ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ; 
Είναι ξεκάθαρο πως σήμερα τα λεφτά σαν “αξία”, έχουν τοποθετηθεί πάνω από τον άνθρωπο!

Όλα όσα γίνονται είναι αποτέλεσμα οικονομικού προϋπολογισμού και τίποτε δεν γίνεται χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα…

Αυτό έκαναν οι τραπεζίτες να φαίνεται απολύτως φυσικό και μας μετέτρεψαν σταδιακά σε μικρογραφίες της δικής τους απληστίας.
Θεωρούμε φυσικό να αμείβονται με υπέρογκα ποσά οι ποδοσφαιριστές και να υποβιβάζονται ομάδες όχι επειδή χάνουν στους αγώνες αλλά επειδή χρωστάνε!!!
Θεωρούμε φυσικό να μην υπάρχει τέχνη και πολιτισμός γιατί είναι περίοδος οικονομικής κρίσης. Θεωρούμε ότι πρέπει να είναι το Υπουργείο Οικονομικών κορυφαίο υπουργείο και όχι το Υπουργείο Πολιτισμού.
Θεωρούμε ότι η έρευνα στην Ελλάδα της κρίσης είναι πολυτέλεια γιατί δεν αποδίδει άμεσα χρήματα, θεωρούμε ότι η τέχνη είναι “φούντα με μαργαριτάρι” που είναι τελείως γελοίο να λείπει από τον Έλληνα “ψωριάρη”…
Και αφού γίναμε μικρογραφίες των τραπεζιτών, μας φόρεσαν τα δεσμά των μνημονίων και τώρα με τις “μεταρυθμίσεις” που δήθεν είναι απαραίτητες για να βγούμε από την κρίση και τα μνημόνια, θα μας πάρουν τα σπίτια με τον ΕΝΦΙΑ και την περιουσία με το περιουσιολόγιο, που θα είναι κάπως σαν την καταγραφή της περιουσίας των Εβραίων στην Γερμανία, με σκοπό την αρπαγή της λίγο πριν οι (ψευδοεβραίοι) Ναζί προχωρήσουν στην γενοκτονία…
Αλλά κύριο χαρακτηριστικό και εργαλείο αρπαγής της περιουσίας σε καιρό κρίσης είναι η “εξαγορά” από τους φτωχούς των λίγων χρυσών κοσμημάτων και λιρών που μπορεί να διαθέτουν.
Και εδώ ερχόμαστε να αποδείξουμε την αλήθεια όσων λέγαμε για τους “τοκογλύφους και τον ρόλο του Ευρώ” αλλά και για τον ύποπτο ρόλο που παίζει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ 
Η κεντρική τράπεζα είναι ιδιωτική και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών της διεθνούς τραπεζοπιστωτικής ελίτ αυτής που από την αρχή ονομάσαμε Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) 
Τώρα λοιπόν που θέλουν να πάρουν την περιουσία και ειδικότερα τον χρυσό του κοσμάκη, ενώ η τιμή του χρυσού ανεβαίνει η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) που είναι η αρμόδια για την ρύθμιση της πώλησης του χρυσού και ειδικότερα των χρυσών λιρών, έχει βρεί τον τρόπο ώστε οι φτωχοί άνθρωποι να πουλάνε τις λίρες τους όσο γίνεται φτηνότερα.



loading...

11 thoughts on “ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

  1. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:1)Κρατικοποιηση ΤτΕ(εχει και μικρη κεφαλαιοποιηση-ειναι εφικτο).Αδειες σε ομογενειακα και μη κεφαλαια για δημιουργια πολλων και μικρων τραπεζων .Εκκαθαριση και κλεισιμο των μεγαλων τραπεζων εφοσον χρεοκοπουν. 2)Ενισχυση επιτροπης ανταγωνισμου και παταξη των καρτελ και των μονοπωλιων(τεραστια εσοδα απο τα προστιμα-μπορουμε να αγνοησουμε τις επιπτωσεις) 3)Δημοσιονομικα φρενα στον προυπολογισμο(πχ.φοροι οχι πανω απο 20% του ΑΕΠ) και στον αριθμο των ΔΥ(πχ.οχι πανω απο 4% του πληθυσμου) 4)Ιδιωνυμα αδικηματα στον ποινικο κωδικα η ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ(το μεγιστο οικονομικο εγκλημα) και το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. 5)Αποσυνταξιοδοτηση 1εκ νεαρων συν/χων 40-67 ετων(Μονο ιατρικη περιθαλψη και συνταξη ΟΓΑ).ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.Μειωση των λοιπων συνταξεων αναλογικα και μεσοσταθμικα κατα 30%. 6)Αρση της μονιμοτητας των ΔΥ.Συμβασεις ορισμενου χρονου για ολους στο δημοσιο με μορια αναλογα προσοντων και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.Κανενας αθροιστικα πανω απο 20 χρονια στο δημοσιο.Το δημοσιο ανηκει σε ολους δεν ειναι τιμαριο των ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ.Ολοι και απο τον παγκο του ιδιωτικου τομεα. 7)10% φ.εισοδηματος και 10% ΦΠΑ ,ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ φορολογηση για ανταποδοτικα δημοσια εργα 8)Αμεση δημοκρατια με πυρηνα τους δημους-Ελληνικη ομοσπονδια-Αμφικτυωνια, δημοψηφισματα, αιρετοι και ΚΛΗΡΩΤΟΙ αξιωματουχοι. 9)Αναδειξη και κηρυξη της λαθρομεταναστευσης και της υπογεννητικοτητας ως θανασιμων κινδυνων για την Ελληνικη κοινωνια. 10)Λαικη κυριαρχια παντου.

  2. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ…

    ΜΕΤΑ….***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  3. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΓΚΛΙΟΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

  4. τι λεει ρε ο μπατιρογυφτος?εδω κανει διακονιο να φαει θα μας δωσει και λεφτα ρε????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    τον εχει κοψει η λορδα τον σαρδαναπαλο στο λαγουμι του

  5. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  6. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  7. Με τουρκικα αρχιδια θα ξεχρεωσεις ρε μουνοπανο???? δεν σου φτανουν τα 4 κακουργηματα ρε σεσημασμενε αθιγγανε

  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  9. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  10. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…!!!

    ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΡΠΕΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ….***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!***

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

  11. ρε αντε πηδησου τουρκοσπορο αρχιδι πηγαινε να πεις ποιος τουρκος σου εδωσε πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις!

Comments are closed.