Στρατιωτικός θύμα της πλημμύρας – η σύζυγος θύμα του νόμου Κατρούγκαλου!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ..

Το κακό που βρήκε την οικογένεια του στρατιωτικού (αλλά πιθανόν και τις άλλες) που έχασε τη ζωή του χθες στις πλημμύρες είναι διπλό.

Δεν είναι μόνο η απώλεια του αγαπημένου προσώπου.

Το μεγάλο πρόβλημα ξεκινάει τώρα, καθώς λόγω του σχετικά νεαρού της ηλικίας, παρά το γεγονός ότι σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του ζωής ο στρατιωτικός κατέβαλε εισφορές, η σύζυγος δεν θα έχει δικαίωμα σε σύνταξη!

Για την ακρίβεια, θα λάβει ένα ελάχιστο ποσό για 3 χρόνια και μετά θα διακοπεί.
Αυτό ακριβώς προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου για συζύγους που είναι σε ηλικία κάτω των 52 χρόνων!

Είναι αυτός ο άδικος νόμος που έχει ξεσηκώσει τις γυναίκες – θύματά του και έχουν ιδρύσει τον σύλλογο Θανόντων ΑΞΙΑ για να δώσουν όλες μαζί τη μάχη της αξιοπρέπειας.

Η στιγμή που χάνεις τον σύντροφο και μαθαίνεις ότι δεν θα πάρεις σύνταξη

Η κα Σαμαρά – Κύρκου Λαμπρινή , πρόεδρος στον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α,  περιγράφει στο Armyvoice.gr αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, στην οποία αναμένεται να βρεθεί και η σύζυγος του στρατιωτικού Γ.Π. ο οποίος έχασε τη ζωή του στις πλημμύρες και άφησε πίσω του δυο ορφανά.

Είμαστε περίπου στην ίδια μοίρα με την κυρία, γιατί κι εμένα ο σύζυγός μου δεν είχε κάποιο νόσημα ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά.

Ο σύζυγός μου πέθανε ξαφνικά. Αγνοούσα τον νόμο.

Όταν πήγα στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους υποτιμητικά ότι “εσείς δεν δικαιούστε σύνταξη γιατί είστε μικρή σε ηλικία” εκείνη την ώρα νόμιζα ότι τον έχανα δεύτερη φορά.

Στην κηδεία κάτι άκουγα για την σύνταξη και σκεφτόμουν: “αν είναι δυνατόν, ακόμα δεν έχει φύγει ο άνθρωπος. Τι με νοιάζει εμένα για τη σύνταξη. Έχασα τον άνθρωπό μου, τη σύνταξη θα κάτσω να υπολογίσω;”

Όταν όμως μαθαίνεις ότι είναι μηδενικό, τίθεται θέμα επιβίωσης μετά.Και περνάς δεύτερη κηδεία…

Ως στρατιωτικός ο σύζυγος ανά τρία χρόνια έπαιρνε μετάθεση. Οι γυναίκες πηγαίναμε να πιάσουμε δουλειά και μόλις λέγαμε ότι ο σύζυγος είναι στρατιωτικός, μας απαντούσαν ότι δεν γίνεται να σε εκπαιδεύσω και μετά να μου φύγεις.

Τι προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου:

Όλες οι συντάξεις στις συζύγους που δικαιούνται από 70% του μισθού που ίσχυε πριν, πέφτουν στο 50%
Αν η σύζυγος είναι άνω των 55 ετών παίρνει κανονικά την σύνταξη
Αν η σύζυγος είναι 52 με 55 χρόνων παίρνει 3 χρόνια σύνταξη, στη συνέχεια διακόπτεται και την ξαναπαίρνει στα 67
Αν είναι κάτω από 52 χρόνων, παίρνει για 3 χρόνια και μετά διακόπτεται οριστικά.

http://www.armyvoice.gr

loading...

10 thoughts on “Στρατιωτικός θύμα της πλημμύρας – η σύζυγος θύμα του νόμου Κατρούγκαλου!

  1. Αν ας πούμε δεν ήταν στρατιωτικός ο θανών, αλλά βιομηχανικός εργάτης, δε θα σας πείραζε έτσι; Η δική του γυναίκα και τα παιδιά δε θα είχαν καμιά αξία, ούτε ανάγκες. Μόνο του καραβανά (Θεός σχωρέστον) μας νοιάζουν!
    Τι γελοία αντιμετώπιση του θέματος είναι αυτή; Ο νόμος Κατρούγκαλου, είναι κατάπτυστος και "δολοφονικός" για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις. Γιατί προβάλλετε ΜΟΝΟ τις οικογένειες των στρατιωτικών; Οι άλλοι δεν έχουν ψυχή, ανάγκες και στομάχια;

  2. αναρωτιεμαι τοσοι λαθρο στην αττικη και παρ'ολα αυτα μονο ελληνες ειναι τα θυματα πως το αξηγειται; ρουλα .

  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

  4. ΧΗΡΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ….ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ…Η ΑΔΙΚΙΑ ΟΜΩς ΠΟΤΕ……

  5. ΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ……ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ….ΧΗΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ…ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;;;;;;;

  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ….ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ…..ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΩΝ 30 ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΕΡ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΑΡΧΩΝ;;;;;;;ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ;;;;;;ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩς……

  7. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ;;;;;;;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ….ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ…ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ……

  8. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑς ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΗΡΕΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…..ΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ..ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 50 ΚΑΙ 53 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ…ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣςςςςςς;;;;;;;ΤΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ;;;;ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΧΑΙΡΕΣΤΑΙ …ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ…..

  9. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ…ΑΓΑΜΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

  10. ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ 10.40 ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΕΡΕΥΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΑΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ? ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΥΦΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ FBI ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ?
    ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ. ΠΟΣΟ ΧΛΕΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤτΕ, ΠΑΡ' ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ? Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΑΤΤΙ, Ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΙΑΣ, Ο ΣΡΟΙΤΕΡ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ "ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ", ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ Η ΟΧΙΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΔΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΡΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣΩΝΟΣΚΥΛΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ" ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ, TON YΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΗΣ J.P. MORGAN ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ "ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ, Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΩ ΚΙ' ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ Θ' ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ "ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ" ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ". ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΚΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΠΟ" ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.