτό. 
Οι Σύριοι είναι ποτισμένοι από τις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης και πανω από ολα του Ελληνισμού, δεν δέχονται εύκολα τα απολυταρχικά και τα νεοταξικά καθεστώτα.
Η Ελλάδα είναι μια από τις τέσσερις μόνο συνολικά Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αποπέμψει την πρεσβεία της Συρίας.
Από το 2012, η “ελληνική” κυβέρνηση αναιτια έκλεισε την Πρεσβεία μας στη Δαμασκό, ζήτησε από την εδώ πρέσβη της Συρίας να φύγει.
Από τότε και μέχρι σήμερα, στο πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ακριβώς δίπλα από το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, παραμένει ένας φύλακας και μια σημαία στην οροφή για να μας θυμίζει τη χώρα με τους παραδοσιακά ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Η Συρια εχει σήμερα Πρεσβείες ή Προξενεία σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως, Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πολωνία, Κύπρος, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, σουηδια Ολλανδία.
Πρεσβεια η προξενειο στην Συρια εχουν και άλλες χωρες της ευρωπης η  Ελβετία, η Ρωσία, η Λευκορωσία. Επισης μεταξύ άλλων η Κίνα, η Αρμενία αλλά και η Τουρκία.
Στη Δαμασκό λειτουργούν σήμερα Πρεσβείες ή Προξενεία Ευρωπαϊκών χωρών όπως, της Ιρλανδίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας και της Τσεχίας που εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Η Δανία, η Σερβία και η Σουηδία, έχουν μεταφέρει για λόγους ασφαλείας τις πρεσβείες τους για τη Συρία στην κοντινή Βηρυτό του Λιβάνου. Πρεσβείες πολλών άλλων χωρών συνεχίζουν να λειτουργούν στη Δαμασκό ή στη Βηρυτό.
Η Ελλάδα δεν εχει πλεον καμια σχεση σε κανενα επιπεδο με την Συρια.

Φυσικα όχι μονον σταματησαν τις διπλωματικες επαφες αλλα ταυροχρονα είναι προκλητικα αποντες όσον αφορά οποιαδήποτε φιλανθρωπικού, ελεγκτικού ή πολιτικού τύπου αποστολή στην Συρια.


Απο όλους τους προαναφερομενους εξαιρείται ένα μικρο μερος ανα τους αιωνες, με βαση της παγκόσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον, και μηδεν αγαν.

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ :


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.




Το υπεροχο ,ισως το πιο υπεροχο ολων εκεινης της εποχης είναι ότι κκε ηταν εναντια σε αυτά που γινοταν στο πολυτεχνειο.


Οι κομμουνιστές, όχι μόνον απείχαν από το Πολυτεχνείο, αλλά το κατήγγειλαν κιόλας. Έγραφε τότε το υπ’ αριθμόν 8 τεύχος της “Πανσπουδαστικής”, οργάνου της φοιτητικής νεολαίας του ΚΚΕ:


 «Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου προβοκατόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη,Καραγιαννόπουλου, με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας, γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε την στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. 


Για να μπορέσουν να φτασουν παραπέρα, κατασκευάζοντας και με τη βοήθεια των “χουντικών” μέσων ενημέρωσης την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής αναρχικής εξέγερσης, να χρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του “επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος”, για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας». 


Σκοτεινές δυνάμεις”, λοιπόν, εκπροσωπούσαν οι “ήρωες” του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με τους “ανανεωτές” της αριστεράς. 


Αυτά μας γραφουν οι ανθρωποι που εζησαν από κοντα τα γεγονοτα.



Αληθεια τι να πρωτοθυμηθει καποιος σχετικα με τα ονειρα και της επιδιωξεις των κουμμουνιστων. Κατά την Μικρασιατικη καταστροφή πανηγυριζαν την ηττα των Ελληνων , και της σφαγες των αμαχων Ελλήνων από τους Τουρκους. Την εποχή που το εθνικιστικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου, πολεμούσε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, οι κουμμουνιστες καλούσαν τον λαό να μην πολεμήσει τους εισβολείς. Μαλιστα εβγαλαν και Μανιφεστο Μανιφέστο Κ.Ε. τού Κ.Κ.Ε. (7-12-1940): ” Ο πόλεμος προκλήθηκε από την βασιλομεταξική σπείρα. Δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση τής πατρίδας μας. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ . 


Γνωστος ο ρολος τους και για την δημιουργια του εμφυλιου. Μεταξυ αλλων μεσα στις προθεσεις του σταλινικού αυτού μορφώματος ηταν , να δημιουργήσει ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη. 


Όλα αυτά με σκοπο να ενταχθούν σε μια βαλκανική κομμουνιστική ομοσπονδία υπό την αιγίδα του μεγάλου νεοταξιτη Στάλιν. 


Της προθεσεις αυτές μαλιστα για την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, γνωστοποιήθηκαν επισήμως στο Στρασβούργο από τον Μιλτιάδη Πορφυρογένη, ο οποίος βρέθηκε εκεί ως αντιπρόσωπος του ΚΚΕ στο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας. 



Η ομιλία του Πορφυρογένη, δημοσιεύθηκε στον «Ριζοσπάστη», στις 28 Ιουνίου 1947. Μετα τον εμφυλιο το πολυτεχνειο, η συγκυβερνηση με την δεξια το διαστημα 1989 εως 1990, και τωρα τα προδοτικα γενοκτονικα μνημονια.Τα βρωμικα παιχνίδια τους εις βαρος των Ελλήνων δεν ειχαν και δεν εχουν τελος, με στοχο τον οριστικο μας αφανισμο.


Ηταν αγιοι και τελειοι οι παραγοντες της εθνοσωτηριου 
κυβερνησεως ;

Φυσικα οχι. Καθως διοτι τελειως και αναμαρτητος ειναι μονον ο Θεος-δημιουργος  στον οποιο δεν υπαρχει καμια απολυτως κακια, οπως μας διδαξε ο υπατος των Φιλοσοφων. 


Το να προσπαθεις να καταστρεψεις την πατριδα σου ειναι 
αμαθεια και προδοσια.

Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

 Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα.


 Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος.



 Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης.


 Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.


 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.


 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.



Σκεφτείτε το εξης, ποιος ανθρωπος δικαιος, ηθικος, γεναιος,θα ηθελε για θεο του, έναν θεο εκδικητικο, βρωμικο, που δινει “δοκιμασιες”, συμφορες σε αθωους ανθρώπους, σε αθωα παιδια, μεχρι τελειωτικου αφανισμου, μεχρι θανατου. 

Επειτα ποια θα ηταν η διαφορα του με τον εωσφορο; 
Aπολυτως καμια. Ειναι λοιπον τελειως αδυνατον ο θεος που μας εδωσε την ζωη, την ελευθερια, την υγεια, την φυση, της θαλασσες, τα δαση, τα ζωα, τα πτηνα, ο θεος που σταυρωθηκε από αγαπη για εμας, να κανει τοσο φτηνες, να κανει τοσο βρωμικες πραξεις. 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι δεν θα ηταν ηταν απιθανο να εδινε ο θεος καποιες δοκιμασιες στο μετρο του δυνατου για κάθε ανθρωπο ώστε να τον βοηθησει να γινει καλυτερος, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν αιτια για τον βασανισμο, για την καταστροφή, για τον θανατο αθωων ανθρωπων, αθωων παιδιων. (3) 

Εμεις οι γνήσιοι Ελληνες θα ειμαστε παντοτε δεμενοι με την φυση και τις ομορφιες της, όπως και με τα ζωα. 
Γιατι αυτο μας διδαξαν οι Αρχαιοι Ελληνες ιεροι φιλοσοφοι που ηταν οι προγονοι μας. Διοτι είναι μεσα στα γονιδια μας. 
Παντοτε οι γνησιοι Ελληνες  θα λατρεύουμε υπερμετρα την φυση και θα θαυμαζουμε (δοξάζουμε) τον Τριαδικο Θεο που την δημιουργησε. 
Για αυτους τους λογους ολοι οι γνήσιοι Ελληνες θα ψαλλουν προς τον ποιητη ουρανου και γης, το σε σε υμνουμεν σε ευλογουμεν, σοι ευχαριστούμε κυριε,και δεομεθα σου ο θεος ημων. 
Ολα αυτά για το μοναδικο μεγαλειο ζωης και ψυχης που μας προσφερει. 
Στον αντιποδα για αυτους τους λογους οι σατανιστες νεοταξιτες, πρατουν το αντιθετο και καταστρεφουν την φυση από θανασιμο μισος προς τον δημιουργο Θεο και τους Ελληνες Χριστιανούς. 
Για αυτό κακοποιουν και σκοτωνουν ζωα, με χαρα καθως όλα αυτά τα επιβαλει η “Θρησκεια”τους. 

ΑΜΑΘΕΙΑ 
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 



Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε 
τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Στο σημειο αυτό να θυμισω τα λογια του Χριστοδουλου, με το παράδειγμα για τον κυμα, για τον οποιο ελεγε ο Χριστόδουλος, ότι τον πλαθεις και τον κανεις όπως εσυ επιθυμεις. Αυτό που ηθελε να μας πει είναι ότι εάν δεν εχεις πολύ ισχυρη πιστη και Ελληνοχριστιανικη παιδεια, εισαι ερμαιο στα χερια των ανθρωπιων της νεας ταξης, οι οποιοι σε κανουν ότι θελουν.
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.

Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.


Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 

Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 


Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες   
χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ KAI EΠΤΑΕΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Ενσωματωμένη εικόνα 1



Εδω και πολλα χρονια εχω κανει γνωστο και το εχω αποδειξει οτι ημουν και ειμαι ο πρωτος ακομματιστος Ελληνας-Χριστιανος Εθνικιστης. 


Εντουτοις ολοι οι ανθελληνες προδοτικα και βρωμικα με αποκαλουν οτι ειμαι χουντικος και χρυσαυγιτης. 

Αυτο το κανουν κατα γενικη ομολογια ολων των γνησιων Ελληνων διοτι τρεμουν την στηλη Ελ λας-ισχυς δια της γνωσεως η οποια ειναι μακραν η κορυφαια Ελληνοχριστιανικη στηλη στην Ελλαδα και μεσα απο την οποια δημιουργω νεους Ελληνες ανωτατης ποιοτητας.

Ψωμι, παιδεια, ελευθερια ηταν το τοτε συνθημα των αγωνιστων του πολυτεχνειου. 


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.

Πως ομως ειναι δυνατον οταν συμφωνα με μαρτυτριες και αδιασειστα στοιχεια ακομη και οι πολιτικοι αντιπαλοι του Γεωργιου Παπαδοπουλου οπως ο καθηγητης Φαιδων Βεγλερης, ο οποιος κατεθεσε οτι η μονη εποχη κατα την οποια υπηρχε δωρεαν Ελληνικη παιδεια ηταν κατα την διακυβερνηση της εξαετιας (1967-1973), να ζητουν οι διαμαρτυρομενοι παιδεια ;

Αραγε ποια παιδεια αναζητουσαν ;

Επειτα για πιο ψωμι διαδηλωναν και αγωνιζοταν οταν η κυβερνηση του Γεωργιου Παπαδολουλου πηρε δυο διεθνη οικονομικα βραβεια δια τον ρυθμο αναπτυξεως της Ελληνικης οικονομιας ; 


Oσο για την Ελευθερια τι ακριβως σημαινει για τους νεοταξιτες θα το δειτε για πολλοστη φορα στην ιστορικη μου εργασια-ερευνα που ακολουθει.

Παντοτε απο μικρο παιδι η επετειος του Πολυτεχνειου μου εδινε την αισθηση οτι ειναι κατι τελειως ξενο προς τα Ελληνοχριστιανικα ηθη. 

Ποτε δεν την αισθανομουν αυτην την επετειο ως κατι το Ελληνικο.

Ομως η μητερα μου και η γιαγια μου οπως εκατομμυρια αλλοι παρα πολυ πλανεμενοι ηταν “δημοκρατικων” αρχων διοτι ηταν με τον Ανδρεα. Παντοτε μου ελεγαν απο μικρο παιδι για τους κακους χουντικους, τους βασανιστες των αγωνιστων.


Απο την αλλη ο πατερας μου δεν μιλουσε ποτε για ολα αυτα. 

Οταν ημουν ακομη στο δημοτικο μια ημερα με φωναξε μου εδειξε ενα καδρο και μου λεει αυτος ειναι ο ¨”αγιος” Γεωργιος που εαν τον αφηναν θα εκανε την Ελλαδα παγκοσμια υπερδυναμη, ομως αυτο ποτε δεν θα το επιτρεψουν οι ξενες δυναμεις. 

Οταν μεγαλωσεις μια ημερα θα καταλαβεις την αληθεια και τα παρα πολυ βρωμικα παιχνιδια που παιζονται εις βαρος της Ελλαδας μας.

Ποτε ξανα δεν μου ανεφερε τιποτε αλλο σχετικα.

Εκτοτε και λογω ηλικιας ειχα μεινει με την εντυπωση οτι η μητερα μου και η γιαγια μου ειχαν δικιο και οτι η Κυβερνηση Παπαδοπουλου ηταν οι κακοι οι οποιοι αδικα βασανιζαν αθωους Ελληνες. 

Τα χρονια περασαν και το 1996 ειπα για πρωτη φορα με βαση την εικονα την οποια ειχα συνολικα οτι εαν αυτο εδω το πολιτευμα το οποιο εχουμε υπαρχει περιπτωση να ειναι “δημοκρατια” τοτε οι λεγομενοι κακοι χουντικοι ειναι παιδικος σταθμος μπροστα στους σημερινους δικτατορες.

Κατ ουσιαν διοτι δεν ειχα γεννηθει την εποχη της επταετιας ειχα αγνοια παρα πολλων πραγματων.  

Ομως εξατιας του γεγονοτος οτι γραφω εδω και 11 πλεον χρονια την Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας-Ισχυς δια της γνωσεως κανοντας μια εργασια γεωστρατηγικης και ιστοριας για τον πολεμο στην Συρια, ηταν η αιτια να ερευνησω τι πραγματικα συνεβη εκεινη την εποχη στην Ελλαδα. 


Οταν ξεκινησε ο πολεμος στην Συρια αναυδος διαβαζα να μιλουν ολα τα φαιδρα νεοταξικα μεσα ενημερωσεως για τον κακο δικτατορα Μπασαρ Ασαντ. 

Τοτε εκανα αμεσως τον πρωτο συνειρμο οτι ο “κακος δικτατορας” Ασαντ ειναι συνταγματαρχης οπως ηταν και ο “κακος δικτατορας” συνταγματαρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος.


Το επομενο διαστημα ολες μου οι υποψιες επιβεβαιωθηκαν στο ακεραιο αλλωστε ειχα για γνωμονα την προσωπικη μου εργασια γεωστρατηγικης και ιστοριας για τον Μπασαρ Ασαντ και την Συρια.


ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΧΑΝ 
ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ :




Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ; ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο.

Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν ορισμενα απο τα μελη της κυβερνησεως Παπαδοπουλου.
Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα :
 Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος.

Ολοι οι γνήσιοι Ελληνες είναι και πρεπει να ειναι πιστοι στο αξιωμα των αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων ωστε να λυνονται ολες οι διαφορες μεσω του διαλογου και των φιλοσοφικων συζητησεων εκανε πραξη το αρχαιο ιερο Ελληνικο αξιωμα.


Δυστυχως όμως όταν υπαρχουν ακραιες καταστασεις αυτό δεν είναι παντοτε εφικτο.





Παντοτε ως βαθια δημοκρατικος ανθρωπος καταδικαζα και καταδικαζω οποιαδηποτε μορφη βιας. Οταν ομως υπαρχει φανατισμος και αδικια ειδικα απο την μια πλευρα πολλες φορες οι καταστασεις ξεφευγουν απο τον ελεγχο.




Γεωργιος Παπαδόπουλος και Μπασαρ ασαντ Βιοι παραλληλοι, αλλα και βιοι αντίθετοι στον τομεα της γεωστρατηγικης, για τους δυο μεγαλους ηγετες. 



Κοινος παρανομαστης των δυο ηγετων, του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του Μπασαρ Ασαντ, ηταν η αρνηση τους να παραχωρησουν τον ορυκτο πλουτο των δυο χωρων (Ελλαδα- Συρια), εναντι πινακίου φακης, και να είναι μια ζωη σκλαβοι στους νεοταξιτες. 



Σε ολες της χωρες που υπαρχει τεράστιος ενεργειακος πλουτος, επεμβαινουν οι νεοταξιτες, με πολεμους, πραξικοπηματα, αλαζουν τους πατριωτες ηγετες, με ηγετες πιονια, και παιρνουν για ένα κομματι ψωμι τα ενεργειακα κοιτασματα των χωρων αυτων. Το πετρέλαιο το φυσικό αέριο κλπ, σημαίνουν χρήμα και εξουσία. 



Η πολιτικη των εωσφοριστων παγια. Σε ολες της περιοχες που υπαρχουν πλουσια ενεργειακα κοιτασματα, της εξαθλιωνουν πνευματικα, ηθικα. 


Το αποτέλεσμα είναι να κυριαρχει η σεξουαλικη διαφθορα, για μπορουν να είναι σε θεση οι εωσφοριστες να εκμεταλευονται τον ενεργειακο τπλουτο των χωρων αυτων. 


Στην Συρια όμως απετυχαν να την εξαθλιωσουν ηθικα και πνευματικα. 


Είναι απολυτως βεβαιον ότι εκτος από μεγαλος πατριώτης, ο συνταγματαρχης Μπασαρ Ασαντ, είναι ενας πολύ μεγαλος στρατηγος. 


Ολες του οι κινησεις είναι επιτυχημένες και αποβαινουν προς οφελος της Συριας. Σε θεματα γεωστρατηγικης κυριολετικα παιρνει αριστα. Ο πατερας του Ασαντ ,ο Χαφεζ ηταν ο προεδρος της Συριας, πρωτου να αναλαβει ο Μπασαρ Ασαντ. 


Το 1963 ο Χαφεζ Ασαντ ,προχωρησε σε μια πολύ σημαντικη κινηση, διοτι δεχτηκε να γινει φιλος και σύμμαχος της ρωσιας. 


Στα πλαισια αυτης της φιλιας- συμμαχιας, οι Ρώσοι εδωσαν το δικαιωμα στους Συριους να σποδαζουν στην Ρωσια μόρφωση σε Συριους. 


Εκει τους δωθηκε η ευκαιρία να αναμειχθούν με τους ρωσους συμφοιτητές τους σε ομάδες εργασίας και σε γεύματα φιλίας και συναδέλφωσης. 


Ο στοχος της ρωσικης “αυτοκρατορικης” πολιτικης ήταν η δημιουργία μίας φιλικά προσκείμενης προς την ρωσια ελίτ Συριων διανοουμένων (γιατρών, καθηγητών και αξιωματούχων), οι οποίοι θα επέστρεφαν στα πάτρια εδάφη φέροντας μαζί τους συζυγους από τη Ρωσία, τις οποίες ηδη είχαν νυμφευθεί. 



Σε ολες της υψηλες κρατικες θεσεις της Συριας, υπαρχουν μονον Συριοι, που σπουδασαν στην ρωσια. Φυσικα την ιδια πολιτικη συνεχιζει μεχρι σημερα ο Μπασαρ Ασαντ, ο οποιος ειδε ότι το πρωτο πραγμα που εκανε ο πατερας του μολις ανελαβε την εξουσια ηταν η συμμαχια με τους ρωσους. 



Βεβαια Ρωσοι και Συριοι δεν εχουν μονον συγγενικους δεσμούς. 


Η Συρια του Μπασαρ Ασαντ αποτελει έναν από τους καλυτερους πελατες των ρωσων στον εξοπλιστικο τομεα. Μεταξυ Ρωσιας και Συριας υπαρχουν εξοπλιστικα συμβολαία που φτάνουν τα 700 εκατομμύρια δολάρια ανα ετος. 



Αυτο βεβαια το ποσο δεν είναι σε καμια περιπτωση το πραγματικο, ειδικα για μια χωρα όπως η Συρια, που τα τελευταια χρονια, είναι σε εμπολεμη κατασταση.



Ο Χαφεζ Ασαντ και στην συνεχεια ο υιος Ασαντ, καταλαβαν, παρα πολύ καλα ότι μια χωρα με μεγαλο ενεργειακο πλουτο, είναι αδυνατον να επιβίωσει, απο τους εωσφοριστες της νεας ταξης, χωρις την βοηθεια της ρωσικης υπερδύναμης. 



Δυστυχως για την Ελλαδα, ο ομοβαθμος του Μπασαρ Ασαντ, ο συνταγματαρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος, δεν τα υπολογισε τα προαναφερομενα με αποτέλεσμα την ολικη καταστροφή της Ελλαδος, αλλα και της δικης του.


 Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικος γνήσιος Ελληνας ηγέτης που ειπε παρα πολλα συνεχομενα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ στους αμερικανους. 


Όλα αυτά σε αντιθεση με της στημενες αλλοδαπες μαριονετες της “μεταπολιτεύσεως” , οι οποιες λενε ναι σε όλα. 


Αρχικα διοτι ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος, ηθελε να κανει την Ελλαδα ευρωπαικη υπερδυναμη, για αυτο δεν δεχτηκε την συμφωνία με την πετρελαϊκή αμερικανοκαναδική εταιρεία Oceanic Exploration Company για τα πετρέλαια της Θάσου με ποσοστο 15% της ημερήσιας άντλησης, το οποιο θα επαιρνε η Ελλαδα, ενω το 85% θα επαιρνε η αμερικανοκαναδική εταιρεία. 





Ο Γεωργιος Παπαδόπουλος, ως Πατριώτης , δεν το δεχτηκε κατι τετοιο. 


Αυτό γιατι είχε ήδη ερθει σε επαφη με τον ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου, για μια καλυτερη για την Ελλάδα συμφωνία. 



Ηδη στις 19 Νοεμβρίου του 1973 υπήρχε προαποφασισμένη η συναντηση στην Αθήνα μεταξύ του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του ρουμανου προεδρου.



 Αυτό για να υπογραφεί η συμφωνία των δυο χωρών, που προέβλεπε 40% για την Ελλάδα και 60% για την Ρουμανία. 



Δυστυχως αυτή η συναντηση δεν εγινε ποτε, διοτι τον ανετρεψαν οι αμερικανοι. Ακομη ο εθνάρχης Παπαδοπουλος αρνηθηκε για πρωτη φορα στα χρονικα, την πενιχρη στρατιωτικη βοηθεια των Αμερικανων. 




Η αστεια αυτή στρατιωτικη βοηθεια είναι ενας από τους τροπους εξουσιας και σκλαβιας των αμερικανων στο Ελληνικο τριτοκοσμικο προτεκτορατο. 





Επισης ο Γεωργιος Παπαδόπουλος αρνηθηκε να παιρνει δανεια η Ελλαδα από της αμερικανικες τράπεζες. 



Το κερασακι στην “τουρτα” , είναι ότι ειπε ένα ακομη ΟΧΙ στους Αμερικανους για την χρήση της βάσεως της Σούδας προς βοήθεια των Ισραηλινών σιωνιστών στον πόλεμο με τους Άραβες. 



Ακομη ηθελε να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή για τις αγοροπωλησίες πετρελαίου, από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου. 




Σε ένα τριτοκοσμικο προτεκτορατο , στο οποιο μολις το ειχε απελευθερωσει και το ειχε κανει ανεξαρτητο ο εθνάρχης Παπαδόπουλος, τα πρωτα χρονια εξουσιας, της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως ηταν παρα πολύ κρίσιμα. 



Ειδικα μετα τα τοσα πολλα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ τα οποια ειπε στους νεοταξιτες αμερικανους. 



Για αυτό απαραιτητος χρειαζομασταν την συμμαχια της ρωσιας, ώστε να ειμαστε σε θεση , να επιβιώσουμε αρχικα και στην συνεχεια να γινουμε ένα πολύ ισχυρο κρατος, καθως υπηρχαν ολες οι προϋποθέσεις για αυτό το επίτευγμα.



 Η πατριωτικη κυβερνηση Παπαδοπουλου, χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, έφτιαξε δρόμους σε όλη την Ελλάδα , εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη, οι Ελληνες της επαρχιας. 


Επισης πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα, και στρέμματα γης να καλλιεργούν, οι Ελληνες αγροτες. Τωρα δινουν παρανομα την Ελληνικη γη, μαζι με τα σπιτια των Ελλήνων στους εισβολεις. 



Ακομη η εθνοσωτήριος κυβερνηση αγόρασε για την ασφάλεια του έθνους αεροπλάνα και υποβρύχια τοις μετρητοίς. Δώρισε 150.000 οικίες σε δημοσίους υπαλλήλους, με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και κυρίως χωρίς μίζες. 




Δώρισε σε Ελληνες πολυτέκνους οικίες χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. 



Τωρα αυτην την εποχη δινουν οικιες μονον σε παρανομους, εισβολεις, οι οποιοι είναι αποδεδειγμένα θανάσιμοι εχθροι, των Ελλληνων Χριστιανών. 


Μετα κατασκεύασε νοσοκομεία, Σχολεία, εργα Οδοποιίας και εργατικές Κατοικίες, μονον για Ελληνες. 



Αντίθετα αυτην την εποχη αφηνουν αστεγους τους Ελληνες, και φτιαχουν , τα παντα για τους λαθρο. Κατά την εποχη του εθναρχη ηταν η μοναδικη εποχη που είχαμε εντελως δωρεαν παιδεια για τους Ελληνες.


 Αυτό το παραδεχτηκε ο Φαιδων Βεγλερης, συνταγματολόγος, ο οποιος κατεθε εναντιον των μελων της εθνοσωτηριου Κυβερνήσεως, στην επιμαχη δικη.


 Ακομη είχαμε υποτροφιες, για τους αριστούχους των εξαταξιων γυμνασιων και των πανεπιστημιων, και υποτροφιες των αριστούχων αποφοιτων από τα πανεπιστημια. Υστερα ο εθνάρχης κατάργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους πολίτες.


Επειτα κατασκεύασε εργοστάσια παραγωγής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κλπ. Μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες και εργοστάσια δούλευαν υποδειγματικα επί Παπαδοπουλου, με εκατομμύρια έσοδα για το κράτος (εξαγωγες) και θέσεις εργασίας για τους Έλληνες πολίτες,σε πολύ μεγαλα εργοστασια , που ηταν τεραστια ονόματα στον κλαδο τους όπως ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, ΜΙΝΙΟΝ, AΙΓΑΙΟΝ, ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗ, ΠΙΡΕΛΙ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ ,ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ ΚΛΠ. Μην ξεχνατε ότι αν και ηταν στρατιωτικοι, και όχι οικονομολογοι, εντούτοις η Ελλάδα , κερδισε δυο φορες το οικονομικο βραβειο, απο την τοτε ευρωπαικη οικονομικη ενωση(εοκ).
 Μολις ανελαβε την εξουσια η εθνοσωτήριος κυβερνηση Παπαδοπουλου, η Ελλάδα τιμήθηκε δύο φορές με το αυτό το βραβείο. 
Μια για το έτος 1971 και άλλη μια για το έτος 1972.
 Στο φύλλο 10-1-1972 των ΤΙΜES του Λονδίνου έγραψε « απονεμήθηκε στην Ελλάδα, διότι επέτυχε ταχεία ανάπτυξη, υγιές ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών και σχεδόν την καλύτερη αντιπληθωριστική πολιτική του έτους1971.»
 Κατά την δεύτερη βράβευση για το έτος 1972, η Ελλάδα κατατάχθηκε, για πρώτη φορά, στην ομάδα των χωρών υψηλού εισοδήματος, για την καλύτερη καθολική ( σε όλους τους τομείς all- round ), οικονομική επίδοσή της, μεταξύ όλων των Χωρών του Κόσμου. Ο
 λογος βραβεύσεως ήταν η εξαιρετη προσπαθεια που εκανε στον τομεα της οικονομιας η εθνοσωτήριος κυβερνηση. Το πρώτο βραβείο των χωρών υψηλής αυξήσεως του εισοδήματος, απονέμεται στην Ελλάδα, για την επίτευξη ενός ρυθμού αναπτύξεως 8,5%, με παράλληλη ισχυρή θέση ως προς την νομισματική σταθερότητα- επίτευγμα για το οποίο απέσπασε δίκαια τον έπαινο του Ο.Ο.Σ.Α. 
Την δευτέρα θέση κατέλαβε η Γαλλία και την τρίτη η Αυστραλία. Financial Τιμές 15-1-1973 και Ελληνικές εφημερίδες 17-1-1973. ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α. 
Τα ευνοϊκά αποτελέσματα, τα οποία επέτυχε η Ελλάδα κατά του πληθωρισμού, εν αντιθέσει με την εξαρση του πληθωρισμού εις το εξωτερικό, οφείλονται άνευ αμφιβολιας, στην πολιτική, σχετικα με το θέμα των ημερομισθίων και των μισθών. 
Επεττυχε η Ελλαδα την συγκράτηση των μέσων ονομαστικών αυξήσεων εντός των ορίων της αυξήσεως της παραγωγικότητος, παράλληλα με την συγκράτηση των τιμών των αγαθών ευρείας καταναλώσεως. Η επιτυχία εις τον τομέα αυτό τη Ελλάδος, υπήρξε μεγαλυτέρα εκείνης, την οποίαν επέτυχαν αι περισσότερες χώρες- μέλη του Ο.Ο.Σ.Α ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
 Σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα της επιτροπής, η επίδοσις της Ελλάδος τόσο βραχυχρονίως όσο και μακροχρονίως υπήρξε εντυπωσιακή. Η Ελλάς στον σχετικό συγκριτικό πίνακα του Γενικού Γραμματέως του ΟΗΕ, καταλαμβάνει την 2α θέση μετά την Ιαπωνία, ως προς τον ρυθμόν αυξήσεως του ΑΕΠ, κατά το 1970. Το ΑΕΠ της Ελλάδος, συνεχίζει την ταχεία ανοδική πορεία του, με ρυθμόν εντός του 1972, το 8,5%. 
Η άνοδος των τιμών περιορίσθηκε κάτω του 4%. Η θεαματική αύξησις των εξαγωγών έφθασε το 40% με βελτίωση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών( ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ). 
Στην ετησία έκθεση του 1970 χαρακτηρίζεται η δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδος ως «υπόδειγμα για κάθε χώρα». 
Γιά πρώτη φορά η Ελλάδα ορίστηκε από το Δ.Ν.Ταμείο, ως αποδέκτης ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων (SDR), αξίας 16 εκατομμυρίων δολλαρίων, με ανταλλαγή ισοπόσου μετατρέψιμου συναλλάγματος.(Προνόμιο Χώρας μόνο με ισχυρή οικονομική θέση.) 
Η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε με ετήσιο ρυθμό 13,5%., ο οποιος ηταν ο υψηλότερος όλων των άλλων χωρών του ΟΟΣΑ, πλην της Ιαπωνίας. ΛΟΙΠΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Αύξηση των επενδύσεων παγίου Κεφαλαίου στην Βιομηχανία 14,5% ετησίως. Σε ολόκληρη την οικονομία ειχαμε αύξηση 12%. Επισης σημειωθηκε αλματώδης αύξηση των εξαγωγών. 
Εγιναν πολλες σημαντικές διαρθρωτικές μεταβολές. Εμηδενίσθη σχεδόν η ανεργία λόγω πλήρους εξασφαλίσεως της απασχολήσεως του εργατικού δυναμικού της χώρας, με παράλληλο μηδενισμό της μεταναστεύσεως των Ελλήνων στο εξωτερικό. 
Ο τουρισμός αυξηθηκε και ξεπερασε κάθε προσδοκία. Παρόμοιες κριτικές υπάρχουν και έχουν δημοσιευθεί από Τράπεζες με διεθνή κύκλο εργασιών, από οικονομικες οργανώσεις και διάφορα ιδρύματα, από συνδέσμους βιομηχάνων εξωτερικού, από Πανεπιστήμια του Εξωτερικού μεταξύ των οποίων και του ΛΕΝΙΝ_ΜΟΣΧΑΣ κ.λ.π. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβάνω ο εθνάρχης Παπαδόπουλος, εκανε το μοιραιο λαθος να μην αναζητησει έναν πανισχυρο συμμαχο, όπως ηταν η ρωσια. 
Δικαιως μονον που ακουγε, για κουμμουνιστες ο εθνάρχης “εβγαζε” σπυρια. Αλλωστε αυτος ηταν ο λογος ο οποιος ανελαβε την εξουσια στην Ελλαδα, για να προλαβει την ολοκληρωτικη καταστροφη της χωρας από τον κουμμουνισμο. Όμως με βαση το μετρον αριστον και το μηδεν αγαν, δεν είναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. 
Για αυτό τα δυο κουμμουνιστικα κομματα της Συριας πολεμουν διπλα στην νομιμη κυβερνηση Ασαντ, για την ελευθερια και την υπερασπιση της Συριας. 
Η υπεράσπιση του Συριακού εθνικού καθεστώτος, το οποίο αντιμετωπίζει με το κεφάλι ψηλά όλες τις μεθόδους επιθετικότητας, αρνούμενο τον εξευτελισμό και την υποταγή, σημαίνει υπεράσπιση της χώρας, υπεράσπιση της κυριαρχίας της και της ανεξαρτησίας της. 
Τα συνολικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους αμερικάνικους για πολλές δεκαετίες, απαιτουν την προσαγωγη των ηγετών τους, περιλαμβανομένων και των προέδρων τους, σε διεθνές δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου, όπως εκεινο το δικαστήριο που καταδίκασε τους κυβερνήτες και τους ηγέτες της Χιτλερικης Γερμανίας. 
Οι σύγχρονοι ναζί, σιωνιστές ηγετες, θα έχουν την ίδια μοίρα χάρη στον απελευθερωτικο αγώνα των λαών. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, στις οποίες βρίσκεται η χώρα και ο λαός, θα πρέπει να γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε να υπάρξει ενδυνάμωση σε κάθε επίπεδο, πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό. 
Ο Συριακός λαός δεν είναι μόνος σε αυτή την μάχη, μαζί του έχει την στήριξη όλων των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου.
 Αυτά είναι τα πιστευω τους , τα οποια κανουν πραξη οι Συριοι, Πατριωτες κουμμουνιστες. ΟΛΕΘΡΙΟ λοιπον το σφαλμα του εθναρχη , να μην ζητησει την συμμαχια των ρωσων. 
 Η Ρωσια εσπασε τον αποκλεισμό προς τις ζεστές θάλασσες, και διαλύει την ανάσχεση των ΗΠΑ σε Μ.Ανατολή και Περσικό Κόλπο.



ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ
ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΥΜΑΤΟΣ.


 Αλλαγη πολιτεύματος και Καταργηση  ολων των κομματων.
Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 


Οι εκλογες θα γινονται με κληρο. Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος. 



Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων, και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου. Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Όλα αυτά όμως απαιτουν ηθικη και παιδεια, για να γινουν.


Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ

ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΗΘΩΝ.
Οι εωσφοριστες της νεας ταξης σε καμια περιοτωση δεν επιθυμουσαν τηγ
επικρατηση των Ελληνοχριστιανικών ηθων και τηε ορθοδοξιας.
Ένα ακομη το οποιο εκανε και ηταν εναντια στα συμφεροντα τους και ηταν και το πιο βασικο ,ειναι ότι επανεφερε τα ελληνοχριστιανικα ηθη στην Ελληνικη Κοινωνια.
 Μια κοινωνια που ειχε ηδη αρχισει να σαπιζει αρκετα από της αρχες της δεκαετιας του 1960 , με πατρτυ, με τα παιδια των Λουλουδιών,με τα κλαμπ και τα ελευθερα ηθη. 


Ο Γεωργιος Παπαδοπουλος εδωσε παρα πολλα χρηματα στην παιδεια για να επαναφερει τα Ελληνοχριστιανικα ηθη. Όμως με την επαναφορά των Ελληνοχριστιανικών ηθων, θα εχαναν δια παντος οι νεοταξιτες το δικαιωμα να μας εξουσιαζουν, ως εξαθλιωμενο τριτοκοσμικο προτεκτορατο.
Μετα από όλα τα προαναφερομενα, αυτό ηταν οι αμερικανοι αποφασισαν ότι δεν παει άλλο. Οι εβραιοαμερικανοί αποφασίζουν την άμεση ανατροπή του Εθναρχη ολως “τυχαίως”, έναν μήνα αργότερα, ξεσπούν τα γνωστά γεγονότα.
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.


Οι νεοταξιτες πηραν την αποφαση να ανατρεψουν τον Εθναρχη , και να ξανασκλαβωσουν την Ελλαδα. 



ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ. 



Στις 17 Νοεμβρίου είχαμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και στις 25 του ίδιου μήνα την ανατροπή του Παπαδόπουλου. 


Μην ξεχνατε Ελληνες την συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού Χαρωνη για την νύχτα εκείνη (17 Νοεμβρη). Ότι από σφαίρες ελεύθερων σκοπευτών ειχαμε τα θύματα του Πολυτεχνείου. 



Όπως αναφέρει στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το ’73, έδρασαν ελεύθεροι σκοπευτές, οι οποίοι χτυπούσαν από ψηλά στο ψαχνό. 




Την νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη , του γιατρού Αλαζράκη . 



Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : η ώρα έφθασε .



Η κύρια επαφή Νταγιάν , εκτός από τον Ιωαννίδη, Αραπάκη, Μπονάνο ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου , ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για στην Ελλάδα. 



Είχε αναλάβει το πολιτικό σκέλος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ των επί κεφαλής των φοιτητών , του Στρατηγού Νταγιάν και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. 


Ο Πεσματζόγλου είχε άμεση επαφή , κυρίως με τρία πρόσωπα , από τους φοιτητές της εξέγερσης. 


Η μία είναι σήμερα {1993} αρχηγός αριστερού κόμματος και οι άλλοι δυο στελέχη και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 




Τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου, έφθασαν χίλιοι κομάντος από τις Βρυξέλλες, με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου. 


Όλοι μεταφέρθηκαν από τη βάση του Ελληνικού στη γεωγραφική υπηρεσία Στρατού στο πεδίο του Άρεως. 



Τους μοιράστηκαν Ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές στολές και περίμεναν διαταγή να επέμβουν. Εκτός από όπλα, είχαν στην κατοχή τους ασύρματο , συγχρονισμένο με εκείνον του γιωτ «Απόλλων» , απο όπου και περίμεναν την διαταγή για επέμβαση . 




Ο στρατιωτικός που είχε αναλάβει την εποπτεία όλων των ανδρών , ήταν ο υποστράτηγος Χουήζερ του ΝΑΤΟ , αλλά και έμπιστος της τριμερούς Επιτροπής. 



Την νύχτα της 16ης Νοεμβρίου , οι κομάντος του ΝΑΤΟ διατάχθηκαν από τον υποστράτηγο Χουήβερ, να ακροβολιστούν στο Πεδίο του Άρεως και να περιμένουν διαταγές .


 Οι είκοσι κομάντος που περίμεναν στο γιωτ, διατάχθηκαν να πάνε με λέμβους στη στεριά , να καταλάβουν το σπίτι του Γεωργίου Παπαδόπουλου, να κόψουν τα τηλεφωνά του και να απαγορεύσουν στον εθναρχη κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. 



Οι άλλοι έφυγαν «κατά ομάδες» από την γεωγραφική υπηρεσία ακροβολιστηκαν στο πεδίο του Άρεως . Αργότερα , όταν το τανκ έσπασε την πόρτα του πολυτεχνείου , οι κομάντος βρίσκονταν ήδη μέσα. 



Στις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν , οι Νατοϊκοί κομάντος χτυπούσαν αδιάκριτα. Σκότωσαν , έσφαξαν έσπασαν ωμοπλάτες.



Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ 

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ.
 Μεσα στα σχεδια των εωσφοριστων, δεν συμπεριλαμβανοταν, σε καμια των περιπτώσεων, η απελευθερωση της Ελλαδος.


Η επανασταση των Ελληνων Ηρωων του 1821 ε
γινε εναντια σε κάθε λογικη. Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους, εκεινη την εποχη.

Αυτή ακριβως είναι η διαφορα μας ως Ελληνες από τους ραγιαδες, από τους προδοτες. 


Ότι εκει που όλα δειχνουν τελειωμένα, εκει που όλα δειχνουν ,να μην υπαρχει ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόμαστε ,αντίθετα σε κάθε λογικη. 


Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη , είναι να πετυχαίνουμε το ακατορθωτο, και να κερδίζουμε την ελευθερια μας, την επιβίωση μας. Οι προγονοι μας ηταν σε αθλια πνευματικη κατασταση την 1821 , ηταν αγραμματοι οι περισσοτεροι, και δεν γνωριζαν ουτε να υπογραφουν. 


Δεν ειχαν την πνευματικη αιγλη των αρχαιων Φιλοσοφων, και των των αρχαιων Ελλήνων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Εντούτοις ειχαν κατι κοινο με τους αρχαιους προγονους. Αυτό ηταν τα χρηστα ηθη, ζουσαν με ταξη Ιησου Χριστου, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, το αποτέλεσμα ηταν να βρουν της απαραιτητες δυναμεις ώστε να κερδισουν την ελευθερια τους. 



Αυτό διοτι δεν ειχαν σαπισει ηθικα και πνευματικα , όπως σαπισαν οι περισσοτεροι νεοραγιαδες στην εποχη μας. Κατά την εποχη της επαναστάσεως του 1821, πριν ακομα να απελευθερωθεί η Ελλαδα, βρεθηκε καταχρεωμενη (και κατ ουσιαν σκλαβωμενη), με δυσβασταχτους ορους, στους προγονους των γνωστων σημερινων, παγκοσμιων τοκογλυφων εωσφοριστων. 



Το πρωτο δάνειο 800.000 λιρών είχε τόκο 5%, προμήθεια 3%, ασφάλιστρα 1,5% και περίοδο αποπληρωμής σε 36 χρόνια. Ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου τέθηκαν από ελληνικής πλευράς τα δημόσια κτήματα και όλα τα δημόσια έσοδα. 



Όμως, το ποσό που έφθασε στην επαναστατική διοίκηση ήταν μόλις 298.000 λίρες, αφού το παραχωρούμενο δάνειο είχε οριστεί στο 59% του ονομαστικού (472.000 λίρες) και από αυτό παρακρατήθηκαν 80.000 ως προκαταβολή τόκων δύο ετών, 16.000 για χρεολύσια, 2.000 ως προμήθεια και άλλες δαπάνες. Λιγο αργοτερα η Ελλαδα θα παρει και δευτερο δανειο 816.000 λίρες.


Από το δάνειο διατέθηκαν: 212.000 λίρες για την αναχρηματοδότηση του πρώτου δανείου, 77.000 για την αγορά όπλων και πυροβόλων, από τα οποία λίγα έφθασαν στην Ελλάδα, 160.000 για την παραγγελία 6 ατμοκίνητων πλοίων, από τα οποία μόνο τρία έφθασαν στην Ελλάδα (Καρτερία, «Επιχείρηση», Ερμής) και 155.000 για τη ναυπήγηση δύο φρεγατών σε ναυπηγεία της Νέας Υόρκης, από τις οποίες μόνο η μία (Ελλάς) ήλθε στην Ελλάδα, ενώ η δεύτερη πουλήθηκε για να χρηματοδοτηθεί η πρώτη. 




Τελικά, στην Ελλάδα έφθασε μόνο το ποσό των 232.558 στερλινών, δηλαδή λιγότερο από εκείνο που έλαβε κατά το πρώτο δάνειο, αν και το δεύτερο είχε συναφθεί σε υπερδιπλάσιο ύψος. 




Τα δύο αυτά δάνεια τα πηραν με στοχο, να ενισχυσουν τον αγώνα, τον οποίον όχι μόνο δεν ωφέλησαν, αλλά υπήρξαν αφετηρία εξάρτησης της χώρας από τους εωσφοριστες νεοταξιτες τραπεζιτες της Αγγλίας. Ραγιαδισμος, κακομοιρια, οι δηθεν γραμματιζούμενοι, γραμματεις και φαρισαίοι (ραγιαδες,προδοτες), οδηγουν εξ αρχης την Ελλαδα στην καταστροφή, με τα δανεια τα οποια πηραν από τους παγκοσμιους τοκογλύφους. Συνεπεια των δανειων αυτων και της οικονομικης σκλαβιας των Ελλήνων , ηταν η συνηθηκη της 6ης Ιουλίου του 1827. 



Την ημέρα αυτή, υπογράφτηκε η συνθήκη του Λονδίνου ανάμεσα στην Αγγλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία. Αναγνώριζε αυτόνομη Ελλάδα από τη γραμμή Αμβρακικού – Παγασητικού και νότια, κάτω από την επικυριαρχία του σουλτάνου. 



Το κυριότερο όμως ήταν πως η συνθήκη περιελάμβανε μυστικά άρθρα, που προέβλεπαν την αποστολή τριεθνούς στόλου στην Πελοπόννησο, με εντολή την επιβολή των αποφάσεων. Εκτελεστές της συνθήκης ορίστηκαν οι ναύαρχοι Ερρίκος Δανιήλ Γκοτιέ κόμης Ντεριγνί (1782 – 1835) για τη Γαλλία, Εδουάρδος Κόδριγκτον (1770 – 1851) για την Αγγλία και Λογγίνος Χέιντεν (1772 – 1840) για τη Ρωσία. 


Οι αγγλοι και ολοι οι υπολοιποι ξενοι μας αντιμετωπιζουν ως προτογονους αφρικανους. Σε αυτό συνεβαλε η τεραστια πνευματικη εξαθλιωση που υπηρχε για την πλειοψηφια των κατοικων, σε συνδιασμο με την εμφανιση των προγονων μας, οι oποιοι φορουσαν φουστανελες.

Ο Καποδίστριας ανήκε σε εκείνους που πίστευαν ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα, δεν είχαν ωριμάσει δηλαδή οι συνθήκες, για την απελευθέρωση των Ελλήνων. 



Όπως αφηγείται ο ίδιος, το 1818 οι Μαυροκορδάτος Α. και Πανταζόγλου «προσεπάθησαν να μοι αποδείξουν ότι η διατήρησις της μετά των Τούρκων ειρήνης ήτο αδύνατος, και ότι, ως Έλληνες, ήσαν ανυπόμονοι να μάθουν ότι τα Ρωσσικά στρατεύματα ήσαν έτοιμα να διαβούν τον Προύθον». 


Η απάντησή του ήταν ότι από την ημέρα της ελευθερίας «η κοινή ημών πατρίς ευρίσκεται ακόμη μακράν». Ακομη αναφερει ο ιδιος ότι δεν δεχτηκε να αναλαβει την διοικηση της Φιλικης εταιριας. 


Όταν επανελαβε την προταση ο Εμμανουηλ Ξανθος, στον Καπποδιστρια, εκεινος όχι μονον αρνθηθηκε, αλλα ειπε ότι : ν’ αποτραπούν διά παντός τρόπου οι Έλληνες από των ολεθρίων τούτων βουλευμάτων. 


Δεν ηθελε λοιπον ο Καποδίστριας σε καμια περιπτωση να γινει η επανασταση. 




Για αυτο προσπάθησε να συγκρατήσει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, λέγοντάς του τη γνώμη του για τα μελη της φιλικης εταιριας : «ωθούν την Ελλάδα προς τον όλεθρον, ελεεινοι αφαιρούντες νυν το χρήμα των αφελών ψυχών, προφυλαχθήτε από τοιούτους άνδρας».



 Όταν πλεον δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής, προσπαθησε να πεισει τον τσαρο να παρεμβει δια των οπλων υπερ των Ελλήνων. Ελληνες είναι πολύ σημαντικο να γνωρίζετε , ότι μολις απελευθερωθηκε η Ελλαδα από τους Τουρκους, την ιδια στιγμη εγινε πρτοτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων. Ενδεικτικο είναι ότι σημαντικό ρόλο στην κλήση του Καποδίστρια στην Ελλάδα διαδραμάτισε και ο Κολοκοτρώνης.


 Ο Κολοκοτρώνης ηταν τοτε αρχηγος του αλλοδαπου κόμματος (αγγλικο,ρωσικο, γαλλικο), αν και αρχικά ήταν κατά της εκλογής του Καποδιστρια, αλλαξε όμως γνώμη στη συνέχεια και ήταν αυτός που υφήρπασε την έγκριση του Άγγλου μοιράρχου Χάμιλτον, που είχε και τη σύμφωνη γνώμη του Στράτφορντ Κάνινγκ. 



Παρά ταύτα η εκλογή του θεωρήθηκε ως ήττα της αγγλικής εξωτερικής πολιτικής και νίκη της Ρωσίας.


 Ένα ακομη ενδεικτικο περιστατικο (από τα παρα πολλα), το οποιο μας δειχνει ότι εγιναν οι προγονοι μας ξανα ραγιαδες ενώ καλα καλα δεν ειχαν προλαβει να απελευθερωθούν, είναι ότι ο Καποδίστριας, πρωτου ακομη να δεχθεί την πρόταση που του έγινε, επισκέφθηκε την Πετρουπολη προκειμένου να αποδεσμευθεί επισήμως από την υπηρεσία του Τσάρου. 



Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Λονδινο όπου έφτασε σε ατυχή συγκυρία, δεδομένου ότι την επομένη της άφιξής του κηδευόταν ο Τζωρτζ Κάνινγκ. 


Η υποδοχή που του έγινε εκεί ήταν τουλάχιστον ψυχρή. Ύστερα από σύντομη παραμονή στο Παρισι, όπου έγινε θερμά δεκτός, αναχώρησε για την Αγκώνα, όπου έφτασε στις 8 Νοεμβρίου. 



Εκεί θα τον παρελάμβανε αγγλικό πλοίο να τον μεταφέρει στην Ελλάδα. Παρέμεινε όμως εκεί ως ραγιας, με επιθυμια των ξενων για 49 μέρες. 


Κατόπιν το πλοίο που τον παρέλαβε στις 26 Δεκεμβρίου, αντί να τον μεταφέρει στην Κέρκυρα να προσκυνήσει τους τάφους των προγόνων του και κατόπιν στην Ελλάδα, κατά παράβαση της συμφωνίας του με τους Άγγλους, τον μετέφερε στην Μάλτα, όπου συναντήθηκε με τον ναύαρχο Κόδριγκτον για να τον ενημερώσει για τις διαθέσεις της πολιτικής της Αγγλίας, που στο μεταξύ, μετά τον θάνατο του Κάνιγκ είχε μεταστραφεί σε πιο ανθελληνικές θέσεις. 



Ο Καποδίστριας απέπλευσε επιτέλους από τη Μάλτα για την Ελλάδα στις 14 Ιανουαρίου με το αγγλικό πολεμικό πλοίο Warspite 74, με συνοδεία δύο ακόμη πολεμικών πλοίων, ενός γαλλικού και ενός ρωσικού. 



Οι Αγγλοι, τα εκαναν όλα αυτά, διοτι ηθελαν να καταστήσουν σαφές ότι οι Ελληνες θα παραμεινουν ραγιαδες, και οτι η Αγγλία δεν θα δεχόταν καμία προσπάθεια του Καποδίστρια για επέκταση των συνόρων του νεοπαγούς κράτους και θα έπρεπε να αρκεστεί σε αυτά που καθόριζε η συνθήκη της 6ης Ιουλίου, δηλαδή σε αυτονομία και όχι ανεξαρτησία του Ελληνικου εθνους ενώ τα σύνορα θα ηταν η γραμμή Αχελώου-Μαλιακού. 



Ακομη οι Αγγλοι ηθελαν ο Καποδίστριας να αποστασιοποιηθεί , από την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας ως πρώην υπουργός εξωτερικών αυτής. Ενα ακομη περιστατικο είναι ενδεικτικο σχετικα με τα προαναφερομενα.

Όταν οι υδραιοι πλοιοκτητες , απαιτουσαν την αμεση χρηματικη τους αποζημιωση, για τα πλοια τους, τα οποια ειχαν καταστραφει, κατά την διαρκεια της Ελληνικης

επαναστάσεως του 1821. ο Κάποδίστριας υποσχέθηκε ότι μόλις θα βελτιώνονταν τα οικονομικά της χώρας, η Ύδρα θα έπαιρνε «το μερίδιόν της , από της αποζημιωσεις. 



Οι Υδραίοι, όμως, απαιτούσαν την άμεση καταβολή αυτών των αποζημιώσεων, πράγμα που ήταν αδύνατον λόγω της οικτρής οικονομικής κατάστασης του κράτους. 



Όι κατοικοι της υδρας αντιδρουν, Την 14η Ιουλίου 1831, οι Μιαούλης και Κριεζής με 200 Υδραίους στρατιώτες κατέλαβαν τον ναύσταθμο στον Πόρο επειδή έμαθαν ότι ο στόλος ήταν έτοιμος να κινηθεί κατά της Ύδρας. Αμέσως έσπευσαν οι αντιπρέσβεις των τριών μεγάλων δυνάμεων προκειμένου να διαπραγματευθούν. 



Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι αιφνιδιάζοντας τους εξεγερμένους τάχθηκαν υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης και απαίτησαν την παράδοση των επαναστατών.  


Για αυτο ο αγγλικός, ο γαλλικός και ο ρωσικός στόλος είχαν αποκλείσει τα λιμάνια του Πόρου και της Ύδρας ώστε να μην επιτραπεί η ένωση των στόλων των επαναστατών.


Ο ελλιμενισμένος εθνικός στόλος στον Πόρο ήταν υπό την αρχηγία πλέον του Μιαούλη ενώ μια μικρή μοίρα, υπό την αρχηγία του Κανάρη, δεν δεχόταν να υπακούσει στους επαναστάτες. Και ενώ ο Άγγλος και ο Γάλλος ναύαρχος, κωλυσιεργώντας, έπλευσαν προς το Ναύπλιο για να συσκεφθούν με τους αντιπρέσβεις,ο Ρώσος ναύαρχος Ρίκορντ ανέλαβε να εφαρμόσει, μόνος αυτός, τις οδηγίες του Καποδίστρια.



 Απέκλεισε τους αντάρτες, ήρθε σε προστριβές μαζί τους, τίναξε στον αέρα τη «Νήσο των Σπετσών», αιχμαλώτισε ένα ακόμη πλοίο[ και τελικά εξώθησε τον Μιαούλη στο «Μεγαλουργόν έγκλημα». Το πρωί της 1ης Αυγούστου 1831 ο Μιαούλης, όπως είχε προειδοποιήσει τον Ρίκορντ, ανατίναξε δύο από τα πιο σύγχρονα τότε πλοία του Ελληνικού ναυτικού, την φρεγάτα «Ελλάς» και την κορβέτα «Ύδρα». 


Ο Δ. Χοϊδάς, σε επιστολή του προς τον Αυγουστίνο Καποδίστρια, από την Τρίπολη, στις 10 Αυγούστου 1831, ανάμεσα σε πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε σε όλη τη χώρα, έγραφε : 


Πως οι Υδραίοι έλεγαν ότι «την φρεγάδαν (Ελλάς) την έκαυσαν δι ‘ αδείας του πρέσβεως της Αγγλίας, όστις τους υπεσχέθη ότι τους δίδει άλλην. Τι να πει κανεις ραγιαδισμος, σκλαβια, και υποτελεια και τεραστια εξαθλιωση.

Το 1850 ένας Εβραίος διπλωματης στην Αθήνα ο οποιος ηταν προξενος της Πορτογαλιας, επέδειξε μια παρα πολύ προσβητικη συμπεριφορα κατά την περιφορά του Επιταφίου.

Όμως οι πιστοί που ηταν στην περιφορα εξεμάνησαν και προέβησαν σε μικροκαταστροφές στην οικία του εβραιου προπηλακίζοντας και τον εβραιο διπλωμάτη. 


Τοτε αμεσως η Αγγλία όμως απαίτησε αποζημίωση για τιςμικροφθορές, το αστρονομικό ποσό των 888.736 δραχμών. Η Κυβέρνηση δεν το δεχτηκε, με αποτέλεσμα Ένας μεγάλος στόλος των Άγγλων να αποκκλεισουν τα λιμανια.


ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.



Το 1853 ξεκινα ο Κριμαικος πολεμος. Αγγλοι-γαλλοι στο πλευρο των Τουρκων εναντον των Ρωσων.


Η Ελλάδα επωφελειται από την ρωσοτουρκικη ρηξη και επιχειρει να απελευθερωσει την Ηπειρο, την ΘεσσαλΙα, και την Μακεδονια


Οι ξενες χωρες αντιδρουν και παλι. Τον Μαιο του 1854 αποβιβάζονται στον Πειραιά μια γαλλική μεραρχία και ένα αγγλικό σύνταγμα. Επιβάλλεται νεος αποκλεισμός.


Οι εισβολείς βιαιοπραγούν εναντίον των Ελλήνων.


Το χειρότερο είναι οτι, ο ξενος στρατός κατοχής, μεταδίδει επιδημία χολέρας που οδήγησε στον μαρτυρικο θανατο πολλες χιλιαδες Αθηναίους.



Το 1886 οι Βουλγαροι αρπαζουν την Ανατολικη Ρωμυλία, ο Ελληνικος λαος αντιδρα. 


Την ιδια στιγμη οι ναυτικες δυναμεις των ξενων χωρων επιβαλλουν εκ νεου αποκλεισμο ώστε να μην εχουν το δικαιωμα οι προγονοι μας να πολεμησουν.


Φυσικα ολοι οι ψευτοπολιτικοι ραγιαδες με πολυ μεγαλη δουλοπρεπεια προσκυνουν της ξενες χωρες, και με τον ραγιαδισμο τους “επικυρωνουν” την κατοχη από τα παναρχαια της Ανατολικης Ρωμυλίας από τους Βουλγαρους.


Τα ιδια τραγικα γεγονοτα είχαμε το 1897 κατά την Ηρωικη επανασταση στην Κρητη.


Η Κρητικη επανασταση πνίγεται στο αιμα εξαιτιας των ξενων χωρων που εξουσιαζουν την Ελλαδα.




Από εκεινα τα χρονια ολοι οι “Ελληνες” κομματαρχες είναι πιονια των ξενων δυναμεων χωρις καμια επιθυμια να αντιδαρασουν εστω και στην παραμικρη αδικια. 


Η Ελλαδα, εγινε αμεσως μετα την απελευθερωση της, ένα αθλιο, εξαθλιωμενο, και καταχρεωμενο προτεκτορατο των ξενων. Δυστυχως, το αιμα, οι θυσιες, οι ζωες, και οι περιουσιες των προγονων μας το 1821 πηγαν χαμενες, εξαιτιας των νεοταξιτων. 



Το σπουδαιοτερο ολων είναι ότι δεν εστειλαν για βασιλια έναν οποιονδηποτε αλλοδαπο, αλλα μας εστειλαν έναν γερμανο. Οι γερμανοι όπως σας εχω αναφερει αρκετες φορες, είναι ο χειρότερος, ο φοβερότερος εχθρος του Ελληνικου εθνους. 


Οι γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια 1700 ετων, με φοβερούς πολεμους και γενοκτονιες εις βαρος του Ελληνικου εθνους.Το απογειον της γερμανικης θηριωδίας, ηταν η κατακτηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, τον Απριλιο του 1204 μ.Χ. Από το 1832 μ.Χ., μεχρι την 21 Απριλιου του 1967 μ.Χ., η Ελλαδα είναι σκλαβωμενη. 




Στις 21 Απριλιου του 1967 η Ελλαδα γινεται για πρωτη φορα ανεξαρτητο κρατος, από τον εθναρχη Παπαδοπουλο. 



Για αυτό ο εθνάρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος, εδιωξε οριστικα τον αλλοδαπο βασιλια, και καταργησε δια παντος τον θεσμο της βασιλειας στην Ελλαδα. 




Μια λοιπον ακομη πραξη εθνικης ευεργεσίας από τον Γεωργιο Παπαδοπουλο προς την Ελλαδα, ηταν που εδιωξε δια παντος τους αλλοδαπους ανθελληνες κατά γενικη ομολογια βασιλιαδες. 



Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήται δια λαϊκού (πραγματικου) δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε ο εθναρχης Παπαδόπουλος.



Ο εθνάρχης Παπαδόπουλος κανει την Ελλαδα εντελως ανεξαρτητο κρατος, ενώ με βαση της ενεργειες του αρχιζει η επαναφορά των Ελληνοχριστιανικών ηθων, και η δημιουργια, μιας πανίσχυρης Ελλαδας οικονομικα,πολιτικα, στρατιωτικα, κοινωνικα,και πανω από όλα πνευματικα και ηθικα.



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. (1)


O Eθνάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος, πέθανε ασθενής, φτωχός, φυλακισμένος και αδικημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 



Εάν ηταν προδότης εωσφοριστης νεοταξιτης σαν τους σημερινους, ουτε καν θα τον εριχναν από την εξουσια με τετοιο τροπο, ουτε αδικα θα τον τιμωρουσαν θα ηταν εξω να τρωει τα κλεμμενα σε περιπτωση που ηταν προδότης και ψευτοδημοκρατης. 

Φυσικα δεν θα γινοταν εναντιον του αποπειρα δολοφονιας απο τον αριστερο Παναγουλη.

Ποιος όμως ηταν ο πραγματικος λογος για τον οποιο τον τιμωρησαν τοσο αδικα και σκληρα οι αλλοδαποι νεοταξιτες; 



Ο λογος ηταν ότι ηθελαν να στειλουν το μηνυμα, σε ολους ότι εκεινοι είναι πραγματικοι εξουσιαστες ,και δεν θα επιτρεψουν ξανα σε κανεναν πραγματικο Ελληνα να αναλαβει εκ νεου την εξουσια. 



Φυσικα τιμωρησαν αδικα, παρανομα και απανθρωπα τον Εθναρχη, διοτι σηκωσε το ανάστημα του , εκανε την Ελλαδα ανεξαρτητη και τους ειπε 4 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ .


Με αυτό που εκανε ομως ¨ο Εθναρχης ηταν ταυτόχρονα “κακο” παράδειγμα σε αλλους ξενους ηγετες πατριωτες, οι οποιοι θα τον ειχαν ως παράδειγμα προς μιμηση όπως και ηταν.


Για αυτό φροντισαν να τρομοκρατησουν τους παντες, με την αδικη τιμωρια του εθναρχη ώστε να μην ξαναεχουν προβλήματα τετοιου είδους ουτε στην Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο. 



Αν μη τι αλλο ένα από τα μεγαλύτερα δειγματα παρακμης την σημερινη εποχη είναι ότι οι πραγματικοι προδοτες, πραξικομηματιες, παραμενουν ανενόχλητοι στην εξουσια, για να συνεχιζουν το προδοτικο ανθελληνικο καταστροφικο τους εργο. 



Στον αντιποδα ο εθνάρχης και οι αλλοι πραγματικοι Ελληνες της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως τιμωρηθηκαν αδικα. οι Αμερικανοί, όπως άλλωστε όλες οι μεγάλες δυνάμεις της σύγχρονης εποχής, επιθυμουν να υπάρχει σε κάθε προτεκτορατο πολύ μεγαλη σεξουαλικη διαφθορα, αμαθεια, μοδα, ελειψη ηθικων αρχων, “δημοκρατία”, για να μπορουν να ελέγχουν, με μαριονετες και προδοτες, τα τριτοκοσμικα προτεκτοράτα. 



Οι προδοτες αυτοι που “κυβερνουν θα πρεπει παντοτε να υπακουν σε κάθε εντολη, των αμερικανων, χωρις καμια αντιρρηση. 



Για αυτό ηθελαν και θελουν παντοτε οι αμερικανοι, μεγαλη σεξουαλικη διαφθορα, αμαθεια, μοδα, ελειψη ηθικων αρχων, “δημοκρατία” . Διότι μεσα από όλα αυτά μπορούν να τα εξουσιαζουν τους εξαθλιωμένους σκλαβους, μεσω της διαφθορας. 



Επισης εάν οποιοσδήποτε “δημοκρατικός” κυβερνήτης τους κάνει νερά, μπορούν πανεύκολα να τον συμμορφώσουν δια της αντιπολιτεύσεως, των μμε, των απειλων , των εκβιασμων κλπ.


Αυτό που ποτε δεν θα πρεπει να ξεχναμε, είναι ότι την εποχη του εθναρχη Γεωργιου Παπαδοπουλου ,δεν αυτοκτονουσαν χιλιαδες Ελληνες (σχεδόν 100000, είναι μεχρι στιγμης οι Ελληνες οι οποιοι αυτοκτονησαν.


Ακομη δεν εμεναν παιδια ορφανα και οικογενειες μεσα στο πενθος, λογω των αδικων αυτοκτονιων. 



Επισης δεν είχαμε αστεγους ,ανεργους, ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, παρανομα προδοτικα μνημονια, και λαθρο. Το μεγαλυτερο θυμα της καταλυσεως του Ελληνικου συνταγματος , και του παρανομου ανοιγματος των συνορων είναι η Ελληνιδα Μυρτω.


Σε ολες της χωρες οι οποιες εχουν τεράστιο ενεργειακο πλουτο, επεμβαινουν οι νεοταξιτες, με πολεμους-πραξικοπηματα, αλλαζουν τους πατριωτες ηγετες, με ηγετες πιονια, και παντοτε παιρνουν για ένα κομματι ψωμι τα ενεργειακα κοιτασματα των χωρων αυτων. 



Το πετρέλαιο το φυσικό αέριο κλπ, σημαίνουν χρήμα και εξουσία. Η πολιτικη των εωσφοριστων ειναι παγια.


Σε ολες της περιοχες που υπαρχουν πλουσια ενεργειακα κοιτασματα, τις εξαθλιωνουν πνευματικα, ηθικα.




Το αποτέλεσμα είναι να κυριαρχει μεγαλη σεξουαλικη διαφθορα, ώστε να είναι σε θεση χωρις κοπο οι νεοταξιτες να εκμεταλευονται τον ενεργειακο τπλουτο των χωρων αυτων.




Ο Γεωργιος Παπαδοπουλος ηταν το μεγαλυτερο μυαλο στην συγχρονη Ελληνικη ιστορία της Ελλαδας. 

  
Ο εθναρχης Παπαδόπουλος ειχε εισαχθει στη σχολή ευελπίδων πρώτος απο ολη την επικρατεια και με τον καλυτερο βαθμο.
Ο εθνάρχης ως  εύελπις ηταν τελειος για αυτό  αποφοίτησε με αριστα από την στρατιωτικη σχολη το 1940.
Πολέμησε ηρωικά στο αλβανικο μετωπο και πηρε αριστεια ανδρειας στον πολεμο. Ομως ο ήρωας του 1940 πεθανε φυλακισμενος τον Ιουνιο του 1999, ενω αλλοι πολιτικοι “δημοκράτες” και προδοτες που δεν πολεμησαν ουτε στο επος του 1940 ουτε πουθενα αλλου δεν τιμωρηθηκαν ποτε  και παρεμεναν ελευθεροι να τρωνε όλα οσα ειχαν κλεψει.
Όταν απεβίωσαν ολοι αυτοι οι προδοτες της Ελλαδος  κηδευτηκαν με εξοδα του κρατους ενώ  ο ηρωας του αλβανικου μετωπου ο εθνάρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος πεθανε μεσσα στις πιο αθλιες συνθηκες.
Την περίοδο της γερμανικής Κατοχής ηταν στην εθνικη  αντισταση. Αμέσως μετά τον πόλεμο έγινε αξιωματικός πληροφοριών και πήρε παράσημα για την δράση του στον πόλεμο. Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας και δύο Πολεμικούς Σταυρούς και στον Εμφύλιο πηρε μετάλλιο Εθνικών πραξεων, Αργυρο Σταυρό του Γεωργίου Α΄ μετά ξιφών και τέσσερις Πολεμικούς Σταυρούς). 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ
ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΥΜΑΤΟΣ.


 Αλλαγη πολιτεύματος και Καταργηση  ολων των κομματων.
Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο. Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος. 



Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων, και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου. Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Όλα αυτά όμως απαιτουν ηθικη και παιδεια, για να γινουν.

 (2) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.




Το υπεροχο ,ισως το πιο υπεροχο ολων εκεινης της εποχης είναι ότι κκε ηταν εναντια σε αυτά που γινοταν στο πολυτεχνειο.


Οι κομμουνιστές, όχι μόνον απείχαν από το Πολυτεχνείο, αλλά το κατήγγειλαν κιόλας. Έγραφε τότε το υπ’ αριθμόν 8 τεύχος της “Πανσπουδαστικής”, οργάνου της φοιτητικής νεολαίας του ΚΚΕ:


 «Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου προβοκατόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη,Καραγιαννόπουλου, με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας, γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε την στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. 


Για να μπορέσουν να φτασουν παραπέρα, κατασκευάζοντας και με τη βοήθεια των “χουντικών” μέσων ενημέρωσης την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής αναρχικής εξέγερσης, να χρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του “επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος”, για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας». 


Σκοτεινές δυνάμεις”, λοιπόν, εκπροσωπούσαν οι “ήρωες” του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με τους “ανανεωτές” της αριστεράς. 


Αυτά μας γραφουν οι ανθρωποι που εζησαν από κοντα τα γεγονοτα.



Αληθεια τι να πρωτοθυμηθει καποιος σχετικα με τα ονειρα και της επιδιωξεις των κουμμουνιστων. Κατά την Μικρασιατικη καταστροφή πανηγυριζαν την ηττα των Ελληνων , και της σφαγες των αμαχων Ελλήνων από τους Τουρκους. Την εποχή που το εθνικιστικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου, πολεμούσε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, οι κουμμουνιστες καλούσαν τον λαό να μην πολεμήσει τους εισβολείς. Μαλιστα εβγαλαν και Μανιφεστο Μανιφέστο Κ.Ε. τού Κ.Κ.Ε. (7-12-1940): ” Ο πόλεμος προκλήθηκε από την βασιλομεταξική σπείρα. Δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση τής πατρίδας μας. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ . 


Γνωστος ο ρολος τους και για την δημιουργια του εμφυλιου. Μεταξυ αλλων μεσα στις προθεσεις του σταλινικού αυτού μορφώματος ηταν , να δημιουργήσει ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη. 


Όλα αυτά με σκοπο να ενταχθούν σε μια βαλκανική κομμουνιστική ομοσπονδία υπό την αιγίδα του μεγάλου νεοταξιτη Στάλιν. 


Της προθεσεις αυτές μαλιστα για την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, γνωστοποιήθηκαν επισήμως στο Στρασβούργο από τον Μιλτιάδη Πορφυρογένη, ο οποίος βρέθηκε εκεί ως αντιπρόσωπος του ΚΚΕ στο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας. 



Η ομιλία του Πορφυρογένη, δημοσιεύθηκε στον «Ριζοσπάστη», στις 28 Ιουνίου 1947. Μετα τον εμφυλιο το πολυτεχνειο, η συγκυβερνηση με την δεξια το διαστημα 1989 εως 1990, και τωρα τα προδοτικα γενοκτονικα μνημονια.Τα βρωμικα παιχνίδια τους εις βαρος των Ελλήνων δεν ειχαν και δεν εχουν τελος, με στοχο τον οριστικο μας αφανισμο.

……………………………………………………

Ηταν αγιοι και τελειοι οι παραγοντες της εθνοσωτηριου 
κυβερνησεως ;

Φυσικα οχι. Καθως διοτι τελειως και αναμαρτητος ειναι μονον ο Θεος-δημιουργος  στον οποιο δεν υπαρχει καμια απολυτως κακια, οπως μας διδαξε ο υπατος των Φιλοσοφων. 


Το να προσπαθεις να καταστρεψεις την πατριδα σου ειναι 
αμαθεια και προδοσια.

Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

 Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα.


 Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος.



 Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης.


 Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.


 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.


 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.



Σκεφτείτε το εξης, ποιος ανθρωπος δικαιος, ηθικος, γεναιος,θα ηθελε για θεο του, έναν θεο εκδικητικο, βρωμικο, που δινει “δοκιμασιες”, συμφορες σε αθωους ανθρώπους, σε αθωα παιδια, μεχρι τελειωτικου αφανισμου, μεχρι θανατου. 

Επειτα ποια θα ηταν η διαφορα του με τον εωσφορο; 
Aπολυτως καμια. Ειναι λοιπον τελειως αδυνατον ο θεος που μας εδωσε την ζωη, την ελευθερια, την υγεια, την φυση, της θαλασσες, τα δαση, τα ζωα, τα πτηνα, ο θεος που σταυρωθηκε από αγαπη για εμας, να κανει τοσο φτηνες, να κανει τοσο βρωμικες πραξεις. 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι δεν θα ηταν ηταν απιθανο να εδινε ο θεος καποιες δοκιμασιες στο μετρο του δυνατου για κάθε ανθρωπο ώστε να τον βοηθησει να γινει καλυτερος, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν αιτια για τον βασανισμο, για την καταστροφή, για τον θανατο αθωων ανθρωπων, αθωων παιδιων. (3) 

Εμεις οι γνήσιοι Ελληνες θα ειμαστε παντοτε δεμενοι με την φυση και τις ομορφιες της, όπως και με τα ζωα. 
Γιατι αυτο μας διδαξαν οι Αρχαιοι Ελληνες ιεροι φιλοσοφοι που ηταν οι προγονοι μας. Διοτι είναι μεσα στα γονιδια μας. 
Παντοτε οι γνησιοι Ελληνες  θα λατρεύουμε υπερμετρα την φυση και θα θαυμαζουμε (δοξάζουμε) τον Τριαδικο Θεο που την δημιουργησε. 
Για αυτους τους λογους ολοι οι γνήσιοι Ελληνες θα ψαλλουν προς τον ποιητη ουρανου και γης, το σε σε υμνουμεν σε ευλογουμεν, σοι ευχαριστούμε κυριε,και δεομεθα σου ο θεος ημων. 
Ολα αυτά για το μοναδικο μεγαλειο ζωης και ψυχης που μας προσφερει. 
Στον αντιποδα για αυτους τους λογους οι σατανιστες νεοταξιτες, πρατουν το αντιθετο και καταστρεφουν την φυση από θανασιμο μισος προς τον δημιουργο Θεο και τους Ελληνες Χριστιανούς. 
Για αυτό κακοποιουν και σκοτωνουν ζωα, με χαρα καθως όλα αυτά τα επιβαλει η “Θρησκεια”τους. 

ΑΜΑΘΕΙΑ 
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 



Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε 
τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Στο σημειο αυτό να θυμισω τα λογια του Χριστοδουλου, με το παράδειγμα για τον κυμα, για τον οποιο ελεγε ο Χριστόδουλος, ότι τον πλαθεις και τον κανεις όπως εσυ επιθυμεις. Αυτό που ηθελε να μας πει είναι ότι εάν δεν εχεις πολύ ισχυρη πιστη και Ελληνοχριστιανικη παιδεια, εισαι ερμαιο στα χερια των ανθρωπιων της νεας ταξης, οι οποιοι σε κανουν ότι θελουν.
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.

Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.


Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 

Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 


Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες   
χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας.

loading...

1 thought on “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ KAI EΠΤΑΕΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Α & Β

  1. ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΟΛΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΣΟΝΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑΘΡΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΩΚΤΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Comments are closed.