Η δυτική Αττική πνίγεται και η Ρένα Δούρου είναι εξαφανισμένη

Την ίδια ώρα που η δυτική Αττική θρηνεί νεκρούς από τις καταστροφικές πλημμύρες, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς μέχρι το
μεσημέρι δεν είχε καταγραφεί η παρουσία της στην περιοχή, ενώ δεν έχει ακουστεί ούτε κάποια δήλωσή της.

Στις δραματικές αυτές ώρες, η κυρία Δούρου, που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατη, προτιμά, μέχρι τώρα τουλάχιστον, να μείνει έξω από το «κάδρο»  που περιλαμβάνει χαμένες ανθρώπινες ζωές, αγνοούμενους, δεκάδες τραυματίες και βιβλικές καταστροφές που δεν έχουν προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει ότι από την πλευρά της Περιφέρειας, η οποία έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες για πολλά από τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί, ο μόνος που έχει εμφανιστεί στην περιοχή της Μάνδρας και έχει μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου.

Η απουσία της κυρίας Δούρου έχει προκαλέσει δυσμενέστατα σχόλια στους κατοίκους αυτών των περιοχών αλλά και σε όσους παρακολουθούν από τα μέσα ενημέρωσης τη δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

loading...

4 thoughts on “Η δυτική Αττική πνίγεται και η Ρένα Δούρου είναι εξαφανισμένη

  1. Η δυτική Αττική πνίγεται και η Ρένα Δούρου ξυνεται

  2. ζητειται ΗΓΕΤΗΣ να βάλει ταξη σε αυτο το μπουρδελο κι ας ειναι ταξιτζης,λαϊκατζης,φουρναρης εκτος απο επαγγελματιας πολιτικος.

  3. KALA SAS KANEI GIDIA POY TIN PSIFISATE
    …………………………..

  4. ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ.
    ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!
    ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ)
    ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ,
    ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,
    ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

Comments are closed.