Ν. Παρασκευόπουλος: «Διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»

Την έναρξη «διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας», ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδινή της Κυριακής».

Κατά τον ίδιο, «αυτή η πράξη πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά αλλά όχι νομικά. Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, τονίζει ενδεικτικά», επισημαίνει ο πρώην υπουργός Δικιαιοσύνης.

Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της ισορροπημένης στάσης της αστυνομίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, ισχυριζόμενος πως «αν ήταν σκληρότερη, τότε θα ήταν σκληρότερα και τα επεισόδια».

Εντονη ήταν αντίδραση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις – παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την Κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο»,δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας.

loading...

13 thoughts on “Ν. Παρασκευόπουλος: «Διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»

  1. Ετσι είναι σαρσέμη παρασκευόπουλε, όταν η τρέλα σου και η τρέλα των ομοίων σου είναι ήδη αποποινικοποιημένεη…

  2. οταν εχεις τετοιους υπουργους, τι τους θελεις τους εχθρους…
    κι εγω λεω να αποποινικοποιηθει το καψιμο του εθνομηδενιστη ανθελληνα αναρχοαπλυτου να ξεβρωμισει η ελλαδα

  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ''ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤ'' ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

  4. ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ

  5. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ…. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

  6. Αλήθεια πού βρίσκονται οι θεοσεβούμενες σκουπιδοσακούλες της Χρυσής Πορδαυγής; Όλη η μαγκιά τους ήταν μια κλωτσιά σε ένα τραπέζι της λαϊκής και ένα βλαχογυφτέ «εγέρθητι»; Πού είναι οι φουσκωτοί καράφλες με τα παντελόνια της παραλλαγής που παρίσταναν τους σκληρούς; Όπου φύγει-φύγει με την πρώτη σύλληψη και με τις πρώτες πιστολιές. Πετάξαν τα τιγρέ κυλοτάκια και τώρα κάνουν τις παρθένες με λευκά βαμβακερά. Κρύφτηκαν στα λαγούμια τους οι χοντρο-νεοναζί πισωγλέντες άσε που προηγουμένως είχαν φάει της αρκούδας τις ξυλιές από τους αναρχοάπλυτους και τα antifa πρακτοράκια του Σόρος.

    Αυτοί είναι ρε μαλάκες ο εθνικισμός; Οι μαϊμουδεμένες σβάστικες και τα ληγμένα συνθήματα για την Βρωμούπολη του Βοσπόρου; Γι αυτό έχει τα χάλια του το έθνος. Αν τους έχει ταπώσει η χούντα του Τσίπρα, γιατί δεν παραιτούνται ομαδικά να βγουν στο δρόμο και να οργανώσουν κίνημα εναντίον του παλιόπουστα; Ξέχασα, η μισθάρα είναι γλυκειά όταν μπαίνει κάθε μήνα σε 4 τράπεζες. Να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει επειδή που και που τους βάζει και κανένα κωλοδάχτυλο, δεν λέει.

    Όλος ο εθνικισμός είναι μπανανόφλουδα αφού εστιάζει και είναι προβλέψιμος. Κοιτάξτε πόσο επιδέξια έχει στηθεί το πολιτικό κουκλοθέατρο: Την Χρυσή Κλανιά του Μιχαλομπάζου και τους μπράβους της τους διάλεξαν επίτηδες να παίξουν τον ρόλο του ηλίθιου επειδή ακριβώς είναι ηλίθιοι σαν τα ινδάλματά τους, τους Γερμανούς. Οι ιμιτασιόν γκρεκοναζί ήταν μολυσμένοι εξαρχής και στόχο είχαν να ακυρώσουν την φυσιολογική απέχθεια του κόσμου προς τους λαθροεισβολείς που ετοιμάζονταν να έρθουν. Γι αυτό τους έπαιζαν τότε όλα τα πουστοκάναλα 17 ώρες την ημέρα. Τώρα όποιος κατηγορεί τους λαθροβρωμιάρηδες κατατάσσεται αυτομάτως στους νεοναζί και φιμώνεται μαζί με αυτούς. Χάσαμε το δίκιο μας και ήταν προκαταβολικά σχεδιασμένο να γίνει έτσι. Η αντίσταση στον εχθρό ποινικοποιήθηκε από την συμμορία του «συνταγματικού τόξου» με την ξεκάθαρη συνενοχή του φασισταριού της ακροδεξιάς.

  7. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΤΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΕΧΘΩΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  8. ΡΕ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ Η ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΛ? ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ Ε? ΑΓΟΡΑΣΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΣΑΠΙΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟΒΓΑΛΜΑ ΤΗΝ ΣΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΙΔΑ ΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΣΑΠΙΟ . ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΠΛΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΒΡΩΜΙΚΕ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΨΩΛΟΓΥΦΤΗ ΤΗΣ ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΨΩΛΗΣ..

  9. Ο βρωμερος κομμουνιστοσυμμοριτης υπαλληλισκος του Λαου Λαου-Χρωσταου 10:02,που πασχει απο ακατασχετη λογοδιαρροια,γνωστος σαν "ο παρλαπιπας",ηταν καποτεςςς διευθυντης στον Ριζοσπαση αλλα ο Γυαλουμποσταλιν του εδωσε μια κλωτσια εις την κωλαρα και σσσσβββιιιννν προσγειωθηκε ανωμαλα στον σκατοΟμιλο του του ιδιοκτητη Βολβο CX 90 αξιας 60.000€,που του ειπε:Κουμουνα θελεις να με υπηρετησεις ως τσατσογλυφτης;
    Και ο παρλαπιπας απαντησε γλυφωντας του τα παπουτσια:Φυσικα Μεγαλο Αφεντικο,αφου κομμουνιστης ειμαι,παντα υπηρετουσα Πλουσιους εχω εκπαιδευτει στη ΚΝΕ,σλουρπ σλουρπ σλουρπ σσσσλουρρρπππ.
    Οξω σκουλικι του Αφεντικου
    Οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  10. LIPON APO OTI KATALAVA ME TA SHOLIA PU EGRAPSATE TON NIKO PARASKEVOPULO TON THEORITE E L L I N A!!! EEE!!! LIPON DEN INE ELLINAS!!!!!!!!!!!!! INE EVREOMASONOS ISERHOMENOS APO AMERIKI EPI A.PAPANDREU, ESPUDASE TIN ELLINIKI STIN ILLUMINATI OPU k TU EDOTHIKE TO PLASTO DIAVATIRIO ME TO PLASTO ONOMATEPONIMON "Nikolaos Paraskevopulos!!!!!!!!!!!!!!!!!! TORA XERETE PIOS INE k GIATI THELI NA APOPINIKOPIITHI KATHE VANDALISMOS PROS TIN ELLINIKI SIMEA TU ETHNUS MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAMISTETON k PETAXTETON STI KREATOMIHANI GIA BURGER TON EVREOMASONON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ILITHII HAZOMALAKOKAVLIDES PU KUNIOSASTE ME TA LOGIA ALA KANISAS DEN FORA PENDELONIA!!!!! ISASTE SAN TA SKILIA PU GAVGIZUN MA DEN TOLMUN k FEVGUN!!!!!!!!!! MATHETE NA DIAVAZETE ELLINIKA ME LATINIKUS HARAKTIRES DIA NA BORITE NA KATALAVENETE TI SAS GRAFO DIOTI IME O MONOS!!! PU XERO OLUS STIN VULI STO STRATO k STUS RASOFORUS PII INE k APO PU PROERHONTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STIN VULI EKTOS APO TUS ETHNIKISTAS HRISI AVGI!!! UDIS ALOS INE ELLINAS!!!!!!!!! STON ELLINIKO STRATO APO TO GENIKO EPITELI k SE OLES TIS MONADES AXIOMATUHI TO 95% INE: EVREOMASONI!!! SE OLA TA SOMATA ASFALIAS!!! ANOTATI DIKASTIKI OLI EVREOMASONI!!! STIN PARELASI OLI I EPISIMI k I PUSTARA PROKOPIA EVREOMASONI!!!!! OTI SAS GRAFO INE ALITHES 1000% MIN THEORITE KANENAN OS E L L I N A !!!!!!!!!!

  12. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΨΩΛΟΚΟΜΕΝΕ ΙΣΛΑΜΟΚΑΠΟΤΑ

Comments are closed.