Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το αντεθνικό σύστημα βλέποντας ότι δεν μπορεί να μας εξουδετερώσει, διαδίδει πως δεν… υπάρχουμε!

Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα και στους ψευτοπατριώτες που παριστάνουν τους εθνικιστές

Ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους τελευταίους μήνες έχει πάρει χαρακτήρα
ολοκληρωτικό και αυτό δείχνει και την απελπισία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου από το ένα άκρο μέχρι το άλλο να σταματήσει την Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν είναι μόνον οι εμπαθείς κομμουνιστές, ούτε και οι ανθέλληνες φιλελεύθεροι, οι οποίοι θυσιάζουν τα πάντα για το κέρδος και τους αριθμούς της οικονομίας, είναι και κάτι μαϊμούδες “πατριώτες”, οι οποίοι δήθεν ανησυχούν για το μέλλον της Ελλάδος!

Η απόλυτη συνωμοσία σιωπής

Σε παλαιότερους χρόνους μας συκοφαντούσαν συστηματικά, αλλά με τον τρόπο αυτό, χωρίς να το θέλουν, μας προβάλλανε. Τώρα κατά κανόνα έχουν επιλέξει έναν άλλον δρόμο, την απόλυτη συνωμοσία σιωπής, για τις πολιτικές μας θέσεις, τις δραστηριότητές μας, την δράση μας σε ολόκληρη την χώρα.

Έχουν και έναν άλλο λόγο οι “νταβατζήδες” να θέλουν να θάψουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν σε κρίσιμο και ρυθμιστικό πολιτικό παράγοντα το ΠΑΣΟΚ, για το οποίο είχα πει στην συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, τον στίχο του λαϊκού τραγουδιού “δεν ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι αν κλαις δεν ωφελεί”. Αυτοί, όμως μέσα στην απελπισία τους επιμένουν μη έχοντας άλλη λύση, αφού και κάποιοι ακροδεξιοί γιαλαντζί που προβάλλουν έχουν πατώσει απελπιστικά! Για τον σκοπό αυτό και η συνεχής προβολή της Φώφης και από κάποιες εφημερίδες, οι οποίες παριστάνουν τις δεξιές και ανυποχώρητες και ταυτόχρονα υποστηρίζουν τον Κοτζιά και τον Καμμένο και οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν… υπάρχει!

Τώρα τελευταία, λοιπόν, για να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ανακάλυψαν ένα νέο σχέδιο και μέσα από διαδίκτυο, πουλημένες φυλλάδες και εξωνημένα τηλεπαράθυρα διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαλύεται, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει! Και χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα την αποχώρηση κάποιων ανύπαρκτων πολιτικά προσώπων, που οι ίδιοι δεν τους ήξεραν μέχρι να αποχωρήσουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έγιναν πολιτικά… διάσημοι διά της… αποχωρήσεως!

Δεν τους φτάνει όμως μόνον αυτό… Ισχυρίζονται ότι από μόνη της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλει να ανέβει και ότι δεν δραστηριοποιείται! Και ποιοι το λένε αυτό; Μα οι ίδιοι, που θάβουν επιμελώς και συστηματικά κάθε δραστηριότητά της. Έφτασαν στο σημείο να γράφουν ότι εγώ προσωπικά έχω περιορίσει την πολιτική μου δράση!

Ας κάνουμε μια μικρή παράθεση των δημόσιων πολιτικών παρεμβάσεών μου του τελευταίου σχεδόν μηνός για να καταλάβετε πόσο στημένοι ψεύτες είναι. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 έδωσα συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ, η οποία παράνομα δεν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση και στην οποία ήταν απόντες οι εκπρόσωποι όλων των εφημερίδων και ύστερα μας κατηγορούν ότι δεν μιλάμε, την στιγμή που όταν μιλάμε ούτε μας ακούνε, ούτε γράφουν λέξη γι’ αυτό!

Συνεχείς παρεμβάσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος “Εγνατία” και Center TV, εκδήλωση για τις πολύτεκνες οικογένειες και προσφορά σχολικών ειδών. Δήλωση προσωπική δική μου για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, για το μέγα εθνικό θέμα της Θράκης, για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, ομιλία στα κεντρικά γραφεία μας στο Μέτωπο Νεολαίας, ομιλία επίσης στον Πειραιά στα κεντρικά μας γραφεία, έχοντας απέναντί μας αντισυγκέντρωση από όλο τον μαρξιστικό υπόκοσμο.

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή τόσο εμού προσωπικά όσο και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το νομοσχέδιο για την “αλλαγή φύλου”. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 57 βουλευτές που γράφτηκαν για να μιλήσουν στην συζήτηση του νομοσχεδίου αυτού οι 11 ήταν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ύστερα κάποια πληρωμένα σκουπίδια που παίζουν βρώμικα παιχνίδια συμφερόντων λένε ότι δεν λέμε λέξη, ότι ρίχνουμε τους τόνους!

Ας διαβάσουν την ομιλία μου στα πρακτικά της Βουλής που προκάλεσε την αντίδρασή τόσο του Βούτση όσο και του Κοντονή! Την επόμενη μάλιστα ημέρα υπήρχε και σφοδρή αντιπαράθεση δική μου με τον Κοντονή όπου τον είπα κατά πρόσωπο μπολσεβίκο και ότι καλύπτει εγκληματίες και δολοφόνους.

“Αmber alert”: Χάθηκε… κόμμα!

Αυτά όμως δεν τα βλέπουν, δεν τα γράφουν άρα δεν υπάρχουμε… Το μόνον που δεν έκαναν ήταν να βάλουν amber alert και να πουν ότι χάθηκε … κόμμα! Βεβαίως και χάθηκε από τις βρώμικες φυλλάδες τους που πληρώνουν οι “νταβατζήδες” και από τα ρυπαρά κανάλια που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Και δεν είναι τυχαίο ότι λένε τα ίδια από την άκρα αριστερά μέχρι την λεγόμενη ακροδεξιά και αναφέρομαι σε κάποιους επαγγελματίες πατριώτες, για τους οποίους απόλυτα ισχύει η ρήση ότι ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο των απατεώνων.

Θα πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι όσοι διαβάζουν την εφημερίδα αυτή και προπαντός όσοι έχουν την τιμή να πιστεύουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι οι χειρότεροι εχθροί μας είναι οι πεμπτοφαλλαγγίτες ψευτοπατριώτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φίλους των Ιδεών μας και με ύπουλο τρόπο κτυπούν με όλες τους τις δυνάμεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μάταιος ο κόπος τους, προσπαθούν τόσα χρόνια να μας λυγίσουν και δεν κατάφεραν το ελάχιστον και μη ανησυχούν η ώρα της ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έρχεται και σίγουρα δεν θα έλθει από αυτούς οι οποίοι θάβουν με επιμονή την δράση του Κινήματός μας.

Γυρίστε τις πλάτες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φτύστε κατάμουτρα τους “εθνικόφρονες της πεντάρας”, που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μη τους πιστεύετε όταν λένε ότι δήθεν μας ψηφίσανε και ότι είναι μαζί μας. Λένε ψέματα! Στα χέρια τα δικά σας είναι η Σημαία του Αγώνα. Σπάστε την συνωμοσία της σιωπής των πληρωμένων κονδυλοφόρων και δώστε μαζί μας τον Αγώνα για μια Νέα Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

63 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το αντεθνικό σύστημα βλέποντας ότι δεν μπορεί να μας εξουδετερώσει, διαδίδει πως δεν… υπάρχουμε!

  1. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  2. Ολη Βουλή, η κορυφή της Δικαιοσύνης «ΕΝΗΜΕΡΟΙ»,όλοι έχουν πλέον ευθύνες για την γενοκτονία που ζούμε,30.000 θύματα είναι στα κεφάλια τους,η ιστορία θα τους γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα….

    Όπως το παρακάτω έχουν πάρει όλοι οι πολιτικοί και ακολούθησαν μηνύσεις Εσχάτης Προδοσίας αφού προχώρησαν σε Μνημόνιο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι η ΕΛ-ΛΑΣ είχε λύση,Ολος ο Πολιτικός μπουφές «δηλητηριασμένος»….
    ——————————–

    Αριθμός 011155 Β’
    ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ:

    Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δια του Προέδρου της κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου….

    Κοινοποιούμενο προς:
    -Τον κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
    -Τον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    Αξιότιμοι κύριοι
    Έχετε ήδη ενημερωθεί από 20-9-2012 για την ήδη υποβληθείσα πρόταση του 1ου από εμάς αλλά και από σειρά άλλων σχετικών επιστολών απευθυνόμενων προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη του Κοινοβουλίου για την δανειοδότηση της χώρας μας για την αποπληρωμή του δημόσιου ελληνικού χρέους με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ μέσω αμερικανικών treasury bills διαρκείας αποπληρωμής 100 ετών και επιτόκιο 0.5%

    Δια της παρούσης μας και ενοψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου που θα οδηγήσει στην απεμπόληση της Εθνικης μας Κυριαρχίας και παράβαση των θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος,σας θέτουμε προ των ευθυνών σας ,όπως αυτές απορρέουν από τον θεσμικό σας ρόλο για τις μέχρι σήμερα παραλείψεις σας.

    Μέχρι σήμερα η στάση σας δεν εχει αποδείξει ότι εκτελείτε ορθώς τον θεσμικό σας ρόλο για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

    Σας δηλώνουμε ότι για όποιες τυχόν πράξεις η παραλείψεις σας θα κριθείτε από τον Ελληνικό Λαο και θα κληθείτε να λογοδοτήσετε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Δια της παρούσης σας συγκοινοποιούμε προς ενημέρωση σας τα κάτωθι έγγραφα:

    1. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιηθηκε στον Υπουργό Οικονομικών στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010983/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    2. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Κυβερνηση στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010984/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    3. Την από 17-10-2012 εξώδικη – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010985/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).
    ———————————–

    ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟΥΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ:

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΑΜΠΑ?? (πόλεμο έχουμε αν δεν το έχετε καταλάβει Ελληναράδες με 30.000 θύματα,η Συρια με πόλεμο είχε λιγότερα)….ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    Πολλοί θα πούν λογακια απο άγνοια,άλλοι πάλι εργολάβοι αντίνοοι του Καθεστώτος θα χαλάσουν τον κόσμο στο ψέμα και την διαστρέυλωση,ας λάβουν υπόψιν όμως οτι πέρασαν απο την κορυφή της δικαιοσύνης Αρειο Πάγο που εχει υποχρέωση με τις διακράτικες συμφωνίες του να ελέγξει και σε μηδέν χρόνο είναι η αλήθεια η το ψέμα μπροστά του και αν δει δόλο άμεσα να προβεί σε συλλήψεις..

  3. Φτου σας ρε "εθνικοφρονες της πεντάρας" φτου σας ρε που παριστάνετε ότι είστε μαζί μας και μας ψηφίζετε, φτου σας και ξαναφτού σας.

    Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΤΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    Αντ' αυτού

  4. Τα φτου δεν λένε τίποτε. Απόδειξε
    ότι είναι "εθνικοφρονες της πεντάρας",
    για να πληροφορηθούμε και εμείς ποια είναι η αλήθεια.

  5. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  6. ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΟΥΜΕ.

  7. Με πλαστόχαρτα τυχάρπαστατων καταζητούμενων απατεώνων, που είναι για τα σκουπίδια, δεν ασχολούμεθα κ. Πατεράκη.
    Με αυτά ασχολούνται οι εισαγγελικές και οι ανακριτικές αρχές.

    ΗΛΙΑΣ

  8. Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
    όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.

    Την τόση αγάπη που `χα για σένα
    εσύ την έθαψες, μην το ξεχνάς,
    εσύ την πρόδωσες, εσύ την σκότωσες,
    εσύ είσαι ο δράστης κι ο φονιάς.

    Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
    όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.

    Δε σε λυπάμαι κι αν πονάς,
    φύγε λοιπόν, τι με κοιτάς.

    Είσαι για μένα τώρα μια ξένη
    κι αν ξαναγύρισες είναι αργά,
    εσύ πληγώθηκες, εσύ ζημιώθηκες,
    εσένα παίρνει η συμφορά.

    Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
    όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.

    Δέστε τι βαθυστόχαστα τραγούδια λέει ο αρχηγός μας. Αθάνατε Καζαντζίδη.

  9. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  10. Κι ύστερα σου λένε "φταίει ο φονιάς". Τα λέω καλά αρχηγούλη;

  11. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  12. ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΟΣΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ,ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ 200 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ» ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΕ

    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ…

    ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ 17/5,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,17/5 ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…

    ΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕΕΕ???…ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩ..!!!
    ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1/365 ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑΝΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ..!!!! 😀😀😀

  13. Αρχηγούλη, η γυναίκα σου το ξέρει ότι σιγοτραγουδάς τέτοια τραγούδια;

  14. Εμεις κ. Πατεράκη όταν μας κάλεσε η δικαιοσύνη δεν εξαφανιστήκαμε.
    Οι ένοχοι και οι δειλοί εξαφανίζονται και δεν προσέρχονται ενώπιον της δικαιοσύνης.
    Σας χρησιμοποίησαν για να βλάψετε την Χ.Α και όταν αντελήφθησαν οτι πέτυχαν το εντελώς αντίθετο, σας πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.
    Τον προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς.

    ΗΛΙΑΣ

  15. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ…ΕΔΩ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=29542

  16. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ…

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΑΠΟΞΕΧΝΙΩΤΑΝ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΚΥΡΙΟ»…

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ «ΑΣΗΜΑΝΤΟ» ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ…

  17. Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΕΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΒΩΣΝΥ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.…(θα εχει γουστο)

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23244176_801119543403522_5528876318132107954_n.jpg?oh=8863847b617116b3177b64693b9f5760&oe=5A6DF740

  18. Georgiadis Ilias‎
    3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

    ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    .
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 2014 ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ?ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ .

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ .ΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΗΓΕ Ο ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΤΡΟΠ 2014 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ) ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ (ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΡΕΣ)

  19. Μόνον ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δικαιολογία σας κ. Πατεράκη…
    Αυτό μας έλειπε.
    Να περιμένει η δικαιοσύνη τον κάθε απατεώνα να εμφανισθεί ενώπιόν της, όταν και όποτε τελειώνει τις δουλειές του.

    ΗΛΙΑΣ

  20. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  21. τι λες ρε γυφτοαρχιδο???? απατη κατα του δημοσιου ασφαλιστικων οργανισμων και τραπεζων ξερεις τι ειναι??????
    αρχιδοσυνεταιρε των τουρκων????

  22. παλι ξεχρεωνεις με τουρκικα αρχιδια γυφτοπροδοτη????

  23. φτυσε τα ανυπαρκτα αρχιδια σου ρε μογγολογυφτα που τρως πατσαδες και κρυβεσαι στα τραπεζια μαλακα.
    να δουμε στη φυλακη που θα κρυφτεις σε τουρκοσυνεταιρε μογγολογυφτα

  24. για πες μας ρε τουρκοσπορε γυφτε ποιος τουρκος σου εδωσε το πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις της ρεντ????

  25. ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ…

    ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ…

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  26. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ??

    ΦΕΡΕ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΛΙΣΘΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΧΙ ΕΓΩ,ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΕΙΣΑΙ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ…!!!

  27. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ??

    ΦΕΡΕ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΛΙΣΘΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΧΙ ΕΓΩ,ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΕΙΣΑΙ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ…!!!

  28. ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΖΩΟΟ;
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.
    ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΥΦΩΝΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ.

  29. η red oanther limited που σου εδωσε πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις ειναι η δεν ειναι θυγατρικη της maan garante holdin anonimous?
    Η mann ανηκει η οχι στους αδερφους touksavoul τουρκους χρηματιστες με εδρα την κωνσταντινουπολη???

  30. για πες μας ρε γυφτικη καποτα τωρα για τους τουρκους συνεταιρους σου????

  31. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ RED PANTHER LIMITED…

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΕΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ….

    ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΡΠΕΤΟ….

    ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΥΣ…

    Τ Ω Ρ Α…!!!!

  32. εσυ να αποδειξεις ρε γυφτικο μουνοπανο οτι η ρεντ δεν ανηκει σε τουρκους! αρχιπροδοτη γυφτε

  33. δεν απαντας γυφτομουνοπανο εαν η red ανηκει σε τουρκους η οχι!
    απαντησε τωρα!!!!!!!!!

  34. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ,ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΥΦΤΟ ΕΣΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ…

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ…

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΑΠΟΞΕΧΝΙΩΤΑΝ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΚΥΡΙΟ»…

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ «ΑΣΗΜΑΝΤΟ» ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ…

  35. Αμπερ αλερτ!!!!
    Εξαφανίστηκε δεσποινίς ετών 69, χαριτόβρυτος, ξανθιά (όπως στα ανέκδοτα για τις ξανθιές), Αρία (απ' τον πλανήτη Αρη).΄Εχει δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες. Οταν εξαφανίστηκε φορούσε στολή παραλλαγής (κάτι σαν του καμένου), γαλάζιο φουλάρι και πράσινα παπούτσια. Ακούει στο όνομα Χρυσή αυγή, οι ηττημένοι του 45. Την Αναζητούν εναγωνίως οι γονείς της, ΣΕΒ και ΕΝΩΣΗ Εφοπλιστών.
    ΄Οποιος τη δει προς θεού μην της πει τη λέξη "μπολσεβίκος" γιατί θα αρχίσει να δαγκώνει.
    Η ζωή όλων μας κινδυνεύει όσο κυκλοφορεί ελεύθερη.

  36. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    δηλαδη αναπηρε γυφτε παραδεχεσαι ορι εχεις συνεταιρακια τουρκους χρηματιστες!!!!!!!!
    γι'αυτο πηγατε και στην κυπρο τα ψευτοτουρκοδις να τους σωσεται γυφτοεφιαλτη!

  37. τα 4 κακουργηματα ομως δεν παραγραφονται γυφτοπροδοτη το ξερεις?

  38. πηγαινε δεσε μια πετρα στο λαιμο σου και πεσε στο λιμανι της πατρας να σωθεις τουρκοαρχιδο ειδαλως θα εχεις κακα ξεμπερδεματα απο τους ελληναραδες στη φυλακη

  39. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…

    ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  40. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ….

    ΠΑΕΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ…

  41. θα μας πεις ποιος τουρκος σου εδωσε το πληρεξουσιο των 600 δις?

  42. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ;
    ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΡΤΑ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ
    ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ. ΚΑΙ ΝΤΙΠ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ.
    ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΙΔΙΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ…

  43. απο την μια "εχω καταθεσει 600 δις σε ομολογα" και απο την αλλη τουρκικο πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις που α ν η κ ο υ ν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited!!!!!! δηλαδη οι τουρκοι μας δινουν 600 δις να ξεχρεωσουμε!!!!!!
    αναπηρε αθιγγανε μογγολογυφτα

  44. ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;
    HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ e-banking

  45. @11.45
    Τι λες ρε φίλε; Ποια 600 δις; ΄Αμα είχα 600 δις εδώ θα ήμουν τώρα;

  46. ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΕΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

    ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ…

    ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ??

    ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ…

  47. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ" !!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2017 βίντεο

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raOpWwLp0Ns

    ΟΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ.

    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ’ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ,ΠΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ,ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..

    ΑΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ,ΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ,ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ…

  48. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ !

    ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ

    ( ΟΦΕΙΛΩΝ )
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΠΑΜΕ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !!

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ !!

  49. &
    ΗΡΘΕ
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ Η ΟΧΙ;

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  50. ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;
    ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.

  51. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…

    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    "ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ"

  52. ΣΙΝΕΛΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΙΛΕΞΤΟΝΙΚΑ Η ΠΛΙΡΟΜΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΤΙ ΜΑΣ Η ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΟ

  53. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…

    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    "ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ"

  54. ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΕΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΙΡΟΣΑ ΠΕΝΙΝΤΑΡΙΚΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΦΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΙ ΚΑΙ ΙΛΕΚΤΟΝΙΚΑ

  55. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ 600 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΙΧΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟ 30 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ…

    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ 200 ΕΤΩΝ…

  56. φτού,άργησα και δέν σε πρόλαβα κομμούνι.

    την άλλη φορά….

  57. Εεε εσείς οι αποπάνω. Μη φτύνετε τους αποκάτω.

  58. ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΜΙΑΣΜΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ??

    ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ??

  59. τελειωσες μουνοπανο τουρκοσπορε

  60. Master Quiz:mpoyrdaklasexeseart.tv"Παιζει μπασκετ με τον πανοπουλο"
    -Μικρο το πατησε στο κεφαλι ο αγωγιατηs με το καρο στην υποβαθμισμενη περιοχη του φουρλοποταμου-ξηροταγαρου
    -πρωην πλανωδιοs σανοπωληs-γαλαταs με μια μεγαλη συριγγα εκλεβε το γαλα απο τα μπουκαλια των φτωχων ανθρωπων
    -πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν
    -ο βαψωμαλλιαs ψευτομποντυμπιλντερ
    -ο παρ'ολιγο διγαμοs τηs αννουλαs
    -τον εχεσε το περιστερι
    -η συγκολλητικη ουσια-ο κ@λοs του παπαδημιου
    -το Υπερμεγεθη Τρωκτικο Fat Cat-Χοντροs Γατοs
    -ο καταδικασμενοs οφσορ ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ
    -πωλητηs κολλαγονων proktokolagen
    -ο καθετηραs ακρατειαs και η πολλαπληs χρησεωs κατερινα
    Βρειτε 3 σωστεs απαντησειs και κερδιστε πλουσια δωρα!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!
    Υπευθυνοι κ.σοφια ρουφοτσιμπουκοδειση-κ.βενυ τσιμπουκολαρπαχτρα
    *μια προσφορα τηs κ.λουγκρα κυδωνιατη-γιουτσου

  61. να μας πεις ποιος σου εδωσε τουρκικο πληρεξουσιο γυφτοαρχιδο

  62. το κακουργημα της απατης κατα του δημοσιου το ξερεις γυφτοαρχιδο?

Comments are closed.