Τρεις αποκαλύψεις – βόμβα για την κυβέρνηση. Η ΝΔ τις ξέρει;

Είναι πολύ εύκολο, όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς, να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα, να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι ανήθικο αλλά να το κάνεις για πρόσκαιρα οφέλη.

Η κυβέρνηση έχει γίνει μετρ σ’ αυτά τα κόλπα και σήμερα που είναι η συζήτηση στη Βουλή θα ακούσουμε πολλά να λέγονται και ελάχιστα να αποδεικνύονται. Κι επειδή η Νέα Δημοκρατία και η υπόλοιπη αντιπολίτευση θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένες για τις λασπομαχίες, εμείς λέμε να τους βοηθήσουμε.

Να τους δώσουμε ορισμένα όπλα να τα χρησιμοποιήσουν γιατί σαν πολύ μας έχει πρήξει η κυβέρνηση για την ηθικότητα που την περιβάλλει, για το πόσο καθαρή είναι και πώς δεν έχει σχέση με το παρελθόν, τη ρεμούλα και τη διαπλοκή.

Αν και κανονικά η ΝΔ ειδικά θα έπρεπε να έχει η ίδια ερευνήσει και να έχει φτιάξει τη «μαύρη βίβλο» των Τσιπροκαμμένων ας τους δώσουμε λίγη μασημένη τροφή μπας και ξυπνήσουν και κολλήσουν στον τοίχο την κυβέρνηση. Όμως, δεν είναι το Antinews αξιωματική αντιπολίτευση, ας το πάρουν χαμπάρι στην Πειραιώς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν για την «ηθική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ:

1.Υπάρχει υπουργός της κυβέρνησης που έχει πάρει πολλά εκατομμύρια ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ για το οποίο το παίζει μάγκας ο Πολάκης με συνεχείς καταγγελίες και βρομιές του διαδικτύου; Υπάρχει πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με αυτόν τον υπουργό που έχει πάρει αυτό το τεράστιο ποσό για παροχή υπηρεσιών αμφιβόλου χρησιμότητας; Και μήπως αυτή η ηθική κυβέρνηση έχει κάνει… αβαβά αυτή την αποκάλυψη εμφανίζοντας μόνο όσα ονόματα θέλει από τη σχετική λίστα; Ας προσέξει ο υπουργός γιατί με τόσα μύρια θα πρέπει να βρει και τον τρόπο που θα τα δικαιολογήσει.

2.Υπάρχει πολύ στενός συγγενής υπουργού της κυβέρνησης που προσελήφθη σε τράπεζα χωρίς να γνωρίζει κανείς το αντικείμενο της εργασίας του; Ο υπουργός, που το παίζει καμπόσος και απειλεί θεούς και δαίμονες με δικαστήρια, είναι από τους έμπιστους του πρωθυπουργού και έχει αναλάβει το ρόλο του… παιδαγωγού. Με την έννοια ότι έχει στα χέρια του διάφορες υποθέσεις και απειλεί, εκβιάζει και νουθετεί. Ο συγγενής λοιπόν βρήκε μια καλή δουλειά χωρίς να έχει περάσει κάποιες απαραίτητα νόμιμες και τίμιες διαδικασίες και με άγνωστο αντικείμενο. Τελικά παραιτήθηκε αλλά το ερώτημα μένει. Ποιος έκανε ρουσφέτι στον μεγαλόσχημο υπουργό και με τι αντάλλαγμα;

3.Να θυμίσουμε και μια παλιά ιστορία με ονοματεπώνυμο. Πριν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβει στην εξουσία ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής. Παράλληλα, όμως, εργαζόταν σε ελληνική τράπεζα αλλά με τι αντικείμενο; Ποιες υπηρεσίες παρείχε, ποιο είναι το έργο που του ανατέθηκε και το παρέδωσε ώστε να πληρώνεται αδρά, καίτοι αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου; Αν κάνουμε λάθος ας μας το πει. Αν έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην τράπεζα κι άξιζε τα λεφτά του με γεια του με χαρά του. Αν όχι, ας μάθουμε επιτέλους τι γινόταν ώστε να ξέρουμε ποιοι μας κυβερνούν.

Αυτές οι τρεις αποκαλύψεις – βόμβα καλό είναι να ερευνηθούν από τη ΝΔ, από τα άλλα κόμματα, από τη Δικαιοσύνη ή απ’ όποιον εν πάση περιπτώσει ενδιαφέρεται για το που πάνε τα λεφτά του ελληνικού λαού. Δεν είναι λάσπη, είναι γεγονότα που κάποτε πρέπει να βγουν στο φως. Εκτός κι αν καλυφθούν κι αυτά, όπως ένα καραμπινάτο σκάνδαλο με κορυφαίο υπουργό κι ένα πόρισμα που αγνοείται…

loading...