Σε ξενοδοχεία θα διαμένουν πλέον οι ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να διαθέσει δωμάτια ξενοδοχείων σε αλλοδαπούς στην προσπάθεια να τιθασεύσει την μεταναστευτική κρίση, γράφει στην διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα Die Welt.

H γερμανική εφημερίδα σημειώνει: «Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε την Τετάρτη ότι στο πλαίσιο προγράμματος, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ για την στέγαση 30.000 αλλοδαπών, 20.000 έχουν εγκατασταθεί ήδη σε διαμερίσματα. Εκτός από ξενοδοχεία στο μέλλον θα χρησιμοποιηθούν, αν υπάρξει ανάγκη, ακόμα και πλωτά κέντρα φιλοξενίας.

Απαντώντας στις αιτιάσεις ανθρωπιστικών οργανώσεων για κακές συνθήκες διαβίωσης στα ΚΕΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ο Έλληνας υπουργός παραδέχθηκε «μεγάλες δυσκολίες». Από τον Αύγουστο άρχισαν και πάλι να αυξάνονται οι αφίξεις μουσουλμάνων μεταναστών στα ελληνικά νησιά. Μόνο τον Οκτώβριο καταγράφηκαν 3500.

Στο μεταξύ πρόσφυγες από τη Συρία, κυρίως γυναικόπαιδα, ξεκίνησαν απεργία πείνας μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο. Διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεών τους για επανένωση με τις οικογένειές τους στη Γερμανία.

Κατηγορούν μάλιστα Αθήνα και Βερολίνο ότι καθυστερούν την επανένωση εδώ και πάνω από μισό χρόνο, ενώ το Ευρωπαϊκό Δίκαιο δίνει διορία ένα εξάμηνο.

28.000 πρόσφυγες προς απέλαση στη Γερμανία

Με αφορμή τα στοιχεία της γερμανικής Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας που καταγράφει ότι 1,6 εκ. πρόσφυγες και μετανάστες ήρθαν στη Γερμανία την διετία 2015-2016 η Frankfurter Rundschau επισημαίνει:

«Είναι αλήθεια ότι κάποιοι μεμονωμένοι πρόσφυγες κατέφυγαν στη βία. Τι αλλάζει όμως αυτό στην ευθύνη της πλούσιας χώρας μας να δράσει με γνώμονα τον ανθρωπισμό; Αντ΄ αυτού όλοι συζητάμε για την απέλαση. Και ποιος είναι αποδεδειγμένα ο αριθμός των προσφύγων προς απέλαση; 28.000. Ο αριθμός αυτός παραείναι μικρός για να του φορτώσουμε όλα τα προβλήματα. Μήπως αυτό εννοούσε η Άνγκελα Μέρκελ όταν έλεγε στο απόγειο της προσφυγικής κρίσης “θα τα καταφέρουμε;”. Είναι ντροπιαστικό».

loading...

4 thoughts on “Σε ξενοδοχεία θα διαμένουν πλέον οι ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΨΩΡΡΑ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΨΩΡΡΟ – ΛΑΘΡΑΙΑ ΦΙΛΙΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΝΕΣΗ ΤΑΡΑΡΟΜ

  2. Kala, oi syrioi den eixan grafeiokratia stin xora tous? mipos oi asiatikes xores einai toso kala organomenes pou ola diekperaionontai sto mpam? Apo tin alli plevra, kalosirthate sto Elliniko dimosio.

  3. ΣΧΕΔΙΟ "ΚΑΛΕΡΓΙ"…..

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

    ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

    ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΤΟΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ….

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ….ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=Em0JQ9p7mmo

  4. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

Comments are closed.