Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη σε Καμμένο: Κομματάρχης του αισχίστου είδους, διχάζει τους Έλληνες, να πει ποιοί είναι οι χρηματοδότες μου

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος “Το Ποτάμι” και υποψήφιος για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου,
μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ερωτηθείς σχετικά με την ανακοίνωσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του.

“Κοιτάξτε, εγώ έχω προκληθεί εκατοντάδες φορές, για να μην πω χιλιάδες φορές, από τον κ. Καμμένο. Θα τον έχετε ακούσει να λέει τα γνωστά του ψεύδη, ότι έχω δουλέψει σε υπουργικά γραφεία, ότι έχω συγγένεια με πολιτικούς αρχηγούς του παρελθόντος, είναι όλα ένα ψέμα, του απαντώ συνέχεια στη βουλή. Συνεχίζει λοιπόν από την έδρα του υπουργού, με τη δύναμη που κατέχει ένας υπουργός, με τους ανθρώπους που έχει πολλούς να δουλεύουν υπέρ του, να με συκοφαντεί μονίμως. Ας μάθει λοιπόν ότι υπάρχουν και Έλληνες δικαστές, οι οποίοι σύντομα θα του ζητήσουν να παρουσίασει όλα τα στοιχεία για εμένα, να πει δηλαδή τί ξέρει, ποιοί είναι οι χρηματοδότες μου, όπως λέει τους ξέρει, ποιοί με έχουν βοηθήσει. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη και νομίζω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη σύντομα θα επιληφθεί”.

Κληθείς να σχολιάσει τις ανακοίνωσεις της Ν.Δ. σε βάρος του κ. Καμμένου, η οποία ζητά για άλλη μία φορά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε: “Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος και ειδικά στο πόστο που είναι, του υπουργού Αμύνης, που είναι ένα πολύ ευαίσθητο πόστο, δεν ενώνει τους Έλληνες, αλλά αντίστροφα τους διχάζει. Ένας υπουργός που τα βράδια ξενυχτάει κάνοντας tweet εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, σε χυδαίο μάλιστα επίπεδο, δεν είναι ένας υπουργός της κυβέρνησης, είναι ένας κομματάρχης του αισχίστου είδους”.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις υποψηφίων για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, σχετικά με την επόμενη μέρα και τη σεναριολογία περί συνεργασιών, ο κ. Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει περίπτωση να αναζητήσω υπουργικό έδρανο σε μία κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Τέλος, ερωτηθείς, αν θεωρεί ότι οι υποψήφιοι για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, έκαναν ότι ήταν δυνατό ώστε να κινητοποιήσουν τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, απάντησε: “Εγώ νομίζω ότι έκανα ότι μπορώ, θυμάστε ότι αναλώθηκα την πρώτη εβδομάδα σε καμπάνιες στο ίντερνετ, χωρίς το δικό μου όνομα, απλώς καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει, έβαλα καταχωρήσεις σε εφημερίδες, όπου πολύ διακριτικά λέω το όνομά μου και του καλώ να πάνε να ψηφίσουν, ανεξαρτήτως ποιόν θα ψηφίσουν. Έκανα ότι μπορούσα, θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Και όπως ξέρετε προσπάθησα να έχουμε και ηλεκτρονική ψηφοφορία, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό”, κατέληξε.

https://e-volos.gr/

loading...

4 thoughts on “Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη σε Καμμένο: Κομματάρχης του αισχίστου είδους, διχάζει τους Έλληνες, να πει ποιοί είναι οι χρηματοδότες μου

  1. ποιοι ειναι οιχρηματοδοτες σου βρωμερε ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ με τα στημενα ρεπορταζ????????????

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!

  2. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ … ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ!

  3. Γιατι ποιος ηταν ο Ανδρεας,ενας εβραιος πρακτορας που απ αυτόν αρχισε η καταστροφή της Ελλαδος

  4. Όλοι τα ίδια σκατα είστε γάμω το Μουνι που σας πέταγε προδότες ανθέλληνες να δω πότε θα ξυπνήσει ο Έλληνας

Comments are closed.