ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Να παρέμβει ο κ. Τσίπρας στην ελληνική Δικαιοσύνη ώστε, η υπόθεση του σχεδίου
“Πυθία” να μην φθάσει ΠΟΤΕ στο ακροατήριο!
Γιατί, οι ΗΠΑ φοβούνται πως αν φθάσει η υπόθεση στο ακροατήριο, ο πράκτοράς τους και
κατηγορούμενος για τις υποκλοπές της Vodafone, William Basil θα δικαστεί ερήμην καθ΄ ότι, ως γνωστόν, οι ΗΠΑ δεν τον εκδίδουν στις ελληνικές Αρχές!
Σε αυτήν την περίπτωση οι θιγόμενοι Έλληνες πολίτες, τα ονόματα των οποίων δημοσιοποίησε η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή τον Φεβρουάριο του 2006, θα εγείρουν αγωγές!
Αλλά κυρίως, δεν θέλουν οι ΗΠΑ να βγουν μέσω των δικαστηρίων οι αποκαλύψεις της απόπειρας δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού, όταν πρόσφατα από την πλευρά της Ρωσίας, την ίδια ημέρα που ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στις ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε πως υπήρχε ένας αθέατος πόλεμος μεταξύ της CIA και της ΕΥΠ για τον “έρωτα” Πούτιν – Καραμανλή!
Όταν, την εποχή εκείνη στελέχη της ΕΥΠ – τα οποία κατηγορούνται – ενημέρωναν πρώτα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου και αν “πρόκαναν” ενημέρωναν και τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή!
Και επειδή, “δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”, ο Καραμανλής “παρέδωσε” την Εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου, για να ακυρώσει τις δυο πολύ σημαντικές για την Πατρίδα ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία ( τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream) και για να φέρει στη ζωή μας τα Μνημόνια της εξαθλίωσης, της φτώχειας και της υποδούλωσης της Πατρίδας στους δανειστές – “εταίρους” μας στην ΕΕ!

taxalia.blogspot.gr

loading...

1 thought on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

  1. Πολιτικοι προδοτες ρουφιανοι οσφυοκαμπτες αθεοι φιλαργυροι και απατριδες

Comments are closed.