Παναγιώτης Μιλτιάδους…
Φίλες, Φίλοι, συν Έλληνες, κοντεύει η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Απόδοση Δικαιοσύνης και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ Κατά των Ελλήνων, κατά ΑΜΕΣΟ
ΔΟΛΟ και Εξαίρεση και Διάκριση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ στα συνεχή Νόμιμα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Καλέσματα μας, ο πρωθυπουργός , ο υπουργός ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και Δικαιοσύνης και της Ανεξάρτητης ΑΡΧΗΣ Δημοσίων ΕΣΟΔΩΝ, Αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Αδιαφορούν ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ. Ενεργούμε συνεχώς, Αθόρυβα ΚΑΙ Πρωτοποριακά ???
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ Νόμιμα και με ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, τα όργανα του ΚΡΑΤΟΥΣ και τον πρόεδρο της Ελλ. Δημοκρ., ΟΤΙ Εν Πλήρη ΓΝΩΣΗ τους , με ΑΜΕΣΟ ΔΟΛΟ, Παραβιάζουν ως ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ το ΣΥΤΑΓΜΑ και ΟΛΟΥΣ τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ , ΑΛΛΑ και τους ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ Ότι παρουσιάζουν και ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ, Διαρκή Δόλια, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τους κ.ά. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Συναυτουργίας …, και ΔΕΝ Εκτελούν τα ΡΗΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ τους ως ΤΡΙΤΗ Ανεξαρτητη ΕΞΟΥΣΙ και μάλιστα σε ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΘΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΔΕΔΙΚΑΣΜΈΝΟ για τον Υπογράφοντα το παρόν, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, την ΑΠΕΡΡΙΨΕ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και δόλια, ΧΑΝΟΝΤΑΣ , Χρόνο, για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Διακυβέρνησης της Ελλάδας??? και ΘΑ Υπάρξουν νόμιμες ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ?

Ο  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ = 1. όργανα ΚΡΑΤΟΥΣ και 2. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, είναι τόσο πολύ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ??? που επιδιώκει με ΔΟΛΟΠΛΟΚΑ Διαδικασία και Σερβίρισμα στους ΕΛΛΗΝΕΣ ?????????, που αποδεικνύει και την Ανικανότητα και τη Κατώτερη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ τους, που ΔΕΝ Διαισθάνονται ακόμα και τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους και ΟΤΙ ΘΑ Αποδοθούν
Παραδειγματικά Όλες οι ΕΥΘΥΝΕΣ ?

Ακόμα μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Ντάισελμπλουμ: Οι φορολογούμενοι έσωσαν τις τράπεζες


Εις βάρος των φορολογουμένων πολιτών δηλώνει ο πρόεδρος του Eurogroup

Ότι οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών και με λάθος τρόπο υποστήριξε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώπιον της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων της Ευρωβουλής.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή κατά πόσο συμφωνεί με τον Όλι Ρεν ότι το πρώτο πρόγραμμα της Ελλάδας έγινε για να στηριχτούν οι τράπεζες, υπογράμμισε πως στην αρχή της κρίσης «σε όλες τις χώρες το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι τράπεζες».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Ντάισελμπλουμ:

«Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει κάποιο δίκαιο».

Ο πρόεδρος του Eurogroup, προσέθεσε τέλος πως η τραπεζική ένωση, δημιουργήθηκε γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «με υψηλότερες προδιαγραφές, με καλύτερη εποπτεία, με ένα πλαίσιο εξυγίανσης διάσωσης όταν οι τράπεζες έχουν απώλειες. Ακριβώς για να μην ξαναβρεθούμε σε αυτήν την κατάσταση».

loading...

1 thought on “Εθνικο ΘΕΜΑ

  1. ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ …" κοντεύει η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Απόδοση Δικαιοσύνης και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ", ΠΡΕΠΕΙ ΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΙΛΑΜΕ, ΜΕ ΚΑΘΙΚΙΑ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ κλπ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

Comments are closed.