Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ…

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ



 Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος


Ακόμα και σήμερα ο νομοταγής Έλληνας Πολίτης δεν αντιλαμβάνεται ότι, κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να μας νικήσει όταν είμαστε ενωμένοι, για έναν κοινό και ξεκάθαρο σκοπό

– ο οποίος δεν μπορεί να είναι άλλος, από τη εκδίωξη όλων εκείνων των συμμοριών που δραστηριοποιούνται στην πατρίδα μας.

«Ο επιστήμονας, στο μέτρο που παράγει επιστημονικό έργο, αποτελεί παράγοντα πολιτισμικής διαμόρφωσης – επιδρώντας θετικά ή αρνητικά στην εξέλιξη της κοινωνικής δομής. Λόγω αυτού του ρόλου του, δεν μπορεί να υπαινίσσεται και να επικαλείται την ουδετερότητα της επιστήμης, μένοντας έξω από τη διαμόρφωση του εκάστοτε κοινωνικού γίγνεσθαι.
Ο επιστήμονας, ειδικά τη στιγμή μία μεγάλης κρίσης, οφείλει να τολμήσει να αποτελέσει τον ισχυρό βραχίονα για το ξεπέρασμα της, εκφραζόμενος ελεύθερα σε όλα τα επίπεδα, τολμώντας καλοπροαίρετα ακόμη και λάθη – ασχέτως του κοινωνικού και επαγγελματικού κόστους του που πολλές φορές ίσως είναι τεράστιο»
Άποψη
Υπενθυμίζουμε ξανά πως σε ολόκληρη τη διάρκεια της κρίσης, από το ξεκίνημα της το 2009 έως σήμερα, η Ελλάδα δεν έχει υποφέρει λόγω των ουσιαστικών προβλημάτων της οικονομίας της, καθώς επίσης των ασυμμετριών της Ευρωζώνης, χωρίς φυσικά να τα υποτιμούμε, αλλά από μία σειρά λανθασμένων αποφάσεων – αφενός μεν των εκάστοτε κυβερνήσεων της, αφετέρου των δανειστών της, συμπεριλαμβανομένης της ΕΚΤ.
Μεταξύ πολλών άλλων, όπως ήταν η μη αλληλέγγυα στάση της Γερμανίας πριν την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ, η αδιαφορία της ΕΚΤ, καθώς επίσης η παθητικότητα της κυβέρνησης, όταν η Ελλάδα μπορούσε να επιβάλλει την αναδιάρθρωση του χρέους της πριν ακόμη μεταφερθεί από τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες στους Ευρωπαίους Πολίτες, δεν δόθηκε καμία σημασία στο βασικό χρονοδιάγραμμα της καταπολέμησης μίας κρίσης – σύμφωνα με το οποίο στο πρώτο έτος λαμβάνονται όλα μαζί τα κατάλληλα μέτρα, στο δεύτερο ωριμάζουν, ενώ στο τρίτο αρχίζουν να αποδίδουν, έτσι ώστε να μην προλάβει να χαθεί η στήριξη της κοινωνίας, να εξαϋλωθούν οι καταθέσεις και οι αποταμιεύσεις των Πολιτών, να γκρεμιστούν οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου, της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων κοκ.
Οι ευθύνες στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο των δανειστών αλλά, επίσης, των ελληνικών κυβερνήσεων – αφού αυτές αποφάσισαν να μην προβούν σε αναβολή πληρωμών, υπέγραψαν μέτρα που δεν ήταν ορθολογικά , εφάρμοσαν λανθασμένα όσα οι ίδιες συμφώνησαν, παλινδρομούσαν, συμμετείχαν στο έγκλημα του PSI, ενώ σπατάλησαν ανεύθυνα όλο το χρόνο που είχαν στη διάθεση τους. 
Υπεύθυνοι είναι ασφαλώς και οι Πολίτες, αφού η ανοχή είναι συνώνυμη με τη συνενοχή – ενώ αρνούνται να αντιληφθούν το αυτονόητο: το ότι εάν δεν βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και τη χώρα τους, δεν θα το κάνει κανένας άλλος.
Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μετά τα μέσα του 2013, η Ελλάδα οδηγήθηκε στο τέλμα – βάλτωσε, μη έχοντας πλέον καμία δυνατότητα διαχείρισης της κρίσης με δικά της μέσα, καθώς επίσης με δικές της πρωτοβουλίες.
Έκτοτε έχει επιλεχθεί η κυλιόμενη χρεοκοπία της, η καθυστέρηση ουσιαστικά του θανάτου της οικονομίας της, η οποία συνεχώς επιδεινώνει τα προβλήματα της – ενώ λυμαίνονται τη χώρα τόσο οι εγχώριες, όσο και οι ξένες συμμορίες, θυμίζοντας μας το ρητό «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». 





loading...

5 thoughts on “Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ…

  1. ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .!!
    ΘΑΤΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ??
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ .!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    πότε θα σταματησουμε να τους κοιταμε και να κανουμε κατι επιτελους??

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ???
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.!

    ANTIΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΑΛΉΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ??

    πότε θα το καταλαβουμε ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ??
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΝΗΑ ΜΑΤΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ????
    ανωνυνος ελλην

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ..

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  4. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
    07/11/2016
    από Βασίλης Βιλιάρδος

    …………………….
    (α) Πάντα και νομοτελειακά, όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία – οι οποίοι είναι περισσότεροι, από όσους φανταζόμαστε.

    (β) Η πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του ατόμου – με την έννοια πως η μόρφωση, ο πλούτος, η κοινωνική θέση, η πολιτική εξουσία ή οτιδήποτε άλλο, δεν εμποδίζουν την ηλιθιότητα, η οποία είναι ισόρροπα κατανεμημένη παντού.

    Για παράδειγμα, ένα σημαντικό μέρος των βουλευτών μίας χώρας, των υπουργών, των πανεπιστημιακών, αυτών που βραβεύονται με Νόμπελ κοκ. είναι και παραμένουν ηλίθιοι – ανεξάρτητα από τη θέση, τα χρήματα, τη μόρφωση κοκ.

    (γ) Ηλίθιο ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη – ενώ πιθανότατα να υφίσταται και ζημίες.

    Στο σημείο αυτό, ο ιστορικός διαχωρίζει τους ανθρώπους, με κριτήριο την ωφέλεια ή τη ζημία που προκαλούν, στις παρακάτω βασικές κατηγορίες (τέσσερις μαζί με τους ηλιθίους), αποσαφηνίζοντας πως κανένας, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, δεν ανήκει εξ ολοκλήρου σε κάποια από αυτές – αλλά στις «γκρίζες ζώνες», οι οποίες μεσολαβούν μεταξύ του άσπρου και του μαύρου.

    (α) Ο κακοποιός: Πρόκειται για ένα άτομο, οι πράξεις του οποίου προκαλούν ζημίες στους άλλους, αλλά ωφελούν σε ίσο ή μικρότερο βαθμό το ίδιο. Στο παράδειγμα του κλέφτη, ο οποίος κλέβει 100 €, η ωφέλεια για τον ίδιο είναι 100 € ενώ η ζημία για το θύμα του αντίστοιχη.

    (β) Ο ανήμπορος: Το άτομο εδώ ωφελεί με τις πράξεις του τους άλλους, αλλά ζημιώνει τον εαυτό του – περισσότερο ή λιγότερο.

    (γ) Ο ευφυής: Είναι το ακριβώς αντίθετο του ηλιθίου, αφού οι πράξεις του ωφελούν ένα άλλο άτομο ή μία ομάδα ατόμων, ενώ το ίδιο αποκομίζει επίσης κέρδη (win win δράσεις).

    (δ) Ο ηλίθιος: Αναφερόμενος στην τέταρτη βασική κατηγορία, στους ηλιθίους, ο συγγραφέας τονίζει πως ενώ οι πράξεις των ανθρώπων δεν χαρακτηρίζονται συνήθως από συνέπεια, τα ηλίθια άτομα παρουσιάζουν μία ισχυρή προδιάθεση για απόλυτη συνέπεια, σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Στα πλαίσια αυτά, ο τέταρτος κανόνας που αναφέρει ο συγγραφέας είναι ο εξής:
    ……………………..
    http://www.analyst.gr/2016/11/07/ilithiotita/

  5. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ

Comments are closed.