Ελευθερία λόγου δεν έχουμε.!!!

Να με θυμηθείτε (ΗΓΕΤΗΣ). Αν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές που πιστεύω θα γίνουν κανονικά το 2019.. Εάν δεν είναι πρόεδρος τις Νέας δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής εγώ δεν ξαναψιφηζω. Και θα σας εξηγήσω τους λόγους τις αποψεώς μου αυτής
. Ελευθερία λόγου δεν έχουμε.!!!

Θα σας εξηγήσω με λίγα λόγια τι θέλω να πω. Τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε σαν χώρα!! Έναν ηγέτη, που να ξέρουμε ότι ο λόγος του είναι λόγος για τον λαό. Στην θέση αυτή εγώ προσωπικά θα βάλω τον Κωστα Καραμανλή. Γιατί? Γιατί τελικά αποδείχτηκε ότι έλεγε την αλήθεια στην τηλεοπτική εκπομπή τότε των εκλογών… Ελληνίδες Έλληνες να γνωρίζετε εφόσον ψηφιστε εμένα να ξέρετε ότι ο δρόμος αυτός θα είναι δύσκολος αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε. Ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσίασε το αντίθετο ότι εύκολα θα περάσουμε και αυτή την καταιγίδα μέχρι που είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Και αν κάποιος με πει δεν το είπε έτσι, είναι αυτοί που θέλουν πραγματικά η Ελλάδα οι Έλληνες να είναι υπό καθεστώς ομηρίας.  Και τι γίνεται μετά. Βγαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου στην αρχή οι εκατό μέρες μετά οι διακόσιες μέρες και μετά είπε Ελλάδα σας είπα ψέματα γιατί ήθελα να βγω εγώ σαν πρωθυπουργός να μαζέψω ψηφοφόρους από όλα τα κόμματα, και σας πληροφορω μαζεμε  ποιος πολλούς  από τους ψηφοφόρους τις νέας δημοκρατίας. Και να μπω στα μνημόνια με οπαδούς από όλες τις παρατάξεις. Για αυτό λέω εγώ τώρα… Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει το τιμόνι της νέας δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής γιατί τότε είχε πει την αλήθεια, μήπως λέω εγώ τώρα πρέπει να μπει πρόεδρος του κόμματος γιατί είπε ότι θα δανειστουμε από τους Ρώσους με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μετά τις δηλώσεις του αυτές, έγινε στόχος απόπειρας δολοφονίας. Αντε λέω εγώ το πολύ πέντε χρόνια λίγο ζόρι και όχι αυτό που κάνανε μαζί ο ένας πρωθυπουργος και ο άλλος πρόεδρος άλλου κόμματος  μεταξύ τους.Για τον σημερινό δεν βλέπω φως αν βγει. Νομίζω κάτι καρμπόν όπως και ο προηγούμενος. Γνώμη μου πείτε την, άποψή μου πείτε την, Ο Κώστας Καραμανλής πιστεύω μπορεί να ηγεθη την Ελλάδα την πατρίδα. Νομίζω είναι ο ικανότερος. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν κατεβαίνω σύμβουλος κανενός κόμματος δεν κατεβαίνω βουλευτής  για να κάνω την εξυπνάδα μου από εδώ μέσα, αλλά λέω ακριβώς πως είναι στο μυαλό μου μέσα κάποια πράγματα σε οτι αφορά το σκηνικό που οι μας ζούμε.  Και τέλος θέλω να πω το έξεις…. Εγώ ένας πρώην πασοκος ειλικρινά θα πάω να τον ψηφίσω ναι γιατί  ελπίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα ενώσει χρώματα ιδέες και ποιο πολύ θα ενώσει τους Έλληνες εσάς εμένα όλους.  Θα με πείτε μα ψηφίζεις με αυτόν τον τρόπο  άλλους που είναι από πίσω του… Εγώ τους απαντώ είναι αυτοί που  πραγματικά θέλουν  την βαβούρα αυτή μέσα στο κόμμα και μέσα στο κοινοβούλιο.  Θα σας πω ότι είναι ο ικανότερος να τους βάλεις όλους όρια δίχως γυρισμό. Καποιους θα τους πετάξει έξω αμέσως. Είναι ο ιδανικός πιστεύω που μπορεί πραγματικά να μας βγάλει από την κρίση. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν σαν έναν άνθρωπο που θέλει να μας βγάλει  όλους μας ανεξάρτητο κόμματος έξω από  τις πιο δύσκολες εποχές που έχει γνωρίσει ποτέ η Ελλάδα μας. Οι Έλληνες μας.  (Υ. Σ) :Και εγώ να ειμουνα στην θέση του αυτή το ίδιοθα έκανα να πάω την χώρα στις εκλογές τότε.. Και αν με πείτε και αυτός ψήφισε μνημόνια, θα σας πω την απάντηση αυτή θα την πάρετε μόνο από τον ίδιο. Ξέρει καλύτερα ξέρει την αλήθεια.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ελευθερία λόγου δεν έχουμε.!!!

  1. οταν δεν ειναι ελευθερος ο λογος ειναι ελευθερος ο κωλος

  2. Τικ! Τακ!
    Τικ! Τακ!
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ??!?!?!?!?!

    Γιωργος Κωνσταντινιδης

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΈΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!! ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23032509_758468657694176_4443872801652527343_n.jpg?oh=89f4dc58c8021f0af24839046766627d&oe=5A9BC6CA

  3. ΤΙΚ ΤΑΚ
    ΤΙΚ ΤΑΚ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ

  4. Ποιος θα πάει εισαγγελέα βρε παιδιά να ετοιμάσω το κουστούμι. Από πότε η ελευθερία λόγου η ή απόψεις απλών πολιτών πάνε εισαγγελέα.?Τρομοκρατια επειδή λέμε την αλήθεια. Δημοκρατία η τρομοκρατία θα πω!!

  5. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

Comments are closed.