GEMMA BOVERY ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑΙΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 
ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΟΥ ΜΗΧΕΥΣΕΙΣ.


ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ 
ΣΤΗΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ 
ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ Η ΕΝΩΣΗ 
ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ 
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ 
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


H Τζεμα ειναι μια ακοκη γυναικα της νεας ταξης η οποια διαπρατει το παρα πολυ σοβαρο αδικημα της μοιχειας. 

Εντουτοις ο συζυγος της ο οποιος ειναι ηθικος και σοβαρος δεν δεχεται απο την γυναικα του τετοιου ειδους αμαρτηματα και προσβολες με αποτελεσμα να την εγκαταλειψει και να εχει τραγικο τελος.


Ο Τσαρλι Μποβαρυ δεν υπεκυψε ουτε στην εμφανιση ουτε στην ανηθικοτητα της νεοαταξικης συζυγου του. Ενδεικτικο ειναι οτι δεν της απαντουσε ουτε στο τηλεφωνο.


Η Τζεμα ειναι η δευτερη συζυγος του Τσαρλι Μποβαρι. 


Ειναι επισης και παρα πολυ η απροθυμη μητρια των παιδιών.

Την Τζεμα την αντιπαθει τρομερα η πρωτη συζυγος του Τσαρλι.



Η αλλαγη συμπεριφορας και η αποστροφη της Τζεμα για το Λονδινο θα 
αναγκασουν τον Τσαρλι να την παρει και να μετακομισουν απεναντι στην επαρχια της Νορμανδιας.


Αρχικα οπως ειναι φυσικο υπαρχει ενθουσιασμός για την ομορφια της 
 γαλλικής επαρχιας.

Συντομα ομως η Τζεμα θα βαρεθει και θα αρχισει να αναζητα νεα ενδιαφεροντα. 

Ολοι γνωρίζουμε την ιερη θεικη εντολη «ου μοιχεύσεις»,  διοτι ειναι μια απο τις δεκα εντολές, που απαγορευει ως βαρυτατη αμαρτια την μοιχεια. 



Η εντολη του Θεου αναφερεται και στην καινη διαθηκη απο τον ιδιο τον Σωτηρα Χριστο  (ματθ. 5:27) οσο και τον Απόστολο των εθνων τον Παυλο (β Τιμ. 3:1, εβρ 13:4). 


Με βαση την Ορθοδοξη πιστη ειναι παρα πολυ μεγαλη αμαρτια η παραβίαση της συζυγικης αφοσιωσεως.


 

Ο ιδος ο Σωτηρας ο Χριστος εχει ευλογησει τον γαμο και για αυτο μας 
αναφερει  για το δικαίωμα διαζυγιου αναμεσα σε δυο παντρεμενους προσώπων με μοναδικο αιτιο την πορνεια-μοιχεια (ματθ. 5:32).


Η ενωσις των συζύγων,  εις σάρκα μιαν , ειναι ιερη, απαραβιαστη και ευλογημενη απο τον ιδιο τον Χριστο,

Ενδεικτικα ειναι τα λογια του Χριστου οτι η μοναδικη περιπτωση να διαλυθει ενας γαμος ειναι η αιτια της μοιχειας.
Όπως μας αναφερει αγιος Νικοδημος ο αγιορειτης η μοναδικη αιτια χωρσιμού του ανδρογύνου ειναι, η πορνεια-μοιχεια του ανδρος και της γυναικος. 
Η διαταραξη της συζυγικής πιστεως δια της μοιχείας νομιμοποιεί τον σύζυγο να ζητησει διαζυγιο. 


Οι ορθοδοξοι κανονες ειναι ταυτοσημοι με τις διδαχες της εκκλησιας οτι η μοιχεια ειναι  ενα παρα πολυ βαρυτατο αμαρτημα, που στρέφεται εναντια στην ταξη του Θεου.

Παραλληλα η πραξη της μοιχειας προσβαλει σε πολυ μεγαλο βαθμο τον κυριο μας τον Ιησου Χριστο ο οποιος ευλογησε τον θεσμο του γαμου.



Μεσα απο την εωσφορικη πραξη της μοιχειας τοποθετειται στην θεση της ευλογιας του γαμου απο τον Θεο, η εγωιστικη σαρκικη ικανοποιηση ενω επαναλαμβανω οτι το χειροτερο ειναι οτι εξευτελιζεται και προσβαλλεται  η ταξη του Χριστου και της κοινωνιας.

Αυτο διοτι  καταστρεφε ο ευλογημενος ο θεσμος του γαμου. που τελειται μεσα απο την
χριστιανικη μυστηριακη ενωσή των ανθρωπων τους δια του ιερου μυστηριου του γαμου. 


Οι χριστιανικοι κανονες ειναι ξεκαθαροι σχετικα με το αδιάλυτο του γαμου, το οποιο το οποιο θεμελίωσε ο ίδιος ο Χριστος.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ; 

Για να μην υπαρχει το βαρυτατο αμαρτημα της πορνειας, θα πρεπει ο καθε πραγματικος χριστιανος να εχει την δικη του γυναικα και καθε γυναικα να εχει τον δικο της συζυγο. 



Στις γυναικες να δινουν οι αντρες την οφειλομενη αγαπη και οι γυναικες να κανουν ακριβως το ιδιο για τους ανδρες. 


Οι γυναικες δεν εξουσιαζουν το σωμα τους διοτι το εξουσιαζουν οι ανδρες και το αντιστροφο. 
ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΜΟΙΧΕΙΑ ; 


Oπως σας εχω αναφερει πολλες φορες η Γεωμετρια και η Μουσικη ηταν τα δυο βασικοτερα μαθηματα των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων. 
Μεσα από τα ειδικα ειδη μουσικης και χορου, οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, ηταν σε θεση να δημιουργουν ενδιαμεσους χαρακτήρες με βαση το μετρον αριστον, οι οποιοι δεν ηταν ουτε πολύ μαλθακοι, ουτε παρα πολύ σκληροι. 


Αυτά τα ειδη μουσικης, δημιουργηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων της αρχαιότητος και του μεσαιωνα. 



Ο Αριστοκλης μίλησε για την μουσική ως κύριο μάθημα της βασικης εκπαίδευσης των παιδιών στην Αρχαία Αθήνα. Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής-Πλατων είχε ​αναφερει​ ότι η μουσικη ειναι η ζωη και η ​ψυχη ολου του σύμπαντος ​διοτι προσφερει τα παντα στον ανθρωπο. 

Ο Πλατων είναι εκεινος ο οποιος πρωτος διδασκει ως κατεξοχήν ιαση ​ψυχης και σωματος τον δώρειο μουσικο τρόπο, αρχαία μουσική κλίμακα η οποια αντιστοιχεί στον πρώτο ήχο της Ελληνικης ρωμαικης-“βυζαντινης” μουσικής. 

Ολες​ οι σχολες των γνησιων αρχαιων φιλοσοφων ειχαν βασικο το μαθημα της μουσικης για την αποκτηση παιδειας και με στοχο για την ​θεραπεία ασθενων, διοτι η μουσικη αρμονια είναι σε θεση να θεραπευσει το σωμα και την ψυχη.



Την ικανοτητα της μουσικής να θεραπευει μας την αναφερει ο υπατος ​των φιλοσοφων Πλατωνας σε πολλά έργα του (Τιμαιος, Πολιτεια και Νομοι).



Ελληνες θα πρεπει να γνωρίζετε σχετικα με την ανεκτιμητη αξια-προσφορα, του μουσικου πολιτισμου στον ανθρωπο. 



Ειδικα σε αυτές τις πολύ δυσκολες και επικίνδυνες εποχές για το Ελληνικο εθνος, τα σωστα ειδη μουσικης, αποτελουν πηγη ζωης-επιβιωσεως για ολους. 


Η Ελληνικη μουσικη (εντεχνο, παραδοσιακο, “βυζαντινη”,) είναι ένα από τα ελαχιστα μεσα τα οποια δημιουργουν μεταξυ αλλων φιλεύσπλαχνους ανθρώπους οι οποιοι είναι ενωμενοι και στηριζουν ο ενας τον άλλο σε ολες της δυσκολες στιγμες. 


Μεσα από την σωστη μουσικη παιδεια, παίρνουμε κατι πολύ πολυτιμο, την ανθρωπια και την αλληλεγγύη, ​συστατικα ανεκτίμητα για την συνεχεια ενός εθνους. 


Τα σωστα ειδη μουσικης αποτελουν οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της. 

Οι βασικες πτυχες του χαρακτήρα ηθος, συμπεριφορα, σκεψη, ικανοτητα υγειη συναισθηματα, θαρρος, αυτοπεποιθεση, καλοσυνη, και αλλα αναπτυσονται μεσα από την σωστη Ελληνικη μουσικη.

Σε ολα τα προαναφερομενα ο Χασαπικος συμβαλει τα μεγιστα διοτι ειναι ενα απο τα κορυφαια ειδη μουσικης και χορου ολων των εποχων.

Μεσα από τα σωστα ειδης μουσικης οι γνησιοι Ελληνες θα είναι σε θεση να ερθουν αντιμέτωπα με ολες τις δυσκολιες της ζωης. 


Η σωστη μουσικη και ειδικα το χασαπικος αποδεδειγμενα προσεφερει τα παντα, σε έναν ανθρωπο λυτρωνει, εξευγενιζει, ισορροπει, καλλιεργει ηρεμει και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 

Τα σωστα ειδη μουσικης είναι απαραιτητα διοτι είναι το μονο αντιδοτο κατά της οικονομικης, πνευματικης, ηθικης κρισης ενω ταυτοχρονα θα ενισχυσει την αντιμετωπιση των δυσκολιων της ζωης.


Η μουσικη επιστημη είναι ένα από τα παρα πολύ σημαντικα τμηματα του πολιτισμου και της επιβιωσης για το Ελληνικο εθνος. 




Η σωστη Ελληνικη μουσικη και ενα απο τα ειδη της ο Χασαπικος συμβαλλουν στο να αποκτησει ένα ατομο εθνικη και θρησκευτικη συνειδηση και κατ επεκτασιν στηριζει την σταθερη συνεχεια της θρησκειας και του εθνους χωρις να υπαρχει κίνδυνος ηθικης-πνευματικης κατάπτωσης, οι οποιες θα οδηγησουν στον αφανισμο του εθνους (μοδα).




Η μουσική, μαζί την ορθοδοξια, τα χρηστα ηθη, την ιστορια. το παγκρατιο, τα αρχαια Ελληνικα συμβάλλουν στην συνέχεια και τη σταθερότητα Ελληνικου πολιτισμού. 





Την ανεκτιμητη αξια της μουσικής στην ζωή των Ελληνων μας δειχνει και το γεγονός οτι η Εκκλησια χρησιμοποιησε εξ αρχης υμνους και ωδές. 



Οι αγιοι ιεραρχες μας διδαξαν ότι η μουσικη είναι δωρο του τριαδικου θεου ώστε να συμβαλει στην διαμορφωση ηθικων αρχων στους ανθρώπους. 




Ενδεικτικα αναφερουν ότι η αρχαια Ελληνικη παιδεια και η Ελληνικη μουσικη προσφερουν ισόποσα στην εξελιξη και το ηθος ολων των ανθρωπων. 




Πολυ σημαντικο είναι οτι οι αγιοι Ιεραρχες με την σειρα τους επιμενουν να ακουνε οι Ελληνες μονον τα σωστα ειδη μουσικης ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος στην ψυχη και στην παιδεια. 



Αντίθετα αναφερουν ότι τα τα αλλα ειδη μουσικης κανουν παρα πολύ μεγαλο κακο στις ψυχες των ανθρωπων, οι οποιοι γινονται ευάλωτοι και εν συνεχεια ανήθικοι και κακοι ανθρωποι. 




Η Ελληνικη-ρωμαικη-“βυζαντινη” μουσική είναι το πιο βασικο ειδος μουσικης το οποιο μας δινει τα εχεγγυα της πνευματικης και ηθικης εξελίξεως και σε οδηγει μονιμα στον δρομο του Χριστου. 



Φυσικα όλα αυτά τα ειδα μουσικης δεν είναι για διασκεδαση, αλλα είναι για την μεγιστη βελτιωση των ψυχων του ηθους και της πνευματικης διαυγειας. 



To βασικο κριτηριο για την επιλογή της σωστης μουσικης είναι να μας βοηθα στην αποκτηση ηθικων αρχων -παιδειας, να συνετίζει, να μας κανει να νιώθουμε ανώτερα αισθηματα, και να μας φερνει κοντα στον θεο. 





Οταν η μουσική διακρίνεται απο όλα αυτά τα στοιχεια τότε είναι αποδεκτη και πολυτιμη, διότι επιδρά θετικά στον ψυχικό κόσμο και στην παιδεια ​των Ελλήνων προκαλώντας μια τεραστια αισθηση ευφοριας και αγαλλίασης. 



Η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως καλει εδώ και χρονια ολους τους Ελληνες να ασχοληθουν με την εκκλησιατικη μουσικη, την παραδοσιακη, το χασαπικο και τα μουσικα σχολεια τα οποια διδασκουν αυτα τα ειδη μουσικης.


Αυτό διοτι η εκκλησιαστικη μουσικη, η παραδοσιακη και το χασαπικο είναι ένα τεραστιο κεφαλαιο στον Ελληνικο μουσικο πολιτισμο.

Στην εκκλησιαστικη μουσικη  υπαρχουν όλα τα ωφελιμα ειδη μουσικης των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, μαζι με την μουσικη για την δοξολογια του θεου. 


Η εκκλησιαστικη μουσικη, η παραδοσιακη και το χασαπικο συμβαλλουν στην αποκτηση ηθων-ανθρωπιας αλλα βοηθα στον μεγιστο βαθμο στην καλιεργεια της δημιουργικότητας ολων των ανθρωπων.

Σε αυτα τα ειδη μουσικης εχουμε την απολυτη ψυχικη αρμονια και την εμφυσηση της δημιουργιας.


Είναι αποδεδειγμενη ​η ευεργετικοτατη επιδραση της μουσικης παιδειας στην μάθηση και της σχολικες επιτυχιες.

Η μουσική μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές ακαδημαϊκές επιτυχίες αφού έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το διάβασμα, τα μαθηματικά και τη συναισθηματική ανάπτυξη. 

Η σωστη μουσικη συμβαλει στην κοινωνικοτητα. 


Για αυτο ο αγιος Ιωαννης  μας διδαξε  οτι  εαν ολοι  οι χριστιανοι αποφεγουν  τα πορνικα τραγουδια, τα θηλυπρεπη ασματα, του ς 
προστυχους –ατακτους χορους, τα αισχρα λογια, τα πολλσ γελια καθως και ολες τις απρεπειες θα σωθουν απο την μοιχεια και ολες τις βαριες αμαρτιες. 

Ταυτοχρονα θα μας πει ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος  θα πρεπει οι ανθρωποι να πιστευουν στον Χριστο ωστε να εχουν δυναμεις να αντισταθουν. 

Ειναι παρα πολυ σημαντικο λοιπον συμφωνα με τον αγιο Ιωαννη τον Χρυσοστομο, να ακουμε τα σωστα ειδη μουσικης. 


 Για αυτο θα μας πει ο Αγιος οτι δεν θα πρπει να γινονται συμποσια και αισχρες διασκεδασεις με φλογερες   κυμβαλα




Εντουτοις οι ανθρωποι παρασυρονται σε  υμνους προς την 
Σημιτικη Αφροδίτη, με αποτελεσμα να διαπρατουν παρα πολλες κακες πραξεις μεταξυ αυτων η μοιχεια. 



 Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε πορνεια και διαλυση των γαμων με παρανομους ερωτες αθεμιτους.

ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΣΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.



Σε διαφορετικα περιπτωση δεν εχουν το δικαιωμα να απαιτουν  ηθικη, λογικη και σωφροσυνη, οταν οι ιδιοι δεν εχουν παιδεια και διασκεδαζουν με θηλυπρεππη και προστυχα τραγουδια.

Τοτε δεν εχουν κανενα απολυτως δικαιωμα οι ανδρες να ζητουν εξηγησεις απο τις γυναικες.

Επισης το κακο το οποιο γινεται στην θρηκεια και την πατριδα ειναι τεραστιο, απο την πρωτη στιγμη την οποια μια γυναικα θα δει τετοιυς ειδους συμπεριφορες και διασκεδασεις.




 Επι πολλα  χρόνια  οι σωστοι γονεις προστατευουν , τα κοριτσια τους απο καθε ειδους αισχρες μουσικες και λογια ώστε να
μεγαλωσουν χρησιμες Ελληνιδες για την Ελλαδα,διοτι θα γεννησουν Αγιους, Αγιες, και Ηρωες. 

Οταν ομως οι γυναικες δουνε αδιαντροπα πραγματα ξεστρατιζουν 
και βαζουν μεσα στις ψυχες τους τα πιο ξεδιαντροπα πραγματα. 


Ολα τα δεινα οι μοιχειες οι ζηλοτυπιες  ατεκνιες και χηρειες και προωρες ορφανιες, ξεκινουν με την ελειψη της ηθικης, της σωστης Ελληνικης παιδειας και της σωστης διασκεδασεως.


Διοτι οταν ενας ανθρωπος μεσα απο τα αισχρα και ανουσια τραγουδια καλει τους δαιμονες, οταν με σεξουαλικες ανωμαλιες και πολυ αισχρα λογια ικανοποιεις τις επιθυμία τουςτοτε εχεις πολυ ασχημη καταληξη.


 Οταν οι ανοητοι ανθρωποι βαζουν μεσα  στα σπιτια τους  γελωτοποιους, θηλυπρεπεις-κιναιδους και πορνες τοτε αμεσως καλεις ολους τους δαίμονες να διασκεδάζουν με μοναδικο αποτελεσμα την καταστροφη.  




Τι πιο χειροτερο και αισχροτερο απο την ανοησία, όταν βαζωντας τον εωσφορο στο σπιτι τους οι ανθρωποι νομιζουν οτι δεν κανουν  
τίποτε το κακο.


Στον αντιποδα  οταν ειναι πρόκειται βαλουν τον Ιησουν Χριστο στο σπιτι τους δισταζουν και ντρεπιονται. 

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ; 

Oταν βαζεις φτωχους στο σπιτι σου ερχεται ο  Χριστος.οταν ομως εισερχονται Θηλυπρεπεις-κιναιδοι, πορνες και αλλοι ανηθικοι αναμεσα τους θα ειναι παντοτε ο  εωσφορος.


 Συμφωνα με τον Αποστολο Παυλο,τα πολλα αμαρτηματα προξενησαν αρκετες φορες θανάτους. 



Για αυτο ο Αποστολος των εθνων θα μας διδαξει να εχουμε διπλα  μας πολλους ασθενεις, αρρωστους, και αδικημενους θα σας συπληρωσω εγω. 


Οταν εχεις διπλα σου τετοιου ειδους ανθρωπους εχεις μονιμα την χαρη και την βοηθεια του Χριστου.


Πολυ χαρακτηριστικο ειναι το παραδειγμα μιας γυναικας απο την Ιοππη η οποια πεθανε. 

Ομως οι φτωχοι στους οποιους εδινε η γυναικα φαγητο συγκεντρωθηκαν και με τα δακρυα τους την επανεφεραν στη ζωη. 



Τοση πολυτιμη ειναι η ηθικη ζωη και η προσευχη των φτωχων, των αρρωστων και των αδικημενων οι οποιοι απειχαν απο καθε προστυχη πραξη, διασκεδαση και χορο. 

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ.

Οποιος παραβαινει τον νομο περι μοιχειας, δεν παραβιαζει ανθρωπινες αξιες, αλλα παρακουει τον Θεο, που μας εδωσε το πνευμα του το αγιο και σταρωθηκε για εμας.



 Οταν ενας ανδρας  οχι μονον ατιμαζει μια παντρεμενη γυναικα, αλλά και οποιαδηποτε πορνη, όταν έχει ο ίδιος γυναικα,τοτε εχει κανει ενα τρομερο αμαρτημα.


Γιατι οπως  μια αισχρη γυναικα, που ειναι παντρεμένη γινεται μοιχαλιδα το ιδιο γινεται οταν ενας ανδρας, που ειναι παντρεμενος, και γινεται μοιχος. 


Να μην αδιαφορουμε  για τη σωτηρια μας και να μην προσφερουμε την ψυχη μας στον εωσφορο μεσα απο αυτην την αμαρτια.

Γιατι απο στο αμαρτημα της μοιχειας οφειιλονται οι καταστροφες των οικογενειών των κοινωνιων και των εθνων, διοτι εχουμε οι άπειρες συγκρούσεις μεσα απο την αταξια την οποια επικρατει. 



Γιατι οπως ειναι ανηθικο και παραλογο ο συνετος ανδρας να περιφρονησει την συζυγο του, το ιδιο αδύνατον ειναι  ο ανηθικος, ανδρας να αγαπαει την γυναικα του, ακομη και αν ειναι η πιο ωραια στον κοσμο.


Μεσα απο την ηθικη και  την σωφροσυνη γεννιεται η αγαπη και μεσα απο  την αγαπη τα απειρα αγαθα του Χριστου.

Να θεωρουν λοιπον  ολοι οι σωστοι χριστιανοι ως ανυπαρκτες τις ξενες γυναικες μετα τον γαμο ενω σε περιπτωση που καποιος ανδρας επιθυμησει μια αλλη γυναικα, ειτε πορνη ειτε παντρεμενη, ειναι υπευθυνος για την κατηγορια της μοιχειας.




Οταν ο σωστος Χριστιανος θεωρει οτι η γυναικα του ειναι η πιο ποθητη και η πιο ωραια, τοτε καμια επιθυμια δεν τον  υπονομευει. 


Εαν οι σωστοι Χριστιανοι πιστευουν οτι οι γυναικες τους ειναι παρα πολυ ωραιες τοτε ειναι πραγματικα ηθικοι και πολυ καλοι ανθρωποι διοτι δεν υπαρχει, τιποτε αισχροτερο απο τον εκεινον ο οποιος μετα τον γαμο απατα την συζυγο του. 

Πολλοι απο εκεινους οι οποιοι πηγαιναν με πορνες χαθηκαν με τον πιο κακο τροπο, διοτι υπεστησαν απο τις πορνες αυτες γυναικες τα πιο ασχημα και αισχρα πραγματα. 


Αυτα ολα τα δεινα εγιναν καθως ολοι αυτες οι πορνες μεσα απο ειδικες τελετες προσπαθουσαν να  απομακρυνουν την νομιμη συζυγο και να προσδεσουν ολους τους ανηθικους ανδρες για παντα  στον σατανικο ερωτα τους.


Για να τα επιτυχουν ολα αυτα, χρησιμοποιησαν και χρησιμοποιουν μαγειες, κανουν ερωτικα φιλτρα και σκεφτηκαν πολλα αλλα μέσα. 
Οταν ο ανθρωπος στερειται την βοηθεια  του Θεου αφαιρει απο τον εαυτο του την ουρανια ευλογια και ειναι ερμαιο στις πορνες του εωσφορου.


Οταν οι πορνες σε κατακτησουν ολοκληρωτικα στην συνεχεια σε παραδιδουν με μεγαλη ευκολια στους δικους της δαιμονες.


Ολες οι πρσστυχες μεσα απο μηχανορραφιες και  επιβουλές  με μεγαλη ευκολια σου στερουν  την σωτηρια σου, ενω παραλληλα  γινεσαι αντικειμενο χλευασμων και αδιαφοριας απο ολους όλων τους ηθικους χριστιανους.

Διοτι ποιος θα λυπηθει εναν ανοητο εωσφοριστη μαγο που γοητευει τα φιδια, όταν θα τους δαγκωσουν τα φιδια ; 


Μεσα σε ολα αυτα ανυπολογιστη  ειναι η απωλεια  των χρηματων, ενω εχουμε και τις  υποψιες, την αλαζονεια, την ανοησια, την προσβολη που γινεται από τις πορνες στους ανοητους, που ειναι φοβεροτερες απο απειρους θανατους. 


Ο Αποστολος Παυλος θα αναρωτηθει πως ενας μοιχος θα μπορεσει να εισελθει σε εκκλησια και να προσευχηθει.


 Αυτο διοτι και εαν ξεφυγει καποιος μοιχος απο την συζυγο που αδικησε και την χωρισε, δε θα ξεφυγει  ποτε απο το αγρυπνο βλεμμα  του Χριστου.


 ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΕΡΗ 
ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΝΗΣΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 

Στον αντιποδα οι κορες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουαλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια, μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή.


 Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. 


Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος. 

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα, διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. 



Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες, κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει. Όπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης. Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. 



Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.
Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν». 


Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.


Σε αυτην την εποχη της απολυτης παρακμης υπαρχουν οι εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. Υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν σαπισει απο την σεξουαλικη διαφθορα. 
Το αποτελεσμα ειναι να στεκονται με πολυ μεγαλη ηθικη, με παρα πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια και να συμβαλλουν τα μεγιστα στην επιβιωση της πατριδος τους. 
Γυναικες οι οποιες με την γεναιοτητα τους εξευτελισαν πολλους απο τους δηθεν “αντρες” του δυτικου κοσμου, οι οποιοι εχουν σαπισει απο την μοδα-νεα ταξη και ειναι ανικανοι σε ολα.

Σην σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη 

Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων.
Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων.
 Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 

Η κατασταση είναι παρα πολύ ασχημη. Για το Ελληνικο εθνος είναι πλεον ζητημα ζωης και θανατου, να ξαναδημιουργηθουν νεες γενιες ηθικων Ελλήνων. Διαφορετικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας και επιβιώσεως. 
Οι σαπισμένες από την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδοπουλες ως πορνες”μητερες”,
 είναι αδυνατον να δημιουργησουν τους ηθικους Ελληνες του αυριο. Αυτό το γνωριζουν οι παντες, ολοι οσοι δεν εχουν σαπισει ηθικα.
Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. 
Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. Ειδικα για της επομενες γενιες. 



(1) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

H ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΝΕΙ 
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ
ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΜΕ 
ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, 
ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ 
ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ 
ΙΣΡΑΗΛ. 
 
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ 
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ 
ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΟ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.


 

loading...

7 thoughts on “GEMMA BOVERY ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

  1. AGELE -DIAVOLE- PARAPLIROFORITI!!! DEN IPIRXAN KE DEN IPARHUN I 10 ENDOLES!!! INE APO TUS RASOFORUS GIA NA GAMUN TIS GINEKES, MANES, KORES, OPIES GUSTARUN!!! KE GENIKA TIS EGRAPSAN DIOTI TUS EKALIPTAN TA SIMFERONDA TUS OS AMNOVOSKI PU INE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XIPNA MALAKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα παραμυθάκια είναι το τραγούδι του κ.Κ. Χατζή « οι δέκα εντολές « https://youtu.be/8xBjWP2rV6w

  3. αρχιερεα της μαλακιας και της πρεζας ουτε ελληνικα δεν ξερεις να γραψεις ρε αλβανικο καθηκι

  4. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΣΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΤΟΝΟΥΣ 11 ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΧΑΣΙΣΙ ΜΥΡΜΥΡΩΔ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗ?

  5. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

  6. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΥ
    ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

  7. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

Comments are closed.