Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αν δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην γενικού διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρου Παπαδημητρίου την προσεχή Τρίτη εφόσον δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε ότι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Γεννηματά Νίκος Γεωργακούλιας έστειλε την γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του μάρτυρα. Όπως σημείωσε, «κατηγορηματικά ο κ. καθηγητής αφού περιγράφει τους τρόπους εξέτασης και τα ευρήματα βεβαιώνει ότι δεν εμφανίζει κανένα έλλειμμα, δεν έχει επηρεασμό μνήμης ή κρίσης και ότι η νευρολογική του κατάσταση του επιτρέπε να διάγει μία πλήρως κανονική καθημερινότητα»».

Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας.

"Η μόνη και η έσχατη επιλογή που έχουμε είναι να του απευθύνουμε πρόσκληση εμφάνισης συγκεκριμένη μέρα και ώρα συνοδευόμενη όμως από παραγγελία βίαιης προσαγωγής, όπως ορίζουν οι κανόνες του κώδικα ποινικής δικονομίας" επεσήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]