ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!!!

Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Την ώρα όπου στη χώρα τα αυτονόητα, ήτοι ο σεβασμός στα ιερά σύμβολα και την ιστορία του έθνους καθίστανται ζητούμενο, ο Πρόεδρος της Πολωνίας, Άντρζεϊ Ντούντα, στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσημης επίσκεψής του στην Αθήνα
, επιφύλαξε ξεχωριστή τιμή στην Ελλάδα. Κατά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκεί όπου ακουμπά η ψυχή του έθνους, προέβη σε μια κίνηση με ισχυρά πολλαπλά μηνύματα, που μόνο συγκίνηση, υπερηφάνεια και τιμή σκορπά σε κάθε Έλληνα!!!!

Κίνηση, που αποπνέει σεβασμό και τιμή προς την Ελλάδα και την ιστορία της, που υπήρξε κοιτίδα και λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού. Μια στάση λατρείας προς το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, το αρχαίο ελληνικό ιδεώδες με τις πανανθρώπινες, οικουμενικές αξίες. Τέλος, μια κίνηση, που εκφράζει αιώνια ευγνωμοσύνη, αναγνώριση και τιμή προς στους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων για την ιδέα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Μια πράξη ιδιαίτερης μνείας και τιμής, που πρέπει να βρει μιμητές στην εγχώρια κεντρική πολιτική σκηνή…….!!!!!

***Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός

loading...

1 thought on “ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!!!

Comments are closed.