Βυθίζονται στις λάσπες και στα σκάνδαλα

Είναι απίστευτα και αδιανόητα αυτά που γίνονται στην χώρα μας. Εδώ πάει ο χαρακτη-ρισμός που χρησιμοποιείτο παλαιότερα επί εποχής Αμίν Νταντά «ούτε στην Ουγκάντα να ήμασταν».

Με την επιβάρυνση και υπερχρέωση με πολλά δισεκατομμύρια του δανεισμού της χώρας από την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα γνωστά show και θεωρίες του Βαρουφάκη και τα δημοψηφίσματα του Τσίπρα.

Με την καταπόντιση και εξαφάνιση της μεσαίας τάξης,των ελεύθερων επαγγελματιών, των συνταξιούχων και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με τα εξοντωτικά μέτρα κατά δήλωση και του ιδίου του Τσακαλώτου.

Με την προώθηση άκρατου κομματισμού και την δημιουργία συναισθήματος ανασφάλειας στους πολίτες με την ανεξέλεγκτη δράση αναρχοαυτόνομων ομάδων, την αποφυλάκιση βαρυποινιτών του κοινού και όχι μόνον ποινικού δικαίου, την αδειοδότηση απο τις φυλακές αμετανόητων εγκληματιών /τρομοκρατών, την πρόκληση αθρόων ροών προσφύγων και λαθρομεταναστών και τόσα άλλα που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ζωή των πτωχευμένων πολιτών που παρακολουθούν άναυδοι την χιονοστιβάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να έρχεται πάνω τους και να καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της ανήμποροι να αντιδράσουν

Με την υπεροπτική αδιαφορία , ανευθυνότητα και έλλειψη ελάχιστης ευαισθησίας της επίσημης εξουσίας ακόμη και στις φυσικές καταστροφές που βουλιάζουν τη χώρα στις λάσπες της Μάνδρας και στους θρήνους για τους αδικοχαμένους αθώους συμπατριώτες μας.

Με τα απίστευτα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς που εμφανίζονται σε όλες τις δραστηριότητες του δημόσιου βίου με αποκορύφωμα το επίκαιρο θέμα πώλησης όπλων με αδιαφανείς διαδικασίες σε άλλες χώρες.

Έφθασαν στο σημείο να εκδιώκουν και να δίνουν εντολές για απαγόρευση συνομιλιών με τις επίσημες αντιπροσωπείες των άλλων χωρών επ’ωφελεία των «μεσαζόντων».

Να διατάσσει υπουργός σύλληψη ανώτατου αξιωματικού που τον είχε απειλήσει σχετικά το προηγούμενο βράδυ και μάλιστα με την παρουσία του Γεν. Δντη του ΥΠΕΘΑ και της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ.

Μεθοδεύσεις οι οποίες φαίνεται να έχουν τις ευλογίες του ίδιου του πρωθυπουργού και του ΚΥΣΕΑ.

Του πρωθυπουργού που είχε πάει να πάρει «τα δώρα για τους ιθαγενείς» , βράβευση το ονομάζουν και όταν αντελήφθη ότι ο έλεγχος της αντιπολίτευσης (ως θεσμικά οφείλει σε μία ευνομούμενη δημοκρατία) έφθασε στον ίδιο, άρχισε να απειλεί με τον σύντροφό του από το ΥΠΕΞ , που μοιράζεται τις ευθύνες, με «Θεούς και Δαίμονες». Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβούνται οι νοικοκύρηδες.

Εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε και ένα περιστατικό που έγινε στην αρχή του χρόνου και σχετίζεται με την προηγούμενη πώληση βομβών στα Εμιράτα για την οποία έχει κάνει σχετική ερώτηση η ΝΔ. Την αποστρατεία από το ΚΥΣΕΑ του τότε Αρχηγού του ΓΕΑ ενώ βρισκόταν σε επίσημη αποστολή στα Εμιράτα στις 16 Ιανουαρίου του 2017. Το περιστατικό τότε είχε κάνει μεγάλη αίσθηση και είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά με πολλές υποθέσεις. Μήπως και αυτή η «άκομψη», όπως χαρακτηρίστηκε τότε, αποστρατεία συνδέεται με «ύποπτες» συναλλαγές που καθ’οδόν χάλασαν;

Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως έχει η αριστερή εκ των υστέρων παρέμβαση του κ. Φίλη για να σώσει όσα μπορεί από το ξεχασμένο στη δίνη της εξουσίας και της ρεμούλας «ανθρωπιστι-κό» προφίλ της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης.

Όπως επίσης ενδιαφέρον έχει η ανακοίνωση της ακύρωσης της προγραμματισμένης για την Δευτέρα συνάντησης του κ.ΥΕΘΑ με εκπροσώπους της BOEING για τον εκσυγχρονισμό των F-16 μετά από παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη!!! Μήπως και εκεί υπήρχαν «μεσάζο-ντες» που εκπροσωπούν την εταιρεία στην Ελλάδα γεγονός που θορύβησε την Πρεσβεία και αντέδρασε άμεσα στα πλαίσια που ορίζονται από τις Διακρατικές Συμφωνίες χωρίς παρασκηνιακές συναλλαγές και συμφωνίες με ενδιάμεσους;

Τα ερωτήματα βέβαια είναι πολλά, όπως:

– Από πότε και πως διαπραγματεύεται το κράτος Διακρατικές Συμβάσεις με ιδιώτες που έχουν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο; Δεν απαγορεύεται από τον νόμο; Επιτρέπεται από τον νόμο να υπογράφουν με μεσάζοντες ;

– Γιατί είναι διαφορετικές (λιγότερες) οι ποσότητητες που αναφέρουν οι επίσημες υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας από αυτές που υπάρχουν στην αποκαλούμενη «διακρατική σύμβαση»;

– Γιατί ενόχλησε τόσο πολύ το θέμα της «μεταφορικής εταιρείας» που θα χρησιμοποιείτο; (Eκεί άρχισαν οι απειλές κατά των αξιωματικών απο τον μεσάζοντα και τον ΥΕΘΑ;).

– Πόσα και ποίοι από το ΥΠΕΘΑ έχουν κάνει πολλαπλά ταξίδια στις χώρες αυτές και για ποίο λόγο όταν υπάρχουν επίσημες υπηρεσίες και πρεσβείες για τον σκοπό αυτό;

– Έχει πραγματοποιήσει η ηγεσία του Υπουργείου ταξίδια σε «περίεργους» προορισμούς εκτός Ελλάδας και εκτός επίσημων καθηκόντων ή επίσημου προγραμματισμού; Kι αν ναι, για ποιο λόγο;

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε όσα θα ειπωθούν τη Δευτέρα στη Βουλή αν και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Ζήλεψε ο Αλέξης και θέλει να μοιάσει στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα αλλά φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει.

Τότε φορτώνονταν νύχτα τα όπλα σε αεροσκάφη στρατιωτικά με «άγνωστους προορισμούς» ή «καθάριζαν» τα αρχεία δια της πυρός (Μαλακάσα).

Γλίτωσαν την καταδίκη για μία ψήφο αλλά δυστυχώς οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και την απαξίωση του πολιτικού συστήματός της .

Ο Αλέξης μαζί με τους μετακομίσαντες από το ΠΑΣΟΚ και το μόρφωμα των ΑΝΕΛ οδηγεί την χώρα στην οριστική καταστροφή. Ελπίζουμε να τον προλάβουν τα γεγονότα και να μην είναι εθνική.

πηγη

loading...