Ντόρα: Ο Γαβρόγλου συνάντησε κρυφά τον Τσαβούσογλου

[Σημειώστε ότι ο Γαβρόγλου γννήθηκε και μεγάλωσε στην Πόλη]

Σήμερα στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, άφησε αιχμές για την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι η χώρα πιάστηκε εντελώς απροετοίμαστη σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του Τούρκου αντιπροέδρου Χακάν Τσαβούσογλου στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι…
ενώ αρχικά ο κ Τσαβούσογλου θα γινόταν δεκτός από τον πρωθυπουργό, τελικά δεν υπήρξε συνάντηση με τον κ Τσίπρα.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η αποκάλυψη που έκανε πώς , υπήρξε μυστική συνάντηση του κ Τσαβούσογλου με τον υπουργό Παιδείας και έκανε λόγο για πρωτόγνωρα πράγματα! Τι εικόνα κυβέρνησης δίνουμε, διερωτήθηκε η πρώην υπουργός εξωτερικών.

http://newsotherwise.blogspot.gr/2017/11/blog-post_41.html

loading...

4 thoughts on “Ντόρα: Ο Γαβρόγλου συνάντησε κρυφά τον Τσαβούσογλου

  1. Η Ντόρα είναι μια φούσκα κενού περιεχόμενου,δημιούργημα των ΜΜΕ, των κρατικοδίαιτων μεγάλο-εργολάβων, η οποία δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην πανάκριβα πληρωμένη πολίτικη της καριέρα.

    Η Ντόρα ηταν ανέκαθεν ξενόδουλη, ξενοκίνητη και υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …
    « Τοις ξένων χρήμασι πειθόμενη και των υποτακτικών εκμεταλευόμενη …»

    Η επιτομή του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα Ελληνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας στην Ευρώπη και η παρουσία της Ντόρας , τους είναι απαραίτητη.
    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ξοφλημένη κώλο -γρια?

    Η παρουσία και μόνον αυτού του άπληστου κλώνου του Μιζοτακισμού, στην πολιτική σκηνή ή στο παρασκήνιο είναι ντροπή για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Οι σοβαροί ενημερωμένοι πολίτες την αντιμετωπίζουν ως τελειωμένη στην πολιτική σκήνη της καταχρεωμένης χώρας.

  2. ΑΚΟΥ ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ :

    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΠΑΝ :

    "ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ Φ Ι Λ Η ΤΗΣ Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α Σ !! "

    ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ 30 Σ Υ Ν Υ Π Ο Σ Χ Ε Τ Ι Κ Α ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟ-ΒΡΩΜΑ ??

    ΚΑΙ ΤΑ " ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΑ " ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ,
    ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΕΣΥ, ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ !

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΖΩΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ??

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ……

    Η ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙ- ΚΟΠΑΝΟ – ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΜΑΣ ΕΡΡΙΞΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΠΟΡΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΕΤΟΣ 1964, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΚΟ 155%, ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ???

    ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΠΙ ΑΛΗΤΑΡΑ , ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΟΙΝΩΣ Γ Α Π !

    ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ " ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ !

    ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟ- ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΗΔΕΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ, ΤΙ ΧΑΡΑ !

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ …….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Ξεχνάει η παλιοπουτανα κάποτε ήταν ταχτικη θαμώνας στη Τουρκία ούστ από εδώ και εσύ και όλο το σόι σου

  4. Η κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να διαφέρει από τον ίδιο της τον πατέρα της ( οικογενειακό DNA ) και τα δράκουλo-μυαλά του …

    H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» και όποιος συμμαχεί, η υποστηρίζει, η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ, πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος …

    Ο Αχμέτ Ιλχάν ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του.
    Η κα Μπακογιάνη "Μας έκανε ότι της ζητήσαμε" λέει χαρακτηριστικά.Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη"

    Ο Αχμέτ Ιλχάν είχε ξεσηκώσει σάλο το 2006 υπογράφοντας κείμενο που μιλούσε για "Τουρκομουσουλμανική μειονότητα" και "Μητέρα Πατρίδα Τουρκία"

    Οταν μιλάμε για την Ντόρα, μιλάμε όχι μόνον για απώλεια μνήμης ή πολιτικό αλτσχάιμερ λόγο γήρατος, αλλά και για έλλειψη ηθικής.

    Έχουν γνώση οι φύλακες και μνήμη οι Έλληνες.

Comments are closed.