ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ Τι ακριβώς είστε;

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ο “αμαρτωλός” πολιτικός, πιόνι του Μεταπολιτευτικού Συστήματος και σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, φάνηκε να εξαγνίζεται για τις πολλές πολιτικές αμαρτίες του, που έβλαψαν την Ελλάδα, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του στο υψηλό πολιτειακό του Αξίωμα!

Με τον πατριωτικό λόγο επί πολλών θεμάτων, όταν και όπου του δόθηκε η ευκαιρία!

Ωστόσο, όλος ο ελληνικός λαός πρόσμενε πως, ως Χριστιανός Ορθόδοξος – που λέει πως είναι – δεν θα υπέγραφε το νόμο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου! Του εξαμβλώματος που νομοθέτησε η Βουλή των αχρείων (όσων το ψήφισαν) και που δίνει το δικαίωμα στα 15χρονα να αποφασίζουν για το αν θέλουν να είναι αγόρια ή κορίτσια! Όταν τα 15χρονα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου! Όταν τα 15χρονα δεν μπορούν να μπουν σε μπαρ και να καταναλώσουν αλκοόλ ή όταν… όταν… όταν!

Για σας κύριε Παυλόπουλε

Στον “Χριστιανό Ορθόδοξο” όμως Προκόπη Παυλόπουλο, που γονυπετής παρακολουθεί τη Λειτουργία προς τον Κύριο Χριστό μας, έχουμε να πούμε τα παρακάτω:

Ο άνθρωπος πλασθείς “κατ΄ εικόνα και καθ΄ ομοίωση” Θεού, προικισμένος δηλαδή, με λογικό και ελευθερία, είχε όλες τις προϋποθέσεις, κάμνοντας βεβαίως καλή χρήση της ελευθερίας του, να ομοιάσει με τον Θεό κατά χάριν!

Δυστυχώς όμως, λόγω του προπατορικού αμαρτήματος η ανθρώπινη φύση εφθάρη και με την πάροδο του χρόνου ο άνθρωπος έφτασε εις τα έσχατα σημεία καταπτώσεως και διαφθοράς! Ο φιλάνθρωπος Κύριος και Θεός μας όμως, εν τη απείρω αγάπη του προς το εκπεσόν και διεφθαρμένο πλάσμα του, προσέλαβε την ανθρώπινη φύση – εκτός βεβαίως της αμαρτίας – μας απάλλαξε από την ευθύνη του προπατορικού αμαρτήματος διά του ιερού βαπτίσματος και μας έδωσε όλα τα εφόδια για να πετύχουμε την ηθική μας αναγέννηση και σωτηρία!

Επειδή όμως και μετά το ιερό Μυστήριο του βαπτίσματος, παραμένει μέσα στην ψυχή μας, μια ροπή και κλίση προς το κακό, ο άνθρωπος καθημερνώς αμαρτάνει και έχει απόλυτη ανάγκη αφέσεως των σφαλμάτων του και επιστροφής στην κατά Χριστόν ζωή!

Προσφορά του Κυρίου μας η μετάνοια

Για να μας βοηθήσει ο Κύριος στην προσπάθειά μας για την ηθική μας τελείωση και προκοπή, μας έδωσε το φιλάνθρωπο μυστήριο της μετανοίας και της εξομολογήσεως! Κάθε φορά λοιπόν που ο πιστός χριστιανός διαπράξει οποιαδήποτε αμαρτία, μετανοεί, αισθάνεται ενοχή για την παράβαση του Νόμου του Θεού, προσέρχεται στον πνευματικό ιερέα και με συντριβή και ειλικρίνεια, εξομολογείται για τις αμαρτίες του και λαμβάνει την άφεση των αμαρτιών του!

Άλλωστε, ο ίδιος ο Κύριος ίδρυσε το Μυστήριο της μετανοίας και της εξομολογήσεως, λέγων προς τους μαθητές του: “αν τινων αφήτε τας αμαρτίας, αφίενται αυτοίς, αν τινων κρατήτε, κεκράτηνται (Ιωάννου Κ, 23)”!

Τα πρώτα λόγια του κηρύγματος του Ιωάννου του Βαπτιστού και του Κυρίου μας ήσαν: “Μετανοείτε ήγγικε γαρ η Βασιλεία των ουρανών (Ματθαίου γ, 2)”!

Ο Κύριός μας συγχωρεί

Αλλά αν και τα μεγαλύτερα εγκλήματα διαπράξει ο άνθρωπος, εφ΄ όσον μετανοήσει ειλικρινώς και εξομολογηθεί τας αμαρτίας του ενώπιον του πνευματικού ιερέως, συγχωρείται από τον Κύριό μας!

Η ιστορία της Εκκλησίας μας έχει να μας δείξει πάμπολλα παραδείγματα ανθρώπων που διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα και παραπτώματα και διά της ειλικρινούς μετανοίας των, ανεδείχθησαν Άγιοι της Εκκλησίας!

Ένας Τελώνης, γίνεται Ευαγγελιστής (ο Ματθαίος), ένας διώκτης του Χριστού γίνεται ο Απόστολος των Εθνών (ο Απόστολος Παύλος), ένας ληστής, χωρίς υπερβολή, “ληστεύει” τον Παράδεισο!

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ειλικρινούς μετανοίας, αναφέρεται και η περίπτωση της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, η οποία έζησε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου!

Η Οσία Μαρία πριν γνωρίσει τον Χριστό ζούσε έκλυτο βίο και ήταν γνωστή ως διάσημη πόρνη και σε ένα ταξίδι στους Αγίους Τόπους, μετά από ένα συγκλονιστικό γεγονός, μετανόησε ειλικρινώς και έζησε τον υπόλοιπο βίο της στην έρημο του Ιορδάνη επί 27 ολόκληρα χρόνια, χύνοντας δάκρυα μετανοίας και συντριβής!

Η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη της την 1η Απριλίου και την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών!

Περί ομολογίας Πίστεως

Επίσης, πρώτιστο καθήκον παντός πιστού τέκνου της Εκκλησίας του Χριστού, είναι η μετά παρρησίας ομολογία της πίστεώς του ενώπιον εκείνων, οι οποίοι αμφισβητούν την αξία του Ευαγγελίου και της χριστιανικής διδασκαλίας, ισχυριζόμενοι ότι η χριστιανική ηθική είναι κάτι το ξεπερασμένο και δεν αντέχει στις σύγχρονες κουλτουριάρικες και μοντέρνες ιδέες της εποχής μας!

Ο ίδιος ο Κύριος απευθυνόμενος στους πιστούς οπαδούς του, της κάθε εποχής διατυπώνει την εξής φοβερά αλήθεια: “Πας ούν όστις ομολογήσει εν εμοί έμπροσθεν των ανθρώπων, ομολογήσω καγώ εν αυτώ έμπροσθεν του Πατρός μου του εν Ουρανοίς, όστις δ΄ αν αρνήσηταί με έμπροσθεν των ανθρώπων, αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του Πατρός μου του εν Ουρανοίς” (Ματθαίος Ι, 32,33)!

Πρωταρχική λοιπόν υποχρέωση κάθε χριστιανού είναι να ομολογεί μετά παρρησίας την πίστη του όχι μόνον ενώπιον του πλησίον του, αλλά και ενώπιον των αρχόντων και κυβερνώντων και οποιουδήποτε άλλου διώκτη, που θέλει να αφανίσει αν ό,τι έχει σχέση με την Εκκλησία του Χριστού!

Τι είστε κύριε Παυλόπουλε;

Εσείς λοιπόν κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας υπογράφοντας αυτό το νόμο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, θεωρείτε πως συνάδει η υπογραφή σας με τα χριστά ήθη σας και τη διδασκαλία του Χριστού μας;

Τότε, γιατί υπογράψατε κύριε Παυλόπουλε έναν σατανικό νόμο που διαλύει την κοινωνία μας;

Δεν έχουμε άλλα προβλήματα σε τούτον τον Τόπο για να ασχοληθούμε;

Μετά την κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων και για την οποία είστε συνένοχος και συμμέτοχος ευθυνών, μετά την αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους χώρους, μετά την κατάργηση των Θρησκευτικών από τα σχολεία και της πρωινής Προσευχής προς τον Σωτήρα Χριστό μας, έρχεται το δικαίωμα των νέων μας στην επιλογή του φύλου τους, που θα διαλύσει την κάθε ελληνική οικογένεια!

Τελικά τι ακριβώς είστε κύριε Παυλόπουλε;

Ιησουίτης (ο υποκριτικά ευσεβής και ενάρετος);

Φαρισαίος (του Ραβινικού Ιουδαϊσμού);

Πιστός Χριστιανός; Εάν είστε όμως πιστός Χριστιανός όπως δηλώνετε, θεωρείτε πως θα μετανοήσετε ειλικρινώς όταν φθάσει το πλήρωμα της ζωής σας; Και πιστεύετε πως ο Κύριός μας θα σας συγχωρήσει;

Από τη στιγμή πού δεν ομολογείτε την πίστη σας, ενώπιον των σημερινών αρχόντων και κυβερνώντων πού ως απώτερο σκοπό έχουν τον αφανισμό της Ορθοδοξίας;

Όμως, να γνωρίζετε πως, οι διώκτες της Ορθοδοξίας εξαϋλώθηκαν στο “πυρ το εξώτερο”, ενώ η Ορθοδοξία ζει εις τους αιώνες!

Καλό Παράδεισο κύριε Πρόεδρε!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

1 thought on “ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ Τι ακριβώς είστε;

  1. Από την εποχή της παλιννόστησης του Κρόνου τρώμε συνεχώς σκατά. Επί χιλιετίες τα ημίζωα που αποτελούν την πλειοψηφία προσκυνούν και λατρεύουν τους δυνάστες που εμφανίζονται ως σωτήρες. Ως πανηλίθια μπαζόσκυλα της σαπισμένης πίστης κυνηγούν τους αμφισβητίες. Το λογισμικό βάσει του οποίου λειτουργούμε είναι μαϊμού. Ό,τι μας προσφέρεται από το νηπιαγωγείο ως το πανεπιστήμιο ως γνώση είναι δηλητηριασμένο. Αυτό που διδάσκεται από το Υπουργείο Δια Βίου Πούστευσης και Τουρκευμάτων είναι η υποταγή στην ξένη εξουσία και η υπακοή στο ιερατείο. Αν με αυτά νομίζει κάποιος ότι μπορεί να δει προκοπή, το πολύ-πολύ να δει τα ζαρωμένα αρχίδια του μασονόπουστα Προκόπη.

Comments are closed.