ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!

Οι Τούρκοι είναι ο μοναδικός λαός της Ευρώπης που δεν υπήρξε ποτέ σκλάβος ουσιαστικά!
Κατακτήθηκε από τους Μογγόλους αλλά αυτοί πολεμούσαν και προχωρούσαν και έτσι
απομακρύνθηκαν κ’ εξαφανίστηκαν πριν καν εγκατασταθούν, ενώ τα πρόσωπα των Τούρκων είναι
καυκάσια και είναι άξιον απορίας πως οι ψιττάκοι (παπαγάλοι) τους βλέπουν σχιστομμάτηδες ήτοι Μογγόλους; Σ’ απάντηση στην στραβομάρα τους επέρχεται η κυπριακή παροιμία χωριόν που φαίνεται κολαούζον δεν θέλει/άμα βλέπεις την κωλοσυρματιά της κουφής (όφι) μην την γυρεύεις (για να βεβαιωθείς περί της υπάρξεως της. Αφού τα τεκμήρια προλέγουν αυτό που έγινε και είναι το μοναδικόν στοιχείον ακόμη και αν αυτόν που έγινε εξαφανίστηκε μετά όπου άφησε τα σημάδια του επ’ εδάφι.
.
Οι Έλληνες κατακτήθηκαν από τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Τούρκους. Οι Άγγλοι από τους Ρωμαίους ενώ σώθηκαν από τους Εβραιοσιωνομασσώνους εκ των Γερμανών Ναζί. Οι Ρώσσοι κατακτήθηκαν από τους Μογγόλους όπως και οι Πρωτότουρκοι ενώ αυτοί ήσαν το αρχαίον ελληνικόν έθνος των Μήδων όπου γενοκτόνησε ο Μεγαλέξανδρος εκεί που σήμερα ευρίσκεται το Τουρκμενιστάν = τουρκ+μένω+σταν, το σταν σημαίνει εστία εξού και Αφγανιστάν = η εστία του Αυγεία, Καζακστάν = η εστία των Κοζάκων/Καζάκων κ.τλ.. Οι Τούρκοι κατατροπώθηκαν από τους Έλληνες το 1821 και το 1921 αλλά με την αρωγή όλων των δυνάμεων της Δυτικής Ευρώπης και των Ιουδαίων η νίκη τους στον 20ον μ.Χ. κατέληξε σε οδυνηρή ήττα.
.
Γιατί οι Εβραίοι ασυνείδητα και ασυναίσθητα να τους φοβούνται με τέτοιον τρόπον ώστε να θέλουν να τους γενοκτονήσουν παράλληλα με τους Έλληνες ή και πρωτύτερα; Όπως εξηγήσαμε, ηττήθηκαν οι Πρωτότουρκοι από τους βιαστικούς και συνεχώς μετακινούμενους Μογγόλους και από τους Έλληνες αλλά δεν υπήρξαν σκλάβοι και δη διαρκείας, όσον κανέναν άλλον «έθνος». Οι Εβραίοι π.χ. υπήρξαν σκλάβοι και υποτακτικοί για πολλούς αιώνες. Ως εκ τούτου, οι Τούρκοι είναι κακομαθημένοι και εισελευθερωμένοι διά μέσω των αιώνων κάτι που τους έκανε να αποκτήσουν μία τρομερή ανεξαρτησία που τους κάνει να μην επιδέχονται αφεντικά επί της κεφαλής τους που να μην είναι Μουσουλμάνοι και Σύντουρκοι συνάμα. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι πιστοί συμμάχοι και σκυλιά και πως με το πρώτον σου λάθος θα σε δαγκώσουν μοιραία και ακαριαία!!!! Βασικά ο Τούρκος σκέπτεται ωσάν Έλληνας, ωσάν Τούρκος και ωσάν βλαξ λόγω άπληστης ηλιθιότητος και υπερβολικής αυτοεπιβεβαιότητος δίχως εμφανή σοβαρή δικαιολογία αν και τα φαινόμενα απατούν καθότι είναι εσωστρεφείς τουτέστιν δεν το εξωτερικεύουσι για να το παρακολουθήσετε ξεκάθαρα, ενώ απεναντίας οι πονηρότεροι το κρύβουν όπισθεν αφελών ή μυστηριώδων μυστικοπαθών μειδιασμάτων και φερσιμάτων.
.
Ο Τούρκος υπακούει στον Εβραίο διότι γνωρίζει πως μπορεί να τον αρωγήσει ή να του προσφέρει την ευκαιρία ν’ ανεβεί. Μόλις του λάχει θα το δεχθεί με συγκρατημένη χαρά, άμα ριζώσει στην ευκαιρία που του χαρίστηκε θα στραφεί εναντίον του τυχόν πρώτου διεκδικητή και εκπορθητή του ήτοι του ευεργέτη του. Για τον κακό άνθρωπο κανέναν δώρον ή χάρις ή αγάπη δεν γίνεται άνευ ανταλλάγματος και πράγματι πριν αγαπήσεις αληθινώς αγαπάεις για να σε επευφημεί ο Θεός, ύστερα μαθαίνεις να συγχαίνεσαι τον ευατόν σου που είχε τοιαύτη βρωμοβούρκικη συμπεριφορά και αντιαρετή.
.
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ!!!! ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ν’ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΚΜΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΣΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ!!!!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΕΚΙΔΚΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

loading...

2 thoughts on “ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!

  1. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟΣ
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΩΧΡΕΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
    Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
    Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΟΝΤΟΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΩΝ

    ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΜΑΝΕΣΗ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  2. Από πότε οι Τούρκοι θεωρούνται "λαός της Ευρώπης";

Comments are closed.