Λοβέρδος: Θέλετε να κρύψετε τα γεγονότα με το μεσάζοντα της Σαουδικής Αραβίας;

Κατέθεσε έγγραφα που όπως υποστήριξε δείχνουν ότι η εταιρεία του μεσάζοντα στην πώληση βλημάτων κατέθεσε για τελευταία φορά ισολογισμό το 2013

Οξύτατη κριτική εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάλεσε το Μέγαρο Μαξίμου να «σταματήσει τις ανοησίες» και να πάρει ξεκάθαρη στάση για τις δολοφονικές επιθέσεις που γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Είχαμε την δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το Μαξίμου έβγαλε non paper που μιλά για παρακράτος και προβοκάτσια, τάχα για να κρυφτούν τα Paradise Papers. Ποιος λέει αυτές τις ανοησίες;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει «τα γεγονότα με το μεσάζοντα της Σαουδικής Αραβίας δεν θέλετε να τα κρύψετε;». Ο ίδιος δε κατέθεσε έγγραφα που όπως υποστήριξε δείχνουν ότι η εταιρεία του μεσάζοντα στην πώληση βλημάτων κατέθεσε για τελευταία φορά ισολογισμό το 2013.
Επιπροσθέτως, ο κ. Λοβέρδος κατήγγειλε την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για την κατάσταση που επικρατεί με το ταμείο των δημοσιογράφων.

«Σας λέγαμε το 2016 ότι είναι λάθος η ρύθμιση να καταργήσετε έναν πόρο που είχαν οι δημοσιογράφοι. Του ρίξατε κατακέφαλο, τον σκοτώσατε και σας έλεγε η Βουλή να μην το κάνετε. Σας το έλεγαν και  οι πρώην υπουργοί Εργασίας που αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα των τροϊκανών» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για τον ΕΔΟΕΑΠ αποτελεί «ημίμετρο».

«Αρκούν οι πόροι; Όχι. Υπάρχει μέσα στην τροπολογία κρατικός πόρος που μεταφέρεται εδώ για να στηρίξει τον φορέα; Αν δεν υπάρχει θα το κάνετε; Πρέπει να υπάρχει ο πόρος ώστε να θεμελιώσουμε και εμείς την ψήφο μας», εξήγησε ο κ. Λοβέρδος, για να προσθέσει σε άλλο σημείο «Την κατάργηση αγγελιοσήμου την κάνατε εσείς. Αν είχαμε κάνει διάλογο κοινοβουλευτικό θα σας ζητούσαμε αναλογιστική μελέτη. Αν δεν υπάρχει αναλογιστική μελέτη πως αμφισβητείτε ότι δεν θα βγουν τα νούμερα;  Έχετε βρει κάποια λύση αν σας προκύψει πρόβλημα;  Εχετε σκεφτεί αν αυτό που κάνετε μπορεί να οδηγήσει σε απολύσεις;»

loading...

1 thought on “Λοβέρδος: Θέλετε να κρύψετε τα γεγονότα με το μεσάζοντα της Σαουδικής Αραβίας;

  1. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και η μαλακια παει συννεφο

Comments are closed.