Συνέλθετε βρε Παπάρες!!!!

Κανείς δε θέλει κανέναν να είναι ελεύθερος!

Οι χριστιανοί δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι άθεοι ή οι σατανιστές ή οι αλλόθρησκοι και οι δεύτεροι δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι χριστιανοί.

Οι straight δε θέλουν αν είναι ελεύθεροι οι πούστηδοι (που έλεγε και η γιαγιά μου) και τα τραβέλια και οι δεύτεροι δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι straight.

Οι δεξιοί δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι αριστεροί και τούμπαλιν και πάει λέγοντας εις άπειρον…….

Διχόνοια ρε μαλάκες! Πάλι διχόνοια ρε μαλάκες!! Διχόνοια στα γαμημένα πάντα!!!

Κι όλο αυτό γιατί είστε όόόόλοι σίγουροι για τα σωστά πιστεύω σας και τις σωστές ιδεοληψίες και πεποιθήσεις σας!

Μην αναφέρω ότι τα 3/5 είστε και αγράμματοι και απαίδευτοι αλλά παρόλα αυτά έχετε γνώμη (μια λέξη που προέρχεται εκ της γνώσης).

Καλά θα κάνετε να λέτε «έχω άποψη» λοιπόν και να αφήσετε τη γνώση γιατί είναι μεγάλο πράγμα και μάλιστα ένα φιλοσοφικό κατηγορούμενο καθώς δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει γνώση (όπως ούτε και «μοναδική αλήθεια»)…

Όλα αυτά προέρχονται θεωρώ από 2 πράγματα: 1. Το ότι δεν έμαθε κανείς το σεβασμό στον άλλον παρά μόνο τον έμαθε το «στήριζε τα πιστεύω σου till death».. και 2. Το ότι όλοι ζηλεύουν τον διπλανό τους για τις ελευθερίες που έχει και δεν έχει ο ίδιος!

Είναι τραγική η εικόνα που υπάρχει εκεί έξω και μπορείς να το δεις αυτό παντού!

Πάρε για παράδειγμα την οδήγηση του Έλληνα:

Πάνε όλοι στην αριστερή λωρίδα με 60 χλμ και δε σέβονται καν εσένα που θες να τους προσπεράσεις και αν τους «παίξεις» φώτα, ανάψεις φλας ή κορνάρεις να ξυπνήσουν να κάνουν δεξιά, σε κράζουν κιόλας και είναι έτοιμοι να σταματήσουν τη ροή του δρόμου για να τσακωθούν μαζί σου ενώ στην ουσία είχαν ΑΔΙΚΟ και ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!! Φυσικά αν τους προσπεράσεις από δεξιά είναι όλα καλά εφόσον ο εγωισμός τους ικανοποιείται στο ότι ήταν άμεμπτοι και σταθεροί σ’ αυτό που θεωρούν εκείνοι ως σώφρων!

Έχουν όλοι Μερτσέντες και Μπι Εμ Νταμπλγιου δίλιτρες ή κάτι τζίπ υπερμεγέθη πέντε χιλιάδες κυβικά και μου καμαρώνουν σαν παγώνια στην αριστερή λρωρίδα με 40 χλμ!!

Αλλάζουν λωρίδες κατά βούληση χωρίς να ειδοποιήσουν με φλας ή το ανάβουν εφόσον έχουν ΗΔΗ ξεκινήσει να μπαίνουν στη δίπλα λωρίδα!!

Μιλάνε στα κωλοκινητά λες και δεν οδηγούν! Λες και δεν υπάρχει κανένας άλλος γύρω τους κι είναι μόνοι τους στο δρόμο! Λες και κάθονται σε κάνα καφενείο!

Όταν βγαίνουν σε έναν κεντρικό μειώνουν ταχύτητα αντί να αυξήσουν, όπως σαφέστατα θα πρέπει να τους έμαθε ο δάσκαλος οδήγησης και όλοι οι άλλοι πίσω πάνω να γίνουνε κλαμπ σάντουιτς!

Τον καταραμένο το μεσαίο καθρέφτη τους ανάθεμα κι αν τον κοιτάνε ποτέ εκτός απ’ το να δούν αν είναι όμορφοι! Πιθανόν τον έχουν εστιάσει και στη μάπα τους διότι γι αυτούς δεν έχει άλλη χρήση!

«Βγαίνουν» απ’ τα ΣΤΟΠ σα να μην υπάρχει αύριο αδιαφορώντας αν σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο με μηχανάκι που πηγαίνει στο δρόμο του κανονικά με προτεραιότητα!

Καλά φυσικά τα μηχανάκια είναι σα να μην υπάρχουν γι αυτούς δεν το συζητώ…

Βέβαια υπάρχουν και οι μηχανόβιοι «τυριά», που πάνε πάνω στις διαχωριστικές γραμμές με 30 χλμ και εμποδίζουν τους πάντες και τα πάντα και φυσικά τους καθρέφτες τους έχουν για διακοσμητικό ή απλά τους έχουν βγάλει για να είναι πιο αεροδυναμικοί με τα 30 χλμ που πάνε σα χελώνες…

Υπάρχουν και οι μηχανόβιοι wannabe Rossi επίσης που είτε έχουν 10 πλευρά και σπασμένα και ένα πόδι ρόμποκοπ είτε σκοτώνονται μόνοι τους μπαμ και κάτω!

Οι δε πεζοί; Αααα πολύ γέλιο! Είναι τα λεγόμενα zombie, τα οποία προχωρούν σκυφτά και δεν κοιτάνε γύρω τους, κοιτάνε το smartphone τους και περνάνε τα στενά χωρίς να κοιτάξουν αν εισέρχεται αμάξι στο στενό!

Επίσης τα zombie περπατάνε στο δρόμο και όχι στο ΠΕΖΟδρόμιο για κάποιο λόγο, ίσως είναι ιδίωμα της φυλής τους…. Μυστήριο…

Καλά για το 80% τω γυναικών και το 101% των ηληκιωμένων δε θα μιλήσω…….

Μέσα σε όλα αυτά όλοι κοιτάνε επικριτικά ο ένας τον άλλον και έτοιμοι να στηρίξουν τη θέση τους και την άποψή τους ανεξαρτήτως αν έχουν άδικο ή αν τηρούν τον ΚΟΚ! Και όλο αυτό δημιουργεί μίσος, διχόνοια, εγωισμό, ασέβεια και αδιαλλαξία!

Αν βάλουμε λοιπόν και τους αρχικούς παράγοντες που ανέφερα και την ανελευθερία που θέλει ο καθένας να έχει ο διπλανός του λόγω της διαφορετικότητάς του, φτιάχνεις το ακριβές ομοίωμα του Νεοέλληνα ραγιά πρώτα της ίδιας του της αντίληψης κι έπειτα αυτών που επωφελούνται του διαχωρισμού του και της μη ομόνοιάς του!!!

Συνέλθετε βρε Παπάρες!!!!

Μονιάστε και σεβαστείτε, γαμώ το κλούβιο κεφάλι σας και το σάπιο Εγώ σας!!!

Ξυπνάτε!!!!!!

Ελευθερωθείτε από την ίδια την ανοησία σας!!!

Νίκος Κ.

thesecretrealtruth.blogspot.com

loading...

3 thoughts on “Συνέλθετε βρε Παπάρες!!!!

  1. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  2. χιλιοειπωμενες μπουρδες επιπεδου νηπιαγωγειου….

  3. Μα τι λες 12:18 μ.μ., είναι μορφωμένος ο Αρθρογράφος, ίσως και να είναι καθηγητής πανεπιστημίου, μπορεί να κατέχει και διδακτορικά, πολύ πιθανό να του έχουν δώσει και Νόμπελ! Δεν βλέπεις, από τους Χριστιανούς ξεκίνησε.

Comments are closed.