Αδωνις: Ο Μητσοτάκης θα χαμηλώσει την φορολογία για να κινηθεί η οικονομία -Ο Τσίπρας μας… έγδαρε

Για την πολιτική της ΝΔ στο ζήτημα της φορολογίας μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας πως θα μειωθούν οι φόροι με κυβέρνηση Μητσοτάκη με στόχο να κινηθεί η οικονονομία.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί χαμηλούς φόρους προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία και σημείωσε πως η οικονομική πολιτική της ΝΔ θα βασιστεί στη βάση «κανένας πολίτης ανυπεράσπιστος».

Αναφερόμενος στη συμφωνία της ΝΔ αναφορικά με το κοινωνικό επίδομα ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως πέρυσι οι ενστάσεις είχαν να κάνουν όχι με το μέτρο αλλά με τις συγκρούσεις που προκλήθηκαν με τους θεσμούς και την καθυστέρηση που προκλήθηκε στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Τώρα ο Τσίπρας μοιράζει ένα δις επειδή ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς το είχε συμφωνήσει ως μέτρο τότε» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε «σήμερα έχουμε φτάσει εδώ επειδή μας «έγδυσε» ο Τσίπρας και όχι η Τρόικα».

Αναφορικά με το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως σήμερα ο Πρωθυπουργός διαφημίζει ως δική του πολιτική ένα σχέδιο του κυρίου Βρούτση. «Το ελάχιστο εισόδημα είναι το μόνο εργαλείο που μπορεί να φτιάξει δίχτυ προστασίας για την κοινωνία. Στη ΝΔ θέλουμε να φύγουμε μπροστά από την κρίση όλοι μαζί» είπε.

Για τη μείωση των εισφορών ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως ο νόμος Κατρούγκαλου θα ανατραπεί και οι εισφορές θα μειωθούν.

Αναφορικά το πρόγραμμα για την υγεία ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως έχουν προβλεφθεί όλες οι δαπάνες και θα είχε ήδη εφαρμοστεί εάν η κυβέρνηση δεν είχε πέσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

loading...

4 thoughts on “Αδωνις: Ο Μητσοτάκης θα χαμηλώσει την φορολογία για να κινηθεί η οικονομία -Ο Τσίπρας μας… έγδαρε

  1. Χαχαχα όλο μαλακιες λέει ο μπουμπουκος ρε καραγκιόζη μπουμπουκο τα πιστεύεις αυτά που λες

  2. Πότε ρε βαψομαλιά το μιζομουρλό θα χαμηλώσει την φορολογία ; Προτού ξεπληρώσει τα 260 εκατομύρια που χρωστάει το κόμμα σας ή μετά την αποπληρωμή; (Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή…)

  3. Εισοδιστες οπως ο Αδωνις ο Πλευρης ο Βοριδης κλπ (απο τον πατριωτικο χωρο υποτιθεται) αλλα και υποψηφιοι εισοδιστες (του φιλελευθερου χωρου οπως ο Τζημερος κλπ) αν βεβαια παιζει τετοιο σεναριο διαφαινεται οτι ΔΕΝ μπορουν να επηρεασουν τις εξελιξεις σενα κομμα εθνικοπατριωτικα αδιαφορων αλλα και ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ κρατιστων.Απλα θα δυναμωσουν θα λιπανουν την υπαρχουσα καθεστωτικη βαση της ΝΔ χωρις να αλλαξουν ουτε κατα κεραια την μονολιθικη φυσιογνωμια της.Ειναι δε βεβαιο οτι θα απαξιωθουν απο πολλους ως στελεχη ωθουμενα απο προσωπικα και ιδιοτελη κινητρα.Κατι που διαφαινεται οτι ειναι βασιμο.Στην περιπτωση του Αδωνη τουτο αρχισε να γινεται οφθαλμοφανες! Αν ομως παρ ελπιδα αποκτησουν την δυνατοτητα να επηρεασουν κατα την ιδεολογια τους την πολιτικη ταυτοτητα της ΝΔ η τελευταια θα ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ακριβως οπως το ΠΑΣΟΚ.Και αυτο γιατι η βαση της ΝΔ εχει πλεον ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΣΩΜΗ στο δημοσιο και εχει μεταλλαχτει σε ενα νεο ΠΑΣΟΚ!!Οτιδηποτε απειλησει την ευμαρεια της διορισμενης βασης οπως για παραδειγμα οι απολυσεις στο δημοσιο που ειναι πιο πανω απο αναγκαιες η και η απαραιτητη μειωση συνταξεων ΔΥ, θα την στρεψει οπουδηποτε αλλου πλην της ΝΔ.ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ!!Και στον Κουτσουμπα θα πανε αν ειναι να τους κοπει το ραχατι στο δημοσιο!!Αρα το ζητουμενο ΔΕΝ ειναι να αλλαξει πολιτικη η ΝΔ αλλα ο κοσμος της να εγκαταλειψει τις μη πατριωτικες και κρατικιστικες ταυτοχρονα εμμονες του.Και γιαυτο χρειαζεται μακροχρονια και διηνεκης ενημερωση και πληροφορηση προς την κατευθυνση αυτη.Η χρονια αντεθνικη αντιπατριωτικη και κρατικιστικη νοοτροπια που καλιεργηθηκε με πακτωλους δισεκατομμυριων απο τους εχθρους της ελευθεριας και του Ελληνικου εθνους εχει δημιουργησει καταλυτικες ρωγμες στην ακεραιοτητα και τον πατριωτισμο των πολιτων της ΝΔ.Η αριστερα και το ΠΑΣΟΚ ουτως η αλλως δεν ειχαν ουτε κατ ελαχιστο τετοιες ευαισθησιες.

  4. Σαμαραs-Γεωργιαδηs:Τα Συνεταιρακια απο την Πολιτικη Ανοιξη και το ΛΑ.Ο.Σ Ετοιμα για Νεεs Ανακατωσουρεs!
    περιοδευσε στη θεσσαλια οπου εκτελωνταs αυστηρο προσωπικο προγραμμα εδωσε το"παρων"σε εκδηλωσειs που διοργανωσαν προσωπικοι του φιλοι,οπωs οι πρωην βουλευτεs Παυλοs Σιουφαs και Αστεριοs Ροντουληs σε Ελληνοπυργο Καρδιτσαs και Τιρναβο Λαρισαs!
    kentrodexios.wordpress.com/2017/10/29/σαμαραs-γεωργιαδηs-τα-συνεταιρακια-α/
    Ποσο χαμηλα θα πεσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ….ο ΑΔΩΝΙΣ ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μαζι σε εκδηλωση..ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ παρε ενα στυλιαρι και αρχισε να ριχνειs<< ξυλο >>…
    Ξευτιλα για την ιστορια τηs παραταξηs ο ΑΔΩΝΙΣ……ΑΘΩΩΝΕΙ τον ολετηρα τηs ΕΛΛΑΔΑΣ….τον ΓΑΠ….
    Μαζι με τον καταδικασμενο απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ παιδι του ΓΑΠ στο ιδιο τραπεζι!!!
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ…δεν αρμοζει αυτο στην ιστορια μαs και
    στην πορεια τηs ΠΑΤΡΙΔΑΣ…
    Ο γελοιοs AΔΩΝΙΣ μαs προσβαλει…..
    ΔΕΙΤΕ τι κανει ο αριβισταs και εγκαθετοs τηs ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ….
    fonaklas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_677.html
    Μετα κραξιμο που καναμε στον ΑΔΩΝΙ εστειλε βιντεο στην εκδηλωση τηs ΞΑΦΑ…..Κοτα…..ειναι κοκοκοκο…
    Ειχε λεει πολυ δουλεια..ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ απο ενα πολιτικο απατεωνισκο…
    ΔΕΝ ειναι παντελονατοs…ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ-ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ και ΠΥΡΑΥΛΟΣ..
    ΜΟΝΟ για καμμια φωτογραφια ειναι με τον ΠΑΤΕΡΑΚΗ…αυτο το μπουμπουκι…
    fonaklas.blogspot.gr//2017/11/blog-post_34.html

Comments are closed.