Πάνος Καμμένος – «H ΝΔ συμμάχησε με εκδοτική συμμορία»

«Η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κος Μητσοτάκης έχουν επιλέξει να μεταμορφώσουν τη ΝΔ στον πολιτικό βραχίονα μιας συμμορίας εκδοτικής. Αυτό θα το δούμε σας επιλογή τις επόμενες ημέρες και τους επόμενους μήνες. Μέχρι που θα φτάσει ;
Μέχρι που θα υπερασπίζεται μια συμμορία ο αρχηγός ενός κόμματος; Και πόσο δεμένοι είναι πια μεταξύ τους ώστε να φτάσει στο σημείο να αναπαράγει ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις μέσα στη Βουλή , στα ΜΜΕ μαζί με ορισμένους κατ επάγγελμα υπαλλήλους της συγκεκριμένης συμμορίας», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στη Βουλή.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα:

loading...

4 thoughts on “Πάνος Καμμένος – «H ΝΔ συμμάχησε με εκδοτική συμμορία»

  1. ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΔΙ

  2. Κορυφαίος πολιτικός απατεώνας.
    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης, υβριστής (έχει καταδικαστεί τρείς φορές, αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος), φαιδρός έως γελοίος (ντύνεται με στολές αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα), ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Θα λογοδοτήσει σύντομα γιά τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο.

  3. Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που φώναζε στο βήμα της βουλής κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για τα σκάνδαλα τα όποια τώρα βγαίνουν στη φόρα, ο μόνος που συγκρούστηκε μετωπικά και ουσιαστικά με την Ντόρα, και τον “κοινοπράκτη” Φλέσσα για τις μίζενς από την Siemens και όχι μόνον… Και στο NOOR1 μόνον αυτός έσπασε την ομερτά των διεφθαρμένων, όταν οι σύμμαχοι ψευτόμαγκες γλεντούσαν όλοι μαζί.

    Όσοι γαυγίζουν εναντίον του, είναι υπόλογα Ντοροκοπρόσκυλα που φοβούνται μήπως χάσουν το κόκκαλο τους (η την “δόση” τους ).

    Πάνο, έδειξες πως δεν μασάς, ούτε το «ρουφάς»….

  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ
    ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΣΤΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.

    ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑΣ.

    ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟΤΕ Η ΜΑΓΚΙΑ!

Comments are closed.