Αναστέλλει την επένδυση στις Σκουριές η Eldorado Gold

Σε αναστολή της επένδυσης στις Σκουριές προχωρά η Eldorado Gold. Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι, ο καναδικός όμιλος θα περιοριστεί σε εργασίες συντήρησης στο έργο στη Χαλκιδική.

Η εξέλιξη είναι σε συνέχεια της μη έκδοσης από το υπουργείο Περιβάλλοντος των απαιτούμενων αδειών για την εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που αφορά το εργοστάσιο στις Σκουριές, όπως και για ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, την μετακίνηση των αρχαιοτήτων από την περιοχή.

Η εταιρεία υπέβαλε, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, τρεις προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας με στόχο την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της.

Ζητά, δηλαδή, δικαστική προστασία εναντίον της αποτυχίας του υπουργείου Περιβάλλοντος -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- όσον αφορά την έκδοση των αδειών ρουτίνας, οδηγώντας σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του έργου των Σκουριών.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του υπουργείου Περιβάλλοντος, λόγω της μη συμμόρφωσής του με προγενέστερες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από το ΣτΕ.

loading...

2 thoughts on “Αναστέλλει την επένδυση στις Σκουριές η Eldorado Gold

  1. Στο διάολο κι ακόμα παραπέρα.

  2. Ένα σχόλιο για το ρυθμιστή του site:
    Ρε φίλε, τα ρομπότ δεν μπαίνουν εδώ να διαβάσουν τις ανθρώπινες μαλακίες, ούτε σχολιάζουν το τι γράφεις ή ανεβάζεις. Επομένως, βγάλε αυτή την παπαριά του "δεν είμαι ρομπότ" και μην τα "πρήζεις" σε όποιον θέλει να πει μια κουβέντα, με τις ηλήθιες "επαληθεύσεις" σου. Δεν πήρες χαμπάρι πως κανένας δεν γράφει πια τίποτε, εξ' αιτίας αυτής της μαλακίας;
    Εκτός αν αυτός είναι ο στόχος σου, να το βουλώσουμε όλοι, οπότε σταματάμε και να σε διαβάζουμε.

Comments are closed.