Ηλίας Παπαδόπουλος: “Ζήσαμε στιγμές Χούντας-Μας έπνιξαν στα χημικά και μας τσάκισαν στο ξύλο”

Η κατάσταση στο ειρηνοδικείο Αθηνών έγινε πολεμική όταν τα μέλη του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” προσπάθησαν να σταματήσουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές στο εσωτερικό του κτιρίου, έπεσε χοντρό ξύλο και έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr o Ηλίας Παπαδόπουλος μέλος του κινήματος “Δεν Πληρώνω” η κατάσταση είναι πρωτοφανής. Και πρόσθεσε “ζήσαμε στιγμές Χούντας, φάγαμε πολύ χοντρό ξύλο, μας έπνιξαν με χημικά.

(Στη φωτό ο Ηλίας Παπαδόπουλος)

Θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα, είναι τυχαίο γεγονός πως δεν έχουμε κάποιο θύμα.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εγκληματικές καθώς ζητήθηκε από τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών μέσα σε κλειστό χώρο”.

Τι επόμενες μέρες θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακωθούν” είπε τέλος ο Ηλίας Παπαδόπουλος.

enikos.gr

loading...

6 thoughts on “Ηλίας Παπαδόπουλος: “Ζήσαμε στιγμές Χούντας-Μας έπνιξαν στα χημικά και μας τσάκισαν στο ξύλο”

  1. εγω δεν θυμαμαι κατασχεσεις επι χουντας μηπως κανενα παραδειγμα ασε που εσεις μου φανηκατε λιγο πιο επιθετικοι και εξαλλου μην ξεχνατε πρωτη φορα αριστερα

  2. Θα ερθεο ο μογγολογυφτας ο σωρρας τωρα να απογορεψει τους πληστηριασμους με ορκομωσια των συμβολαιογραφων

  3. δεν ειναι πρωτη φορα αριστερα ουτε δευτερη,αμα υπολογισουμε απο την αρχη της κατοχης τον ΓΑΠΑΝΔΡΟ,τον Σαμαρωμενο,τον Παπαδημο,και τελος Συριζα,βγαζουμε τουλαχιστον τεσσερις κατοχικες κυβερνησεις της Ευωπαικης δικτατοριας των υπερατλαντικων κομμουνιστων που ειναι και τα αφεντικα,απλα τα πραγματα μαλακες μου ειναι τεταρτη φορα δικτατορια με ταμπελιτσες για τα βοδια που δεν καταλαβαινουν

  4. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ

  5. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.

  6. …τον κακο σου τον καιρο μαλακακο…!!!

Comments are closed.