Εξώδικο Μαρέβας Μητσοτάκη κατά Παππά, Τζανακόπουλου και δημοσιογράφων

Εξώδικο κατά των υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και των εκδοτών και δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννη Φιλιππάκη και Νικόλα Βουλέλη έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ ζητά να ανακαλέσουν τη βαρύτατη - όπως τονίζει - σε βάρος της προσβολή και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Η κα Μητσοτάκη αναφέρει ότι μετέχει σε ένα διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, την Endeavor, σκοπός της οποίας είναι να προσφέρει στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τομείς.
Α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα αδειοδοτήσεων
Β) Επενδύσεις
Γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέματα οικονομικής διαχείρισης, αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας
Παράλληλα σημειώνει ότι στο δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα συμμετέχουν εταιρείες που απασχολούν άμεσα ή έμμεσα 12.000 εργαζόμενους, δρουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη 1000 επιλεγμένοι επιχειρηματίες και 3000 στρατηγικοί συνεργάτες.
«Αναφορικά με τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω με την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί μαζί του. 'Αλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα», τονίζει η Μαρέβα Μητσοτάκη και προσθέτει: «Είναι βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας - για μία ακόμη φορά - η διάδοση από τους υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, τις εφημερίδες Δημοκρατία και Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Κώστα Βαξεβάνη ότι γνωρίζω τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη. Τελικά ο κρουνός των στοχευμένων ψευδών εναντίον μου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσημη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δημόσια με τον σύζυγό μου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρμοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όμως - ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κατόπιν των ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου σας προσκαλώ να ανακαλέσετε ρητά τη βαρύτατη σε βάρος μου προσβολή και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, όπως σας την εξέθεσα ανωτέρω».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Τι καλά που θα έκανε η Μαρέβα , αν μαζί με το εξώδικο τους έστελνε και το μη κατατεθέν ακόμη “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ “…

  « Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, πρέπει και να φαίνεται».

  Η εταίρα του Μιζοτάκη δεν αρκεί να είναι μόνο αμιζάριστη , πρέπει να φαίνεται και στο πόθεν “έσχες”…

  Νομίζω ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει ποιες ακριβώς ήταν οι δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκονταν η συγκεκριμένη κυρία.

  Να μας πει, λοιπόν, πού βρέθηκαν τα χρήματα, ποια ήταν η δραστηριότητα της OFFSOR εταιρίας και τρίτον, φυσικά, να μας εξηγήσει αν και κατά πόσο έχει συμπεριλάβει τις συγκεκριμένες εταιρίες στο “πόθεν έσχες” το οποίο έχει υποχρέωση να καταθέσει.
  Αυτά τα περί οικογενειακής δήθεν διάστασης τα αντιλαμβάνονται μόνον οι Νεό-Δούλοι παλαμοκρούστες…

  Να μας απαντήσει ο επίγονος πως πληρώθηκε το ακίνητο του Βολταίρου στο Παρίσι, τα όμορα οικόπεδα με τον Μιζοφοράκο της ΜΙΕΖΕΝΣ, κτλ..κτλ…κτλ… διότι προφανώς ,τα έσοδα του από την » βολευτική του» αποζημίωση και τα δανεικά για την κωλο-φυλλάδα Κήρυκας δεν επαρκούν.

  Αντί ο Μιζοτάκης να λαϊκό-πολιτικό-Αδωνομαλακίζεται, κατά τη γνώμη μου, θα κάνει καλό στο κόμμα του και στον εαυτό του, να προχωρήσει σε μια δημόσια εξήγηση, η δημόσια διευκρίνιση, τόσο για την προέλευση των χρημάτων της offsor, όσο και για τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης εταίρας του, για τα ακίνητα με τους όμορους «γείτονες» Μιζοφοράκιδες ,Δενδρινούς, τους «φίλους» του Μαρινάκιδες, Αυγενάκιδες και του εσμού των φοροφυγάδων , οφσοάρχιδων “εταίρων” της Παπασταύριδων, Κυρκίνιδων κτλ… που συνεργαζότανε-συνεταιριζότανε τόσα χρόνια …

  Βαξεβάνης : (Τα στοιχεία από τα LuxLeaks, τα Panama Papers και τώρα τα Paradise Papers δεν αποκαλύπτουν απλώς κάποιες offshore. Αποκαλύπτουν ένα ολόκληρο σύστημα διαφυγής φόρων, απόκρυψης μαύρου χρήματος και των προσώπων που το κατέχουν. Υπάρχει μια σκιώδης οικονομική λειτουργία η οποία περνάει κάτω από τα ραντάρ των ελέγχων, όχι γιατί οι υπάλληλοι των κρατικών μηχανισμών είναι επίορκοι και διεφθαρμένοι, αλλά γιατί η διαφθορά και η ληστεία έχουν νομιμοποιηθεί με νόμους.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=dml38JKV_6Y

   Η Μαρέβα και οι οφσάρχιδες παπατζήδες.

   Ήρθαν τα μαντάτα σου
   πάτησες τη γάτα σου
   επήγες κι έμπλεξες με τους οφσαρχίδες
   και σου τα τρώγανε οι Παπασταυρίδες

   Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
   εδώ παπάς εκεί τζανάς
   ποιανού είναι τα λεφτά, ποιάνου είναι ο παράς…

   Σαν κορόιδο πιάστηκες να τα πιάσεις βιάστηκες
   φύλαγαν στη γωνιά οι Συριζαίοι
   και σου τα τρώγανε οι Μιζοτακέοι…

   Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
   εδώ παπάς εκεί παπάς
   σίγουρα στον Κορυδαλλό θα πας…

   Κι έτσι αυτό το πάθημα να σου γίνει μάθημα
   αυτό που έπαθες μην το ξεχάσεις
   κι απ’ την οδό Πειραιώς να μην ξαναπεράσεις

   Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
   εδώ παπάς εκεί τζανάς
   εδώ η μίζα και ο παράς

   ( ο εισαγγελέας που είναι )


   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]