Από την Αλβανία η Όλγα Πηλιάκη – Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Από πού είναι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη…
Η πανέμορφη ολυμπιονίκης και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη έχει γίνει γνωστή πριν τη συμμετοχή της στο Nomads, εφόσον ήταν -ίσως- η μόνη που υποστήριζε ανοιχτά τον άνδρα της στο Survivor.

Η Όλγα Πηλιάκη, μία νεαρή γυναίκα και κυρίως χαμηλών τόνων δεν θυμίζει σε τίποτα -προς το παρόν- τον εκρηκτικό χαρακτήρα του συζύγου της.

Η όμορφη παίκτρια του Nomads βρέθηκε στο προσκήνιο τόσο λόγω του Χανταμπάκη όσο και λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google και στα στοιχεία της εθνικής όμαδος, όπου συμμετείχε μας έκανε να μάθουμε την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που βέβαια δεν αρνήθηκε ποτέ η ίδια.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στοιχεία, στα οποία αναγράφεται το βιογραφικό πολλών αθλητών και έχει αναρτηθεί από το 2008, το πραγματικό όνομα της Όλγας Πηλιάκη είναι Όλγα-Αφροδίτη Πιλάκι με καταγωγή από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι εμφανή στη σελίδα της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών αγώνων ήδη από το 2008 και δεν αποτελούν τωρινό εύρημα, ούτε πρωτοφανής αποκάλυψη.

Τονίζουμε, πως η 28χρονη Όλγα Πηλιάκη ουδέποτε απέκρυψε τα στοιχεία της!

loading...