ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: «ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ »! ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η CIA ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ!
O θρασύτατος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα  συνεχίζει  τις κατεδαφίσεις στην Χειμάρρα παρά την απαγόρευσή τους από την αλβανική Δικαιοσύνη. 

Έστειλε πάλι σήμερα από το πρωί στην Χειμάρρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να προστατέψουν τις αυθαίρετες κατεδαφίσεις ακινήτων ομογενών.

 Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αυλώνος, μετά από προσφυγή των κατοίκων, εξέδωσε πρόσφατα απόφαση με την οποία διέταξε το «πάγωμα» των κατεδαφίσεων που δήθεν περιλαμβάνονται στα πλαίσια του επίμαχου σχεδίου ανάπλασης της πόλης.
Παρόλα αυτά, οι εκσκαφείς έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα το πρωί στην Χειμάρρα και αστραπιαία κατεδάφισαν Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που ανήκει σε ομογενή, υποστηρίζοντας πως δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των ακινήτων που αναφέρεται η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος!
Αυτές είναι οι νέες μεθοδεύσεις της αλβανικής κυβέρνησης που προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Χειμάρρας  ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. 
Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, στοχοποιούνται –από το καθεστώς Ράμα- και κατεδαφίζονται ακίνητα ομογενών που στεγάζουν επιχειρήσεις, με στόχο να τους στερήσουν από οικονομικούς πόρους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την Χειμάρρα, στο πλαίσιο δημογραφικής ανατροπής κατά της ελληνικής πλειοψηφίας.
Οι τελευταίες εξελίξεις θυμίζουν την πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου: «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή.»



loading...

2 thoughts on “ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: «ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ »! ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟΙ , ΩΣ Η ΠΙΟ ΣΚΑΡΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΕΝΒΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ………
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΦΟΒΟΣ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ………
    ΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 5-6 ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ,ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.-

  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΑ F-16 ΠΛΑΣ ΜΑΣ ΚΛΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΡΕ ΣΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΙΑΥΤΟ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΚΟΠΡΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 2-3 ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΕΔΕΥΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑΙΖΑΝΕ ΝΟΣΗΛΕΥΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΘΛΙΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ….ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΕΓΩ……

Comments are closed.