ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ: Ο εισαγγελέας, η μετάθεση και οι απειλές

Μετά από πολλές πιέσεις ακόμα και στον Εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού, δόθηκε τελικά η 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα μεπληροφορίες από κορυφαίες αστυνομικές πηγές που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, δόθηκε από τον εισαγγελέα των Φυλακών που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, ενώ η προκάτοχός του είχε απορρίψει μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όλα τα σχετικά αιτήματά του..

Σύμφωναμετιςίδιες πηγές, η εισαγγελέας των Φυλακών Κορυδαλλού δεχόταν όλο το προηγούμενο διάστημα οχλήσεις και απειλές από αγνώστους για να χορηγήσει άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και όταν αρνήθηκε διοργανώθηκαν δύο συγκεντρώσεις αλληλέγγυων στο σπίτι της στην Καλλιθέα κατά τις οποίες προκλήθηκαν μικροζημιές. Ετσι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία και ο αντικασταστάτης της που μετέχει στο συμβούλιο των φυλακών έκαν δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα την περασμένη εβδομάδα, καθώς του έδινε αυτή τη δυνατότητα η σχετική νομοθεσία χωρίς να είναι γνωστό αν δέχθηκε και τις ίδιες πιεσεις.

http://arouraios.gr

loading...

3 thoughts on “ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ: Ο εισαγγελέας, η μετάθεση και οι απειλές

  1. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

  2. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.