Η Χρυσή Αυγή και οι… “πατριώτες” συνοδοιπόροι των μπολσεβίκων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν ο “νομικός πολιτισμός” ισχύει για έναν Αλβανό δολοφόνο, αλλά όχι για τους… βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Πρόσφατο το γεγονός στη Βουλή κατά το οποίο ο ίδιος ο υπουργός δικαιοσύνης κατήργησε το τεκμήριο της αθωότητος για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για δολοφόνους. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, μιλώντας ο ίδιος ο πρωθυπουργός για τον δολοφόνο του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, χρησιμοποίησε την έκφραση “φερόμενος δολοφόνος”. Για του λόγου το αληθές από τα πρακτικά της Βουλής τα παρακάτω:

“ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: “Πέραν, λοιπόν, της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Λεμπιδάκη και τη σύλληψη των απαγωγέων του, πέραν της εξιχνίασης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου –θα πω μετά και γι’ αυτό- πέραν της σύλληψης του φερόμενου δολοφόνου…

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: Φερόμενος.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης): Ύποπτος είναι μέχρι να αποδειχθεί, να καταδικαστεί. Βεβαίως. Έτσι λέει ο νομικός μας πολιτισμός.”

Έτσι λέει πράγματι ο νομικός πολιτισμός, τον οποίον όμως δεν σέβονται για την Χρυσή Αυγή, περιφρονώντας πλήρως το Σύνταγμα και τους νόμους. Άλλωστε στην ίδια ομιλία του ο πρωθυπουργός, παραβιάζοντας πάλι τον νομικό πολιτισμό και το τεκμήριο της αθωότητος είπε τα παρακάτω:

“ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης): Κύριε Μητσοτάκη, είναι σαφές από όλα όσα είπατε και όσα κάνατε το τελευταίο διάστημα ότι ψάχνατε τελικά την ανομία εκεί που συμφέρει την ακροδεξιά ρητορική σας. Την ψάχνετε μόνο στα Εξάρχεια και όχι στους χούλιγκανς που οργανωμένα επιτίθενται σε γραφεία εφημερίδων, διότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν αντίθεση με τους ιδιοκτήτες της ομάδας τους και όχι στη δράση των ταγμάτων της Χρυσής Αυγής…”

Μία ακόμη “Χρυσαυγιάδα”

Δεν περιμέναμε τίποτε το διαφορετικό από τον θαυμαστή του Μάο Τσε Τουνγκ και του Φιντέλ Κάστρο. Όμως, για να είμαστε δίκαιοι την ίδια γραμμή ακολουθούν στο σύνολό τους τα πολιτικά κόμματα καθώς και τα ΜΜΕ, αλλά και η πολιτειακή ηγεσία αυτού του τόπου! Γίνονται συνομιλητές με πάσαν ευκολία του σταλινικού απολιθώματος του ΚΚΕ, του Βασίλη Λεβέντη, αλλά όχι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σε πείσμα της λάσπης, των αποκλεισμών και των απαγορεύσεων!

Αντίθετα με περισσή προθυμία τα ΜΜΕ, τα οποία δεν μας δίνουν δημόσιο βήμα όπως είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο επιβάλει την ισότητα μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς να της δίνουν την δυνατότητα καν να απολογηθεί απέναντι στις ανυπόστατες κατηγορίες τους.

Πριν λίγες ημέρες, είχαμε το φιάσκο του Ασπροπύργου, όπου κατηγορούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έκαναν μέχρι διαδηλώσεις και πορείες και απεδείχθη ότι δεν είχε καμία σχέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το εν λόγω “ρατσιστικό” όπως το χαρακτήρισαν επεισόδιο. Έτσι λοιπόν, είχαμε και την εβδομάδα που πέρασε μία ακόμη Χρυσαυγιάδα, αλλά δεν θα μιλήσω επί του προκειμένου για την στάση των αναρχοκομμουνιστών και των διαύλων της διαπλοκής και της διαφθοράς ενός αμαρτωλού συστήματος. Θα αναφερθώ σε κάποιους, οι οποίοι παριστάνουν τους “πατριώτες” και οι οποίοι πολεμούν με κάθε τρόπο και με πάθος και λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε κάθε ευκαιρία. Όλοι αυτοί οι “πατριώτες” δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό από αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα κανάλια και οι προστατευόμενοι από το ίδιο το κράτος και τους μηχανισμούς του “αντιεξουσιαστές”.”

Όποιος δεν είναι 100% μαζί μας, είναι 100% εναντίον μας”

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 τιμήσαμε την μνήμη των δύο συναγωνιστών μας που έπεσαν από τα πυρά των ερυθρών δολοφόνων στο πεδίο της τιμής. Κανείς από αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους “πατριώτες” δεν είπε λέξη. Δεν άκουσε να γίνεται η συγκέντρωση αυτή, δείχνοντας με την στάση τους αυτή την εμπάθειά τους και το μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν είπαν και δεν λένε λέξη για τους ψευδομάρτυρες στη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γιατί να πουν, αφού στην πραγματικότητα θέλουν την καταδίκη μας, γιατί πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει ο πολιτικός δρόμος για αυτούς… Δεν είπαν λέξη για το γεγονός ότι στην Αλβανική πρεσβεία στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών ευρέθησαν συμπαραστάτες βουλευτές μόνον από ένα κόμμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ούτε αυτό δεν το είδαν…

Έφτασαν στο σημείο με χυδαίο τρόπο να με κατηγορήσουν προσωπικά γράφοντας για μυστική συνάντηση δική μου με τον πρέσβη του Πακιστάν! Ποια μυστική συνάντηση άθλιοι συκοφάντες όταν η συνάντηση αυτή έγινε δημόσια στο γραφείο μου στη Βουλή και με άδεια εισόδου, την οποία εξέδωσε ο ίδιος ο φρούραρχος της Βουλής; Είπαν ακόμη ότι εγώ… απολογήθηκα (!), ενώ στην πραγματικότητα διατύπωσα στην συνάντησή μου τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την λαθρομετανάστευση και κατήγγειλα τους κύκλους εκείνους, που επιστρατεύει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πρωταγωνιστούν στις συγκεντρώσεις και στις πορείες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα δίχως τέλος από τους “πατριώτες” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μισούν αυτό που επιτύχαμε, να καταστήσουμε δηλαδή το Εθνικιστικό Κίνημα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Και την ίδια στιγμή που μας πολεμούν τόσο δόλια και ύπουλα, τόσο το πολιτικό κατεστημένο όσο και οι μπολσεβίκοι, αυτοί δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επιτελούν το ίδιο έργο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιοι από αυτούς πληρώνονται για να πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, άλλοι είναι εμπαθείς και συμπλεγματικοί και άλλοι απλά κακοήθεις και βλάκες. Όσοι αμφιβάλλουν για εμάς, όσοι δεν αισθάνθηκαν τον σκληρό αγώνα που δίνουμε, όσοι δεν σέβονται τους νεκρούς μας και τα κελιά της φυλακής όπου μας κράτησε αιχμάλωτους η πολιτική σκευωρία μιας αντεθνικής εξουσίας, δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε δίπλα μας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες καταλάβετε επιτέλους ότι αυτοί που παριστάνουν τους “πατριώτες” και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι στην πραγματικότητα εχθροί της Εθνικής Ιδέας και ότι όποιος δεν είναι 100% μαζί μας, είναι 100% εναντίον μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

28 thoughts on “Η Χρυσή Αυγή και οι… “πατριώτες” συνοδοιπόροι των μπολσεβίκων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  2. ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;;;;; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΙΚΟΛΑΚΗ" ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΑΛΤΖΕΡΙΝΟ, ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, Η ΨΕΥΤΟΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΔΑΚΙ Ή ΚΛΙΣΜΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΑΑΑ ΡΑΨΑΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.

  3. ΕΧΩ ΑΠΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ,ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ..

    Ολη Βουλή, η κορυφή της Δικαιοσύνης «ΕΝΗΜΕΡΟΙ»,όλοι έχουν πλέον ευθύνες για την γενοκτονία που ζούμε,30.000 θύματα είναι στα κεφάλια τους,η ιστορία θα τους γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα….

    Όπως το παρακάτω έχουν πάρει όλοι οι πολιτικοί και ακολούθησαν μηνύσεις Εσχάτης Προδοσίας αφού προχώρησαν σε Μνημόνιο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι η ΕΛ-ΛΑΣ είχε λύση,Ολος ο Πολιτικός μπουφές «δηλητηριασμένος»….
    ——————————–

    Αριθμός 011155 Β’
    ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ:

    Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δια του Προέδρου της κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου….

    Κοινοποιούμενο προς:
    -Τον κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
    -Τον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    Αξιότιμοι κύριοι
    Έχετε ήδη ενημερωθεί από 20-9-2012 για την ήδη υποβληθείσα πρόταση του 1ου από εμάς αλλά και από σειρά άλλων σχετικών επιστολών απευθυνόμενων προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη του Κοινοβουλίου για την δανειοδότηση της χώρας μας για την αποπληρωμή του δημόσιου ελληνικού χρέους με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ μέσω αμερικανικών treasury bills διαρκείας αποπληρωμής 100 ετών και επιτόκιο 0.5%

    Δια της παρούσης μας και ενοψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου που θα οδηγήσει στην απεμπόληση της Εθνικης μας Κυριαρχίας και παράβαση των θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος,σας θέτουμε προ των ευθυνών σας ,όπως αυτές απορρέουν από τον θεσμικό σας ρόλο για τις μέχρι σήμερα παραλείψεις σας.

    Μέχρι σήμερα η στάση σας δεν εχει αποδείξει ότι εκτελείτε ορθώς τον θεσμικό σας ρόλο για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

    Σας δηλώνουμε ότι για όποιες τυχόν πράξεις η παραλείψεις σας θα κριθείτε από τον Ελληνικό Λαο και θα κληθείτε να λογοδοτήσετε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Δια της παρούσης σας συγκοινοποιούμε προς ενημέρωση σας τα κάτωθι έγγραφα:

    1. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιηθηκε στον Υπουργό Οικονομικών στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010983/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    2. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Κυβερνηση στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010984/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    3. Την από 17-10-2012 εξώδικη – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010985/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).
    ———————————–

    ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟΥΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ:

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΑΜΠΑ?? (πόλεμο έχουμε αν δεν το έχετε καταλάβει Ελληναράδες με 30.000 θύματα,η Συρια με πόλεμο είχε λιγότερα)….ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    Πολλοί θα πούν λογακια απο άγνοια,άλλοι πάλι εργολάβοι αντίνοοι του Καθεστώτος θα χαλάσουν τον κόσμο στο ψέμα και την διαστρέυλωση,ας λάβουν υπόψιν όμως οτι πέρασαν απο την κορυφή της δικαιοσύνης Αρειο Πάγο που εχει υποχρέωση με τις διακράτικες συμφωνίες του να ελέγξει και σε μηδέν χρόνο είναι η αλήθεια η το ψέμα μπροστά του και αν δει δόλο άμεσα να προβεί σε συλλήψεις..

  4. Τό 'καψε κι αυτό το θέμα ο Παστράκης.

  5. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΤΡΟΜΑΞΑ. ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ. Α! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

  6. ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ 2-5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ,ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ 8.05…"ΕΝΑΣ" …

    ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ…

    ΕΛΑ ΝΤΕΕΕΕ…!!!!

  7. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΗ ΓΥΦΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ

  8. Γιατι να κανουν μηνυση για ψευδη καταμηνυση; Επειδη κανατε μαζικες μηνυσεις για εσχατη προδοσια νομισατε οτι πιασατε τον παπα απο τα γενια; Αφου η Δικαιοσυνη ελεγχεται πληρως απο το Καθεστως και υποτιθεται πως το γνωριζετε.Αρα οι "μηνυσεις" ηταν για εντυπωσιασμο για να ξεγελασετε την πλεμπα που σας ακολυθουσε και σας ακουμπουσε τα 150σρικα.
    Οποτε βγαλε τον σκασμο Πατερακη και ολο το 12θεο συναπαντημα!!!

  9. Σας το ξαναγραψα εκει στο, ξυπνατε,ο τυπος εχει γινει αηδια πια σταματήστε τον.Εκτως κι αν σας αρεσουν τα σχολια που κανει,δεν εξηγητε αλλιως.

  10. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ
    ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΤΕΩΝΑ
    ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

  11. ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ…
    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…

    ΜΕΤΑ ΠΟΙΑ 150ρια ΛΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΦΟΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ….

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ( πανω από 20 μεχρι σημερα) ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ…

  13. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ξ/Ρ??

    ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΣΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ…

  14. το καπελακι στο πηρε η εισαγγελια πιθηκομουρη με τα 4 κακουργηματα,το κωλαρακι θα στο παρουν οι ελληναραδες στη φυλακη για να μαθεις να το παιζεις ωνασης με τουρκικα πληρεξουσια τουρκοσπορο αρχιδι

  15. τους παγκοσμιους θεσμους και τα τουρκικα πληρεξουσια γυφτικη χολερα σου τα εχωσε στο κωλο ο αρειος παγος με τα κακουργηματα.αντε πηδησου τωρα τουρκοσπορο αρχιδι εσυ η σκοπιανογυφτισα και οι παγκοσμιοι θεσμοι του αλφειου

  16. ναι ναι εχει δικιο η χαζοβιολα 12θεη αμπελογουρουνα,ειναι μη αντιμετωπισημες διοτι δεν υπαρχουν στη πραγματικοτητα!επεσε κακουργημα που τις ισωπεδωσε ολες τις ηλιθιοτητες της γυφτοσυμμοριας!με τι εγγυητικη επιστολη ισχυουν τα ψευτοχαρτα σας ζωα? εχετε εγγυηση τραπεζας να ποσταρετε??????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  17. εσυ τουρκοσπορο αρχιδι μογγολογυφτα ποτε θα απαντησεις ποιος σου εδωσε το πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις??? μηπως στο εδωσαν καποιοι τουρκοι? ρωταω μηπως???

  18. Τουρκοσπορο μουνοπανο μογγολογυφτα που εκανες κολιγια με τους τουρκους για να προδωσεις την ελλαδα γυφτικη χολερα.για πες μας η red panther limited ποιας εταιρειας ειναι θυγατρικη και ποια ειναι τα αφεντικα της???

  19. η πρωην αμετακλητη μουνοπανο τουρκοσπορε δεν λεει οτι τα 600 δις ειναι υπαρκτα αλλα οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις που ανηκουν στην τουρκικη εταιρεια red panther limited!!!!!μξπως κανω καποιο λαθος με την πρωην ψευτοαμετακλητη που στην εβαλε στο κωλο ο αρειος παγος πακετο με 4 κακουργηματα??????

  20. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ,ΣΤΟ ΚΙΣ,ΣΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗ ΜΙΑΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ 2300 ΧΡΟΝΩΝ…

    ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  21. ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ…

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ??

    ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  22. ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ??

    ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ…

  23. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  24. γιατι αλλαξε κατι τουρκοαρχιδο και εδειξες τα ομολογα στην εισαγγελια??

  25. γιαρι εχεις δευτερο???? για δειξτο ρε τουρκικο αρχιδι

  26. τοτε γιατι ετρεχες στους αρχαιολογικους χωρους ρε 12θεε νεοπαγανιστη υπαλληλακο των τουρκων?

  27. ποιος τον ξερει ρε το γυφτομογγολο? μονο οι τουρκοι που του εδιναν τα πληρεξουσια τον ξερουν τον μογγολογυφτα

  28. εσενα εφτασε στο τελος τουρκοπροδοτη γυφτε
    4 κακουργηματα=ισοβια

Comments are closed.