Καλο το κολπο, αλλα δε μας συγκινεις ΒΛΑΧΑΡΑ.

Καποιο “κολπο γκροσο” κρυβεται πισω απο αυτη την υποθεση με το διαζυγιο. Δεν μπορει ετσι στα ξαφνικα να της μπηκε στο μυαλο της ΒΛΑΧΑΡΑΣ να λυσει το γαμο της με τον ανθρωπο που εζησε παραμυθενια ζωη.
Μας το παιζει και αδικημενη. Νοιαστηκε ποτε, προβληματιστηκε για τις πραξεις που προηγηθηκαν; Ειπε ποτε στον ΑΚΗ ΤΗΣ”ρε αντρα’ μ, ολο αυτο τον πακτωλο των χρηματων που τον βρηκες και τον ξοδευουμε αλογιστα;”.Μουγκα η ΒΛΑΧΑΡΑ. Γιατι ετρωγε με 17 μασελες. Και οταν βγηκαν στη φορα οι λαμογιες και εφθασε η ωρα της λυπητερης, η ΒΛΑΧΑΡΑ αποφασισε να την κανει με ελαφρα πηδηματακια, νιωθοντας αδικημενη και επικαλουμενη μητρικες υποχρεωσεις. Καλο το κολπο, αλλα δε μας συγκινεις ΒΛΑΧΑΡΑ.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Καλο το κολπο, αλλα δε μας συγκινεις ΒΛΑΧΑΡΑ.

  1. Είναι αδίστακτη και πιο επικίνδυνη ακόμη και από τον σύζυγό της, τον οποίον θεωρώ ότι η ίδια, λόγω των διαρκών και εξωφρενικών οικονομικών απαιτήσεών της, εξώθησε στην απληστία και στον εν τέλει διασυρμό.

    Τρωκτικό είναι το γύναιο με όπλο ότι ήταν κάτω από το βρακί της.

    Oλοι οι Μιζοαρπάχτρες μαζί με τις Μιζοχαλάστρες στον Κορυδαλλό…

  2. Δεν ειναι ασχολια αυτη
    Η Δυσλεξαρα που ειναι ???
    Ελα στο αλλο να το ευχαριστηθεις….
    ΑΜ ΔΕ..Εχεις
    ΕτΚ

  3. ΑΙ ΜΑΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ 10.01 ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΖΟΥΦiΟΣ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΥΖΟ Ε ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΟΠΑΝΟ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΣΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΣΟΥΠ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΡΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΜΠΑΣΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΨΩΦΑΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΛΚΟΥΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΣΤΑ ΤΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΛΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΡΦΟΛΟΓΗΜΑ…xa xa xa xa

Comments are closed.