Εξευτελιστική σιωπή από Πόλντο – (Καμμένο) για την άδεια Κουφοντίνα

Ένας από τους (πολιτικούς) σταθμούς που σημάδεψαν την καριέρα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ήταν το βιβλίο που έγγραψε (;) για την τρομοκρατία και τις σχέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν» με την αριστερά. Στο πόνημά του, ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα
«αποκαλύπτει» ότι δίαυλο επικοινωνίας με τους τρομοκράτες είχαν ακόμη και εν ενεργεία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Χριστοδουλοπούλου και ο Μανιός.
Και ενώ ο κ. Καμμένος, ως βουλευτής της ΝΔ, είχε πρωτοστατήσει στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, ως συγκυβερνήτης των νεοκομμουνιστών και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφύγει κάθε αντίδραση για την προκλητική απόφαση να δοθεί 48ωρη άδεια στον αρχιδολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. Απόλυτη σιωπή από τον κατά τ’ άλλα λαλίστατο συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Προφανώς στον βωμό της υπουργικής καρέκλας δεν έχουν καμία σημασία όλα αυτά που έγγραφε και έλεγε για τους δολοφόνους της 17Ν.

Την ίδια ώρα ο έτερος Καμμένος, βουλευτής των ΑΝΕΛ, διατύπωσε μέσω του parapolitika.gr μια ακόμη διαφωνία του. «Επειδή ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί με τον τρομοκρατικό νόμο και ο νόμος αυτός καταδικάζει αυτούς που στρέφονται κατά του κράτους και της δημοκρατίας σε ισόβια. Όταν λέμε ισόβια, όμως, πρέπει να εννοούμε ισόβια», υπογραμμίζει ο κ. Καμμένος στα parapolitika.gr και τονίζει: «Πέραν τούτου, ο Κουφοντίνας δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια για τα ειδεχθή εγκλήματά του. Έχει καταδικαστεί 11 φορές σε ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη. Μετά τα παραπάνω, διαφωνώ με τη λογική της χορήγησης της διήμερης άδειας. Το ίδιο συμβούλιο πέρυσι είχε απορρίψει το αίτημά του με το σκεπτικό ότι είναι αμετανόητος. Θα έχει ενδιαφέρον, κι εγώ προσωπικά θέλω πολύ να διαβάσω, το νέο σκεπτικό στο οποίο βασίζεται η νέα του απόφαση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Καμμένος.

Όμως, προκαλεί εντύπωση και ποικίλα σχόλια πως ένας κοινοβουλευτικός άνδρας, εξακολουθεί να στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από τη στιγμή που σχεδόν καθημερινά διατυπώνει και από μια διαφωνία. Εκτός κι αν ο Δημήτρης Καμμένος έχει αποφασίσει να κάνει καριέρα, διαφωνώντας για τη διαφωνία. Πάντως, εκτός από τον βουλευτή Πειραιά, θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η θέση του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στις προκηρύξεις του Κουφοντίνα και της εγκληματικής του παρέας.

parapolitika.gr

loading...

2 thoughts on “Εξευτελιστική σιωπή από Πόλντο – (Καμμένο) για την άδεια Κουφοντίνα

  1. Η Δυσλεξαρα τσαπελοφαγα εχει ΓΝΩΜΗ???
    Ειναι εμπιστοσυνη του Χρυσο.Ψ….αυγου

    ΕτΚ

Comments are closed.