Εμπρηστικές δηλώσεις από τον Ρ.Τ. Ερντογάν: «Εμείς με την κατάκτηση της Κύπρου σας κόψαμε το χέρι»! (βίντεο)

Ένα απόφθεγμα του Πασά Μεχμέτ το 1573 για την Κύπρο, χρησιμοποίησε  ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται η Τουρκία από δυτικές χώρες εδώ και
αρκετό διάστημα, αναφορικά με την κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας αλλά και τις γεωστρατηγικές της επιλογές,ειδικότερα με τις σχέσεις της με την Ρωσία.

Μιλώντας κατά την σημερινή συνεδρίαση του κόμματός του του ΑΚΡ, ο Ρ.Τ. Ερντογάν «θυμήθηκε» την Κύπρο για να απαντήσει στις επικρίσεις, στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς τη Δύση αλλά και προς την Ελλάδα και την Κύπρο, ιδιαίτερα δε, σε ότι αφορά τις γεωτρήσεις που πραγματοποιεί η κυπριακή Δημοκρατία στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος, τον οποίο η Ελλάδα πρόκειται να υποδεχθεί για επίσημη επίσκεψης(!) είπε:

«Υπάρχει μια έκφραση που έγραψε ο Πασάς Μεχμέτ προς τον πρέσβη της Βενετίας: Εμείς, με την κατάκτηση της Κύπρου, σας κόψαμε το χέρι, ενώ εσείς, στον πόλεμο του 1571, μάς ξυρίσατε απλά τα γένια», για να προσθέσει ότι «το χέρι που κόβεται δεν ξαναφυτρώνει, αλλά το μούσι που ξυρίζεται, ξαναβγαίνει πιο δυνατό» είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν και συμπλήρωσε:

«Δεν θα σταματήσουμε, θα τα ξεπεράσουμε όλα. Το αίμα ενός ήρωά μας, δεν συγκρίνεται ούτε με το αίμα χιλίων τρομοκρατών. Αυτό να το γνωρίζουν», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

loading...

1 thought on “Εμπρηστικές δηλώσεις από τον Ρ.Τ. Ερντογάν: «Εμείς με την κατάκτηση της Κύπρου σας κόψαμε το χέρι»! (βίντεο)

  1. ΚΙ' ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ………

    Η ΚΥΠΡΟΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ " ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ…….

    ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ…

    ΑΝΤΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ-ΒΑΘΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΨΙΛΑ- ΨΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ….

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΕΤΣΙ ?

    ΨΙΤ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ Η Ο ΣΩΣΙΑΣ ΣΟΥ ??

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :

    ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ- ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΥΡΩ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΔΩ !

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.