Κενολόγος δήλωση του νέου Προέδρου του Α.Π.

Γράφει ο πολίτης Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου…


«Οι δικαστικοί λειτουργοί όλων των βαθμίδων επιτελούν το έργο τους με αίσθημα ευθύνης…» («Το βήμα», 24-9, σελ. Α15).
Αυτές οι εξωκοινωνικές ωραιοποιήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Αν αυτό ήταν στοιχειωδώς αληθινό ο γράφων δεν θα έκανε έκκληση εδώ και δύο δεκαετίες: Να εισάγει η Ελλάδα δύο πούλμαν εισαγγελείς από την Ιταλία «τύπου Ντι Πιέτρο»!
Όσοι δεν τον γνωρίζετε ρωτήστε να μάθετε και γι’ αυτόν και για τον συνάδελφό του Φαλκόνε που δολοφονήθηκε από τη Μαφία.
Όχι, αξιότιμε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου. Αυτό δεν είναι αλήθεια. (Σας παραπέμπω στα άρθρα μου, εντελώς ενδεικτικά: «Ποιος δικαστής θα τολμήσει το εθνικό απόστημα να καθαρίσει;» «Πολιτικά Θέματα», 16-6-1995). Κανείς τους δεν τόλμησε.
«Η δικαιοσύνη, «Τα Νέα» και ο τ. εισαγγελέας του Α.Π.» («Πολιτικά Θέματα», 4-7-2003).
Διαπιστώνοντας τότε κάποιες διαπλοκές δικαστών και οικονομικοεκδοτικών συγκροτημάτων, ο αποχωρήσας εκ της υπηρεσίας του εισαγγελέα του Α.Π., τους έλεγε: «Μείνετε μακριά από τα εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα». (βλ. «Απογευματινή», της 28 Ιουνίου 2003). Ο γράφων, εν κατακλείδι του άρθρου του έγραφε-κάνοντας και έκκληση προς τη δικαιοσύνη, : «Συνεπώς, οι διεφθαρμένοι κυβερνώντες και λοιποί πολιτικοί είναι ταυτόχρονα και παραχαράκτες-ανατροπείς του πολιτικού συστήματος. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Πήδημα για τη Δικαιοσύνη». Δυστυχέστατα για την Ελλάδα δεν τόλμησε από τότε να κάνει το «Πήδημα» δηλαδή να καθαρίσει τους πολιτικούς οχετούς και τις λίστες των ληστών. Από λόγια χορτάσαμε κ. Πρόεδρε του Α.Π.
Περιμένουμε έργα για τα οποία σας πληρώνει ο πεινασμένος λαός.
Ιδού, ξανά, η Ρόδος…
Περιμένω!  

loading...