Ως εδώ και μη παρέκει με την ανομία

Θράσος. Είναι η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει τους υπουργούς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά όσους ασχολούνται ή κάνουν ότι ασχολούνται, με τη δημόσια ασφάλεια. Υπουργούς σαν τον Τόσκα ή σαν τον Παρασκευόπουλο οι οποίοι
συνεχίζουν να είναι προκλητικοί και να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας (ή αλητείας κατά πολλούς) βγαίνει και λέει ότι δεν θα ανεχθεί από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Και το λέει αυτό ο… τροχονόμος της ανομίας στην Αθήνα. Ο άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έγινε υπουργός ήταν να συζητήσει τα προβλήματα της περιοχής με τις… συλλογικότητες των Εξαρχείων. Ο υπουργός που ανήγαγε τους μπαχαλάκηδες σε ισότιμους συνομιλητές με το κράτος να βγαίνει και να λέει ότι είναι εξοργισμένος με τη χθεσινή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Μα είναι φανερό ότι θέλουν νεκρό, αν δε είναι και νεκρός αστυνομικός δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Βολεύονται με το μπάχαλο, είναι χειροκροτητές του χάους.

Και δεν το κάνουν αυτό επειδή το πιστεύουν μόνο. Αλλά και γιατί έχουν παντελή διαχειριστική ανεπάρκεια. Το επικίνδυνο μείγμα ανοησίας, ασχετοσύνης και ιδεοληψιών είναι αυτό που δυναμιτίζει την ασφάλεια του πολίτη, και αυτοί ούτε που καταλαβαίνουν που οδηγούν τον τόπο. Και πώς θα έρθει κάποιος άλλος να μαζέψει αυτό το χάος; Για φανταστείτε τη ΝΔ στην εξουσία και να κάνει η Αστυνομία ντου στα Εξάρχεια και να συλλαμβάνει τους μπαχαλάκηδες με τις μολότοφ; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει; Σκεφτείτε τον Σκουρλέτη να υπερασπίζεται τις μολότοφ ότι είναι άδεια μπουκάλια μπίρες και τα γκλομπ ότι είναι σκουπόξυλα.

Σκεφτείτε τους αριστερούληδες να μιλάνε για ακροδεξιά και να βγαίνουν στο Σύνταγμα να σκούζουν.

Αλλά έχουμε κι εκείνον τον ανεκδιήγητο Παρασκευόπουλο ο οποίος συνέχισε την πρακτική του κόμματός του στην kolotoumba. Αφού έβγαλε από τις φυλακές με το νόμο του 2.000 φυλακόβιους, πολλούς εκ των οποίων έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εγκλήματα, αποφάσισε ότι ο νόμος του πρέπει να καταργηθεί. Ότι πλέον ζούμε σε μια ασφαλέστερη χώρα κι ότι δεν υπάρχει λόγος να ισχύει ένα νόμος που ήταν έκτακτος.

Είναι έτσι ή υπάρχει κάτι άλλο πιο βρόμικο για το οποίο ο Παρασκευόπουλος και η κυβέρνηση σπεύδουν να καλύψουν; Και πόσο ασφαλέστερη είναι η χώρα όταν έστω κι ένας από τους αποφυλακισθέντες με το νόμο Παρασκευόπουλου να κάνει ένα έγκλημα θα είναι αποτυχία για το νομικό σύστημα; Όπως ο τύπος που σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο και αποδείχθηκε ότι ήταν βιαστής και ληστής.

Τα ψέματα τέλειωσαν. Ως εδώ και μη παρέκει. Δεν μπορεί όταν συλλαμβάνεται ένας ληστής κι ένας δολοφόνος να δίνουν συγχαρητήρια στην Αστυνομία και να πανηγυρίζουν για την τάξη και ασφάλεια. Είναι αδιανόητο όταν οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους με αυταπάρνηση να αντιμετωπίζονται στο τέλος ως στόχοι τρομοκρατών. Δεν μπορεί το πρωί να είναι καλοί που εξιχνιάζουν υποθέσεις και το βράδυ να είναι ο σάκος του μποξ των τρομοκρατών που η ίδια η κυβέρνηση καλύπτει με τις πράξεις της και την ανεπάρκειά της.

loading...

19 thoughts on “Ως εδώ και μη παρέκει με την ανομία

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ / ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ:

    «ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΦ' ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΩΝ, Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.»

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ Η ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΕΞΕΛΙΞΙΜΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΥΠΈΡΒΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

    ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤ’ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ, ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…

    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝAΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Π Ρ Ο Β Α Ι Ν Ο Υ Μ Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ «ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ», ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ – 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΙΑ.

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΝΟΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

  2. ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

    ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.), ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

    ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ.

    ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΠΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ».

    ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ – ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

    ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» – ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

  3. ΣΩΡΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

    Ιωσήφ Παπαδόπουλος
    Published on Mar 18, 2017
    Το σημερινό "διάγγελμα" του θεοπάλαβου απατεώνα έβαλε, για άλλη μια φορά, σε δοκιμασία τη νοημοσύνη και την αισθητική μου. Αποφάσισα λοιπόν να σχολιάσω τους αλλαλαγμούς και τις άναρθρες κραυγές του με ειρωνεία. Είναι σίγουρα ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς έναν ψυχοπαθή, με τα χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου, ο οποίος τονίζει συνεχώς ότι είναι αυτόχθων Έλλην ιθαγενής, ότι αυτός είναι το Κράτος, ότι έχει μεταβιβάσει τα 600 δις δολλάρια στην Ελληνική Δημοκρατία, την οποίαν ωστόσο χαρακτηρίζει με υποτιμητικό τρόπο "ιδιωτική εταιρεία"! Ένας άνθρωπος ο οποίος διακηρύσσει ότι θα εξαγοράσει το δημόσιο χρέος της χώρας, το οποίο, ωστόσο, θεωρεί ότι είναι παράνομο!

    Δείτε το βιντεάκι που ετοίμασα, με κορμό το σημερινό "διάγγελμα" του ψυχοπαθούς Αρτέμη Σώρρα. Πιστεύω ότι θα το απολαύσετε.

  4. ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΓΥΦΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φτιάχνει 3 νοσοκομεία, δωρίζει αεροσκάφη και ασθενοφόρα

    Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές στον τομέα της Υγείας, στην Ελλάδα, αρχικού προϋπολογισμού που αναμένεται να υπερβεί τα €200 εκατομμύρια, ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

    Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

    Σε συνέχεια συζητήσεων μεταξύ των δύο μερών, το Υπουργείο Υγείας υπέδειξε στο ΙΣΝ τις μεγαλύτερες, κατά προτεραιότητα, ανάγκες στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα και το ΙΣΝ προτίθεται να αναλάβει να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου τα παρακάτω έργα.

    Οι νέες δωρεές περιλαμβάνουν καταρχήν τέσσερις μεγάλες παρεμβάσεις, σε όλη την επικράτεια. Ωστόσο, οι κυρίως δράσεις που αναφέρονται παρακάτω αναμένεται να πλαισιωθούν από επιπλέον έργα αναβάθμισης υφιστάμενων ξενοδοχειακών υποδομών σε νοσοκομεία της χώρας και προμήθειας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και από δράσεις υποστήριξης της εκπαίδευσης, πάντοτε στον τομέα της Υγείας, κατόπιν περαιτέρω συνεννόησης με το αρμόδιο Υπουργείο.

    Τα κυρίως έργα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

    • Ανέγερση και εξοπλισμό νέου κτιρίου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής
    Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα νοσοκομεία της χώρας, με εξίσου παλαιές εγκαταστάσεις.

    • Ανέγερση και εξοπλισμό Νοσοκομείου Παίδων Θεσσαλονίκης

    Η δημιουργία ενός Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί ανάγκη του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής εδώ και δεκαετίες, θα αποτελέσει κόμβο εξυπηρέτησης και νοσηλείας για όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

    • Ανακατασκευή και πλήρη εξοπλισμό του κτιρίου των Αδελφών Νοσοκόμων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με σκοπό να λειτουργήσει ως Έδρα της Πανεπιστημιακής Νοσηλευτικής.

    • Ενίσχυση της δυναμικότητας και αποτελεσματικότητας των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη της επικράτειας. Η ενίσχυση στοχεύει καταρχήν στην αγορά 2 νέων ελικοπτέρων και την επισκευή/αναβάθμιση των παλαιότερων.

    Η εν λόγω δωρεά έρχεται σε συνέχεια πρόσφατης δωρεάς του ΙΣΝ προς το ΕΚΑΒ, που ήδη υλοποιείται, και αφορά την προμήθεια 143 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων οχημάτων και την πλήρη συντήρησή τους για 8 χρόνια καθώς και την ψηφιακή αναβάθμιση του επιχειρησιακού κέντρου, ύψους επιπλέον €14 εκατομμυρίων.

    …………………..

    http://www.capital.gr/forum/thread/6175191?page=1&messageId=6175207

  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ….

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  6. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

  7. ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;
    ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
    ΟΤΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΝΟ;
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ.
    ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΣΤΡΑΨΩ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΤΑ 9/10 ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ

  8. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  9. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙOΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ
    ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ 'ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' @@@

    Giannis Paterakis27 Οκτωβρίου 2016 – 10:10 μ.μ
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

  10. ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ 2300 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΟΛΙΑ ΣΕ ΕΒΑΛΕ…

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΚΥΤΑΡΟ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΑΔΕΙΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ…

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ….

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ,ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ….

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΟΔΑ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΛ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    ΒΡΕ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ,ΧΥΜΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ…!!!!

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  11. 10.29

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ??
    ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  12. Αχαχαχαχαχαχαααα……… ξεσηκωθειτε ολοι (για παρτη μου) και ποτιστε με το αιμα σας (την ελευθερια μου), μηνυστε τους ολους ομως με τα λεφτα σας (οχι με τα τρισεκατομμυρια μου), σκοτωθειτε ολοι (για παρτη μου) και καθε μηνα να πεφτει η συνδρομη στο κομμα (παλι για παρτη μου), ξεχυθειτε στους δρομους και φερτε νεα μελη που να τα σκανε και στην εγγραφη αλλα και καθε μηνα για παρτη μου (και ας ειμαι τρισεκατομυριουχος παλι για παρτη μου….!!!!!!!!)………

  13. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ….

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟ ΥΠΗΚΟΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ…

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΗΘΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΓΜΤ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….

    ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΧΕΖΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ,ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΡΑΓΕ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ…

  14. ΚΑΙ ΝΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ…
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙ…
    ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ «Σ Μ Ι Ξ Ο Υ Μ Ε» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!
    https://youtu.be/5vOn7IhfhzE

    Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ !
    https://www.youtube.com/watch?v=z_iZO41Zi7g&app=desktop

  15. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ.
    ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

  16. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…

    ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  17. ΡΕ ΘΑ ΣΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

  18. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  19. Φτυσε τα αρχιδια σου να μεγαλωσουν ρε τουρκοσπορε μογγολογυφτα με τα τουρκικα πληρεξουσια γυφτοαρχιδο

Comments are closed.