Φίλοι αναγνώστες των πατριωτικών μπλογκς,

Υπόμνημα Κρίτωνος Δ. Ιακώβου προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με την πολιτική του δίωξη από το κατοχικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !

Φίλοι αναγνώστες των πατριωτικών μπλογκς, σας παραθέτω το υπόμνημα που θα υποβάλλω εντός δέκα ημερών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στην πειθαρχική μου δίωξη :

“Διώκομαι πειθαρχικά, διότι έπραξα το καθήκον μου και αντιτάχθηκα στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που αποδομεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μετατρέπει σταδιακά το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών.
Διώκομαι πειθαρχικά, διότι έπραξα να χρέος μου και αντιστάθηκα στην ύπουλη επίθεση της Αριστερής Αμερικανοσιωνοκίνητης Κατοχικής Κυβέρνησης κατά της Ορθόδοξης Πίστης μου και του πανένδοξου Ελληνορθόδοξου Έθνους.
Υπάλληλοι του Υπουργείου φερέφωνα του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη με κατασυκοφάντησαν (με χαρακτήρισαν επιδειξία, ηδονοβλεψία, εφαψία κ.λπ.) στο Διαδίκτυο, προκειμένου να θεωρηθεί απολύτως δικαιολογημένη η θέση μου σε αργία.
Όπως έχω αναφέρει σε δημόσια αναφορά μου, οι υπάλληλοι Αναστάσιος Παππάς και Καλλιόπη Φράγκου ηρνούντο κατ’ επανάληψη να υπογράψουν τα πορίσματά μου, προκειμένου να μην “βγουν στο φως” οι εγκληματικές “παρατυπίες” και παραλείψεις της Πολιτικής Ηγεσίας εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Στο γραφείο μου στο Υπουργείο Υγείας είχαν εισβάλλει επανειλημμένως άγνωστοι μπαχαλάκηδες, μου έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα και κατέστρεψαν εικόνες Αγίων που είχα αναρτήσει στους τοίχους !
Επανειλημμένως με είχαν απειλήσει τηλεφωνικώς ότι θα με δείρουν και θα με φονεύσουν.
Η υπάλληλος Καλλιόπη Φράγκου με κατασυκοφάντησε εμφανίζοντάς με ως ρατσιστή, σεξιστή και χυδαιολόγο, προκειμένου να κατασκευαστεί το εις βάρος μου κατηγορητήριο.
Η εν λόγω υπάλληλος διενεργούσε έρανο εντός του Υπουργείου αποκλειστικά υπέρ των λαθρομεταναστών και ουδέποτε υπέρ των Ελλήνων (ρατσισμός κατά των Ελλήνων).
Επίσης, η εν λόγω υπάλληλος έκανε εμμέσως “προπαγάνδα” στους υπαλλήλους υπέρ της αντιχριστιανικής γιόγκα (που διδάσκεται στο γυμναστήριο του Υπουργείου),  επεδιώκοντας τον θρησκευτικό προσηλυτισμό (στον Ινδουισμό και στο Βουδισμό) των υπαλλήλων, με υπόγειο τρόπο.
Επειδή διαμαρτυρήθηκα σε συνελεύσεις του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας για τις παραπάνω ενέργειές της, στοχοποιήθηκα από αυτήν και από την ηγεσία του Υπουργείου.
Η θέση μου σε αργία διαρκεί ήδη πάνω από ενάμιση χρόνο, διότι δεν έκανα “δήλωση μετανοίας” στο αντίχριστο, αντεθνικό και κατοχικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως με προέτρεπαν να κάνω, υπάλληλοι του Υπουργείου, ανδρείκελα του Παύλου Πολάκη.
Η πειθαρχική μου δίωξη, είναι στην ουσία πολιτική δίωξη, διότι τόλμησα να εκφράσω τις πολιτικές, θρησκευτικές, φιλοσοφικές και επιστημονικές μου πεποιθήσεις στο κομματοκρατούμενο Υπουργείο Υγείας.
Πολύ σύντομα οι πραγματικοί ρατσιστές, οι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού λαού και θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία !”

ΥΓ : Σας υπενθυμίζω τη δημόσια αναφορά μου σε ένα από τα μπλογκς που δημοσιεύτηκε :

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_816.html

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

loading...

128 thoughts on “Φίλοι αναγνώστες των πατριωτικών μπλογκς,

  1. Οι ανθρώπινες κοινωνίες έχον καταδικάσει ακόμη και τις πιο δίκαιες παρουσίες, π.χ. Χριστός ή Σωκράτης.

  2. Αναρωτήσου και τούτο:
    ''Μήπως ατύχησες που γεννήθηκες Έλληνας'';

  3. Ντριιιν Ντριιιν …εμπρος ποιος ειναι? Σακη εγω ειμαι ο Βαγγελης μηπως σε ξυπνησα?….οχι οχι γεια σου Βαγγελη οχι ενα φιλμακι εβλεπα στο βιντεο και ξεχαστηκα τι κανεις πως παει?….τα γνωστα Σακη γραφειο σπιτι κανενα επιλεγμενο ματακι να περναει ο καιρος το θεμα ειαι οτι τρωμε πολλα γλυκα εκει στην δουλέια και θα παχυνουμε…ε δεν εχεις αναγκη εσυ να παχυνεις αφου παιρνεις ματι και τα καις ολα….χα χα ναι ωραιο αυτο εσυ τι κανεις τι φιλμακι εβλεπες?….α το στενες επαφες τριτου τυπου…αα εκεινο με τους εξωγηινους και τον ιπταμενο δισκο?…οοχιι στενες επαφες τριτου τυπου με τον τζον χολμς τον θυμασαι τον αμερικανο με το βγαλμενο χερι? ε ειχε κατι ωραια ξεματιασματα και τα ξαναθυμηθηκα λιγο….μαλιστα κανενα ποιηματακι εγραψες?….βεβαια να θα σου διαβασω ενα που εγραψα χθες περιμενε αα νατο
    λοιπον λεγετε η βιολετα ακου…

    ενα φραγκου η βιολετα
    τσινγκοκολετα κανε μια
    ρουφοκαυλετα…και αξυπολυτος
    γυρναω με σπασμενη την κλανιερα
    και ο Ντελίκανησ κυτταει και
    φωναζει Αεεραα Αεερααα….
    θα το συνεχισω αργοτερα….ωραια τελειο κανενα ματακι ποτε θα παμε βρηκες τιποτα καλο? αα αυριο περιμενω το Μπανιστρο το εχω στειλλει στην Σουηδια για σερβις επεσε η ψωτεινοτητα τησ νυκτερινησ ορασης και μου αλλαξανε τον αισθητηρα…..καλα αυτος εχει τοσες χιλιαδεσ ωρες ζωη πως εγινε τις συμπληρωσες κιολας?….ε ναι ειχα κατι καλες θεασεις και τελειωσαν οι ωρες του….καταλαβα καταλαβα ευτυχως που δεν τελεισαν οι δικες σου οταν ο Ντελικανης σε απογειωσε απο τον 4ο και την γλυτωσες μονο με μια σπασμενη κλανιερα…σωπα σωπα μην το πεις ουτε του Παπα τι πραμα ηταν κι'αυτο….Καλα Σακη οταν παραλαβεις το Μπανιστρο παρε με να παμε για κανενα περιστεριασμα ενταξει? ναι ναι ενταξει…χοιρινος λαιμος με κοκκαλο μονο 2.34 στον Ματσουκη μονο για 2 ημερες!!

  4. Ρουφιάνοι και συκοφάντες του Υπουργείου : Φώντας, Θύμιος και Σπύρος. Μήπως κάνατε αλλαγή φύλου ; Φωντούλα, Θύμιαινα και Σπυριδούλα, σας αγόρασα τρεις πανέμορφες εξώπρωκτες φουστίτσες !

  5. Ε ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΚΤΩΡ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕΣ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΒΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΙΤΤΙΖΟΣΟΥΝΑ ΑΕΝΑΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΚΤΩΡ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ''ΠΟΣΘΕΣ ΜΠΛΕ'' ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΩΠΕΤΑΞΕ Ο ΠΟΛΑΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ? ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥΛΑΣ Ε ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΥΡΕΘΗΣ ΝΑ ΣΤΑΥΛΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΒΑΤΑΖΗΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?

  6. Μου αρέσει πολύ, η γλώσσα που χρησιμοποιείς : καυλί στο κώλο, πόσθες μπλε, αντί πούτσες μπλε. Είσαι ωραίος !

  7. Ντριιν Ντριινν…..Ναι Βαγγελη….Ελα Σακη ξεχασα ρε γαμοτι εφερε η Σπυριδουλα σημερα στο γραφειο χαλβα σιμιγδαλενιο που σου αρεσει και η θυμιενα εφερε καρυδοπιτα ηθελα να σου φερω ΄λιγο να γλυκανεις την πικρα σου αλλα δεν πειραζει θα σου φερω αυριο μαζι με λιγη τσικουδια απο τον Ντελικανη να πανε τα φαρμακια κατω…φερε Βαγγελη φερε αλλα ειναι μεγαλος ο καυμος ειναι πολυς ο πονος εσπασε κ'η κλανιερα μου και απομεινα και μονος….αα ρε πουτανιαρη ολο επιτυχιες γραφεις ωραιος και ξανα προς το ματι τραβα τραβα τραβα καιιιιι μια κλωτσια σου μονο φτανει αεροπλανο να με κανει με περισουφριδιο σπασμενο απομεινα μονο το καυμενο….

  8. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.

  9. Τσερω κι'εγω τι συμβαινει παντως εχει πονο μεγαλο

  10. Τσέρο σε τσέρω, ρουφιανέρο και συκοφαντέρο με στραβό κλανιέρο, από πτώση σκαλιέρο,
    Συριζέρο και σκατιέρο.

  11. Η σούφρα μου πονά,
    όμως ποτέ δε σταματά,
    να κελαηδά, ποιήματα να απαγγέλλει μεστά,
    γεμάτα νοήματα βαθιά.

  12. Ντριιν….Ντριιιν…Απο μπρος?….Σακη? τι δεν καταλαβαινω τι απο μπρος ειναι αυτο?
    ο Βαγγελης ειμαι…..Ελα Βαγγελη καταλαβα ε το απο μπρος ειναι το αντιθετο του απο πισω!! χα χα χααα ελα λιγο πλακα σου εκανα…..αα καταλαβα και εγω ανησυχησα και σκεφτηκα ρε λες να επαθε τιποτα με την 52αρα που αρπαξε στον κλανια του και να του τον εκανε πλακα με τον βουτο που εριξε απο τον 4ο οροφο?…..αα χα χα Μπαγασα το θυμασαι ε? οχι ενταξει ευτυχως που εχω σφιχτα κωλομαγουλα και καθαρισα με ενα σπασιμο κλανιερας και αλλαγη τιμονιερας……Ααα ρε αθανατε ωραιος το μαντιμετωπισες ωραια ε τωρα οσο για το γραφειο σου παλι με χρονια με καιρους παλι δικο σου θαναι Τσερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα…Τσερω Τσερω…. Ενταξει κατα τις δυο θε περασω να σου φερω τον χαλβα και την καρυδοπιτα που σου ειπα και οσο για την τσικουδια μου εδωσε ο Ντελικανης με την καρδια του και μου ειπε αντε βρε ψηστονα να ελθει απο εδω μια συγνωμη θα πει θα μου φιλησει και το χερι και ολα μελι γαλα να αυτα μου ειπε και σου τα μεταφερω….Μελι γαλα ειπε Βαγγελη?…Ναι…και το γαλα απο που θα ειναι?….Απο τ'αρχιδια τα μεγαλα Σακη….Καλα ελα απο εδω και θα τα πουμε.. (μπα τι να κανω τωρα? σκεφτομαι να τον πεταξω απο τις σκαλες κατω μολισ ελθει αλλα μπα δεν γινετε με ποιον θα οηγαινω μετα για ματακι και περιστεριασματα? μπα οχι οχι δεν γινετε)

  13. Σημερα ειχα μια οξυκαυλιτιδα δεν ελεγε να ηρεμησει με τιποτα. Αλλα θυμηθηκα την συνταγη με τα ''πεντικοκουραδα'' ετριψα μερικα επανω στην ερεθισμενη βαλανο μου και αμεσωσ ωοοοπ ηρεμησε ..

  14. Τα πιο αποτελεσματικά είναι τα υπόθετα ποντικοκούραδων !

  15. Τι κλανιας τι Μπανιας ε Σακη?….ναιιι ελα? τι ειπες τιποτα για μπανισμα Βαγγελη?….Οχιιι αχχ εσενα το μυαλο σου εκει ειναι συνεχεια γιαυτο και εξελεγης ο μονος απο Ελλαδα αντιπροεδρος της Ευρωπαικης Παν-Μπανιστηριακης ενωσης για τον παλιο τον Μπανια λεω τον θυμασαι? ε αυτος μαζι με τον προεδρο της ''βολης'' ηταν συνοδοιποροι καταλαβες για ποιον λεω? αυτον με την καραφλα και οι δυο θα μου πεις ιδιοι ητανε αμα τους εβαζες διπλα διπλα και ανοιγαν το στομα σαν κουμπαραδες του Μουστακα θα ηταν να ριχνουν μεσα νομισματα τα παιδακια στο στομα τους και χλαατς να τα καταπινουν…..Ααααμχαα Τσερω Τσερο καταλαβα χα χαα. καλα πηρα το μπανιστρο τελειο το κανανε αντε αμα ειναι το βραδυ να παμε για κανενα περιστερισμα ενταξει?…ναι ενταξει φασολακια βιωτιας ενα και ογδοντα μηλα σταρκεν ενα και εισκοσι μπαμ μπαμ ευχαριστω μανταμ..

  16. Αν κατάλαβα καλά ο περίφημος Ντελικανής είναι ο Πολάκης ; Ο Τσέρος είναι ο γνωστός Ξενοφών ; Και εσείς λαμόγια τι ρόλο βαράτε εκτός από το πουλί σας ; Σε τι σας έφταιξε ο Ιακώβου ; Σας πείραξε που λέει την αλήθεια και του ζητάτε να κάνει δήλωση μετανοίας στο Πολάκη ; Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα αποκηρύξει τις ιδέες του για να επιστρέψει στη θέση του ; Νομίζετε ότι είναι σαν τα μούτρα σας, που κωλογλύφετε τον Ντελικανή ; Ξεφτίλες, ε ξεφτίλες !

  17. Ντριιιν..Ντριιιινν?…..Ελα Βαγγελη πως παει?…Καλα Σακη τα ιδια να ολο το πρωι καθομουν και εβλεπα εξω απο το παραθυρο….Καταλαβα νοσταλγησες το εορταστικο κλιμα στολιδια χιονια και τετοια?….οχιι σκεφτομουν απλως πως Δοξα τον Θεο βεβαια σωθηκες μετα την 52αρα που σου εριξε ο Ποδαρας 4ος οροφος ειναι αυτος δεν ειναι παιξε γελασε και παρολα αυτα διεσωθης την σκαπουλαρες με μια σπασμενη κλανιερα χαριν βεβαια στα γυμνασμενα σου κωλομαγουλα εξηλθες νικητης αλωβητος μπορω να πω μονο γραμμαριερα στο μπροστινο συστημα αλλαξες και ολα καλα….Ναι Βαγγελη ετσι οπως τα ειπες ειναι δεν ειχα αλλες επιπτωσεις στο περιστεριασμα μπανισμα κλπ με βοηθησε ο Θεος και συνεχιζω.
    Παντως εδωσα ρεστα για τον χαλβα του Τσερου απιαστος καλη και μη καρυδοπιτα οσο για την τσικουδια πολυ δυνατη κοβει μεχρι και κουραδοκοφτη….ααα χα χααααα παντα ευδιαθετος αμα βρεις κανενα καλο παρε τηλ. και κατεφθασα εχουμε καιρο να την περιστεριασουμε παρεα…Πεταξε το πουλι παει για ματι στην στερια την αντικρυνη πορτοκαλια σαγκουινια Κρητης 1.82 το κιλο…..Και να Τσερεις ολες οι γουρουνιτσες σε πεθυμησανε φοβουνται ολοι βλεπεις να κανουν οτιδηποτε και αναπολουν αναστεναζοντας αχχ ητανε και αυτος μας επιανε λιγο τον κωλο τωρα??….Τιποτα

  18. Γλυφτρόνια του Πολάκη, σε τι σας έφταιξε ο Ιακώβου ;

  19. Ενα φιλι στην χερα του θα δωσεις αν θελεις να προκοψεις και να πας μπροστα!
    Και μην μου ξαναπεις πεντικοκουραδα σε υποθετο…κατεκαψα την σουφρα μου μαραθηκε και το λιλι μου..

  20. Δοκίμασε τότε σπρέι ποντικοκούραδων για υπογλώσσια χρήση ή έμπλαστρο.

  21. Ο Ιακώβου δεν φιλάει χέρια προδοτών, μόνο ιερέων αντιοικουμενιστών.

  22. Και ο παπαρουπας ελεγε σκυψε ευλογημενη σηκωνε το πετραχηλι φιλησε το ευλογημενη ξανα ελεγε να ετσι γινοτανε. Πεφτει φαφουτη παω Αεροδρομιο. 125 gr Ιπποφαες μονον 1.08 ευρω στα LITLE..Bzzziiinnnn

  23. Α πα πα παααα παα…ξανα ουτε που πλησιαζω οποιαδηποτε συνταγη με πεντικοκουραδα.
    Απο το πρωι στο καστρο η ανδρομαχ…εεε βαζω παγακια στην κουραδοδιοδο μου.
    αφου εβγαλα και το στριγκακι και φορεσα σλιπακι για να κραταει τα παγακια στην Μπουκα της σουφροπορτας..να φαρμακοτριφτης να μαλαμα…μωρε καλα εκανε ο Ποδαρας και σε απογειωσε…βισμουθιο και βολφραμιο κανουν τον κλανια σου Αγιο..

  24. Φώντα, άπαξ προδότης, για πάντα προδότης. Γλύφε εσύ το Πολάκη και αύριο θα κλάψεις πικρά. Πλησιάζει το τέλος. " Τη προδοσία αγάπησαν πολλοί, το προδότη ουδείς" .

  25. Χαζομαρα κανεις. Πρωτα πρωτα ποιος θα σε δει? Κανεις! θα μπεις μεσα να εγω θα το εχω ετοιμασει το θεμα θα μπεις ενα συγνωμη θα του πεις ε μπορει να σε ρωτησει θα ξανακανεις μαλακιες? οχι θα του πεις εσυ θα του φιλησεις το χερι θα σου δωσει μερικεσ φαπουλεσ στο σβερκο (απο μαγαπη θα ειβαι σιγανες) και τελειωσε πηγαινεις στο γραφειο σου και συνεχιζεις την ζωη σου. μην κανεις κουταμαρες. αυτοι θα ειναι επανω για καμια 15αρια χρονια οπως πανε τα πραγματα. Αλλα και οι αλλοι να βγαινανε εκεινοι που τους σκυλοβριζες δεν προκειται να σε δεχτουνε ποτε πισω. Αντε σκεψου σωστα κανε πετρα την καρδια και σφιχτα τα κωλομαγουλα η ζωη τυραβαει στην ανηφορα με σημαιες μπανιστρα και ταμπουρλα! Ιiiihaaa βγηκε ματακι στα καμενα βουρλα!

  26. Αυτά ταιριάζουν σε σένα, όχι στον Ιακώβου.

  27. Ο Ιακώβου άλλωστε είχε αποφασίσει να σταματήσει τις αφισοκολλήσεις πολύ πριν τη θέση του σε αργία.

  28. Ενα λεπτο κρεμυδι γεο βαγγεο
    ενα λεπτο αρχι…κρεμυδι
    φραντσε φραγγεο

    κι΄τι εσεις μας δινετε
    φραντσε φραγγεο

    σας δινουμε σας δινουμε
    εναν μπανισταρχη
    που ολο μυγες χαφτει

    αυτα ταιριαζουν για τα μουτρα σας
    κι'οχι για τον μπανισταρχη……καιιι παμε La casa di rene..ωωπαα o mio siniore il questo mondo….εφαγα τον κλωστο και γλυτωσα στον ποντο….

  29. Ο Ιακώβου πριν τον θέσουν σε αργία είχε δηλώσει στον Παππά ότι δεν θα συνέχιζε τις αντικυβερνητικές αφισοκολλήσεις. Επίσης, είχε ζητήσει ακρόαση από το Ξανθό και το Πολάκη. Και οι δυο τον έγραψαν στα μέζεά τους. Περιμένεις ακόμη να κάνει δήλωση μετανοίας, ο Ιακώβου ;

  30. Περιμενε τωρα πηγαινουμε σε ενα κεντρακι πολυ σινιε θα μας κανει το τραπεζι ο Ντελικανης. ειμαστε μαζεμενοι ολα τα παιδια απο το γαφειο Τσερεις πως γινετε. Θα βρω ευκαιρεια εκει μεταξυ κρασιου και τσικουδιας να του το ξαναθιξω το θεμα γιατι γαμοτι μια παρεα ειμαστε. κατσε και θα δω τι μπορει να γινει για το θεμα σου…Μπαμιες Ζανζιβαρης 1,26 το κιλο μονο στα Κουφοδοντης Μαρκετ

  31. Ηταν και μενα σφαλμα μου… σε ειδα που κολλουσες την αφισα και σε αφησα καθως γυρνουσα απο την Αμφισσα

  32. Αυτοί πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ιακώβου και όχι ο Ιακώβου από αυτούς. Τα ψωμάκια τους είναι πολύ λίγα. Είναι ψίχουλα πλέον.

  33. Ο Ιακώβου έκανε το καθήκον του απέναντι στο Ελληνορθόδοξο Έθνος και έχει ήσυχη τη συνείδησή του.

  34. Ντριιιν…..Ντριιιν?….Εμπρος?….Σακη? Ο Βαγγελης ειμαι κοιμασαι?…Οχι Βαγγελη ξυπνιος ειμαι κοιμομουνα οταν δεν επρεπε να κοιμαμαι και να τα ξερεις τωρα τι να ξαναλεμε….Ναι Σακη τα ξερω και τα βλεπω αστα βραστα που λενε. Χθες οπως Τσερεις μας ειχε παλι τραπεζι ο Ντελικανης καλα περασαμε πολυ φαι τσικουδιες ολοι ειμασταν μια παρεα γελασαμε μεχρι…..Ελα Βαγγελη μεχρι τι?…..Μεχρι που ο Φοντας εριξε το θεμα σου στον Ντελικανη λεγοντας αντε Αρχηγε νερο κι'αλατι φωναξετον να γυρισει στο Γραφειακι του δωσε τοπο στην οργη κι'αυτος δικος μας ειναι!!! εεε να ησουν απο μια μερια να εβλεπες Σακη σηκωθηκε απανω σαν αρκουδα τραβαει μια κλωτσια την καρεκλα την εφαγε ο Τσερος στο καλαμι ρωγμωδες καταγμα εδειξε η ακτινα οχιι βροντοφωναξε μην μου ξαναναεφερτε τιποτα για αυτον καπνους εβγαζει απο τα ρουθουνια του ειχε βλεπεισ το τσιγαρο στο χερι κοκινησε πωωω πωωω αφου ορισμενοι απο τους πελατεσ που καθονταν διπλα μετακινηθηκαν διακριτικα παραπερα αστα που να ησουν επαναλαμβανω….Ναι ε? και μετα τι εγινε μετα?…..τιποτα μας εφερε το καταστημα μυζηθροπιτια γλυκα και διπλες κρητικες με μελι και φαγαμε….Και μετα μετα τι εγινε?…ε μετα μετα φυγαμε και ηγαμε στα σπιτια μας ειχαμε Αργησει κιολας να αυτα!!….Χμμ καταλαβα τζιφος η δουλεια τουλαχιστον εγω δεν εχω τετοιο προβλημα ειμαι σε αρμονικη Αργεια και ανετος…Λιγα ψιχουλα αγαπης σου γυρευωω κι'απ'την αλλη μου πλευρα θα σε Γαμευωωω…ψωμι τυρι ελιες και κρητικιες Ψ@λες!!!!!….ΑΑΑαααμηηηηνννν

  35. Τι άλλο θα μπορούσε κανείς να περιμένει από το Πολάκη ;
    Αν τη Πέμπτη που συνεδριάζει το Πειθαρχικό, απολυθεί ο Ιακώβου, τότε αλλοίμονο στη Φράγκου, το Παππά, το Ξανθό και το Πολάκη. Θα πέσουν μηνύσεις. Ο Ιακώβου θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα ακολουθήσουν και άλλες αγωγές.

  36. Αν απολυθεί ο Ιακώβου δεν θα ξαναβρούν ποτέ την ησυχία τους.

  37. Μακαρι Σακη μακαρι αν και εγω το βλεπω δεν δινουνε ουτε Φραγκου στην νομιμοτητα Τσερεις τωρα εσυ δεν ειναι η πρωτη φορα…Αγγιναρες Μπαρμπα Σταθη απ'τα Μεγαρα και την νεα Παχη….γκιλ μπα κιςς

  38. Μπάμιες σφακιανές και δέκα αυγά Τουρκίας.

  39. Αυτη η καρεκλα η Αψηλη με τα τεσσερα τροχουλια παλι με χρονους με καιρους παλι δικια σου θαναι…Σφακιανο βοτανι το πουλι σου θα σηκωσει απ'την καταθλιψη να γιανει….ουυυυ τουυυ!!

  40. Σου τη χαρίζει τη καρέκλα ο Ιακώβου. Αγόρασε άλλη καλύτερη. Ραντεβού στην άλλη ζωή, Φώντα.

  41. Μετο Μπανιστρο στον ωμο
    την καρεκλα αφησα πισω

    Τσερεις Τσερο αμα σε πιασω
    στη στιγμη θα σε μπιτησω!!

    η τεντα ναν καλα και τα μπανιστρα καλλυμενα ιιιοοο ιιιιοοοιιιιοοοο

  42. Είδα στον ύπνο μου ελάφια,
    απολλύομαι πιλάφια.
    Τα μαλλιά μου κάνανε μπούκλες,
    απολλύομαι ψαρούκλες.

  43. Με διώξανε από το Υπουργείο,
    έπιασα δουλειά στο πρώτο νεκροταφείο.
    Εκεί άνοιξα ψητοκαφενείο, κοντά στου Χριστόδουλου το τάφο.
    Μετά από τις κηδείες, σερβίρω γουρουνίτσες στις κυρίες.

  44. Ποσθη μου αυνανισμενη
    ηθελες δουλεια σε υπουργειο
    και ενεκα περιστεριασματος
    εγινες ιπταμενος απο κλωτσια
    τερατος σφακιανου κουμμουναριου!!
    Πα-πα-δοπουλος Πα-πα-δοπουλος..
    ΕΑΤ ΕΣ ΕΣ Μπανιστες!!!

  45. Ιούδα Φώντα, αύριο περιμένω ενημέρωση για την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου για τον Ιακώβου. Ακούς πόσθη μου ξαναμμένη και χιλιοαυνανισμένη ;

  46. Αχχχ στερνη μου ποσθη να σ'έιχα πρωτα…
    Εκει στην Αριστοτελλους ηρθε η αρχη του τελους…Ασχετα με ολα τ'αλλα ευχομαι να μην σε κουνησει καμια κουφαλα που να της ριξεις μπανιστηρι και να κανει χαρακιρι

  47. Πολάκη, δήμιε του ΕΣΥ και ρουφιάνε του Face(τσι)book κάνε μου μήνυση επειδή σου λέω να μου κλάσεις τα Ζουράρεια μέζεά μου !

    http://www.ksipnistere.com/2017/04/facebook.html
    http://kataggeilte.blogspot.com/2017/04/facebook.html
    http://stilpon.blogspot.gr/2017/04/blog-post_79.html

    Θυμάσαι σφακιανέ συριζόμαγκα αρχιτραμπούκε τότε που αφισοκολλούσα στο Υπουργείο Υγείας αντικυβερνητικές ανακοινώσεις και εσύ έβαζες τους δημοσιοϋπαλληλικούς τραμπούκους σου να με απειλούν ότι θα με σπάσουν στο ξύλο και θα με σκοτώσουν ;
    Θυμάσαι τότε που οι συμμορίτες μπαχαλάκηδές σου έμπαιναν στο γραφείο μου στο Υπουργείο Υγείας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, μου έσκιζαν χριστιανικές εικόνες και μου έκλεβαν προσωπικά αντικείμενα ;
    Θυμάσαι πόσα δημόσια έγγραφα που είχα συντάξει και στα οποία κατήγγειλα τις παράνομες και επιζήμιες για το Δημόσιο συμφέρον ενέργειές σου, πέταξες στο καλάθι των αχρήστων ;
    Θυμάσαι που σου έστελνα πρωτοκολλημένα έγγραφα για τις σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις φαρμάκων στα Δημόσια Νοσοκομεία που ζημιώνουν το Ελληνικό Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ ;
    Θυμάσαι γενοκτόνε του ΕΣΥ τότε που μέσω κάποιων κατ' ανάθεση υψηλόβαθμων υπαλλήλων με κατασυκοφάντησες ως δήθεν ρατσιστή, σεξιστή και χυδαίο και με έθεσες σε δυνητική αργία ;
    Θυμάσαι ολετήρα του ΕΣΥ, τότε που έβαζες τα πειθήνια σου όργανα, τα άθλια συριζανθρωπάκια σου να με κατασυκοφαντούν στο Διαδίκτυο αποκαλώντας με σάτυρο, ηδονοβλεψία και εφαψία ;
    Θυμάσαι αρχιρουφιάνε του face(τσι)book που έβαλες τις ρουφιάνες και συκοφάντισσες, τη Φράγκου και τη Μιχάκου να μου κάνουν μήνυση για δήθεν
    συκοφαντική δυσφήμιση ;
    Τόσο άντρας είσαι, θρασύδειλε και άνανδρε αμερικανοκατσαπλιά αρχισυκοφάντη που έβαλες δυο γυναίκες να μου κάνουν μήνυση δήθεν για συκοφαντική δυσφήμιση, αντί να το πράξεις εσύ ;
    Δεν σε φοβάμαι τρομοκράτη καπιταλιστομπολσεβίκε και γενοκτόνε των Ελλήνων ασθενών, γι' αυτό σου λέω κατάμουτρα ότι θα μου κλάσεις τα μέζεα με τη μήνυση που υπέβαλαν οι συριζοχαφιεδίτσες σου.
    Νομίζεις αρχιτρομοκράτη ότι επειδή ποδηγετείς τη Δικαιοσύνη, θα σε φοβηθώ και θα πέσω στα τέσσερα και θα σε προσκυνήσω για να επιστρέψω στην εργασία μου, όπως μου λένε τα τζουτζέκια σου να κάνω ;
    Εγώ σιωνοκίνητε αρχιπροδότη προσκυνώ μόνο το Σωτήρα Χριστό μου.
    Σε λίγο καιρό, αν δεν προλάβεις το ελικόπτερο, θα εκλιπαρείς για τη ζωή σου στα Λαϊκά Δικαστήρια που θα στηθούν για τους εθνοπροδότες.
    Τι ποινή προβλέπουν οι νόμοι της Ελληνικής Πολιτείας, όταν ένας ταπεινός φαρμακοτρίφτης λέει στον αναπληρωτή Υπουργό του να του κλάσει τα μέζεα ;
    Ποια είναι η άποψη του συντρόφου σου Ζουράρι επ' αυτού ;

    Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

  48. Μπανισταρχου παροντος πασα πραξις μπανιστηριου παυσθατω! βραζιλιανικα καρυδια 34 ευρω το κιλο!

  49. Αύριο Ιούδα Φώντα ελπίζω να μάθεις την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Αναμένω.

  50. Ποτε βουδα ποτε Ιουδα παραλιγο να τον παιρναμε τον Κουδα…Θα προσπαησω να παρω Ματι και μολις μαθω θα σου τηλεγραφησω.
    Τωρα τι να θελει παλι αυριο ο Μεγαλος κατα τισ 12 με 13.00 ειπε θα παμε για κρασακι παλι αυτο δεν το καταλαβα αλλα τζαμπα ειναι δεν βαριεσαι παλι θα την τσιτωσουμε.Μου σπασανε την παπαλιααα….Αχχ μανα'μ…Κινοα η υπερτροφη του μελλοντος! Δηλαδη του παρακειμενου δε ειναι?….Λουυπινααα σταμν'ια….ολεεεε

  51. Η εποχή των λούπινων πλησιάζει !

  52. Ασπρα Λουπινα κοκινα μπλε στο γραφειο δεν σε ξαναβαζουνε ποτε…κατσε κατσε χρααπ χρουυπ χραααπ χρουυυπ για να δουμε περναει ο ποδαρας τι θα μας πει που τον πει ο παπας στο αυτι και ο διακος στο κεφαλι…περιμενε θα μου πεις 1.5 χρονο περιμενεις τωρα θα σε πειραξει..καστανα βοιου Κοζανησ 2,5 ευρω το παουντ κατευθειαν εισαγωγης απο Αλβανια

  53. Σφικα ο ποδαρας βρε απο εδω τον εφερα βρε απο εκει μιλια δεν εβγαλε. να τωρα ειμαστε στο καπηλειο ενος σφακιανου πατριωτητου του Καυλακακη και τα πινουμε. Κατσε να μπλαστρωσει στην τσικουδια να δουμε τι εγινε δεν μπορεσα να μαθω. αν και εγω πιστευω οτι ποσθες ''πλε'' οχι μπλε παλι αναβολη θα δωσανε της εκδικασης….Ε ενταξει μωρε μεχρι να εκδικασθει ντεμεκ – εκμεκ- Γκιουλεν θα εχεις πιασει το οριο κατωτατου αναλογουντως ποσου λογω γηρατος θα σου κοψουν εκει 318 ευρω και οπως θα παμε ολοι (εκτος απο εμας) θα πορευτεις και εσυ….τωρα η νεα πανα βρακακι που πλενετε στο πλυντηριο 238 φορες μονο με 29.56 ευρω το πακετο των 24ων βρακοπανων……siii siiii… τι συριζα λεσς? οχι καλε ''Ναι'' λεω στα Ισπανικα..!!…ΑΑ και εγω νομισα οτι καβαλησανε τον Ντελικανη και εχανε η τσιμουχα του απο τις μπαντες!!

  54. Είσαι ωραίος παίχτης :
    "τωρα η νεα πανα βρακακι που πλενεται στο πλυντηριο 238 φορες μονο με 29.56 ευρω το πακετο των 24ων βρακοπανων".

  55. Αεροπλανο εγινε πινει πονει εντωμεταξυ ολοι απο φοβο ειναι εκτος βολης απο την ποδαρα του μην κανει καμια ετσι και ξανασπασει κανενα καλαμι καθομαστε και περιμενουμε να λαλησει αλλα τιποτα στεναχωρημενο τον βλεπω…σπανακι βασιλικων 0.90 η χουφτα κωλοδαχτυλα πατμου 20 λεπτα το ενα….γιασου Καραισκακη να καουν τα τουρκακια..

  56. Θα με καλέσετε να πιω και εγώ κανένα ποτηράκι ;

  57. Ουυφφ τραπεζι κι'αυτο πιτα γιναμε παλι.Να ησουν απο μια πλευρα να εβλεπες κατι πηδους που εριχνε με τις ποδαρες του εκει με κρητικια λυρα εε ρεε τον θαυμασανε ολοι και ερχονταν στο μυαλο του καθενος ο κεραυνοβολος 52αρης σουτος της απογειωσης και λεγανε μπαα μπααα!! φτουυ φτουυυ και φτυνανε τον κορφο τους πτουυ κακα….εγω παντως επιμενω αμα του φιλησεις το χερακι μια ρακι θα πιειτε ανταμα μεχρι να τελειωσει η νταμουτζανα…κτυπησε μιξη καγγελια πολυ γελιο (να γουσταρεις χορο και να ξεραθεισ στο γελιο)…πρασινα κρεμυδια μπουρουντι 2,5 bitcoin τα 250 grm's

  58. Ο Ιακώβου φιλάει μόνο του παπά το χέρι.
    Το κατσαπλιαδοχειροφίλημα δεν τον συμφέρει.

  59. Κι'αν κρατουσε μπανιστρο και εδινε αφεση αμαρτιων? ε?

  60. Άφεση αμαρτιών δίνει μόνο ο Άγιος Τριαδικός Θεός μέσω του ιερέως. Κανόνισε ραντεβού με το Πολάκη, του έχω αγοράσει ένα δώρο. Δεν είναι βόμβα μη φοβάσαι !

  61. Αντε βρε ριξε τον εγωισμο σου κι'εσυ να ενα πεταχτο φιλακι στην χερα του θα ριξεις μαζι με μια μικροκυψελη υδροκυανειου και τελειωσαν τα βασανα σου.. rabutan ινδονησιας (εισαγωγης) 2.34ευρω τα τρια κομματια (περιπου 75grm's) τοσο πολυ ανεβαινει η οικονομια μας το ειπε και ο Στουρναρας…Κλάσον τασσον…
    Χτυπησες καγγελια πολυ γελια να ξεραθεις στο γελιο στον γκουγκλη? χτυπα θα σου φυγει η πικρια …. και το αισθημα της αργειας…. κι'ο παπας την ελεουσε την κυλοτα της τραβουσε….

  62. Άλλα σου λέω, άλλα μου λες. Γιατί υπεκφεύγεις ;

  63. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  64. Σ'ειδα στον υπνο μου γυμνο με στεφανο ζωσμενο αστρο λαμπρο στην κεφαλη με χρωμα ραντισμενο καιοδευες περιχαρης προς το λαμπρο γρφειο ''Κυττουσες'' χουφτωνες ξεγυμνωνες δια της ορασης επιανες κανενα Αιδοιο και Ωωω την ατυχια σου πεταχτηκε ο ποδαρας καπνους εξεβαλε απο τα ρουθουνια του σαν αλλος Βουκεφαλας την βρωμερη πατουσα εκτιναξε σε βρηκε στεγνα στον κωλο κι'ευθυσς απογειωθηκες σαν να σε χτυπησε πυροβολο ενα βαθυ Ωχχ ακουστηκε κι'ευθυς επροσγειωθης ανοιξες διαπλατα τα ματια σου ηρθες στα συγκαλα σου κι'αμεσως εκαταλαβες οτι ολα ηταν ονειρο τρελο ονειρο απατηλλο ησουν στο κρεβατι κριτσι κλριτσι γυρναγε το βιντεο με την τσοντα που ειχε τελειωσει κι'αμεσωσ αναστεναξες ηρθες στα συγκαλα σου οινειρο ηταν σημαδιακο πυ ηθελε να δειξει πως στο γραφειο σου ευθυς θα κατσεις στην καρεκλα και ολα θαναι μια χαρα γιορτες και πανηγυρια και ολοι θα πλακωνονται γερα στα μπανιστρηρια….Θα εισαι ενας απο Εμας !!

  65. Ποιητικότατο ! Είσαι μεγάλος ποιητής ! Χαμένος πας στο Υπουργείο !

  66. Εν Τσερο οτι ουδεν Τσερω..βρουβοβλασταρα Κυλινης 18.20 ευρω το κιλο προερχονται απο περιοχη Νατουρα μονο κατσικια κατουρουν εκει…. Ωωω …και ΣΟΥ Κανω τον Αγιοο αχχ αμαρτησα για ενα κωλοχεριασμα το γραφειο Παρατησααα….(δια την ακριβειαν εξετοξευθην)
    Το μονο κακο ειναι που κουραζομαστε καθε τρεις και τοσο τσικουδιες σπανακοπιτια διπλες με μελι ε κατσε ρεεε…το παραχεσαμε αντεεε!!…πολυ τον αγαπαμε τον 52αρη…και για τον λαιμο… exalen spray..

  67. Hexalen ορέ Ιούδες και υπόθετα ποντικοκούραδων για ξεκάβλωμα.

  68. Αυριο 4 δεκεμβριου θα ειναι η σεληνη πιο κοντα στην γη απο καθε αλλη μερα η μηνα τελος παντων…θα μου πεις τωρα με τα εξελιγμενα μπανιστρα ουτε συννεφα ουτε βροχη ουτε τιποτα δεν μας επηρεαζει…βεβαι χαθηκε εκινη γλυκα η θαλπωρη που πλησιαζαμε οσο το δυνατον πιο κοντα να παρουμε το ματακι και να ριξουμε και το αναλογο περιστεριασμα…φερεις κι'εσυ ενα μεριδιο για αυτο το σπασιμο της παραδοσης και να τωρα με τα νεα μπανιστρα που εσυ ο πρωτοπορος εφερες στην Ελλαδα και βολευτηκε πολυς κοσμος. θαυμασαι ποσοι μπλαστρωθηκανε στισ φαπες απο τους μεγαλυτερουσ συναδελφους καθωσ αντε να πλησιασουν αντε ακομα λιγο και ποσες φορες δεν τους εβαζες μολυβονερο στα μαυρισαμενα ματια τους…δεν ειναιι ολοι εραιτες οπως εσυ αςε ειδαν το φως τους….κλυσμα με Καναζινη κυκλοφορει τωρα? παλι ειχαμε τωρα δεν ξερω τι γινετε….
    τσαταλινα μανταλινα και στον κωλο καναζινα ποσα ειναι αυτα?

  69. Αύριο είναι μεγάλη γιορτή, της Αγίας Βαρβάρας.

  70. Ουυ ωραια θα πεσει λοιπον ενα βαρβατο ματακι με ενα περιστεριασμα σκετη βαρβατιλα…κριτσι κριτσι νελα κανελα κανελα.. παλι μας εφερε διπλες με μελι…πως να μην τον εχω σαν πατερα μου αυτον τον ανθρωπο με λες? οχι πεσμε?

  71. Να σε ακούσω όταν σταματήσουν οι δίπλες. Θα τον βλέπεις σαν πατέρα ή σαν χολέρα ;

  72. Πατερα Χολερα τα φραγκα να πεφτουνε και ολα τα αλλα ειναι λογια οπως ειπε και ο τζιτσικας στον μερμυγκα μεσα απο το τρεροκι οταν πηγαινε στην βασιλιτσα για σκι με τις γκομενες εξαλλου οπως μας ειπε ολοι θα γινουμε μονιμοι θεληση των θεσμων ειναι αυτο οποτε παλι εδω θα ειμαστε και αν φυγει ΑΥΤΟΣ ο ανθρωπος Αυτοοοςςς Ειναι ο αλλος μου εαυτος…δωσε βρε ενα φιλακι ησυχα κι'ωραια και γοργα γοργα στα γραφεια μας θα κανουμε παρεα ! ιιχχχ κεφαλι αγυριστο….φραουλες χιλης 36 ευρω το κιλο να μα τον Ντελικανη τις ειδα σε ενα LUX ωποροπωλειο για συναγωνιστες κι'απανω τουρλα…Φραγκου δεν υπαρχει Φραγκου για αυτα…. Αερα Πατερα Καλκαντερα !!

  73. Πατέρα χολέρα,
    φωνάζω αέρα,
    θα σε ρίξω στης Θήρας
    τη καλντέρα.
    Οσονούπω, θα χάσεις,
    της εξουσίας τη βέρα.

  74. Αλοη βερα γνησια που πολεμα την χολερα ερχετε απο τα μαγευτικα σφακια βοηθαει στο δερμα στην αναταξη περικλανιδιων και το μπανισμα τερμα…Αααα οχι δεν ειναι καλο αυτο εχει παρενεργειες το απορριπτω αυτο το σκευασμα κυριε Καυλακακι…τιι? Τι ειπες Δοκτωρ-Πρωκτορ? σβοουυππ μπρααφφ χσσσς πλιτςς (απωλεια υγρων κωλου) κατα την προσγειωση να σου πω εγω που απορριπτεις…Καλε μου ανθρωπε αρκουδα ειμαι και βαρας? θα σαπισω σαν το μηλο?…Θαυμα φαγητο θα γινει με φυτινη με Ταχινι…να να τωρα στολιζουν την Αριστοτελους ποσο ωραια φαινετε απο ψηλα!!! ωχχ Παναγια μου με επιασε ιλιγγος αχχ παω μεσα νατα και τα μελομακαρονα ναν'καλα η φραγκου και ο λυριστης συνεχως ανερχομενος κολητηρτζης

  75. Πόσθες μπλε με ροζ κορδελίτσες μαζί με της Θύμιαινας τις σέξυ γουρουνίτσες !

  76. το αρβυλο του Ντελικανη απο αυτο θα περασετε ολοι ασπροι μαυροι κωλοι βαρδα μην το εξακοντισει τον ντουνια θα εξαφανισει…Ωωωωω ωω ωωωωω κριση υπαρχει κριση απο την απραξια μου το μπανιστρο εχει μαυρισει Κριισηη!!

  77. Είσαι μια μάρκα εσύ, συριζαϊκό γλυφτρόνι ! Φώντα, χόντα, ποκαχόντα, είσαι όλο προσόντα !

  78. Πολύ σφίγγα είσαι ! Τι έγινε με το Πειθαρχικό Συμβούλιο ; Με απέλυσαν ;

  79. Μίλα μωρή τσουτσού. Ναι ή ου ;

  80. Τσουυυ Τσουυυ ουυυ Πανω κατω ο ποδαρας λες κι'ειναι ο ποταμος ο Αρδας φλογες βγαζει το καυλι του που'ειν η ατμομηχανη του τσουυυυ τσουυυυυ!!!! χοοοππ χοπππ χοοοοπ….Δεν σε λεω!με ειπες τσου τσου ενω αν με ελεγες τσουτσουναρα η παλουμπαροφορε περιστεριαστη καυλιαγκουρα θα σε ελεγα! Να για να μαθεις..

  81. Στα μέζεά μου, μωρή λούγκρα ξεγάνωτη.

  82. Ιούδα κωλογλύφτη, στα μέζεά μου.

  83. Ο καλαιτζηηηςς…ο γανωτηςςςς μπανιστα περισουφριδια κλανιερες τηγανια κουταλια πηρουνια ολα τα γανωνουμε…ο Γανωτηηηςςςς…παντως απο οτι διερευσε πηρε αναβολη η εκδικαση της υποθεσης για το μελλον…τωρα αν ηξερα για ποτε ακριβως θα ημουνα μεντιουμ μελοντολογος μπανιστης υπερφυσικος περιστεριαστησ τι να σου πω!!!…πανω απο 6μηνο μου ειπανε τραβανμε και τις περισσοτερες φορες απορριπτονται…μεζεα τηγανιτα με λαδολεμονο και ριγανη 6.40 ευρω η μεριδα (εντοπια) τα εισαγωγης 4,20 ειναι πακιστανικα αυτα βου κατηγοριας.. λουγκρα λουγκρα τουντρα τουντρα ξεγανωτη αρκουντα αρκουντα…..τα μεζεα σου αν γανωσεις ενας απο εμας θα νιωσεις

  84. Όταν ο άνθρωπος δε μαμάει ονομάζεται μαμάκας !

  85. Και ο Ιουδας Μπανιζε υπεροχα εσυ ολο Ταζεις Ταζεις αν σε περιλαβει ο Βαταζης να δεις τι θα Παθεις…παντως μολις ειδα το πιο πανω (η καλλυτερη δημοσιευση κλπ) δεν το ειχα Μπανισει τοτε καταπληκτικο εργο αξια η χαμηλη του πτηση ευτυχως δεν σου σταματηση η ποσθικη σου στυση κι'αυτο κατα ενα μερος ωφειλετε στο οτι ο Ντελικανης δεν χρησιμοποιει μυτερα στιβανια γιατι μπορει να σου καρφωνε τον κλανια και να επεφτες σε ανοια…το ματακι το ποθουσες την ποδαρα γιατι αφηφουσες?

  86. Τι τηνικαδε Μαμακισε Ω Κριτων?

  87. Βγαινει ο Γλυ βγαινει ο Γλυφτης με χαρα
    απο το υπουργειο ποδαρα ποδαρα
    απο το υπουργειο χεσμενος στον Παρα

  88. Θέλω να αναλάβω τη χριστιανική κατήχηση του Ντελικανή.

  89. Ο ποδαρας ειναι ανεΠηδηκτος μαθησεως…τιποτα προπονηση με σουτακια και μελεδες αμα θελεις μπορεις να κανεις την μπαλα…Καλαντα θα πουμε φετος?

  90. Ο ποδάρας δεν είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Θα τηλεφωνήσω στο γραφείο του στο Υπουργείο και θα ζητήσω να τον δω. Είναι άγριος, γιατί του λείπει ο Χριστός. Όταν Τον ανακαλύψει θα γίνει ζυμάρι !

  91. Μηπως μυριζομαι ετσι ενα ξαφνικο φιλακι στην χερα (ςςς ησυχα μην μας δει και κανενα ΜΑΤΙ)και ολα μελι γαλα? Ωωω ρε μετα θα τους τρελανουμε στο κωλοχερο ολους εκει μεσα..
    Εσυ εντωμεταξυ κρατα καμια πισινη μην σε κανει τιποτα ζυμαρι για Διπλες !!!

  92. canto canto podador venceremos (τωρα μπορει και σε μπλου τσιπς οτι ναναι οχι μονο ρεμος) mutsatos banistro coloheros iiihhaaaa colobarieros…

  93. Μήπως ζυμάρι για λουκουμάδες ;

  94. Ο Ιντιανα τζοουνς το μαγικο ζυμαρι και το παπαρι του ηλεκτρολογου…

  95. Έκανες λάθος. Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Π.Σ.

  96. Ναι τους φουστες τελευταια στιγμη κατοπιν λυσσας του ποδαρα την κανανε γυριστη γιατι και εγω μολις μπηκα ακουγα το πενθιμο εμβατηριο του Σοστακοβιτς για ''πιανω'' ομποε και κλαρινο…

  97. Αντε τωρα τα λεφτακια που εχεις με κοπο φραγκου φραγκου μαζεμενα να φυγουνε να ξοδευτουν εκει στον Αρειο Παγο αλα χαλαλι τους αξιζουνε διοτι θα πεις αν φυγω κλωτσοκοπανηθεις τι Βιο θα διαγω? θα δωσω ικανοποιηση σ'εναν κρεμανταλα ποδαρα να χαιρετε να κλωτσοκοπανα και να ακουει Νταλαρα? Βαλε μπροστα την αμυνα δειξε την δυναμη σου και ολοι θα ρουφηξουνε το γυαλιστερο καυλι σου…παμ παμμ…Καστανα καλαμπακας 2.10 ευρα η εξαδα…

  98. Αντε τωρα τα λεφτακια που εχεις με κοπο φραγκου φραγκου μαζεμενα να φυγουνε να ξοδευτουν εκει στον Αρειο Παγο αλα χαλαλι τους αξιζουνε διοτι θα πεις αν φυγω κλωτσοκοπανηθεις τι Βιο θα διαγω? θα δωσω ικανοποιηση σ'εναν κρεμανταλα ποδαρα να χαιρετε να κλωτσοκοπανα και να ακουει Νταλαρα? Βαλε μπροστα την αμυνα δειξε την δυναμη σου και ολοι θα ρουφηξουνε το γυαλιστερο καυλι σου…παμ παμμ…Καστανα καλαμπακας 2.10 ευρα η εξαδα…

  99. Συμβούλειο της Επικρατείας θα ήταν η επόμενη κίνηση αν με απέλυαν. Δεν με απέλυσαν όμως, κάποια ποινή μου έβαλαν την οποία δεν γνωρίζω ακόμη.

  100. Το καβλί γυαλιστερό και πολύ γαμιστερό,
    τη μορφή μου βλέπω πάνω του αστραφτερή,
    τρώγοντας λαίμαργα μια λαχταριστή γυαλιστερή.

  101. Αυτο ειναι χαρμοσυνο νεο μοναχα να μην σου βαλουνε καμια 2-3 χρονια εγκελεισμο σε κανενα κεντρο απεξαρτησης απ'το ματακι κι'αλλοιμονο στο μπανιστο αλλοιμονο στην τεντα
    που εφερες απ'το εξωτερικο κι'ειναι νεα πατεντα…καυλι γυαλισμενο ποτε νικημενο..

  102. Καυλί γυαλισμένο, ποτέ νικημένο ! Έγραψες ! Ζωγράφισες !

  103. Μια ειναι η ουσια να αποτιναξεις την Αργεια
    αιντε και του κρεμανταλα η ποδαρα
    τωρα εκανε γαργαρα..

    Φοντες πιαστε τα γιοφυρια
    γουρουνιτσες γλυψτε μου τα μυδια……φυστικι αραπικο 2.89 ευρω η φλυτζανα ευλογημενο απο τον Al hasisi

  104. Καταβρόχθισα ένα πιάτο στρείδια και μύδια ! Γουρουνίτσες γλύψετε μου τα απχίδια.

  105. Ψωλο ξυδατο (αγγουρι της θαλασσας) εχεις δοκιμασει? αληθεια τωρα…

  106. Όχι, αλλά θυμάμαι κάποιες που τα μάζευαν, αντιλαμβάνεσαι το λόγο.

  107. Είχα ένα φίλο που τα ψάρευε και τα χάριζε στις γκόμενες !

  108. Ηταν δηλαδη Αλιευς θαλασσιων ψωλων ε? ε αυτο καλο ειναι. ειναι και προσοδοφορο.
    Ε καπεταν Ανδρεα? ποσους ψωλους εβγαλες σημερα? 32!! ο ενας ηταν πακιστανικος ..
    κατω στον πειραια στα καμινια ψωλοι καλη ψαρια μα και γκρινια…

  109. Ειχε ψωλους χες που πηγες για ψαρεμα?..Τιποτα ποσθες ''πλε''

  110. Υπήρχε έλλειψη στις θαλάσσιες ψώλες ! Ο σύγχρονος σφουγγαράς είναι ο σφουγγαράς θαλασσίων ψωλών !

  111. Τιποτα δεν θα κανουμε και φετος..να ξεκινησαν οι χειμερινοι ολυμποιακοι στν πουτσσανγκ τησ Ν.κορεας Σουηδοι Φιλανδοι Δανοι σαρωσαν τα μεταλια Χειμερινου μπανιστηριου εμεις τιποτα. Αλλα δεν βαριεσαι στους θερινους τους ξεσκιζουμε αντεχουμε εμεις αυτοι λειωνουν δεν μπορουν να τα βγαλουν περα…αερα αερα Περιστερα !

  112. Γεμισε ο 4ος μελομακαρονα κουραμπιδες τα παντα λογης λογης καλουδια σε συσκευασιες πουτελειας ο Σπαρλιαρος ακουσα οτι τα εστειλλε απο 5 κιλα θα βαλουμε και ακομα δεν ηλθαν καλα καλα οι γιορτες!… τον ειδα στον διαδρομο περνοδιαβαινε με τα στιβανια και ξαφνικα δεν ξερω πως μου ηρθε Δεν ειναι σωστο αυτο του ειπα ειναι και αυτος ενας απο Εμας…Και τι εγινε τι ειπε?… εκτοξευσε καπνο απο'τα ρουθουνια σαν το αλογο του Αη Δημητρη με κυτταξε αξουριστος οπως ειναι και….και? και? μετα μετα τι εγινε? την εκανα κατσικα γυαλισε το ματι του φοβηθηκα και κλειστηκα στο γραφειο…αα ρε γαμοτο τι χανω θα κυκλοφορει βυζαριδι κωλαρακι ε?….καργα πηξαμε σου λεω…πωωω αναθεματισμενη τυχη στεγνα Χριστουγεννα φετος η Φουκαινα του Παπαδιαμαντη θα ειμαι…

  113. Τα επόμενα Χριστούγεννα θα επιστρέψω, αν ζω φυσικά.

  114. Το περιστεριζειν ετσι φιλοσοφειν.

Comments are closed.