ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!

Οι αποκαλύψεις Χατζησάββα, προκαλούν πανικο στον διαδικτυακό "συρφετο" του Καμμένου. Στην βρώμικη προβοκάτσια των Καμμενοblogs, ο Χατζησάββας στήνει στο απόσπασμα τον πλαστογράφο Υπουργό, με αποδείξεις που απαιτούν άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης..


Το θέμα που ακολουθεί, αποτελεί μείζον θέμα πτώσης της πιο καθεστωτικής χούντας που πέρασε ποτέ στην Ιστορία της Ελλάδας.


Πρόκειται για την σκανδαλώδη σύμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με την Σαουδική Αραβία, με μεσάζοντα ένα καταδικασμένο μεσάζοντα...Στο πρώτο θέμα, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει το έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο μεταξύ άλλων, επισημαίνει την ανάγκη ενημέρωσης της ΕΥΠ, για την εταιρεία του εν λόγω μεσάζοντα και άλλες σημαντικές παραμέτρους, που αγνοήθηκαν από τον Υπουργό Πάνο Καμμένο...


Η συνέχεια, προβλέπεται συγκλονιστική, καθώς σειρά παίρνει η... ομάδα των blogs που στηρίζουν τον Πάνο Καμμένο, και με ασύστολα ψεύδη, που θα έπρεπε να έχουν ήδη κινητοποιήσει την Δικαιοσύνη, επειχειρεί με βρώμικους τρόπους, να καταδείξει τον πρ. πράκτορλα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα, ως ... πράκτορα των Τούρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αν υπήρχε πραγματική Δικαιοσύνη, τα blogs αυτά, θα έπρεπε να έχουν ήδη κλείσει και οι διαχειριστές τους θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Αντί απάντησης στα Καμμενοblogs, ο Μανώλης Χατζησάββας, αποκαλύπτει με δέκα σημεία, την απάτη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή, ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, εξαπατώντας όλο το Κοινοβούλιο.

Και τα μείζονα ερωτήματα είναι:

1. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ;;;

2. Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ;


Και στο τέλος αυτής της ανάρτησης, το κερασάκι στην τούρτα...

Ο Μανώλης Χατζησάββας, αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο των Καμμενοblogs, με στοιχεία...Καλλιόπη Σουφλή
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ
Δείτε όλα τα στοιχεία, εδώ

Πηγή


Τα ... Καμμενοblogs, παίρνουν την σκυτάλη της προβοκάτσιας και της βρώμικης δουλειάς, να καταδείξουν ως πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ, τον... Μανώλη Χατζησάββα!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών διέρρευσε τα απόρρητα έγγραφα για την Σαουδική Αραβία!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η¨ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Νέα, πρωτοφανή διάσταση παίρνει η υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία.

Όπως αποκαλύπτει το Επίκαιρο, ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης που επιχειρείται να παρουσιαστεί ως σκάνδαλο, είναι στρατολογημένος πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol!


Υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι όπως φαίνεται τα έγγραφα τα οποία κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από το συγκεκριμένο πράκτορα.


Αυτό αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το οποίο δημοσιεύει απόρρητό έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.


Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας, και εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του εκτός από τον υπουργό εθνικής άμυνας, υπήρξαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.
Σε μία κοινή επιχείρηση μάλιστα το 2015 στο Τελ Αβίβ, ελληνικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον εν λόγω πράκτορα κατά την διάρκεια ταξιδίου του Πάνου Καμμένου στο Ισραήλ, ο οποίος όμως προφανώς ενημερωμένος κατάφερε να διαφύγει.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πλέον αποτελεί ύψιστο θέμα εθνικής ασφάλειας, καθώς οι βουλευτές της αντιπολίτευσης που έχουν εμπλακεί στην συγκεκριμένη υπόθεση και προσκομίζουν στοιχεία προερχόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες όπως αποδεικνύεται, οφείλουν να απολογηθούν και να αποδείξουν ότι εξαπατήθηκαν. Διότι στην αντίθετη περίπτωση, θα μιλάμε για έλληνες πολιτικούς που συνεργάζονται ευθέως και εις γνώση τους με τούρκους πράκτορες.
Σε κάθε περίπτωση, δημιουργείται μείζον εθνικό θέμα διότι η Τουρκία μετά την πρόσφατη ρήξη της με την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτή την πώληση πυρομαχικών. Αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό το εθνικό όπως αποδεικνύεται σαμποτάζ είναι πλέον υπόλογοι με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.


Ποιός είναι ο Εμμανουήλ Χατζησάββας
Ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, κάτοικος Ρόδου, καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 8 εκατομμυρίων € από το Δημόσιο. Με μία σκανδαλώδη όμως απόφαση λίγο μετά την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, αφέθηκε ελεύθερος υποσχόμενος ότι δήθεν θα προσκομίσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Καραμανλή.

Στην συνέχεια όπως ήταν φυσικό εξαφανίστηκε, μαζί με τα χρήματα που είχε υπεξαιρέσει.
Συνελήφθη στην Δανία, αλλά μετά από εγκληματική ολιγωρία της τότε κυβέρνησης Παπαδήμου, καταφέρει να αφεθεί ελεύθερος καθώς η Ελλάδα δεν ζήτησε την έκδοση του!

Η έρευνα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών το 2015 έδειξε ότι ο Εμμανουήλ Χατζησάββας πήρε άσυλο από την Τουρκία μεταφέροντας εκεί τα χρήματα του, προκειμένου να συνεργαστεί με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και να προβεί σε πράξεις δολιοφθοράς κατά της Ελλάδας.Στις πράξεις δολιοφθοράς, συμπεριλαμβάνονται εκτός από τις συκοφαντικές επιθέσεις σε πρόσωπα που αποτελούν τουρκικούς στόχους, η διαρροή ψευδών ειδήσεων για δήθεν παραβιάσεις τουρκικό σκαφών στο Αιγαίο, πληροφορίες ακόμα και για γεωτρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε ελληνικά χωρικά ύδατα και άλλα.

Από το 2015 καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ίντερπόλ, ενώ τελευταίο ίχνος εκτός Τουρκίας ήταν στο τουρκικό προξενείο στη Βουλγαρία το 2016.

πηγήΗ απάντηση του Μανώλη Χατζησάββα, σ' όλον αυτόν τον συρφετό ψεύδους, έρχεται με νέο κτύπημα κατά των ψευδολόγων bloggers, στους οποίους, συγκαταλέγεται φυσικά και το... "βαρύ πυροβολικό" το olympia.gr (εδώ το θέμα)
με ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


Πηγή ΑΝΤΙ300

Και για το ... κλου του σκανδάλου που συνταράσσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το Κοινοβούλιο, μια αποκάλυψη για τα blogs του Πάνου Καμμένου και τον προδοτικό ρόλο τους, απέναντι στον ελληνικό λαό.
Έχουν το θράσος να μιλούν ακόμα... αυτοί που αντάλλαξαν την σιωπή τους με υψηλόβαθμες θέσεις, επιλέγοντας να προδώσουν τον Ελληνικό Λαό.ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ!
Πηγή ΑΝΤΙ300

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]