ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΙΣΜΟ!!!

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ
 Στους πρόσφατους εορτασμούς για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναυαρίνου στις 19-20 Οκτωβρίου για πρώτη φορά απαγορεύθηκε στο ρωσικό άγημα που παρήλασε στην Πύλο να… φέρει όπλα!

Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε σε όλες τις πρόσφατες παρελάσεις ρωσικών αγημάτων με την ευκαιρία εθνικών επετείων ή θρησκευτικών τελετών, όπου πάντα τα ρωσικά αγήματα έφεραν όπλα, αυτή την χρονιά οι δωσίλογοι υποκύπτοντας στις θελήσεις των δυτικών πατρόνων τους απαγόρευσαν στο ρωσικό άγημα που τιμούσε την ελληνική επέτειο να παρελάσει ένοπλο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύθηκε και η ρίψη   κανονιοβολισμών από το ρωσικό αποβατικό πλοίο “Αζόφ”  προς τιμήν των νεκρών Ελλήνων και συμμάχων της Ρωσίας στη ναυμαχία του Ναυαρίνου που πυροδότησε την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό.
Διάβημα δεν υπήρξε, βέβαια, παρά μόνον παρασκηνιακή έκφραση έντονης δυσφορίας από ρωσικής πλευράς προς την ελληνική.
Το ζήτημα είναι ότι ο αφοπλισμός του ρωσικού αγήματος σε μια τελετή επετείου που τα ρωσικά όπλα έδωσαν μαζί με τους συμμάχους, μια σκηρή μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδας πέρα από θρασύς και αγενής, είναι αυτό που λέμε “βαρειά” πρόκληση προς την πανίσχυρη αλλά και ομόδοξη Ρωσία που εκτός των άλλων υπήρξε και και προστάτις του δικού μας έθνους.
 Είναι γεγονός ότι τα περασμένα χρόνια “τράνταζαν” οι δρόμοι καθώς  παρήλαυναν τα ρωσικά ένοπλα τμήματα μέσα σε θύελλα επιδοκιμασιών και χειροκροτημάτων, όπως μπορούμε να δούμε στα σχετικά βίντεο.



loading...

6 thoughts on “ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΙΣΜΟ!!!

  1. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΡΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ,ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ??

    Ο ΚΟΝΤΟ-ΝΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ,"ΕΣΥ" ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ,Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ…

    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΑ" ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…

  2. ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΑΤΙΡΙΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΥΣΤ!!! ΛΕΧΡΙΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  3. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  4. ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ "Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο" ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΙ'ΟΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΜΩΡΕ??

    ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ??

  5. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Η ΜΗΧΑΝΗ?? ΣΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ….!!!!

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  6. ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΠΑΤΕ??
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ…

Comments are closed.