ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ :» Αν σιγήσει η Διπλωματία …»

Την πάγια επιδίωξη της Αθήνας να μετατρέψει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις από αντιπαραθετικές σε συνεργατικές, με απαραίτητη προϋπόθεση τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και να κρατηθούν ανοικτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με την τουρκική πλευρά, ώστε
να στηθούν γέφυρες συνεργασίας, που ήταν και ο στόχος της τελευταίας επίσκεψής του στην Τουρκία, τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απαντώντας με επιστολή του σε ερώτηση βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την τουρκική παραβατικότητα.

Ο κ. Κοτζιάς αναφερόμενος αφενός την κλιμάκωση της έντασης και αφετέρου στα «σημάδια στασιμότητας του τελευταίου έτους στις ελληνοτουρκικές σχέσεις», υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία που καθιστά «περισσότερο από ποτέ αναγκαία την ενεργοποίηση της Διπλωματίας ώστε να πέσουν οι τόνοι».

«Διότι αν σιγήσει η Διπλωματία», προσθέτει χαρακτηριστικά, «δεν θα υπάρχει πλέον αντίλογος στις εκατέρωθεν ανεύθυνες φωνές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς το ενδεχόμενο ενός «ατυχήματος»». τόνισε ο κ.Κοτζιάς.

Οι επαφές και οι συνομιλίες με την τουρκική πλευρά επιδρούν θετικά στην αποκλιμάκωση της έντασης, επισημαίνει ο υπουργός δηλωνοντας ότι «το χρονικό διάστημα αμέσως μετά την επίσκεψη μου στην Τουρκία, καταγράφηκε σαφής μείωση των τουρκικών παραβάσεων-παραβιάσεων».

loading...

1 thought on “ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ :» Αν σιγήσει η Διπλωματία …»

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ !

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ- ΤΙΠΟΤΑ- ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ Η " "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙ " ΕΝΤΑΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΜΠΛΑ- ΜΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν Α ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Τ Ι Π Ο Τ Α !!

    ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ…

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ??

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ???

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ.

    ΠΙΟ ΠΡΙΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ " ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ" ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΡΔΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΦΥΣΙΚΑ !

    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ -ΤΟΥΡΚΙΚΗ " ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΙΓΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…….

    ΑΛΛΑ…..Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ Ο Λ Ε Σ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΗΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Α Π Ο Ζ Η Μ Ι Ω Σ Ε Ι Σ !!

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΓΑΥΓΙΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΕΝΩ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !!

    Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ…….

    ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ … Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !

    ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ ΕΝΤΡΟΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ?

    ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΑ, ΠΑΛΙΟ-ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ- ΚΑΤΙΝΕΣ !

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΠΑΛΙΟ-ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΟΥΣΤ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.