Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο]

Σε όλο τον κόσμο, έχουν συμβεί φαινόμενα στα οποία η επιστήμη και η λογική αποτυγχάνουν να εξηγήσουν.

Η σειρά Ανεξήγητες Ιστορίες ερευνά ότι βρίσκεται πέρα ​​από το σοκ και το δέος με αυτόπτες μάρτυρες, κορυφαίους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες και μια υγιή δόση δημοσιογραφικού σκεπτικισμού.

Επιστήμονες, εμπειρογνώμονες και αξιόπιστοι από πρώτο χέρι αυτόπτες μάρτυρες, παρουσιάζουν μια καθηλωτική σειρά και μοιράζονται τις πραγματικά απίστευτες εμπειρίες τους.
Κατά την Ελληνική μυθολογία, οι γίγαντες ήταν υπερφυσικά όντα, του Ουρανού και της Γης, που συγκρούστηκαν με τους Ολύμπιους Θεούς σε έναν ανελέητο πόλεμο που έμεινε γνωστός ως Γιγαντομαχία.
Παρόμοια διαμάχη έλαβε χώρα και στην Νορβηγική μυθολογία, μεταξύ των Θεών και των Γιγάντων που κατοικούσαν στο τεράστιο κάστρο Utgard, ενώ στην Κινεζική, ο ίδιος ο κόσμος δημιουργήθηκε από έναν γίγαντα (Pangu). Πέρα από τη μυθολογία όμως, οι γίγαντες αναφέρονται ως υπαρκτά όντα στα ιερά βιβλία των δημοφιλέστερων θρησκειών του κόσμου!
Δείτε υπερμεγέθη οστά που έχουν βρεθεί στη Γεωργία και σύμφωνα με τους ειδικούς, ανήκουν σε ανθρώπους ύψους 3 μέτρων!

Δείτε τώρα το βιντεο

loading...

1 thought on “Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο]

  1. ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ?

    Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Α Ι Α Σ , ΕΊΧΕ ΎΨΟΣ 4, 3 ΜΕΤΡΑ !!

    ΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ, ΠΑΛΙ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΥΨΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΙΑΜΟΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ :

    " ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΝΥΨΗΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ? ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΑ …."

    ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : " ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ "

    ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΥΠΗΡΞΑΝ. ΚΑΙ Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΥΝΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ? ΠΟΥΘΕΝΑ !

    ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΧΕΤΤΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ….

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟΝ ….ΓΟΛΙΑΘ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ΔΑΥΪΔ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ.

    ΑΛΛΑ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΟΛΙΑΘ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ !

    ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ & ΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ:

    ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΑΥΪΔ, Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΝΟΠΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΛΙΑΘ, ΕΤΡΕΞΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ….ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ !

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΛΙΑΘ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗΣ ΔΑΥΪΔ, ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ….

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΛΥΦΗΜΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ !

    ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ…"ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ "

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΛΕΓΟΤΑΝ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ", ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΥΠΗΡΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Ε Χ Ε Τ Λ Α Ι Ο Σ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΠΛΟ, ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ Ε Χ Ε Τ Λ Ο Ν, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΟΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΝΑ 100-100 ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟ !

    ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ, ΕΙΧΑΝ 6.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟΝ 192, ΑΡΙΘΜΟΣ – ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ !!!

    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΕΧΕΤΛΑΙΟ, ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ :

    1) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ

    2) Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    3) Ο ΞΕΝΟΦΩΝ

    ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΛΑΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΕΝΗΣΕΙ Ο ΙΚΤΙΝΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ….ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΗΓΗΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ 2 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΟΠΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ " ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ "

    ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ !!

    ΑΠΛΑ, ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Α- ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.