ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ “ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ” ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Ήταν ο κύριος ενδιάμεσος μεταξύ του Τζορτζ Παπαδόπουλου και του Βλαδιμίρ Πούτιν
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”...Η τελευταία μου αρθρογραφία προφανώς “ερέθισε” τον μαχητικό και αποκαλυπτικό δημοσιογράφο του Λος Άντζελες κ. Ιωάννη Κουντούρη, ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής σελίδας http://greeknewsondemand.com/ και μας έστειλε e-mail με ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Πατρίδος μας Πάνο Καμμένο και το “ρωσικό σκάνδαλο” που δυναμίτισε τις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας!

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του ακτιβιστή δημοσιογράφου και σας ευχόμαστε, καλή ανάγνωση!
Καλός ρεπόρτερ ο Καρατζαφέρης
Στην εκπομπή “Ελλάδα γεια σου” με τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη στις 6 Νοεμβρίου ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον κ. Όθωνα Φλωράτο να κάνει αναφορά στο “Ρωσικό Σκάνδαλο” του Τράμπ λέγοντας πως το κεντρικό πρόσωπο γύρω από αυτό είναι ο νεαρός Γιώργος (Τζορτζ) Παπαδόπουλος, ο πρώην υποτιθέμενος “σύμβουλος” του Τράμπ για θέματα που αφορούν τα μεγάλα συμφέροντα των φυσικών πόρων:

«Ο Καμμένος φωτογραφιζόταν με τον σύμβουλο του Τράμπ, τον Παπαδόπουλο. Ήταν η επαφή του Καμμένου με την αμερικανική κυβέρνηση. Και τώρα βέβαια που ο Παπαδόπουλος…φαίνεται πως ήταν το κυρίως πρόσωπο που έκανε τις επαφές με τους Ρώσους, βγαίνουν δημοσιεύματα στην Αμερική που λένε ότι ρόλο έπαιζε κι ο Καμμένος για τις επαφές αυτές με τη Ρωσία. Επομένως, μάλλον, χάνει και το αμερικανικό χαρτί ο κ. Υπουργός και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».
Ενδιάμεσος ο Καμμένος των Ρώσων και του Τζορτζ Παπαδόπουλου
Ο αμερικανικός Τύπος χαρακτηρίζει αυτήν την στιγμήν τον κ. Πάνο Καμμένο ως τον ενδιάμεσο μεταξύ του Τζορτζ Παπαδόπουλου και της ρωσικής κυβερνήσεως. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος κ. Σεθ Αμπραμσόν (Seth Abramson) έγραψε πρόσφατα πως ακόμη κι ο κ. Πάνος Καμμένος έχει εμπλακεί στο “Ρωσικό Σκάνδαλο” του Τράμπ, που περιγράφεται επίσης ως “Παπαδόπουλος Γκέιτ” ή “Russian Gate”, που έχει να κάνει με τις επαφές που είχε ο κ. Παπαδόπουλος και που οδήγησαν στην δήθεν ανάμειξη των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές.

Στις 5 Νοεμβρίου, φέτος, έγραψε στο Twitter:

“Ο βοηθός του Τράμπ Τζορτζ Παπαδόπουλος είχε εκτεταμένες μυστικές επαφές με έναν σύμμαχο (Καμμένο) του Πούτιν και μπορεί να συναντήθηκε (ο Παπαδόπουλος) με τον Πούτιν το Μάιο του 2016”!

Ισχυρίζονται επιπλέον από το FBI ότι το ρόλο που έπαιξε ο κ. Παπαδόπουλος στην σύνδεση της εκλογικής εκστρατείας του Τράμπ με την κυβέρνηση του Πούτιν, μπορεί να ήταν μεγαλύτερος απ᾽ ό,τι νόμισαν όλοι, μεγαλύτερος από αυτόν του κ. Πολ Μαναφόρντ, πρώην διευθυντή της καμπάνιας του Τράμπ.

Ο Άμπραμσον περιγράφει τον κ. Πάνο Καμμένο ως τον κύριο ενδιάμεσο μεταξύ του Τζορτζ Παπαδόπουλου και της κυβέρνησης του Πούτιν.

Π.χ., όταν ο Πούτιν είχε έλθει στην Ελλάδα το Μάιο του 2016, θυμόμαστε τον Πάνο Καμμένο να υποδέχεται τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν με πολλά “σαλπίσματα” στο αεροδρόμιο. Μέχρι τότε οι σχέσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με την κυβέρνηση Πούτιν ήταν σχετικά καλές. Όμως, η επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα θα ανοίξει το δρόμο για τις επαφές που θα είχε ο κ. Τζορτζ Παπαδόπουλος με τους Ρώσους στο δήθεν πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την αμερικανική προεδρία του Τράμπ. Σύμφωνα με αναφορές, ο κ. Παπαδόπουλος θα έλθει στην Ελλάδα την ίδια ακριβώς στιγμή που ήταν εκεί κι ο Πούτιν για να συναντηθεί με τον Καμμένο και άλλους Έλληνες αξιωματούχους της κυβερνήσεως Τσίπρα.

Ο ίδιος αρθρογράφος αναφέρεται στο ίδιο άρθρο του για τον Παπαδόπουλο, που είχε συναντηθεί και πάλι με τον Καμμένο κατά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τράμπ στον Λευκό Οίκο τον περασμένο Ιανουάριο φέτος. Αναφέρθηκε και στην υποτιθέμενη ιδιότητα του κ. Παπαδόπουλου επί ενεργειακών θεμάτων χωρών της Μέσης Ανατολής καθώς και στην ξαφνική και σκιώδη απομάκρυνσή του από την νέα κυβέρνηση του Τράμπ εξ αρχής.

Καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει αυτό για εμάς τους Έλληνες ουχί μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο;

Ξεφτίλα μεγάλη, γιατί από ότι φαίνεται, ακόμη και ο “Υπερπατριώτης” Καμμένος έχει προκαλέσει ζημιά στην κυβέρνηση του Τραμπ προσπαθώντας να την συνδέσει με τους Ρώσους διά μέσω του δήθεν “συμβούλου” του, που όπως θα δούμε, δεν ήταν ποτέ “σύμβουλος” ούτε “επίσημος εκπρόσωπος” της καμπάνιας του Τραμπ, αλλά έχει αποδειχθεί ως ένας μεγάλος παρείσακτος …βραχνάς για όλους!
Συνεργασία Πούτιν – Τραμπ με μαφιόζους;
Αλλά την ζημιά την έκανε πραγματικά στον ίδιο τον εαυτό του ο Τράμπ, λόγω των …μακροχρόνιων σχέσεών του όχι μόνο με Ρώσους τα τελευταία 2 χρόνια περίπου μέσω του Παπαδοπούλου, αλλά πιο συγκεκριμένα με Εβραιο – Ρώσους μαφιόζους που έφεραν τα κεφάλαιά τους εδώ στις ΗΠΑ περί τις αρχές της δεκαετία του ’90 μετά την πτώση του Κομμουνισμού!

Σε πρόσφατο δε άρθρο μου στο δικό μου ιστολόγιο ειδήσεών, το http://greeknewsondemand.com/ με τίτλο «Ιδού η αλήθεια για το “ρωσικό σκάνδαλο” του Τράμπ: Ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των …Ρότσιλντ και της ΝΤΠ», γράφω με στοιχεία:

«Τόσο ο Τράμπ όσο και Πούτιν έχουν πλουτίσει και προοδεύσει λόγω της τεράστιας υποστηρίξεως που χαίρουν κι οι δύο, εδώ και δεκαετίες, από την …κόκκινη εβραϊκή μαφία της Ρωσίας που δρα παντού σε όλο τον κόσμο! Αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο σχετικά με τις ζωές, καριέρες, πλούτο και πολιτική Εξουσία αυτών των δυο πολιτικών ανδρών, μας το έχουν αποκρύψει εσκεμμένα τα ΜΜΕ. Και μόνο έτσι εξηγείται αυτό το “ρωσικό σκάνδαλο” του Τραμπ, το οποίο σκάνδαλο δεν είναι πρόσφατο, αλλά ανάγεται στην δεκαετία του ΄90, οπότε άρχισε ο Τραμπ να βοηθάει τους Ρώσο-Εβραίους, για να μεταφέρουν όλα τα κεφάλαιά τους στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα ότι, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών θα επενδυόταν στις ήδη χρηματοοικονομικά κατεστραμμένες επιχειρήσεις του Ντόναλντ Τραμπ!

Πάντως, όλα αυτά περί νοθεύσεως των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ από πλευράς της Ρωσίας τα θεωρώ μπούρδες και πιστεύω να αποτελούν ένα μεγάλο προπέτασμα καπνού αποτρέποντας έτσι, την κοινή γνώμη μακριά από τα υπαρκτά γεγονότα που συντελούνται…όπισθεν των παρασκηνίων.

Τα ΜΜΕ, ωστόσο, θα μας πουν ότι το αφήγημα του Τραμπ και του Πούτιν το ελέγχουν ανώτερες δυνάμεις προερχόμενες από τις μεγάλες Στοές-Συναγωγές;

Θέλουν να μάθει ο κόσμος ότι ο Τραμπ έχει γεμίσει την κυβέρνησή του με Εβραίους χειρότερους από αυτούς που έφεραν στις κυβερνήσεις τους ο Μπους κι ο Ομπάμα; Και οι οποίοι έχουν αναλάβει κρίσιμα πόστα εντός της κυβέρνησης;

Σε άρθρο του μεγάλου αμερικανικού σάιτ ειδήσεων Politico.com με τίτλο «Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ», μαθαίνουμε πως και ο Τράμπ κι ο Πούτιν προόδευσαν με τη βοήθεια της πιο περιβόητης ραβινικής οργανώσεως στον κόσμο, την Χαμπάντ Λιβάβιτς, που συνδέεται βέβαια με την…Ρώσο-Εβραϊκή μαφία!
Την πάτησαν όλοι με τον Παπαδόπουλο
Επιστρέφοντας στον Τζορτζ Παπαδόπουλο θα σας παραπέμψω σε ένα άρθρο μου στο σάιτ μου, http://greeknewsondemand.com/ που ήδη από τις 11 Νοεμβρίου του 2016 είχε εκθέσει, το ποιος είναι πραγματικά ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος του Τράμπ.

Τώρα κάνουν αυτήν την αναφορά όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, ενώ τα είχα αναδείξει όλα αυτά πριν ακριβώς έναν χρόνο και κανένα ελληνικό Μέσο δεν έδωσε την δέουσα σημασία! Και να τώρα οι συνέπειες: Παγκόσμιος διασυρμός της Ελλάδος από τα διεθνή ΜΜΕ λόγω του ότι ο κ. Καμμένος αποφάσισε να χώσει τη μύτη του στις υποθέσεις του αμερικανικού κράτους και δη των αμερικανικών εκλογών που είναι πράξη παράνομη!

Άρα, κοντολογίς ο Πάνος Καμμένος και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος έχουν προκαλέσει ζητήματα για όλες τις πλευρές: Αμερική, Ρωσία και Ελλάδα!

Πάντως, ο Τραμπ και οι αξιωματούχοι της καμπάνιας του για την Προεδρεία των ΗΠΑ, άφησε τον Τζορτζ Παπαδόπουλο να περιφέρεται παντού, σαν να ήταν το επίσημο φερέφωνο του Τραμπ πάνω σε θέματα ενέργειας και όχι μόνο!

Ενώ λοιπόν, δεν ήξεραν ποιος πραγματικά ήταν και τι προσόντα είχε, κατάφερε στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ να τους κοροϊδέψει όλους!

Ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα, τον απρόσεκτο συγκυβερνήτη του Καμμένου!

Στο σημείο αυτό κλείνει το ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα αποκαλυπτικό κείμενο που μας έστειλε ο κ. Ιωάννης Κουντούρης!Τα συμπεράσματα δικά σας!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?....ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ...ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ...ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?.....ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?...ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?...ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ...ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ....Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?....ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??......ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!......Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.....ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....salom....salom..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ...

  ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ...

  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

  «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
  Λούθηρος

  «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
  Βολταίρος

  «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
  Βολταίρος

  «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
  Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

  «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
  Μέγας Ναπολέων

  «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
  Τζορντάνο Μπρούνο

  «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
  Τζορτζ Ουάσινγκτον

  «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
  Βενιαμίν Φραγκλίνος  Giannis Paterakis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σε περιμενει ο κορυδαλλος γυφτοαρχιδο γοα την προδοσια σου με τα τουρκικα πληρεξουσια

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]